Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 1. 2008 18:25

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Vodnáři i Vodnářky

Jsem Vodnář v Asc. Kozoroha. O pár vodnářkách na babi vím, vodnáře mám rád, ale jak se na nás dívá okolí??

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#2 16. 1. 2008 19:24

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Re: Vodnáři i Vodnářky

Ahoj Kazaline, já jsem Vodnářka s Asc. v Blížencích. Jak se dívá okolí na mě? Někdy možná jako na exota. Často slyším: "Nojo, to jste vy, Vodnáři." Mám dost dobrou paměť, pamatuji si celé situace, co kdo řekl, nevím, jak se mi všechny ty hlouposti vejdou do mozku. Kolegyně v práci si čato myslí, že musím vědět  všechno a všechno umět, ale to bohužel zdaleka není pravda. Když jsem byla mladá, často jsem se bavila o věcech o kterých jsem neměla ani páru a měla jsem z toho prču, že to nikdo nepoznal. Snadno navazuju přátelství, nemám ráda konflikty ale dřív jsem se do nich dostávala, protože se mnou cloumaly emoce. To jsem ale v poslední době zvládla. Cítím na dálku, co se děje s mými blízkými, poznám, jaká energie z lidí vyzařuje. Vidím duchy, ale nikdy jsem se nesetkala s tím, že by byli zlí. Když si něco hodně přeju, většinou se to stane, ale dávám si pozor, často se to přání obrátilo proti mě, nebo se splnilo, ale jinak, než jsem chtěla.

Není tady

#3 16. 1. 2008 20:02

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vodnáře mám moc ráda, jsou něčím zvláštní... a teď tady ..... hezky jste se sešli smile
Kazaline, myslela jsem si, že máš něco společného s kozorohem
Tetomámo, jsi živoucí důkaz, že Vodnáři jsou úžasní

Není tady

#4 16. 1. 2008 20:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Já se na Vodnáře koukám jako na spřízněné mysle - zejména na ty, co maj Thovty v avatárku lollol
To bude tím, že jsem Bliženec......rodna
A ten Asc, Kazaline - nedělá ti on potíže? A tvému okolí taky?

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#5 16. 1. 2008 20:07

poletucha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Lupišu, hergot, jaký může dělat kozoroh potíže? dumbom

no jo, asi tuším, ale mě projev Kazalina je blízký a sympatičeskyj

Není tady

#6 16. 1. 2008 20:07

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Já souhasím s tím že vodnář je trochu "mimo" realitu, mám někdy svůj svět, ve kterém si uvažuju a , přemýšlím, vymýšlím a sním a často se mi nechce jej oddělovat od reality a tak se to sanžím míchat. Jiank nedokážu posoudit jaký jsem vodnář, ale kdesi když se tu probíraly horoskopy tak jsem dle rad vypočetla, že jsem vodnář ve vodnáři a někdo se tomu podivil, ale já nevím ani jestli je to pro mně horší nebo lepší. Nemám trpělivost a teĎ ani čas to zjišťovat. Vlastně jsem dost přišla o trpělivost, dokonce nemám trpělivost ani dočíst knížku. - a přitom by mně to zajímalo§ big_smile  (tak jsemnavrhla vytvoření samostatného oddílu pro horoskopy, aby až budu mít čas, jsem to měla pohromadě na jednom místě smilesmilesmile   )
Manžel tvrdí že se mnou prostě nehne, když si něc ousmyslím, a jsem dost náladová. Ale někdy bych řekla že snad i empatická, sebekritická a pokud můžu, nic mi nezabrání v pomoci bližnímu a to i v případě že o to vůbec nestojí dumbom Nenávidím když mi něco skříží plány, neumím se přesunout na tu jinou aktivitu a jsem z toho nervózní.
Rozhodně nejsem krásná , štíhlá a ladná, jak jsem se kdesi dočetla že by vodnářky být měly, a na věci se strašně dívám ze svého pohledu. Nemám ráda stereotyp a miluju stereotyp, to znamená že si nikdy nevzpomenu nachystat svačinu synovi ( a dělá to radši manžel) , ale nikdy nezapomenu dát si s rodinou kávu ve čtyři (a běda tomu kdo mi to hcce narušit)  a usínat manželovi na rameni. TOž si vyber.

