29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
koi o praktiky nejde, bylo to tak , že když jsem měla to své období, kdy jsem prostě nechtěla, tak on mi třeba sedl k posteli a začal do mě kafrat, bylo to takový psycho, jsem chtěla spát a on do mě třeba dlouho kafral. Tím se mi to zhnusilo, přece vydíráním si nic nevy nutíš. Tím se u mě nějak ta touha po něm vytratila.......
Není tady
a hlavně tu touhu zabíjí existence TOHO druhého, toho se snaž vymazat, nebo si to jinak srovnat v hlavě a uspořádat priority..............ty ukazovací zájmena se TAM hodí, že
Není tady
vero máš pravdu, i když bych řekla, že ta touha už byla zabitá......ale ne musí se to nějak změnit, takhle to nejde, chápu jak to myslíš
Není tady
Možno by stačilo, keby oňho prejavila záujem iná žena a hrozilo by, že odíde on od teba a nie TY OD NEHO... a možno by si bleskovo zistila, že vlastne po ňom celkom túžiš... neskoro.
Není tady
selimo, jo, to bych asi potřebovala, né opravdu si myslím že na tom něco bude........
Není tady
Stáva sa to, preto to hovorím... Akurát sa to môže vymknúť z rúk a potom už býva "pozdě bycha honit".
Není tady
to je pravda....
Není tady
Selima máááááááááááá pravdu, taky jsem si říkala, že se rozvedu, že mě to s ním až tak nebaví, že by to vyřešila situace, kdyby si někoho našel........................stalo se a ouha........................tehdy jsem si právě uvědomila, že ho chci já, co bych ztratila, jaké chyby jsem udělala a že budu o něj bojovat...............šla jsem za NÍ a všechno toto jí v klidu řekla, že budu o něj bojovat já, moje děti a naši vnuci a že si ho získáme zpět.................couvla, M zůstal, a já si díky Babinetu uvědomovala, že se musím hlavně změnit já, nemůžu chtít změnit jeho, což jsem dělala doposud...........dnes je to rok, na den, co jsem byla za Ní,...............změnila jsem se, je to mnohem lepší, máme krásný vztah, sex, výlety..........................ale...................to ale bude asi pořád
pořád se učím
Není tady
Žít s muži se fakt učíme stále, "vona ta smíšená manželství" jsou někdy v krizi.
Není tady
vero cítím to podobně, jako ty kdysi. taky mě napadlo, že kdyby si někoho našel, tak by mi to nevadilo..... to už mě ale napadlo dávno, teď si to už nemyslím. Třeba dnes ráno jsme se loučili jak zamlada:-) že by?
Není tady
jo, máš našlápnuto, vydrž......................ale buď sama sebou, no nevím jestli jsem to řekla jasně, kdosi to tu napsal................nenechat si vmontovat hybrid do mozku..........ach jo..............já s tím taky bojuju
Není tady
tuším, že mě čeká obrovskej úkol, musím vydržet, s tím hybridem bych to taky tak viděla, naštěstí jsem se stihla vzpamatovat zavčasu. Děkuju za rady a názory, pomáhají mi:-)
Není tady
kdyby se někdo našel.....
....tak by nám to všem vadilo.....
Není tady
to michaela.43: díky moc za tvé soukromé mejly, pomáhají mi:-)
Není tady