29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Som, teď mě těší že nemám nový domeček, bála bych se že to píšeš o mě
vždyť je to samozřejmé že když má někdo přijít, že se musí uklidit
I když okna bych klidně nechala mýt někoho jiného
Není tady
Kazalin napsal(a):
Jednoduše, stačí s mírnými přestávkami 15 let společného života... toť analýza
Ja s jednou žijem 40 rokov, ale tak úplne ju ešte nepoznám...
Není tady
Somaia napsal(a):
Tak včera mi volala moje kamarádka Panna, pracující a plně vytížená žena, která se právě přestěhovala s partnerem do nového rozlehlého domu. Soucitný a empatický partner po dvou měsících objednal na velký úklid službu, která u nich pravidelně každou středu provádí očistu.
No co myslíte... jak se k tomu postavila tato osoba, která je Pannou ryzí dokonce i s AsC v Panně a myslím i některou z dalších planet, že tam má umístěnou.
No... nebudu vás napínat... : uklízí každé úterý jako zběsilá, protože by se musela přeciž stydět... nechat doma nepořádek, když přijde cizí osoba![]()
![]()
![]()
P.S. Úklidová služba už mmch vyjádřila protest.... a nespokojenost se stavem věcí![]()
![]()
oni bohužel...nechápou... já ano
![]()
No,ano, mně by to taky bylo blbé, určitě bych alespoň vytřela, vynesla smetí, utřela prach, umyla koupelnu a záchod a poskládala rozházené věci..
Není tady
"No,ano, mně by to taky bylo blbé, určitě bych alespoň vytřela, vynesla smetí, utřela prach, umyla koupelnu a záchod a poskládala rozházené věci.."
jsem Býk a udělala bych to samé....
(ale mám Asc na posledním stupni Panny), ovšem hlavně proto, že jsem Býk a jsem si vědoma, že bych před firmou uklidila já sama, investovala bych tyto prachy radši do rodinné dovolené
.
Není tady