Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 3. 3. 2008 19:32

spunt
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha
Web

Re: A čo Panny? Tie tu ešte neboli...

Som, teď mě těší že nemám nový domeček, bála bych se že to píšeš o mě vissla
vždyť je to samozřejmé že když má někdo přijít, že se musí uklidit dumbom
I když okna bych klidně nechala mýt někoho jiného gloria

http://www.ticker.7910.org/as1cxJr0g411110MTAyZHwwMDAyMjNkfExlbmljY2UgamU.gif
http://www.ticker.7910.org/as1csEk0g410010MjkyZHwwMDAyNTdkfEppdHVzY2UgamU.gif

Stránky na téma: Poruchy pozornosti, hyperaktivita, hypoaktivita  http://www.adhd.denicek.eu/

Není tady

#52 3. 3. 2008 19:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Kazalin napsal(a):

Jednoduše, stačí s mírnými přestávkami 15 let společného života... toť analýza big_smile

Ja s jednou žijem 40 rokov, ale tak úplne ju ešte nepoznám... wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#53 3. 4. 2008 14:29

haiel
♥♥♥♥♥♥-

Somaia napsal(a):

Tak včera mi volala moje kamarádka Panna, pracující a plně vytížená žena, která se právě přestěhovala s partnerem  do nového rozlehlého domu. Soucitný a empatický partner po dvou měsících objednal na velký úklid službu, která u nich pravidelně každou středu  provádí očistu. big_smile  No co myslíte... jak se k tomu postavila tato osoba, která je Pannou  ryzí dokonce i  s AsC v Panně a myslím i některou z dalších planet, že tam má umístěnou.

No... nebudu vás napínat... :  uklízí každé úterý jako zběsilá, protože by se musela přeciž stydět... nechat doma nepořádek, když přijde cizí osoba lol lol lol
P.S. Úklidová služba už mmch vyjádřila protest.... a nespokojenost se stavem věcí lol lol lol oni bohužel...nechápou... já ano lol lol

No,ano, mně by to taky bylo blbé, určitě bych alespoň vytřela, vynesla smetí, utřela prach, umyla koupelnu a záchod a poskládala rozházené věci.gloria.

Není tady

#54 7. 4. 2008 16:55

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

"No,ano, mně by to taky bylo blbé, určitě bych alespoň vytřela, vynesla smetí, utřela prach, umyla koupelnu a záchod a poskládala rozházené věci.gloria."

big_smile big_smile jsem Býk a udělala bych to samé.... big_smile (ale mám Asc na posledním stupni Panny), ovšem  hlavně proto, že jsem Býk a jsem si vědoma, že bych před firmou uklidila já sama, investovala bych tyto prachy radši do rodinné dovolené wink smile.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí