Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 1. 2008 19:32

kaštáneček
♥♥-----
Místo: Olomouc

poraďte....

sleduji to tu dlouho, chodila jsem sem dřive hodně ale spíše jsem sledovala jiná témata( o dětech). Od té doby se toho ale spousta věcí změnila, tehdy jsem pracovala, dnes jsem na mateřské, mám rok a půl letou dcerku. Je mi 27, jsem 4roky vdaná. V září jsem začala studovat vyšku a tím se dá se říct pozměnil můj dosavadní život. Jde o to, že jsem se sblížila s jedním spolužákem. Je též ženatý, má stejně starého syna. Jestli jsem se zamilovala? Asi ano, ale jsem realista, nejsem naivka, vím jak to je s počátečním poblouzněním. Náš vztah je asi takový, že se spolu stýkáme občas po škole, není to často, studuji dálkově a jinak pomocí mejlů. Jestli od toho něco očekávám? nevím, spíš to nechávám tak jak to samo plyne. Přemýšlím, proč k tomu došlo...... s manželem si rozumíme do té doby, než přijde řada na sex. Nechci s ním spát, nevím, už mě nepřitahuje, ptám se proč. Dost na mě, co se sexu týče naléhal a to dosti, tím se mi zprotivil. Prostě nevím co mám dělat, mrzí mě to, chtěla bych aby mě přitahoval, aby všechno bylo jako když jsme se poznali ale nejde to, prostě nejde. Co mám dělat? Může fungovat manželství bez sexu? Dá se to nějak řešit?

Není tady

#2 12. 1. 2008 22:47

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Re: poraďte....

Ne, to ve vašem věku fungovat nebude, manžel si nejspíš někoho najde. Řešit se to samozřejmě nechá, když budeš chtít. Ale tys to zrovna za správný konec nevzala. Skoro to vypadá, že sex s manželem tě přestal bavit tak nějak trochu v souvislosti s romantikou nově vznikajícího vztahu se spolužákem.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#3 12. 1. 2008 22:53

kaštáneček
♥♥-----

salen, není pravda, že mě sex přestal bavit, po tom, co jsem se seznámila se spolužákem, tenhle stav trvá už tři roky a prostě nevím, jak to řešit. chci to řešit, ale nevím jak:-( a taky nechci tvrdit, že jsem to vzala za správný konec. Znovu chci jen podotknout, že žádné mosty pálit nechci

Není tady

#4 12. 1. 2008 23:10

majkafa
Host

Myslím si, že bych si nepořizovala děťátko s mužem, se kterým mě přestal bavit sex. smile

#5 12. 1. 2008 23:18

kaštáneček
♥♥-----

mám ho ráda, myslela jsem si, že se to změní:-(. je to začarovaný kruh, kdyby na mě tak nenalýhal, tak si myslím , že by se to samo časem spravilo, na druhé straně chápu jeho potřeby, takže jsem mu radši vyhověla a z radosti se stala povinnost................

Není tady

#6 12. 1. 2008 23:23

majkafa
Host

Nespravilo.

#7 12. 1. 2008 23:25

kaštáneček
♥♥-----

bohužel..........ne

Není tady

#8 12. 1. 2008 23:54

lakina
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Krabí

kaštáneček napsal(a):

mám ho ráda, myslela jsem si, že se to změní:-(. je to začarovaný kruh, kdyby na mě tak nenalýhal, tak si myslím , že by se to samo časem spravilo, na druhé straně chápu jeho potřeby, takže jsem mu radši vyhověla a z radosti se stala povinnost................

já bych s ním šla do poradny,manželské a sexuální,k tomu tě nemůže nutit... a ted když jsi zamilovaná,už tě nebude bavit ani jeho svádění a jemné dobývání což mu zřejmě poradí

Přítomná bolest je sestrou budoucí radosti.

Není tady

#9 13. 1. 2008 11:13

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Kaštánečku, těch informací od tebe je moc málo na to, abys tu našla nějakou radu - také bych ti doporučila odbornou poradnu. Rozumím tomu správně, že se sexem máš problém jen pokud se týče manžela? Pak to není na sexuologa, ale psychologa. Vzhledem k malému dítěti by určitě stálo za to na vašem vztahu pracovat. Paraelní zamilovanost do spolužáka tomu ale samozřejmě neprospěje.

