|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
No Sel, já bych doporučoval hada nebo želvu, ale jak vidím na hady nejsi. A když jste s děvčaty u vtípků, co tak pěstovat moučné červíčky..v čokoládě jsou prý mňam.
Sirius napsal(a):
co tak pěstovat moučné červíčky..v čokoládě jsou prý mňam.
To je fakt. Vyzkoušet, jestli ti vadí a pokud jo, tak šup s nimi na pánev

Upravil(a) Ladie (18. 1. 2008 16:52)
Není tady

Sirius napsal(a):
No Sel, já bych doporučoval hada nebo želvu, ale jak vidím na hady nejsi. A když jste s děvčaty u vtípků, co tak pěstovat moučné červíčky..v čokoládě jsou prý mňam.
Mole a mravce už máme, hmyz neprosím... 
Není tady

Inak, dala som na rady a včera som bola s kamoškou venčiť jej psinu... a večer mi poslala SMS, že Džinka je mŕtva...
Už sa bojím, či neroznášam nejakú kliatbu. Zdravá, päťročná psina zomrela z ničoho nič, bez nejakých príznakov či rán...
Nechápem, nechcem, nevládzem...
Není tady
Neblbni, Sel, to je prostě jen blbá souhra náhod
. Třeba měla nějaké skryté symptomy, nějakou vrozenou srdeční vaud, na kterou se nepřišlo...
Není tady
Je to smutný, hrozně moc, vůbec si to nedokážu představit, ale nevěřím, že bys příčinou byla ty!
Není tady
Sel, to je mi moc líto!
Není tady

No, dali ju pitvať, tak sa snáď niečo zistí... ale je to šok a mám čudný pocit.
Není tady
Není tady
a zeptej se zvěrolékaře zda neměl více případů,jestli tam někdo nepoložil nějaký jed,chtěla jsem ti poslat fotečky mých štěňátek,ale umím jen z emailu,nechceš mi na můj poslat tvou adresu?
Není tady

Laki, mala si plnmú schránku SZ, tak som ti poslla moju e-mailovú adresu na mail... ale asi si nevedela, že to som ja... Pošlem ešte zajtra.
Inak, psinu pitvajú na Štátnom veterinárnom ústave(spolu so zlikvidovaním stojí tá sranda 1 500SK, ale zasa človek to dá, keď chce vedieť...) a pevne verím, že sa dozvieme príčinu. Niežeby to niečo zmenilo, ale aspoň trochu utíši zvedavosť a dá zmysel... možno.
Není tady
Selimko, to mně moc mrzí!
K tvé původní otázce - pokud je ještě aktuální - co takhle pořídit si nějakého velkého papouška? Jsou intelignentí, moc milí a taky vydrží být čas od času sami doma.
Jednou jsem šla kolem zverimexu, kde měli malého kakadu a ten na mně koukal stylem - vem si mně domů a dělej mi maminku. Úplně mi to rvalo srdce, kdybych v té době měla zbytečných čtyřicet tisíc, už byl doma.
Jinak takové papagáje je dobré kupovat přímo od chovatele, koupíš je fakt mladé a rychleji si na tebe zvyknou. Alenevím, co by na papouška říkala tvoje alergie.
Není tady

No práve... s vtákmi ešte nemám skúsenosti... 
Není tady
Pro alergiky jsou prý vhodné činčily. Nedají moc práce, pár dní vydrží o samotě, ale nejdou moc ochočit a jsou děsně živé v noci.
Není tady
Činčily jsou fajn, akorát že velmi rády čtou. Sežraly mi dvě půjčený knížky. A taky kamoš, když přišel na návštěvu a stál jen tak mezi dveřma a kecal s mým chotěm, tak najednou zavřeštěl: "krysáááá, krysááá" a skákal metr vysoko. A on jen náš Činik se šel seznamovat. 
Selima napsal(a):
No práve... s vtákmi ešte nemám skúsenosti...
...neverím.... 
Není tady

S operencami nemám skúsenosti... myslím alergické...
Není tady
Sel, ja neverím, že čokolvek, čo sa podobá na vtáka, u teba zposobí alergiu.
Ale že mi ta slovenčina ide, čo? 
Není tady
No, papoušci jsou fajn, ale obzvlášť ti velcí jsou jaksi SOUČÁSTÍ DĚDICTVÍ. Žako se dožívá klidně i 60 let!!! Tchán ho má doma, vycvičeného jak pejska - na zavolání přijde, povídá i odpovídá, přebírá mu věci na stole, na lince, trhá záclony, hoviša jsou skoro všude, sprchuje se s ním... Fakt nekecám!!!
Není tady

Hani napsal(a):
Sel, ja neverím, že čokolvek, čo sa podobá na vtáka, u teba zposobí alergiu.
Ale že mi ta slovenčina ide, čo?
Slovenčina je super, alergológia...
Asi by si si nerozumela s mojím pánom dochtorom. Ten ma pred ftákmi varoval! 
Není tady