Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#751 25. 3. 2009 15:38

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: Toto chcete socánci???

Strana svobodných občanů, vypadá to na seriózní stranu, která zaplní místo, které jí ODS uvolnila svým úkrokem doleva.

Není tady

#752 25. 3. 2009 15:57

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Jeňýk napsal(a):

Vážení proč tohle fórum teda rovnou nezrušíte když se sem nic nesmí napsat? Petr100 je doživotně zabanovanej, mě tady bezdůvodně mažete příspěvky......

Tak tu Politiku vymažte a můžeme se tady bavit jenom o snažilkách, letňátkách, orálním sexu a jestli nám chutná partnerovo semeno......
Pak se ale nedivte že tady nejspíš časem zůstanete sami.

...tak jdi na novinky.cz. To jsou fóra přesně pro takový, jako jsi ty a Petr100 hmm

Není tady

#753 25. 3. 2009 20:49

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Kotěvbotě napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Vážení proč tohle fórum teda rovnou nezrušíte když se sem nic nesmí napsat? Petr100 je doživotně zabanovanej, mě tady bezdůvodně mažete příspěvky......

Tak tu Politiku vymažte a můžeme se tady bavit jenom o snažilkách, letňátkách, orálním sexu a jestli nám chutná partnerovo semeno......

...tak jdi na novinky.cz. To jsou fóra přesně pro takový, jako jsi ty a Petr100 hmm

Nechci ti kazit iluze, ale Novinky patří k Rudému Právu a ta sebranka, která se tam účastnila diskuzí, patřila na přesně opačnou stranu politického spektra než ti dva jmenovaní. (Naštěstí od zavedení registrace se to zlepšilo).

Není tady

#754 26. 3. 2009 7:27

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrV napsal(a):

Strana svobodných občanů, vypadá to na seriózní stranu, která zaplní místo, které jí ODS uvolnila svým úkrokem doleva.

ODS ukročila do leva? Pak soudruzi a bratři socdemáci jsou na pravé straně politického spektra. Ona=ODS spíš propadla pro bezpolitické myšlení.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#755 26. 3. 2009 7:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrV napsal(a):

Kotěvbotě napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

Nechci ti kazit iluze, ale Novinky patří k Rudému Právu a ta sebranka, která se tam účastnila diskuzí, patřila na přesně opačnou stranu politického spektra než ti dva jmenovaní. (Naštěstí od zavedení registrace se to zlepšilo).

Tak koukám že se příteli pleteš. Ad 1 A jsem hledal jak jsem hledal tak Rudé právo jsem nenašel max Právo a pokud vím, tak to Právo čtou i na Hradě ba i v podhradí a nejen ti oranžovo červení.
A ti s myšlením vlevo zas mohou napsat podobně že ta pravicová sebranka co se motá kolem MF, Lidovak a pod. takže tak nějak si myslím, že by vždy a to je úkolem politiků měli hledat a nacházet společné a ne to nespolečné.

Není tady

#756 26. 3. 2009 9:54

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Pisateli, věřím, že na Hradě čtou všechno možné, ale že by zrovna Právo bylo jejich denním chlebem, to pochybuji. A si myslíme o objektivitě novinářů cokoliv, faktem je, že Právo je levicové a třeba MF Dnes pravicová.

Mimochodem, žumpa je na všech stranách, ale ta novinkovská byla opravdu o řád jinde než třeba ta na MF Dnes. Na Novinkách frčely závistivé komunistické kecy jak vyšité. Chválím je za povinnou registraci, ta diskuse se bez anonymů zkultivovala až neuvěřitelně.

Není tady

#757 26. 3. 2009 11:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrV napsal(a):

Pisateli, věřím, že na Hradě čtou všechno možné, ale že by zrovna Právo bylo jejich denním chlebem, to pochybuji. A si myslíme o objektivitě novinářů cokoliv, faktem je, že Právo je levicové a třeba MF Dnes pravicová.

Mimochodem, žumpa je na všech stranách, ale ta novinkovská byla opravdu o řád jinde než třeba ta na MF Dnes. Na Novinkách frčely závistivé komunistické kecy jak vyšité. Chválím je za povinnou registraci, ta diskuse se bez anonymů zkultivovala až neuvěřitelně.

Petře,  občas se divím, že páni novináři, kteří všemu rozumí a do všeho vidí se tedy nestanou vůdci společnosti. Víš ono vidím v tom jedno. Kecat jak patra opilců v hospodě o hokeji když každej z debatujících nebyl nikdy dál než v té hospodě a jedinej sport je podpor ležmo za lopatkou se vzpíráním je fakt krásné. Ale ta odpovědnost za ony výroky pak nést to už ne. Novinářská společnost by měla nést za své výroky odpovědnost! Myslím, že pak by se to pěkně smrsklo.

Jestli denním chlebem to nevím, ale vím že mnozí poliltici sdělili, že by milujou ke čtení ty noviny, které jim pochlebují tak Právo je obecně jimi bráno jako objektivní.

Budeš se divit znám levicovější noviny než Právo. Můj názor z toho co čtu denně tak bych řekl, že je ve středu s levicovým nádechem. MF pravicová? tos mě rozesmál.

Víš Petře asi tě otřese, ale v pondělí jsem se dozvěděl, že i jeho svatost Dalajláma je marxista. Co stím uděláš? Zatratíš Tibet? Dalajlámu? Pochválíš Čínu že stojí na straně míru před rozpínavostí maxistických myšlenek?

Není tady

#758 26. 3. 2009 12:36

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

Pisateli, s dalajlámou ti nepomůžu smile Tibet v jeho boji za svobodu podporuju, ale abych soudil, jestli je Dalajláma hloupý nebo polobůh, na to nemám dost informací. Jestli tíhne k marxismu, tak je to sice dost smutné, na druhou stranu on nežije v naší společnosti, spíš bych si tipnul, že jeho na rozdíl od nás hmotné statky nezajímají smile A spíš bych řekl, že marxismus mu vložili do úst novináři, dalajláma zřejmě jen apeloval na solidaritu mezi lidmi. Solidarita je hezká, ale dalajláma asi v Tibetu nemá Romy a nemakačenky smile

Není tady

#759 26. 3. 2009 13:22

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

PetrV napsal(a):

ODS ukročila do leva? Pak soudruzi a bratři socdemáci jsou na pravé straně politického spektra. Ona=ODS spíš propadla pro bezpolitické myšlení.

Nejen ODS. Absence politického myšlení ve prospěch státu a jeho občanů je charakteristická pro všechny naše parlamentní strany. Přenos z parlamentu byl opravdu "komedie" k pláči. A ta naivita některých poslankyň skutečně k popukání...

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#760 26. 3. 2009 13:24

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Víš Petře asi tě otřese, ale v pondělí jsem se dozvěděl, že i jeho svatost Dalajláma je marxista. Co stím uděláš? Zatratíš Tibet? Dalajlámu? Pochválíš Čínu že stojí na straně míru před rozpínavostí maxistických myšlenek?

Boha jeho Pisateli, prober se. Svého času byl Kenedy Berlíňan, no a?

Není tady

#761 26. 3. 2009 14:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PetrV napsal(a):

Pisateli, s dalajlámou ti nepomůžu smile Tibet v jeho boji za svobodu podporuju, ale abych soudil, jestli je Dalajláma hloupý nebo polobůh, na to nemám dost informací. Jestli tíhne k marxismu, tak je to sice dost smutné, na druhou stranu on nežije v naší společnosti, spíš bych si tipnul, že jeho na rozdíl od nás hmotné statky nezajímají smile A spíš bych řekl, že marxismus mu vložili do úst novináři, dalajláma zřejmě jen apeloval na solidaritu mezi lidmi. Solidarita je hezká, ale dalajláma asi v Tibetu nemá Romy a nemakačenky smile

Žádní novináři ale jeho vlastní slova.
Ty Pan já nevím co má společného Kenedyho prohlášení z dob studené války, že je berlíňan s názorem že jsem marxista, přesto že mi marxisticky smýšlející země okupuje příbytek? TYs asi ten pořed v TV neviděla že.

Není tady

#762 26. 3. 2009 18:29

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

PetrV napsal(a):

Ty Pan já nevím co má společného Kenedyho prohlášení z dob studené války, že je berlíňan s názorem že jsem marxista, přesto že mi marxisticky smýšlející země okupuje příbytek? TYs asi ten pořed v TV neviděla že.

PIsateli, soustřeď se: Modrá je modrá, bez diskuze. Modrá není modrá, bez diskuze.  Je ti to jasné?

Není tady

#763 27. 3. 2009 7:45

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Pisatel napsal(a):

PetrV napsal(a):

PIsateli, soustřeď se: Modrá je modrá, bez diskuze. Modrá není modrá, bez diskuze.  Je ti to jasné?

Znám 60 odstínů zelené, taky bez diskuze! Je ti to jasné?

Není tady

#764 27. 3. 2009 20:55

tendruhej
♥♥♥----

PetrV napsal(a):

Já si hlavně myslím, že dokud se nezmění systém počítání poslanců podle výsledků voleb, tak se nikdy nikam nehneme. Vládu s KSČM si nikdo s alespoň průměrnou inteligencí prostě nemůže přát (tohle není urážka, jen konstatování skutečnosti), SZ zmizí v propadlišti dějin a co zbyde? Nevypočitatelní lidovci a pak dvě nesmiřitelné velké strany s naprosto odlišným programem. Uvidíme, co přinese SSO, je to jediný světlý bod na konci tunelu.

My se nikdy nikam nehneme i kdyby se volební systém jakkoliv změnil.Něco se může změnit pouze v případě,pokud se změní voliči.To znamená Vy,já i sousedovic Rozára.Volení zástupci jsou odrazem myšlení voličů a žádné zákony to nezmění.SSO není světlý bod ,je to pouze jakýsi náznak,ale jak s ním naložíme my voliči,je jen na nás.Žádná strana to za nás neudělá.

Není tady

#765 27. 3. 2009 20:58

PetrV
♥♥♥♥♥♥-

tendruhej napsal(a):

PetrV napsal(a):

Já si hlavně myslím, že dokud se nezmění systém počítání poslanců podle výsledků voleb, tak se nikdy nikam nehneme. Vládu s KSČM si nikdo s alespoň průměrnou inteligencí prostě nemůže přát (tohle není urážka, jen konstatování skutečnosti), SZ zmizí v propadlišti dějin a co zbyde? Nevypočitatelní lidovci a pak dvě nesmiřitelné velké strany s naprosto odlišným programem. Uvidíme, co přinese SSO, je to jediný světlý bod na konci tunelu.

My se nikdy nikam nehneme i kdyby se volební systém jakkoliv změnil.Něco se může změnit pouze v případě,pokud se změní voliči.To znamená Vy,já i sousedovic Rozára.Volení zástupci jsou odrazem myšlení voličů a žádné zákony to nezmění.SSO není světlý bod ,je to pouze jakýsi náznak,ale jak s ním naložíme my voliči,je jen na nás.Žádná strana to za nás neudělá.

V tom případě jsme v háji, protože průměrnýho voliče Frantu Nováka z Dolní Lhoty vůbec nezajímá nějaký státní dluh, on chce jen ušetřit třicetikačku, aby měl na pivo.

Není tady

#766 27. 3. 2009 21:05

tendruhej
♥♥♥----

Pisatel napsal(a):

PetrV napsal(a):

To mě rozesmálo,bezpolitické myšlení.Jaký je rozdíl mezi politickým a bezpolitickým myšlením?A kam podle Vašeho názoru propadla ODS nebo z jakých předmětů?

Není tady

#767 27. 3. 2009 21:12

tendruhej
♥♥♥----

PetrV napsal(a):

tendruhej napsal(a):

PetrV napsal(a):

V tom případě jsme v háji, protože průměrnýho voliče Frantu Nováka z Dolní Lhoty vůbec nezajímá nějaký státní dluh, on chce jen ušetřit třicetikačku, aby měl na pivo.

No právě,že ho to nezajímá,protože se s ním o tom nikdo nebaví.Na druhou stranu průměrný Franta Novák z Dolní Lhoty k volbám vůbec po pivu nedorazí.Ale je spousta lidí,kteří si nechají vysvětlit věci,v kterých nemají jasno a to  volební program ani systém neudělá.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí