18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
pokračování zde
Není tady
Není tady
to je super , kdy dvě moderátorky tak vykecávají e si ani nevimnou e je třeba přejít na dalí "díl"
Pavlo díky, ale mohla jsi se klidně i přidat
Není tady
Cilko, otevřeme kuřácký salon ?
Není tady
juchůůůůůůů, jóóóóó!!!!!!!!!!!
Není tady
Jak jste si uili víkend ?
Já íleně, jeden den jsem leela v papírech a druhý v tělocvičně. Neé, e bych teda zrovna já rozpohybovala tělo..
Není tady
Ahoj, já krásně, v pátek jsem pojezdila doktory a v sobotu se chystala plesat. Ples super, co jsem si na něj koupila se D nelíbilo a tak jsem zase neměla co na sebe ale to u jaksi neřeím, pil se tam rum a opravdu v některých souvislostech mámmezery. TeĎ mi volali jeslti mi nechybí kabelka, no mně ne, byla tam jetě jedna holka co dopadla hůř ne já . Návrat domů byl kruný, dovedli mně známí, v lonici jsem zapomněla na schod a dopadla jsem s odřeným kolenem, vymknutým kotníkem a bolehlavem Jetě e ten rum se tu pije jen jendou ričně!!!
Není tady
njn.. nemá trenink
Není tady
Ahoj, tak se straně těím na víkend............
Dnes večer budu za chůvu - hlídat kamarádce děti, tak to se těím, a zítra bude doma oslava, tak budu vychystávat a odpočívat. Venku svítí sluníčko a já jsem tak ráda e se vyspím!!!!
Máte taky radost???
Není tady
nj tady bude někdo zas o rok starí a chytřejí
... mám tě ráda... a připíjím ti na zdraví ....
Není tady
Pokud jsem to dobře pochopila: ---- Máji, happy birthday :-)
Hlavně těstíčko a zdravíčko....
Není tady
mám pocit, e přítě budem buď na pavlači nebo v pr...
Není tady
jako pavlačové drbny ?
Není tady
Moc Vám holky děkuju za pařáníčka.
NEvím jestli je to tím e sjem starí, ale začínám být jaksi rozmrzelejí a tento víkend přímo vztahovačná , tak jsem si narozky trochu zkazila, ale vadilo mi kde co , a na mně je taky hned vechno vidět...........
Ale vcelku v klidu, dostala jsem dárek hned v sobotu (při vaření) , take jsem ho sotva stihla rozbalit ne se spálilo maso,
pak - a to asi taky souvisí s věkem - jsem poprvé v ivotě snad upekla krásnosu bábovku, chtěla jsem vám ji vyfotit, ale serali ji ne jsem stihla vytáhnout foák
pak -jsem tchánovi nestála ani za to aby udělal pár kroků přijít popřát, zato se k nám vetřela kamarádka tchýně, vytáhla litr slivovice a dělala nám kázání do devíti večer, nače jsem odela otráveně spát
v neděli jsem půl dne ehlila a půl dne jezdila po návtěvách, ale to vcelku ulo včetně bowlingu, který isce nefungoval jak měl, ale aspoň jsme si zahráli , protoe to mladému slibujem u snad rok
tak teď budu čekat , kdy se nám povede vynahradit ten hezký večer, jak D sliboval, ale od té doby, kdy máme satelit se nemůem shodnout natolik, aby jsme byli oba naráz v obýváku. Já ten jeho fotbal, tenis, lyování a formule toti u nesnáím tak moc, e v okamiku kdy je pustí ( 80% jeho volného času) odcházím pryč. Zato kdy si 2x za měsíc chci pustit co zajímá mně, tak buď u toho spí, co mně natve, nebo do toho mluví, protoe to není vhodná doba na takový film (neděle u ehlení , dívala jsemse na Goyovy přizraky, tak do toho kecal, a okamitě po skončení zase přepl na tenis!!!! u ehlení!!!!!!!!!!!!!!!!!) , take se asi brzo budu nucena odstěhovat.
Nebo si najdu nějaký kurs na sebeovládání a zlepení pozitivního náhledu na ivot .
Ü a je jaro a odstěhuje se ven!!!
Není tady
Májo, dodatečně ti přeju ve nej...
Není tady
také přeji Májo ve nej nej nej.. i kdy pozdě.
Nehledej kurz na pozitivní náhled na svět.. bylo to jen patnou konstelací hvězd.
Není tady
Moc V8m děkuju i za dodatečná přání
Myslíte, e se musím stydět, kdy jsem la vyměnit dárek od manela? Dostala sjem řetízek a byl mi krátký, myslela jsem e ho vyměním jen za delí a oni delí měliu jen jiný, tak to nezamaskuju...........
A dozvěděla jsem se, e ten srdíčkový přívěek vybral mu poté, co syn chtěl koupit přívěek Mercedes a nebo znak VW.............. nestačila jsem se divit
Není tady
Májajája napsal(a):
Moc V8m děkuju i za dodatečná přání
Myslíte, e se musím stydět, kdy jsem la vyměnit dárek od manela? Dostala sjem řetízek a byl mi krátký, myslela jsem e ho vyměním jen za delí a oni delí měliu jen jiný, tak to nezamaskuju...........
A dozvěděla jsem se, e ten srdíčkový přívěek vybral mu poté, co syn chtěl koupit přívěek Mercedes a nebo znak VW.............. nestačila jsem se divit
Bys byla IN
Není tady
ahojky, tak jak jste si uily víkend ?
Není tady
Ahoj, já jsem o víkendu byla v nehtovém studiu, ale nemám se čím chválit, pedikérka se po zhlédnutí mých rukou zrhoutila a nalakovala nehty, říkala , e s TÍM se nedá dělat u nic víc :d
A pak jsme ly s kamarádkou na večeři, pak jsme ly navtívit jinou kamarádku do jiné hospody, pak jsme se ly podívat v jakém pyamu spí její manel a pak jsem ly zkontrolovat jetě pyama jiných kamarádů. domluvily jsem si víkend v Benátkách a ly ukecat kamaráda aby na to sehnal dotace z EU a nakonec jssme skončily na narozeninovém večírku manelova kolegy, který nás straně rád viděl ve tři ráno. Vypila jsem slivovice jako za celý rok ne a bylo to super. Zbytek víkendu jsem odpočívala.
A teď pracuju a pracuju
Není tady
Máji, chtěla bych se mít jako ty... fakt závidím...
U mě spí platí, kdy se něce se*e...
Z mých nehtů by měla infarkt...ale v pátek jdu na nějaký ultrazvuk ksichtíku...prý proti vráskám...tak kdy se zadaří, polu fotky před a po :-)
Není tady
JJ, Mně se víkend teda moc líbil. A to jsem dokonce přiměla manela, aby si sv obchodě zkusil 3 saka k obleku a mračil se jen symbolicky!! Pak paní prodavačce hezky poděkoval, a řekl, e zase za dva měsíce..........
Představte si, jaký jsem měla sen!!
la jsem na hřbitov, a divila jsem se, e je celý jakýsi jiný ne ho znám, a vude na hrobech měli ozdobné těrky a kameny a já jsem si je fotila do práce abych je pak mohla líp sehnat.
Jak jsem se blila k naemu hrobu, tak tam bylo čím dál víc lidí a k hrobu jsem se vůbec nemohla prodrat, a kdy se mi to povedlo, tak na naem hrobě měli vietnamci postavený stánek se zeleninou a nechtěli uhnout ani na metr, abych mohla zapálit svíčku.
Ale podařilo se mně je vytvat, a vichni lidi byli natvaní, nadávali mně a duchali do mně.
To by mně zajímalo jak si takový sen mám vysvětlit.
Není tady
Májo, já bych to vyloila - jsi skvělá a vichni tě mají rádi a ti co nemaj, tak se mají jít zahrabat k větnamcům.
Hezký víkend, to musí být tak skvělé. Hele, vy máte s kamarádkama nějakou úchylku na ty manelský pyama ?
Není tady
Já jsem si myslela e jsem tu ta pyama ventilovala, ale CIlka taky tvrdí e ne............
No kdy měl mana narozeniny, tak to zrovka kolidovalo s jednou naplánovanou pařbou a tak jsem byli kadý zvlá. Onpřiel domů dřív a el spát, a moje kamarádky mně doprovázely domů a páč sjem se prořekla, tak se kole druhé ranní rozhodly zazpívat mu v lonici Happy Birthday...
jene on u dost slavil , a na to přání nereagoval a tak zatím co já jsem rozlévala v kuchyni víno, tak mu kamarádky vlezly do postelela troku ho začaly obtěovat. A jedna byla víc neodbytná ne jiné a kdy teda chlapa probudila, tak mu vyskočila kolem krku a on ji donesl do té kuchyně a pořád jako komentovali tu akci a pouchovali se a ostatní holky se válely smíchy po zemi, páč ani mu ani kamarádka nebyli s to postřehnout, e on není oblečený, a tak jak mu visela na tom krku, nohy kolem pasu, tak se to úasně vyjímalo a vichni se náramně bavili a oni dva nechápali.
No a pak se jetě hodinu řeilo, e NEMOHLA vědět, e nespí v pyamu, e vichni chlapi spí přece v pyamu. A tak jsem to byly kontrolovat.................
Není tady
Máji, vy se fakt nenudíte...já bych teda chtěla vidět na vlastní oči, jak to bylo po tom, co ji upustil :-)
A jak jsem slíbila, informuju...vráska na čele mi po tom ultrazvuku fakt zmizla!!!
Není tady