Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#26 7. 2. 2008 19:35

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Re: 13letý puberák a značkové věci

:-)))
Wiki - kšiltovka za 1700,-Kč - jednoznačně vede....má někdo dražší???

Není tady

#27 8. 2. 2008 8:38

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Michaela.43 napsal(a):

:-)))
Wiki - kšiltovka za 1700,-Kč - jednoznačně vede....má někdo dražší???

Jéžiš, holky, vy mě děsíte !!! To mě vážně čeká ?! Moji starší puboši mají zatím takřka 12 (holka) a 11 let (kluk), po značkových in věcí nešílí, klidně se mnou s nadšením vymetou amanský obchod a spokojí se s trikem za 49, hlavně že je pěkný.
Jestli budou šílet po značkách, asi se půjdu rovnou odstřelit, protože na to finanční možnosti fakt nejsou dumbomgrater.

Není tady

#28 8. 2. 2008 9:51

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Elo - nechci tě děsti, ale ono to tak za dva roky přijde.
Staršímu klukovi je 14,5 a je to na dumbom
Kšiltovku bych mu tedy tak druhou nekoupila.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#29 8. 2. 2008 20:45

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Elo,
nechci  tě  děsit,ale na   našeho  to přišlo   až  teď   okolo vánoc, je  mu   13,5....ale to je   asi   pak   ze dne   na   den,
jinak je-li    tričko či   co  jiného  od  vietnamců,nikdy  nepřiznávám cenu,.....snobovi!!!   Taky   nosí  tričko   za 4O, ale myslím   a   doufám, že   to netuší,haha

Není tady

#30 8. 2. 2008 20:54

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mýmu klukovi taky nevadí rifle od vietnamců, hlavně že k nim může tahat značkovou mikinu. A abych pravdu řekla, pár triček od vietnamců má, ale on nemá rád ten materiál. Má asi tři značk. trička a je to uplně jiný. Ale ten matroš - na ten byl háklivej odmala. Všechno ho škrábalo, musel jen bavlnu.
Mladšímu klukovi 11,5 je jedno co oblíkne. Hlavně zase aby to bylo volný, protože jak je vývinu, tak má nesouměrnou postavu a je mu prý vidět pupek. dumbom

Není tady

#31 11. 2. 2008 6:47

Vlaďka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: VČ
Web

Nᚠmladší 11,5 má taky "špeky" na břiše dumbom, takže k fotbalovému treninku začal se mnou chodit do posilovny - jenom zlehka pro ten pocit.

Pes je jediné stvoření na světě, které vás miluje víc než sebe.

Není tady

#32 11. 2. 2008 7:28

Damila
♥♥♥♥♥♥-

No, děvčata, nepotěšily jste mě.
Mám doma kluky 9 a 11 let.
Asi budou ve třídě za chudáky. Ale věřím, že ne sami.
Momentálně jsem jim koupila pouze značkové batohy (Adidas a Nike), oba za slušnou cenu-800 Kč jeden, a to jen proto, že ty obyčejné od vietnamců se pořád trhaly. Jo a ještě čepici Nike za 200 Kč.

V pubertě jim určitě pár značkových hadříků koupím. Ale ne za ty šílené ceny.

Jo, a mmch., víte, co se u nás říká?
Že ta "fajfka", co má ve znaku Nike, že to si Pánbůh odškrtává ty blbce... smile

Není tady

#33 11. 2. 2008 15:17

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

S těma značkama je to fakt legrační. Dcera si na nich zakládá, ale z jiného důvodu, než já. Z vlastní zkušenosti - také nerada nakupuju u vietnamců nebo za "39Kč", ale z jednoho prostého důvodu. věci jsou nekvalitní. Např.Prostěradlo, co jsem zakoupila mi  zapralo = zničilo celou pračku (bylo tmavě modré) tmavého prádla. Už jste viděly černo - tmavě modré prádlo??? mám ho doma,  utírám s ním psům tlapy a pr...( a mám ho dost!). Trička - pářou se, neseděj švy a mám "nervy", když takový "šikmý" trika mám věšet, či žehlit. A navíc mi vadí materiály. O botách vůbec nemluvím.

Ale TYTO důvody určitě netrápí moji dcerušku, páč ta pověsí i dvě ponožky zachumlaný v sobě - (to mluvím o pračce jíž sama naplnila -těmi chumly - a sama pověsila - pardon - zapomněla jsem zdůraznit, že nedobrovolně ), klidně 4 jedním kolíčkem a v nahodilém místě každé jedné z nich (prostě co drží v hrsti, tak to bez skrupulí přibije ke šňůře). Nepřála bych nikomu, kdo má trochu citu a smyslu pro harmonii toto prádlo sundávat. Ale zase na druhé straně - pokud prádlo  i sama sundá - tak ho ve stejném věšícím pořádku uloží do koše (naháže, zmuchlá, vlhký x suchý), tak je lépe to pochytit již při tom sundávání ze šňury........

Ale krásná značková mikina - (pokud je nová), tak ta je pověšena předpisově, kolíčky ve švech, vyhlazena, neprověšená a hlavně stranou toho nechutného zbytku mého druhořadého prádla..........

Není tady

#34 11. 2. 2008 17:54

Simonas
♥♥♥♥♥--

Myslim, ze obliba ve znackovych vecech je diskutabilni. Deti, ktere  ne/zajimaji znacky jsou prave ve veku, ze se bud chteji odlisit nebo se nekomu vyrovnat. Ti, co se chteji odlisit - zasadne nevezmou na sebe nic znackoveho. To je ta lepsi varianta. Ti, co touzi po znackovem obleceni - jsou pak svymi vlastnimi otroky a muci tim vetsinou penezenky svych rodicu. Myslim, ze je spatne delat z obleceni predmet touhy. Taky je znacka a znacka. To co se vetsinou tady povazuje za znackove, muze byt o kus dal brano za nejvetsi sunt. Navic moda je tak promenliva....
Jen kdyz si vzpomenu na sve detstvi. Nas znamy emigroval do Belgie, vzdy kdyz prijel do Ceska, tak privezl dobroty a taky obleceni. Jednou privezl barevna tricka Benetton. A podotykam, ze to bylo v dobe, kdy holky mely v telocviku modre kalhotky a bile tricka a kluci nosili cervene trencle. A ja ty barevne tricka nosila jen doma, nebot jsem se nechtela za zadnou cenu od svych kamaradu odlisit.

http://lb1f.lilypie.com/DZuYp2.png

Není tady

#35 26. 2. 2008 16:20

kallioppe
♥------

Pojďme hromadu času strávenou u diskusí a internetu využít trochu pro sebe..některým může IQ test nepříjemně otevřít oči a na ledacos upozornit godlike

Není tady

#36 27. 2. 2008 13:49

nexxi
♥♥♥♥♥--

Jen tak náhodu, neříká někomu něco značkové oblečení značky Abercrombie and Fitch? mě teda vůbec,nicméně na pár obchodech na internetu jsem na ni narazila, mikiny kolem 2000 a podobně.. ale jde spíš o to,že dle mě je tato značka uplně neznámá? nebo sem z takového zapadákova?

" Je lepší litovat, že jsme něco udělali, než toho co ne."

Není tady

#37 27. 2. 2008 14:10

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Karlovarský kraj
Web

nexxi napsal(a):

Jen tak náhodu, neříká někomu něco značkové oblečení značky Abercrombie and Fitch? mě teda vůbec,nicméně na pár obchodech na internetu jsem na ni narazila, mikiny kolem 2000 a podobně.. ale jde spíš o to,že dle mě je tato značka uplně neznámá? nebo sem z takového zapadákova?

