6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Strana svobodných občanů, vypadá to na seriózní stranu, která zaplní místo, které jí ODS uvolnila svým úkrokem doleva.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Váení proč tohle fórum teda rovnou nezruíte kdy se sem nic nesmí napsat? Petr100 je doivotně zabanovanej, mě tady bezdůvodně maete příspěvky......
Tak tu Politiku vymate a můeme se tady bavit jenom o snailkách, letňátkách, orálním sexu a jestli nám chutná partnerovo semeno......
Pak se ale nedivte e tady nejspí časem zůstanete sami.
...tak jdi na novinky.cz. To jsou fóra přesně pro takový, jako jsi ty a Petr100
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Váení proč tohle fórum teda rovnou nezruíte kdy se sem nic nesmí napsat? Petr100 je doivotně zabanovanej, mě tady bezdůvodně maete příspěvky......
Tak tu Politiku vymate a můeme se tady bavit jenom o snailkách, letňátkách, orálním sexu a jestli nám chutná partnerovo semeno......
Pak se ale nedivte e tady nejspí časem zůstanete sami....tak jdi na novinky.cz. To jsou fóra přesně pro takový, jako jsi ty a Petr100
Nechci ti kazit iluze, ale Novinky patří k Rudému Právu a ta sebranka, která se tam účastnila diskuzí, patřila na přesně opačnou stranu politického spektra ne ti dva jmenovaní. (Natěstí od zavedení registrace se to zlepilo).
Není tady
PetrV napsal(a):
Strana svobodných občanů, vypadá to na seriózní stranu, která zaplní místo, které jí ODS uvolnila svým úkrokem doleva.
ODS ukročila do leva? Pak soudruzi a bratři socdemáci jsou na pravé straně politického spektra. Ona=ODS spí propadla pro bezpolitické mylení.
Není tady
PetrV napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
Pak se ale nedivte e tady nejspí časem zůstanete sami....tak jdi na novinky.cz. To jsou fóra přesně pro takový, jako jsi ty a Petr100
Nechci ti kazit iluze, ale Novinky patří k Rudému Právu a ta sebranka, která se tam účastnila diskuzí, patřila na přesně opačnou stranu politického spektra ne ti dva jmenovaní. (Natěstí od zavedení registrace se to zlepilo).
Tak koukám e se příteli plete. Ad 1 A jsem hledal jak jsem hledal tak Rudé právo jsem nenael max Právo a pokud vím, tak to Právo čtou i na Hradě ba i v podhradí a nejen ti oranovo červení.
A ti s mylením vlevo zas mohou napsat podobně e ta pravicová sebranka co se motá kolem MF, Lidovak a pod. take tak nějak si myslím, e by vdy a to je úkolem politiků měli hledat a nacházet společné a ne to nespolečné.
Není tady
Pisateli, věřím, e na Hradě čtou vechno moné, ale e by zrovna Právo bylo jejich denním chlebem, to pochybuji. A si myslíme o objektivitě novinářů cokoliv, faktem je, e Právo je levicové a třeba MF Dnes pravicová.
Mimochodem, umpa je na vech stranách, ale ta novinkovská byla opravdu o řád jinde ne třeba ta na MF Dnes. Na Novinkách frčely závistivé komunistické kecy jak vyité. Chválím je za povinnou registraci, ta diskuse se bez anonymů zkultivovala a neuvěřitelně.
Není tady
PetrV napsal(a):
Pisateli, věřím, e na Hradě čtou vechno moné, ale e by zrovna Právo bylo jejich denním chlebem, to pochybuji. A si myslíme o objektivitě novinářů cokoliv, faktem je, e Právo je levicové a třeba MF Dnes pravicová.
Mimochodem, umpa je na vech stranách, ale ta novinkovská byla opravdu o řád jinde ne třeba ta na MF Dnes. Na Novinkách frčely závistivé komunistické kecy jak vyité. Chválím je za povinnou registraci, ta diskuse se bez anonymů zkultivovala a neuvěřitelně.