Mája

Není tady

#7 16. 1. 2008 20:15

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Konečně pořádný téma... big_smile

Hej Lupišu, to by mě taky zajímalo, jaký mi může dělat kozoroží ascendent potíže? No to mi teda práskni. Dyť já si z kozorohy, zejména s některými polétavými, rozumím naprosto skvěle. smile

Májojájo, chichi, taky je mi divný, jak jsou vodnářky popisované jako výjmečně krásné, štíhlé a neumí pořádně milovat. By mě zajímalo, kde na tom ti chytří astrológové byli... big_smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#8 16. 1. 2008 20:15

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

Lupišu, hergot, jaký může dělat kozoroh potíže? dumbom

no jo, asi tuším, ale mě projev Kazalina je blízký a sympatičeskyj

No minimálně to, že sousedský spory=nejběžnější spory lol
A kdyby měl Asc jako tuhle Tetamáma, působil a myslel by podobně...jenže takhle je to protikladně roll

Není tady

#9 16. 1. 2008 20:16

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jé, čau Hani! Jak je? pussa
Počkej - ty máš asc na Kozorohu?? vava

Upravil(a) lupina montana (16. 1. 2008 20:17)

Není tady

#10 16. 1. 2008 20:20

Damila
♥♥♥♥♥♥-

Já už jsem tu jednou psala, že mám doma jednoho Supervodnáře, je mu 9 let (za dva týdny). Než se mi narodil, žádného Vodnáře jsem neznala. Teď už vím, co je to žít s Vodnářem.
No, člověk se s nimi nenudí. To určitě. Je pro mě inspirací, ale dokáže mě vytočit jako málokdo.
Přátelský, společenský, milý, veselý, ale tvrdohlavý! S úsměvem vše odkýve a stejně si všechno bude dělat po svém. Nevychovatelný samorost, který už je "hotový" od začátku, a nic ho nepředělá. Má rád svou volnost, nelpí na věcech a na lidech, celkem pořád v pohodě. Změna je jeho život. Lehce plující životem, žádná křeč.

Není tady

#11 16. 1. 2008 20:25

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Damila napsal(a):

J S úsměvem vše odkýve a stejně si všechno bude dělat po svém. Nevychovatelný samorost, který už je "hotový" od začátku, a nic ho nepředělá. .

Za tohle mně muž jednou zabije dumbom

nelpí na věcech ani na lidech :
hádala jsem se s kamarádkou o tom že je naprosto normální , když pošlu dítě na tábor a ani jednou se mi po něm nezasteskne. Ona tvrdila že mám jít k psychologovi, ale co tam? Přece když vím že se tam má dobře, tak mu tam nebudu skuhrat do telefonu a užiju si to i já, nebo ne??
Mimochodem syn je taky vodnář, ale únorový, nevím jaký ascendent, ale manžel řekl že ho jednou přivedem do hrobu, akorát mně nenapadlo že za to může znamení.

Mája

Není tady

#12 16. 1. 2008 20:26

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi, už je mi lépe. Slunce i lunu mám ve vodnáři, ale asc. v kozorohu. Co ti na tom nesedí?

Dami: "S úsměvem vše odkýve a stejně si všechno bude dělat po svém." - tak to je přesný! lol Nerada jdu do konfliktu a vyhnu se mu, jak můžu, což ovšem neznamená, že bych se někomu podřídila a dělala, co mi nadulil. lol Občas zajdu do krajnosti a neudělám danou věc jen proto, že mi to někdo vnucuje. smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#13 16. 1. 2008 20:52

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Hani napsal(a):

"S úsměvem vše odkýve a stejně si všechno bude dělat po svém." - tak to je přesný! lol Nerada jdu do konfliktu a vyhnu se mu, jak můžu, což ovšem neznamená, že bych se někomu podřídila a dělala, co mi nadulil. lol Občas zajdu do krajnosti a neudělám danou věc jen proto, že mi to někdo vnucuje. smile

To je něco jako úhoř v holých rukou pytláka..ač cítí jeho kůži v dlaních, úhoř již v nich není, je zpět ve vodě.
Mnoho lidí mi říkalo, že ze sebe dělám hloupého a blbě se ptám a stejně už dávno vím odpověď i způsob odpovědi, a to že není fér...

Babinetky Vodnářky, vidím, že těch společných rysů je spousta.

Není tady

#14 16. 1. 2008 20:58

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Tetamáma napsal(a):

Ahoj Kazaline, já jsem Vodnářka s Asc. v Blížencích. Jak se dívá okolí na mě? Někdy možná jako na exota. Často slyším: "Nojo, to jste vy, Vodnáři." Mám dost dobrou paměť, pamatuji si celé situace, co kdo řekl, nevím, jak se mi všechny ty hlouposti vejdou do mozku. Kolegyně v práci si čato myslí, že musím vědět  všechno a všechno umět, ale to bohužel zdaleka není pravda. Když jsem byla mladá, často jsem se bavila o věcech o kterých jsem neměla ani páru a měla jsem z toho prču, že to nikdo nepoznal. Snadno navazuju přátelství, nemám ráda konflikty ale dřív jsem se do nich dostávala, protože se mnou cloumaly emoce. To jsem ale v poslední době zvládla. Cítím na dálku, co se děje s mými blízkými, poznám, jaká energie z lidí vyzařuje. Vidím duchy, ale nikdy jsem se nesetkala s tím, že by byli zlí. Když si něco hodně přeju, většinou se to stane, ale dávám si pozor, často se to přání obrátilo proti mě, nebo se splnilo, ale jinak, než jsem chtěla.

To dost sedí big_smile Těď už vím, proč jsem ti tehdy psal SZ big_smile

Není tady

#15 16. 1. 2008 21:04

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kazalin napsal(a):

Mnoho lidí mi říkalo, že ze sebe dělám hloupého a blbě se ptám a stejně už dávno vím odpověď i způsob odpovědi, a to že není fér...

Tak tohle jsem dovedla k dokonalosti..... u mě už ani nikdo nepozná, že dělám blbou. big_smile No ale když takhle se dá dovědět spousta důležitejch věcí, no že jo?! smile

Není tady

#16 16. 1. 2008 21:11

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Hani napsal(a):

Kazalin napsal(a):

Tak tohle jsem dovedla k dokonalosti..... u mě už ani nikdo nepozná, že dělám blbou. big_smile No ale když takhle se dá dovědět spousta důležitejch věcí, no že jo?! smile

A s oblibou to používám vůči chlapům -obchodním partnerům. Když zavolám a slušně poprosím, nereagují. Když řeknu že jsem naprosto nemožná, ale nemůžu přijít na to co a jak, jednají se mnou jako s princeznou.

Mája

Není tady

#17 16. 1. 2008 21:13

Kazalin
♥♥♥♥♥--

Hani napsal(a):

Kazalin napsal(a):

Pravdu díš, Hani, to působí jako magická mucholapka, dokud to někdo z nejbližších neprokoukne, dotazovaný se cítí na piedestale a snaží se poučovat, povyšovat a vybrebentí na sebe i to, kdy naposledy onanoval big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#18 16. 1. 2008 21:14

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Tetamáma napsal(a):

Cítím na dálku, co se děje s mými blízkými, poznám, jaká energie z lidí vyzařuje. Vidím duchy, ale nikdy jsem se nesetkala s tím, že by byli zlí. Když si něco hodně přeju, většinou se to stane, ale dávám si pozor, často se to přání obrátilo proti mě, nebo se splnilo, ale jinak, než jsem chtěla.

Když tohle vůbec nemám, a jen se mi zdají sny, které se pak někdy splní, je to tím že k těmto věcem přistupuju povrchně, že s tím neumím pracovat?
Bojím se vidět duchy a vyloženě si to nepřeji, možná mně poslouchají .D
Neodkážu říct jeslti poznám jaká energie z lidí vyjadřuje, teda, doteď bych to nenazvala energií, ale myslím že odhad na lidi mám víc než dobrý.

Mája

Není tady

#19 16. 1. 2008 21:15

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kazalin napsal(a):

Pravdu díš, Hani, to působí jako magická mucholapka, dokud to někdo z nejbližších neprokoukne, dotazovaný se cítí na piedestale a snaží se poučovat, povyšovat a vybrebentí na sebe i to, kdy naposledy onanoval big_smilebig_smilebig_smile

No, takhle napsaný to vypadá děsně, ale v podstatě je to tak. smile

Není tady

#20 16. 1. 2008 21:19

Kazalin
♥♥♥♥♥--

A co tréma před klíčovým, nebo zásadním bodem? ( pokud je Vodnáčř již na místě, pustí se do toho, ale ta příííprava... někdy je to stres )

Není tady

#21 16. 1. 2008 21:27

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Kazalin napsal(a):

A co tréma před klíčovým, nebo zásadním bodem? ( pokud je Vodnáčř již na místě, pustí se do toho, ale ta příííprava... někdy je to stres )

Jj, občas se třepu, i když si říkám, že když nejde o život...... a pak jedu, že se ani nepoznávám. smile Ovšem mám problémy s koncovkou, všechno s nadšením začnu, ale skončím kousíneček před cílem, páč už mě to nebaví.

Není tady

#22 16. 1. 2008 21:33

Tetamáma
♥♥♥♥♥♥-
Místo: u Strakonic

Když mě někdo naštve, tak z něj několika šikovně hloupými otázkami udělám blbce, vím, že je to podpásovka a tak to moc nepoužívám, jen v krajních případech. Mám velice dobrou intuici a tak vím, co ten člověk na mojí otázku odpoví.
    Já vůbec nemám v horoskopu, že bych měla být subtilní a štíhlá. Mám tam: "Má silnou konstituci" a to  mám. Jinak jsem ochránkyně slabších, už jako dítě jsem se dovedla zastat a poprat se, často jsem přišla domů s monoklem. Pracuji v charitě, krmím kočky z celé vesnice, umím dát první pomoc ale taky postavit zeď, vykopat příkop, vyštukovat, vymalovat, všechny ruční práce, vařit, modelovat, malovat, ale nenávidím uklízení. Uklízím jenom kvůli ostatním, nebo, že se to musí. Mám ráda čistotu, ale kdybych se nenutila, měla bych všude knihy, šaty... Čisto, ale bordel. Moje dcera (Váhy) to ale všechno po mě uklidí. Stále něco hledám, brýle na čtení mám patery, najdu vždycky jenom jedny. Zamyslím se v MHD přejedu, nebo vystoupím jinde.

Není tady

#23 16. 1. 2008 21:33

dakota
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha,Spojené státy žižkovské
Web

Tady taky Vodnářka !! big_smile Milá , hodná, skrovná jak Lenin.. lol
Mám v horoskopu od astrologa, že jsem Vodnář vodnářovatej !! Byl na mě děsně zvědavej, že prej "to se hned tak nevidí" .
Někde jsem četla, že jedině Vodnář může přijít do Státní opery v kristuskách...jo, jsem Vodnářka a ráda !! stolt

zdraví, alternativní medicína... jó, na tragickej život já jsem pes...   lol

Není tady

#24 16. 1. 2008 21:37

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Web

Daky, tak to věřím, že bys tam v těch kristuskách došla, jenže.....!!!!....ty bys i tak vypadala vznosně a nanejvýš exluzivně! stolt

Není tady

#25 16. 1. 2008 21:42

Májajája
♥♥♥♥♥♥-

Já bych ty kristusky ale nenašla, i kdybych je měla patery :-(   leda by mi je manžel váha dal na místo par

Taky jsem někde četla že mají vodnářky potíže s účesem, ať se děje co se děje, vypadá prý jako rozcuch smile

Mája

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí