6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pokračování zde
Není tady
Není tady
to je super , když dvě moderátorky tak vykecávají že si ani nevšimnou že je třeba přejít na další "díl"
Pavlo díky, ale mohla jsi se klidně i přidat
Není tady
Cilko, otevřeme kuřácký salon ?
Není tady
juchůůůůůůů, jóóóóó!!!!!!!!!!!
Není tady
Jak jste si užili víkend ?
Já šíleně, jeden den jsem ležela v papírech a druhý v tělocvičně. Neé, že bych teda zrovna já rozpohybovala tělo..
Není tady
Ahoj, já krásně, v pátek jsem pojezdila doktory a v sobotu se chystala plesat. Ples super, co jsem si na něj koupila se D nelíbilo a tak jsem zase neměla co na sebe ale to už jaksi neřeším, pil se tam rum a opravdu v některých souvislostech mámmezery. TeĎ mi volali jeslti mi nechybí kabelka, no mně ne, byla tam ještě jedna holka co dopadla hůř než já
. Návrat domů byl krušný, dovedli mně známí, v ložnici jsem zapomněla na schod a dopadla jsem s odřeným kolenem, vymknutým kotníkem a bolehlavem
Ještě že ten rum se tu pije jen jendou ričně!!!
Není tady
njn.. nemáš trenink
Není tady
Ahoj, tak se strašně těším na víkend............
Dnes večer budu za chůvu - hlídat kamarádce děti, tak to se těším, a zítra bude doma oslava, tak budu vychystávat a odpočívat. Venku svítí sluníčko a já jsem tak ráda že se vyspím!!!!
Máte taky radost???
Není tady
nj tady bude někdo zas o rok starší a chytřejší
... mám tě ráda... a připíjím ti na zdraví ....
Není tady
Pokud jsem to dobře pochopila: ---- Máji, happy birthday :-)
Hlavně štěstíčko a zdravíčko....
Není tady
mám pocit, že příště budem buď na pavlači nebo v pr...
Není tady
jako pavlačové drbny ?
Není tady
Moc Vám holky děkuju za pařáníčka.
NEvím jestli je to tím že sjem starší, ale začínám být jaksi rozmrzelejší a tento víkend přímo vztahovačná , tak jsem si narozky trochu zkazila, ale vadilo mi kde co , a na mně je taky hned všechno vidět...........
Ale vcelku v klidu, dostala jsem dárek hned v sobotu (při vaření) , takže jsem ho sotva stihla rozbalit než se spálilo maso,
pak - a to asi taky souvisí s věkem - jsem poprvé v životě snad upekla krásnosu bábovku, chtěla jsem vám ji vyfotit, ale sežrali ji než jsem stihla vytáhnout foťák
pak -jsem tchánovi nestála ani za to aby udělal pár kroků přijít popřát, zato se k nám vetřela kamarádka tchýně, vytáhla litr slivovice a dělala nám kázání do devíti večer, načež jsem odešla otráveně spát
v neděli jsem půl dne žehlila a půl dne jezdila po návštěvách, ale to vcelku ušlo včetně bowlingu, který isce nefungoval jak měl, ale aspoň jsme si zahráli , protože to mladému slibujem už snad rok
tak teď budu čekat , kdy se nám povede vynahradit ten hezký večer, jak D sliboval, ale od té doby, kdy máme satelit se nemůžem shodnout natolik, aby jsme byli oba naráz v obýváku. Já ten jeho fotbal, tenis, lyžování a formule totiž už nesnáším tak moc, že v okamžiku kdy je pustí ( 80% jeho volného času) odcházím pryč. Zato když si 2x za měsíc chci pustit co zajímá mně, tak buď u toho spí, což mně naštve, nebo do toho mluví, protože to není vhodná doba na takový film (neděle u žehlení , dívala jsemse na Goyovy přizraky, tak do toho kecal, a okamžitě po skončení zase přepl na tenis!!!! u žehlení!!!!!!!!!!!!!!!!!) , takže se asi brzo budu nucena odstěhovat.
Nebo si najdu nějaký kurs na sebeovládání a zlepšení pozitivního náhledu na život .
Üž ať je jaro a odstěhuje se ven!!!
Není tady
Májo, dodatečně ti přeju vše nej...
Není tady
také přeji Májo vše nej nej nej.. i když pozdě.
Nehledej kurz na pozitivní náhled na svět.. bylo to jen špatnou konstelací hvězd.
Není tady
Moc V8m děkuju i za dodatečná přání
Myslíte, že se musím stydět, když jsem šla vyměnit dárek od manžela? Dostala sjem řetízek a byl mi krátký, myslela jsem že ho vyměním jen za delší a oni delší měliuž jen jiný, tak to nezamaskuju...........
A dozvěděla jsem se, že ten srdíčkový přívěšek vybral muž poté, co syn chtěl koupit přívěžek Mercedes a nebo znak VW.............. nestačila jsem se divit
Není tady
Májajája napsal(a):
Moc V8m děkuju i za dodatečná přání
Myslíte, že se musím stydět, když jsem šla vyměnit dárek od manžela? Dostala sjem řetízek a byl mi krátký, myslela jsem že ho vyměním jen za delší a oni delší měliuž jen jiný, tak to nezamaskuju...........
A dozvěděla jsem se, že ten srdíčkový přívěšek vybral muž poté, co syn chtěl koupit přívěžek Mercedes a nebo znak VW.............. nestačila jsem se divit
Bys byla IN
Není tady
ahojky, tak jak jste si užily víkend ?
Není tady
Ahoj, já jsem o víkendu byla v nehtovém studiu, ale nemám se čím chválit, pedikérka se po zhlédnutí mých rukou zrhoutila a nalakovala nehty, říkala , že s TÍM se nedá dělat už nic víc :d
A pak jsme šly s kamarádkou na večeři, pak jsme šly navštívit jinou kamarádku do jiné hospody, pak jsme se šly podívat v jakém pyžamu spí její manžel a pak jsem šly zkontrolovat ještě pyžama jiných kamarádů. domluvily jsem si víkend v Benátkách a šly ukecat kamaráda aby na to sehnal dotace z EU a nakonec jssme skončily na narozeninovém večírku manželova kolegy, který nás strašně rád viděl ve tři ráno. Vypila jsem slivovice jako za celý rok ne a bylo to super. Zbytek víkendu jsem odpočívala.
A teď pracuju a pracuju
Není tady
Máji, chtěla bych se mít jako ty... fakt závidím...
U mě spíš platí, když se něce se*e...
Z mých nehtů by měla infarkt...ale v pátek jdu na nějaký ultrazvuk ksichtíku...prý proti vráskám...tak když se zadaří, pošlu fotky před a po :-)
Není tady
JJ, Mně se víkend teda moc líbil. A to jsem dokonce přiměla manžela, aby si sv obchodě zkusil 3 saka k obleku a mračil se jen symbolicky!! Pak paní prodavačce hezky poděkoval, a řekl, že zase za dva měsíce..........
Představte si, jaký jsem měla sen!!
Šla jsem na hřbitov, a divila jsem se, že je celý jakýsi jiný než ho znám, a všude na hrobech měli ozdobné štěrky a kameny a já jsem si je fotila do práce abych je pak mohla líp sehnat.
Jak jsem se blžila k našemu hrobu, tak tam bylo čím dál víc lidí a k hrobu jsem se vůbec nemohla prodrat, a když se mi to povedlo, tak na našem hrobě měli vietnamci postavený stánek se zeleninou a nechtěli uhnout ani na metr, abych mohla zapálit svíčku.
Ale podařilo se mně je vyštvat, a všichni lidi byli naštvaní, nadávali mně a žduchali do mně.
To by mně zajímalo jak si takový sen mám vysvětlit.
Není tady
Májo, já bych to vyložila - jsi skvělá a všichni tě mají rádi a ti co nemaj, tak se mají jít zahrabat k větnamcům.
Hezký víkend, to musí být tak skvělé. Hele, vy máte s kamarádkama nějakou úchylku na ty manželský pyžama ?
Není tady
Já jsem si myslela že jsem tu ta pyžama ventilovala, ale CIlka taky tvrdí že ne............
No když měl manža narozeniny, tak to zrovka kolidovalo s jednou naplánovanou pařbou a tak jsem byli každý zvlášť. Onpřišel domů dřív a šel spát, a moje kamarádky mně doprovázely domů a páč sjem se prořekla, tak se kole druhé ranní rozhodly zazpívat mu v ložnici Happy Birthday...
jenže on už dost slavil , a na to přání nereagoval
a tak zatím co já jsem rozlévala v kuchyni víno, tak mu kamarádky vlezly do postelela trošku ho začaly obtěžovat. A jedna byla víc neodbytná než jiné a když teda chlapa probudila, tak mu vyskočila kolem krku a on ji donesl do té kuchyně a pořád jako komentovali tu akci a pošťuchovali se a ostatní holky se válely smíchy po zemi, páč ani muž ani kamarádka nebyli s to postřehnout, že on není oblečený, a tak jak mu visela na tom krku, nohy kolem pasu, tak se to úžasně vyjímalo a všichni se náramně bavili a oni dva nechápali.
No a pak se ještě hodinu řešilo, že NEMOHLA vědět, že nespí v pyžamu, že všichni chlapi spí přece v pyžamu. A tak jsem to byly kontrolovat.................
Není tady
Máji, vy se fakt nenudíte...já bych teda chtěla vidět na vlastní oči, jak to bylo po tom, co ji upustil :-)
A jak jsem slíbila, informuju...vráska na čele mi po tom ultrazvuku fakt zmizla!!!
Není tady