Není tady

#10 13. 1. 2008 11:44

kaštáneček
♥♥-----

laki, salen, já bych ho tam nedostala. On tyto služby odmítá, má na ně svůj názor, je to čistě racionální typ. On to prostě nechápe. Na začátku jsem sice uvedla, že si rozumíme, ale je pravda, že to až tak není, je málo doma, chodí pozdě s práce, čas trávíme více méně každej zvlášť. Je to na houby, řekla bych, že to je taková krize. Nevím, jak z toho ven. Vím, že je to těžký radit, ale potřebovala jsem se svěřit

Není tady

#11 13. 1. 2008 15:45

kaštáneček
♥♥-----

Salen: ano ta nechuť se vyloženě týká manžela. Jsem ti teď ověřila, že nejsem taková fridida, za jakou mě manžel považoval.....................

Není tady

#12 13. 1. 2008 16:30

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

To kaštáneček : Hele ujasni si, co Ti na manželovi vadí, jestli chceš, aby Tvoje dítě bylo bez otce nebo později s nějakým cizím, což může přinést výchovné problémy a třeba mu to pokazit i život, pokud to jsou jenom malichernosti a to, že jsi se zakoukala jinde, nějak to ovládni rozumem, s mužem si promluv, že bys potřebovala Váš vztah nějak oživit, třeba víkend nebo dovča. Pokud to jsou nějaké zásadní věci, máš před sebou dost těžký životní úděl a Tvoje dítě také, aLE ŘEŠ TO, NEBO SI MANŽEL FAKT NĚKOHO NAJDE A TEN CHLAPEC ZE STUDIA STEJNĚ NAKONEC ZŮSTANE SE ŽENOU A tY BUDEŠ MÍT těžký život. Začni hlavně myslet hlavou a ne srdcem nebo něčím jiným.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#13 13. 1. 2008 19:54

Salen
♥♥♥♥♥♥-

K odborníkovi nemusíte chodit spolu, můžeš se objednat sama. A čím dál tím víc se mi zdá, že si nějak potřebuješ potvrdit, že se s manželem k sobě nehodíte. Třeba ne ..... a třeba je to jen tvoje výmluva před novým dobrodružstvím. Asi by to fakt stálo za rozbor s někým z oboru.
Jo a Irenka napsala hodně pravděpodobný scénář - tak pozor!

Není tady

#14 13. 1. 2008 21:49

kaštáneček
♥♥-----

já chci zůstat s manželem, vím, co v něm mám. Já prostě nevím, jak řešit tu otázku nechuti k sexu.....Jen si nedokážu představit, jak mi může pomoct odborník

Není tady

#15 13. 1. 2008 21:58

kaštáneček
♥♥-----

Ještě jsem chtěla dodat, že jsem si paradoxně nevěrou uvědomila, co mám doma, takže to přece k něčemu bylo

Není tady

#16 13. 1. 2008 22:01

mirekp
♥♥-----

kaštáneček napsal(a):

já chci zůstat s manželem, vím, co v něm mám. Já prostě nevím, jak řešit tu otázku nechuti k sexu.....Jen si nedokážu představit, jak mi může pomoct odborník

Jak se tu již zmiňovalo....v momentě kdy  se zamilováváš do svého spolužáka se oddaluješ od svého manžela....takže to tomu taky nepomáhá.....a ten problém v sexu je třeba nějak zjisiti příčinu...kdy se tak stalo kdy jsi si uvědomila že to takhle cítíš ...co bylo impulsem k tomu ?

Není tady

#17 13. 1. 2008 22:27

kaštáneček
♥♥-----

mirekp - vím, že to nepomáhá, uvažuju o tom, že to utnu. Ten problém, už trvá jak jsem psala tak tři roky. Prostě nalýhal na mě, když jsem mu nevyhověla, tak byl nasranej, bylo to takové vydírání. Tím se mi to zhnusilo, ale přesto cítím, že ho mám ráda. Pořád se to přecházelo ale donekonečna to nejde........... jak píšete

Není tady

#18 14. 1. 2008 7:58

vera
♥♥♥♥♥♥-

pracuj na sobě, musíš se změnit ty sama, najdi si motivaci, dnes v tomto konzumním hnusným světě mít  fungující rodinu je fakt výhra !!!! ale začni hned, nenech si svého M psychicky odejít, toto jsem si zažila........................dnes je to přesně rok, co jsem TO objevila, celý rok na sobě tvrdě pracuji, je to fuška, ale jde to...............držím ti pěsti

Není tady

#19 14. 1. 2008 8:32

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Vera napsala:.....nenech si svého M psychicky odejít......

No, tak na tom něco bude, tohle se přesně stalo před x lety u nás (byl tam problém v alkoholu), mě to štvalo - pochopitelně - tak jsem hudrala a ařešila a stěžovala si - kamarádce - no a výsledek byl, že ona neutěšovala mě, ale JEHO....no comment, ale nakonec k tomu musím hnusně podotknout, že na každýho jednou dojde...

Není tady

#20 14. 1. 2008 8:45

Bellagambi
♥♥♥♥♥--
Místo: Morava

Michaela.43 napsal(a):

Vera napsala:.....nenech si svého M psychicky odejít......

No, tak na tom něco bude, tohle se přesně stalo před x lety u nás (byl tam problém v alkoholu), mě to štvalo - pochopitelně - tak jsem hudrala a ařešila a stěžovala si - kamarádce - no a výsledek byl, že ona neutěšovala mě, ale JEHO....no comment, ale nakonec k tomu musím hnusně podotknout, že na každýho jednou dojde...

A jak si tedy dopadla?

Super mašina: http://www.achtungpanzer.com/pz6.htm
Silná, výkonná, dobře chráněná! Bohužel i ten nejlepší pancíř může vyřadit obyčejný pěšák!  Která hrdinka si troufne a přežije to? Zatím se to žádné nepovedlo....

Není tady

#21 14. 1. 2008 9:01

Koi
♥♥♥♥---

Jestli váš problém  trvá již 3 roky je víc než nutné to začít řešit. Měla by sis s M promluvit(nebo to napsat) na rovinu bez obalu o vašem intimním životě. Promysly si své prosby ohledně jeho a svého intimního chování a jdi do toho. Chlapi o tom moc mluvit neumí, on nezačne.

Uvidíš, že ocení, že o problému víš a snažíš se to nějak vyřešit, že ti to není fuk. Bacha, aby se jeho pozdní návraty nestali ještě pozdnějšími. Pokud si uvědomuješ jeho hodnoty, oprosti se od studentské lásky, ta tě bude blokovat v hledání cesty k manželovi.

Neodkládej řešení, abys nemusela začít psát na jiná vlákna

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

#22 14. 1. 2008 9:57

kaštáneček
♥♥-----

vero díky, no máš pravdu, musím na sobě pracovat. Já akorát nevím, jak mu to prostě mám říct. Už kolikrát jsme se o tom bavili,  já ho nechci ranit, říct mu, už mě nepřitahuješ, tak to tak vždycky okecávám, že mám prostě menší potřebu sexu, přitom vím, že mi to též chybí, to bych řekla , že je takový zásadní bod, nevím, jak mu to říct:-(

Není tady

#23 14. 1. 2008 10:04

OTZI
♥♥♥♥♥--

kaštáneček napsal(a):

vero díky, no máš pravdu, musím na sobě pracovat. Já akorát nevím, jak mu to prostě mám říct. Už kolikrát jsme se o tom bavili,  já ho nechci ranit, říct mu, už mě nepřitahuješ, tak to tak vždycky okecávám, že mám prostě menší potřebu sexu, přitom vím, že mi to též chybí, to bych řekla , že je takový zásadní bod, nevím, jak mu to říct:-(

Zkus mu napsat dopis nebo mejl .Co cítíš.Ne,že tě nepřitahuje ( ty by bylo hrozný) , ale ,že máš menší potřebu  nebo chuť se milovat.A´T ti odepíše.Hlavně si musíš ujasnit jstli  manžela chceš a jestli chceš na vztahu pracovat.

Není tady

#24 14. 1. 2008 10:10

kaštáneček
♥♥-----

už jsem psala, chci ho. To že mám menší potřebu už jsem mu říkala, ono je to dost těžký tohle vyřešit, nějak se to ve mě zablokovalo. Jsem s ním moc ráda, pokecáme a tak ale jak má dojít na tohle.....  by to chtělo nějakou hypnozu:-))asi

Není tady

#25 14. 1. 2008 11:13

Koi
♥♥♥♥---

Kaštanečku, to opravdu nemůžeš říci, že tě nepřitahuje. Ale to že tě nepřitahuje je reakcí na nějaké jeho praktiky, které ti nesedí, tak mluv o nich a o tom co by na tebe zapůsobilo, aby se ten blok vůči němu začal odbourávat. Budeš muset začít mluvit hodně konkrétně nebo psát, pokud to nejsi schopná vyslovit.+

Pane, daruj mi klid, abych přijal věci, které nemohu změnit, odvahu změnit to, co mohu změnit, a moudrost, abych dokázal rozeznat jedno od druhého.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí