6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Selima napsal(a):
Neviem, či to pomôže, ale ja som si pri rozlúčkach hovorila: Bolo to krátke, ale krásne.... Vďakabohu aj za to, vďakabohu za každú peknú chvíľu s týmto úžasným človiečikom. A neľutujem ani čiarku.
Něco podobného se snažím si říkat....někdy to funguje...
Není tady
Jane.sm!
Neexistují slova, která mohou cokoliv změnit
Chce to čas - nezapomeneš, ale naučíš se vedle toho žít.
V rodině jsme měli také smrt mladého kluka po promoci ( s 6 týdenním chlapečkem), ze začátku to bylo pro všechny hrozné, hlavně pro jeho matku a manželku.
Web je nádherný!
Přeji ti hodně síly ke zvládnutí všeho!!!!! Dokážeš to!
Není tady
Selima napsal(a):
Neviem, či to pomôže, ale ja som si pri rozlúčkach hovorila: Bolo to krátke, ale krásne.... Vďakabohu aj za to, vďakabohu za každú peknú chvíľu s týmto úžasným človiečikom. A neľutujem ani čiarku.
Není tady
Na nějakou dobu jsem se odmlčela...tyto dny jsou prpo mě hodně těžké....v sobotu 19.1. měla narozeniny druhá dcera (13) a v neděli 20.1. by měla narozeniny Lucka (16) navíc to za chvíli bude měsíc.....drtí mě všechno dohromady tak nějak. Narozeniny mladší dcerky jsme oslavili tak nějak komorně, byly jsme spolu něco koupit, vybrala si sama, dortík dostala od babičky, tak snad se mi aspoň trošku podařilo zahnat stíny na jejím úsměvu. Chodím sem občas nakouknout, ale nemám ted moc sílu na psaní, ale doufám že bude líp...určitě
Není tady
jane.sm, uz jsem ti parkrat chtela napsat ale nikdy nevim co...Ac sama deti nemam, tak nad nekterymi tvymi prispevky bulim jako zelva a je mi moc lito, co se ti prihodilo. Web je uzasny, tak v tom urcite pokracuj.
Není tady
Jane, dívala jsem se na tvůj Web.... krásný, nádherný fotografie .... a mám ještě jednu zajímavost, moje holčička má narozeniny taky 20.1. jako měla tvoje, i když je o nějaký rok starší... dívala jsem se na tvou Lucinku a musím říct, že jsou velmi podobné typy, posílám pohlazení statečným holkám..
Jane, fotky se opravdu povedly, myslím na Tebe často. Drž se!
Není tady
...už je to měsíc..byli jsme zapálit svíčky i s mladší dcerou... chtěla tam jet..... celý strom byl obalený svíčkami a květinami....... aspon trošku nám pomáhá kolik lidiček na ně pořád myslí....děkujeme..
Není tady
Když se jede z Comutova na Prahu, je kousíček za Chomutovem vedle jednoho stromu malý pomníček. Ano zabil se tam řidič, řidič byl 23ti letý kluk, právě absolvoval vysokou, stejnou školu na kterou nastoupila tenkrát i má dcera. Jel z chomutova, ujel 2 km.
Vždy když je mlha, nebo déšť, pomníček svítí, není tam rovný úsek, silnice trochu zahýbá, tak ten pomníček padne z dálky do oka.
Jezdím kolem často, ne jednou jsem je tam viděla, rodiče, co šli zapálit svíčku.
Když se to stalo, v jedné výloze na chomutovském náměstí vystavili fotky z nehody. Zůstala jsme z toho paf, nechápala jsem. Dokud jsme nedošla k tomu, že syn se zabil kvůli vysoké rychlosti a že oni si ze všeho nejvíc přejí touto tragédií zabránit podobné nehodě.
...memento...
děkuji, že váš strom svítí....
Není tady
jane.bolí to ,já vím,musíš být silná,už kvůli Věrce:hjarta:..
kočičky držte se moc na vás myslím..
Není tady
jane.sm napsal(a):
...už je to měsíc..byli jsme zapálit svíčky i s mladší dcerou... chtěla tam jet..... celý strom byl obalený svíčkami a květinami....... aspon trošku nám pomáhá kolik lidiček na ně pořád myslí....děkujeme..
Jane, je mi za tebe hrozně smutno. Žádná slova nemohou být dostatečně silná, aby zmírnila tvojí bolest. Vše podstatné už tady bylo vyřčeno - chce to čas, nezapomeneš, ale naučíš se s tím žít. Čas otupí bolest, zůstanou vzpomínky.
Přeji ti hodně síly a hodně štěstí. Nejsi sama, jsme tady všechny s tebou.
Není tady
Kdyby tak čas letěl rychleji, aspoň teď v tuto chvíli....na nějakou dobu aby se už ta bolest trochu otupila, zatím je to spíš čím dál horší, chybí mi čím dál víc.....všechno se strašně vleče....většinou mě rozhodí nějaká maličkost, gesto, pohled...soustředit se na práci je děs, jen čekám na chvilky kdy můžeme být s mladší spolu a pak to zase strašně letí..... je na ní vidět jak jí starší sestra chybí, tápe , hledá, čeká na cokoliv...
Není tady
Jane.........
Není tady
jane, myslela jsi na nějaké léky? ne trvalé užívání, spíš jen nárazově, když úzkost bude nesnesitelná? Tohle musíš prožít den po dni, nejde to jinak, den ode dne, bohužel... Není ostuda použít berličku.
Možná by vám oběma pomohla i změna prostředí a někoho ochotného, kdo by ti třeba doma vymaloval nebo tak něco...
a pokud můžeš, piš... všechno i to ošklivé, vykřič se, vybreč se, tohle forum je tu především pro ženy....
Není tady
jane.sm napsal(a):
Kdyby tak čas letěl rychleji, aspoň teď v tuto chvíli....na nějakou dobu aby se už ta bolest trochu otupila, zatím je to spíš čím dál horší, chybí mi čím dál víc.....všechno se strašně vleče....většinou mě rozhodí nějaká maličkost, gesto, pohled...soustředit se na práci je děs, jen čekám na chvilky kdy můžeme být s mladší spolu a pak to zase strašně letí..... je na ní vidět jak jí starší sestra chybí, tápe , hledá, čeká na cokoliv...
Jane, dostala jsem k Vánocům od kamarádky knížku - Karma pro každý den - od Carmen Harra. Vřele Ti jí doporučuju. Myslím, že by Ti mohla pomoci. Objímám Tě !
Není tady
jane.sm
čtu a čtu a čtu a pláču...
Díky Bohu nejsem schopná ti až tak porozumět..nezažila jsem to nejhorší, co může mámu potkat a doufám, že nikdy nikdy nikdy - prosím, nic podobného nezažiji.
Moje dítě bojovalo o život dlouhé čtyři měsíce, dlouhé čtyři měsíce zástav - srdečních, dechových, operace a čekání, znova zástavy a modlení ač nejsem věřící.
zestárla jsem..moc a moc..ale nelituji jedinýho dne, nelituji jediného dne bolesti a strachu. Vím, že mě čeká zbytek života, kdy se budu o moji slečnu bát, kdy budu mít neskutečný strach...a kdy budu prosit, abych mohla vidět dcerku dospívat, maturovat, mít děti..pochovat si vnoučata..
ale hrozně moc ti rozumím. Každý den, který jsem netušila, jestli v příští minutě budu moci své dítě pohladit mě ničil a ničí dál..
Drž se a žij...ona by si to přála..ona ví, že tě potřebuje druhá dcerka..žij tak, aby sis kdykoliv mohla říct, že děláš co můžeš...
Neustále na tebe myslím, ač jsem dostala sílu reagovat až nyní. Kéž by nikdy žádný rodič nepoznal, jaké to je koukat na tu potvoru s kosou, která obchází kolem..
Máš mou uctu a prostě jen děkuji a nejen tobě, ale i ostatním lidem, co tu byli, jsou a budou
Není tady
jane.sm
ahoj,bohužel jsem si tím samým prošla také,v květnu to budou čtyři roky v tom autě jela i mladší dcera,která bojovala několik měsíců o život naštěstí vyhrála.Přála bych si,aby i ta starší měla šanci bojovat.
Chtěla bych Ti nabídnout pomoc,kdyby jsi si chtěla poplakat,zakřičet....
Klidně se ozvi
Katáča
Není tady
jane.sm
upřímně lituju, že si nemůžu zahrát na osud......
Není tady
Tento týden se nedaleko od nás zabil mladý chlapec v autě. Chodil do stejné školy jako moje děti. Tyhle věci se dějou pořád, bohužel.
Není tady
cilka napsal(a):
jane, myslela jsi na nějaké léky? ne trvalé užívání, spíš jen nárazově, když úzkost bude nesnesitelná? Tohle musíš prožít den po dni, nejde to jinak, den ode dne, bohužel... Není ostuda použít berličku.
Možná by vám oběma pomohla i změna prostředí a někoho ochotného, kdo by ti třeba doma vymaloval nebo tak něco...
a pokud můžeš, piš... všechno i to ošklivé, vykřič se, vybreč se, tohle forum je tu především pro ženy....
Popravdě řečeno , jsem na léky myslela ani ne já jak spíš moje psycholožka, přesně jak říkáš taková berlička na někdy, nestydím se za to, mám je už doma.
Nechci být trvale pod léky , jen by se všechno prodloužilo, ale občas ......
Všechno je ted jinak, věnuji se mladší dceři co to jde nejvíc, potřebuje mě, tak nemám ani moc čas sem zajít, a když je čas jsem tak utahaná....nikdy bych nevěřila že psychika dokáže tak vysát energii, ale snažím se....funguju nebojte já se jen tak nedám.........
Není tady
Jane -jsi silná - obdivuju tě. Opravdu - moc. Jsem posera jen z toho, když vidím, že jsou mé děti nemocné. Dneska jedné (6-ti leté) vydloubávali na patě bradavici - jsem z toho ještě teď K.O. Přitom je to taková prkotina proti tomu, co prožíváš ty.
Stydím se za to, že jsem slaboch. Tebe obdivuju a
Jane, beruško, buď pořád tak statečná !!
Utřela jsem slzy i nudle a stejně mám krk sevřenej bolestí. Život je někdy hrozně krutej.
Žij dál, máš pro koho !! Moc na tebe myslím !
Není tady