6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Za týden tu nikod nenapíše nic???
Co dělůáte když já mám konečně trošinku času??? Kde se flákáte??! Halóóóóóóó´
Já se chci pochvááááálííííít!!!!!!!
My jsme včera byli s klukem na kontrole , a měl dobré výsledky a na další jdem až v listopadu, a pak až za pět let!!!! Tak klepu na každé dřevo kolem kterého jdu, aby to klaplo
Není tady
Májo, tak to je super. Blahopřeji.
Není tady
Ahoj, zdravím, ač nemám koho,
Doma teĎ nemám ani pc a tady to nestíhám...........
Pokud jste se někam přestěhovaly, tak mi prosím napište sz nebo mail.
Není tady
No, vypadá to, že Cilka je hooodně zaměstnaná, nebo co.... Jája taky nic nehodí do placu... Holky, styďte se!!!
Není tady
jsem tak trochu zaměstnaná....
Není tady
ale dyt ty májo víš, kde jsme
Není tady
no, nevim jak vy, ale já jsem totálně v a tam asi za mnou nikdo nepůjde..
Není tady
Frigo, tam jsem taky...se divím, že jsme se jěště nepotkaly...
Není tady
to je fakt divný... ale ty si stěžuj manža tě pozve na večeři, mně ani nepozdraví a pak se hrozně diví, že mu neodpovídám.
Není tady
ahoj
Frigo, bud ráda, že nezdraví... když nemluví tak nic nemůže chtít...
Mám dneska stěhovací náladu... ale nezbejvá už tenhle měsíc na bus asi zajdu někam do banky či na pumpu... jen se bojim -to je doba - pumpařka mlátí zloděje... kam jsme to dospěli
Není tady
Jájo, je to fakt divnej svět.
Ale máš pravdu, nebudu se nad ním pozastavovat, jsou horší věci, než jeden mamlas.
Konečně už bude tvůj den D ??????
Není tady
Frigo, až ho donutim sdělat ten sádrokarton... a nejdřív po vejplatě... bych tam jinak asi musela chodit pěšky
Není tady
Tak to jsem zvědavá a držím palce, aby ti to už vyšlo
Není tady
Ahoj sem tady poprvé tak nevím jak to tady chodí nebo tak, tak hledám někoho na pokec.
Není tady
ahojky najde se někdo na pokec ???
Není tady
haló, haló, je tu někdo? Jen tak si pokecat, co děláme a tak?
Není tady
Ahoj, pomůžeš mi prosím? Našla jsem pouze jak odpovědět někomu na příspěvek, ale nenašla jsem jak vložit vlastní příspěvek. Asi to není ten ohlas, který jsi chtěla, ale stejně tě prosím o pomoc.
Není tady