Petře, občas se divím, e páni novináři, kteří vemu rozumí a do veho vidí se tedy nestanou vůdci společnosti. Ví ono vidím v tom jedno. Kecat jak patra opilců v hospodě o hokeji kdy kadej z debatujících nebyl nikdy dál ne v té hospodě a jedinej sport je podpor lemo za lopatkou se vzpíráním je fakt krásné. Ale ta odpovědnost za ony výroky pak nést to u ne. Novinářská společnost by měla nést za své výroky odpovědnost! Myslím, e pak by se to pěkně smrsklo.
Jestli denním chlebem to nevím, ale vím e mnozí poliltici sdělili, e by milujou ke čtení ty noviny, které jim pochlebují tak Právo je obecně jimi bráno jako objektivní.
Bude se divit znám levicovějí noviny ne Právo. Můj názor z toho co čtu denně tak bych řekl, e je ve středu s levicovým nádechem. MF pravicová? tos mě rozesmál.
Ví Petře asi tě otřese, ale v pondělí jsem se dozvěděl, e i jeho svatost Dalajláma je marxista. Co stím udělá? Zatratí Tibet? Dalajlámu? Pochválí Čínu e stojí na straně míru před rozpínavostí maxistických mylenek?
Není tady
Pisateli, s dalajlámou ti nepomůu Tibet v jeho boji za svobodu podporuju, ale abych soudil, jestli je Dalajláma hloupý nebo polobůh, na to nemám dost informací. Jestli tíhne k marxismu, tak je to sice dost smutné, na druhou stranu on neije v naí společnosti, spí bych si tipnul, e jeho na rozdíl od nás hmotné statky nezajímají A spí bych řekl, e marxismus mu vloili do úst novináři, dalajláma zřejmě jen apeloval na solidaritu mezi lidmi. Solidarita je hezká, ale dalajláma asi v Tibetu nemá Romy a nemakačenky
Není tady
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
ODS ukročila do leva? Pak soudruzi a bratři socdemáci jsou na pravé straně politického spektra. Ona=ODS spí propadla pro bezpolitické mylení.
Nejen ODS. Absence politického mylení ve prospěch státu a jeho občanů je charakteristická pro vechny nae parlamentní strany. Přenos z parlamentu byl opravdu "komedie" k pláči. A ta naivita některých poslankyň skutečně k popukání...
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ví Petře asi tě otřese, ale v pondělí jsem se dozvěděl, e i jeho svatost Dalajláma je marxista. Co stím udělá? Zatratí Tibet? Dalajlámu? Pochválí Čínu e stojí na straně míru před rozpínavostí maxistických mylenek?
Boha jeho Pisateli, prober se. Svého času byl Kenedy Berlíňan, no a?
Není tady
PetrV napsal(a):
Pisateli, s dalajlámou ti nepomůu Tibet v jeho boji za svobodu podporuju, ale abych soudil, jestli je Dalajláma hloupý nebo polobůh, na to nemám dost informací. Jestli tíhne k marxismu, tak je to sice dost smutné, na druhou stranu on neije v naí společnosti, spí bych si tipnul, e jeho na rozdíl od nás hmotné statky nezajímají A spí bych řekl, e marxismus mu vloili do úst novináři, dalajláma zřejmě jen apeloval na solidaritu mezi lidmi. Solidarita je hezká, ale dalajláma asi v Tibetu nemá Romy a nemakačenky
ádní novináři ale jeho vlastní slova.
Ty Pan já nevím co má společného Kenedyho prohláení z dob studené války, e je berlíňan s názorem e jsem marxista, přesto e mi marxisticky smýlející země okupuje příbytek? TYs asi ten pořed v TV neviděla e.
Není tady
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
Ty Pan já nevím co má společného Kenedyho prohláení z dob studené války, e je berlíňan s názorem e jsem marxista, přesto e mi marxisticky smýlející země okupuje příbytek? TYs asi ten pořed v TV neviděla e.
PIsateli, soustřeď se: Modrá je modrá, bez diskuze. Modrá není modrá, bez diskuze. Je ti to jasné?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
Ty Pan já nevím co má společného Kenedyho prohláení z dob studené války, e je berlíňan s názorem e jsem marxista, přesto e mi marxisticky smýlející země okupuje příbytek? TYs asi ten pořed v TV neviděla e.PIsateli, soustřeď se: Modrá je modrá, bez diskuze. Modrá není modrá, bez diskuze. Je ti to jasné?
Znám 60 odstínů zelené, taky bez diskuze! Je ti to jasné?
Není tady
PetrV napsal(a):
Já si hlavně myslím, e dokud se nezmění systém počítání poslanců podle výsledků voleb, tak se nikdy nikam nehneme. Vládu s KSČM si nikdo s alespoň průměrnou inteligencí prostě nemůe přát (tohle není uráka, jen konstatování skutečnosti), SZ zmizí v propadliti dějin a co zbyde? Nevypočitatelní lidovci a pak dvě nesmiřitelné velké strany s naprosto odliným programem. Uvidíme, co přinese SSO, je to jediný světlý bod na konci tunelu.
My se nikdy nikam nehneme i kdyby se volební systém jakkoliv změnil.Něco se můe změnit pouze v případě,pokud se změní voliči.To znamená Vy,já i sousedovic Rozára.Volení zástupci jsou odrazem mylení voličů a ádné zákony to nezmění.SSO není světlý bod ,je to pouze jakýsi náznak,ale jak s ním naloíme my voliči,je jen na nás.ádná strana to za nás neudělá.
Není tady
tendruhej napsal(a):
PetrV napsal(a):
Já si hlavně myslím, e dokud se nezmění systém počítání poslanců podle výsledků voleb, tak se nikdy nikam nehneme. Vládu s KSČM si nikdo s alespoň průměrnou inteligencí prostě nemůe přát (tohle není uráka, jen konstatování skutečnosti), SZ zmizí v propadliti dějin a co zbyde? Nevypočitatelní lidovci a pak dvě nesmiřitelné velké strany s naprosto odliným programem. Uvidíme, co přinese SSO, je to jediný světlý bod na konci tunelu.
My se nikdy nikam nehneme i kdyby se volební systém jakkoliv změnil.Něco se můe změnit pouze v případě,pokud se změní voliči.To znamená Vy,já i sousedovic Rozára.Volení zástupci jsou odrazem mylení voličů a ádné zákony to nezmění.SSO není světlý bod ,je to pouze jakýsi náznak,ale jak s ním naloíme my voliči,je jen na nás.ádná strana to za nás neudělá.
V tom případě jsme v háji, protoe průměrnýho voliče Frantu Nováka z Dolní Lhoty vůbec nezajímá nějaký státní dluh, on chce jen uetřit třicetikačku, aby měl na pivo.
Není tady
Pisatel napsal(a):
PetrV napsal(a):
To mě rozesmálo,bezpolitické mylení.Jaký je rozdíl mezi politickým a bezpolitickým mylením?A kam podle Vaeho názoru propadla ODS nebo z jakých předmětů?
Není tady
PetrV napsal(a):
tendruhej napsal(a):
PetrV napsal(a):
V tom případě jsme v háji, protoe průměrnýho voliče Frantu Nováka z Dolní Lhoty vůbec nezajímá nějaký státní dluh, on chce jen uetřit třicetikačku, aby měl na pivo.
No právě,e ho to nezajímá,protoe se s ním o tom nikdo nebaví.Na druhou stranu průměrný Franta Novák z Dolní Lhoty k volbám vůbec po pivu nedorazí.Ale je spousta lidí,kteří si nechají vysvětlit věci,v kterých nemají jasno a to volební program ani systém neudělá.
Není tady