Značka, která hodně letí, na aukru se věci prodávají levneji, bot je nadsenci kupuji v internetovych obchodech v USA a i pres postovne a balne se jim porad vyplati prodavat levneji nez nase obchody. Holky vyhledavaji take znacku Roxy a Hello Kitty, existuje ještě jedna značka vyznacujici se motivy s lebkami, ale nevzpomenu si na ni, u kalhot vede znacka Diesel a Replay.

http://lilypie.com/pic/090204/YjkK.jpghttp://by.lilypie.com/nsaHp1.png
http://lilypie.com/pic/090204/BOc7.jpghttp://by.lilypie.com/LrbAp1.png

Není tady

#38 27. 2. 2008 14:18

nexxi
♥♥♥♥♥--

trisha napsal(a):

nexxi napsal(a):

Značka, která hodně letí, na aukru se věci prodávají levneji, bot je nadsenci kupuji v internetovych obchodech v USA a i pres postovne a balne se jim porad vyplati prodavat levneji nez nase obchody. Holky vyhledavaji take znacku Roxy a Hello Kitty, existuje ještě jedna značka vyznacujici se motivy s lebkami, ale nevzpomenu si na ni, u kalhot vede znacka Diesel a Replay.

Děkuju moc, já právě že jsem o téhle značce nic neslyšela zatím.. ještě že mě v pubertě toto minulo a dala sem na sebe v podstatě jakoukoli značku hlavně když se mi to líbilo..

Není tady

#39 27. 2. 2008 14:27

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Web

No rekneme si narovinu, ze moda je proste dneska urcitym snazsim prostredkem, jak si v obdobi puberty vydobit sve mistecko, aniz by clovek musel bojovat intelektem.

Není tady

#40 27. 2. 2008 14:31

nexxi
♥♥♥♥♥--

trisha napsal(a):

No rekneme si narovinu, ze moda je proste dneska urcitym snazsim prostredkem, jak si v obdobi puberty vydobit sve mistecko, aniz by clovek musel bojovat intelektem.

Jo to budeš mít asi pravdu.. bohužel..

Není tady

#41 27. 2. 2008 14:37

trisha
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zkratka projit pubertou neni jednoduche, sebevedomi se se vsim neznamym co pubertak proziva trochu ztraci a vliv vrstevniku je tak velky, ze ocita-li se nactilety mezi temi, co prestiz vidi ve znackovych hadrech, je jasny, ze se snazi stejnou cestou taky dostat na vyslunni. Docela by me zajimalo, jestli je treba rozdil ve vnimani mody jako prostredku k zviditelneni a ziskani respektu u deti, co maji smysluplne nabity den (zajmy) a mezi temi, co byvaji bezprizorni. Jestli proste dite, co se nenudi a venuje se svym zajmum, travi spolecny cas s rodici apod. lpi na znackovych vecech stejne jako dite, ktere to ma obracene...

Není tady

#42 27. 2. 2008 14:44

nexxi
♥♥♥♥♥--

trisha napsal(a):

Zkratka projit pubertou neni jednoduche, sebevedomi se se vsim neznamym co pubertak proziva trochu ztraci a vliv vrstevniku je tak velky, ze ocita-li se nactilety mezi temi, co prestiz vidi ve znackovych hadrech, je jasny, ze se snazi stejnou cestou taky dostat na vyslunni. Docela by me zajimalo, jestli je treba rozdil ve vnimani mody jako prostredku k zviditelneni a ziskani respektu u deti, co maji smysluplne nabity den (zajmy) a mezi temi, co byvaji bezprizorni. Jestli proste dite, co se nenudi a venuje se svym zajmum, travi spolecny cas s rodici apod. lpi na znackovych vecech stejne jako dite, ktere to ma obracene...

Já si myslím že to je hodně tlakem okolí.jestli to dítě tráví volný čas s vrstevníkama at už při čemkoli nebo s jinými lidimi.. i třeba v kroužcích atd můžou býti kamarádi,kteří posuzují dle vzhledu.ale asi to už bude v menší formě

Není tady

#43 29. 2. 2008 22:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Tak dneska přišel můj 14,5 letý synek a říká mi, Mami , vietnamci maj pěkný boty, dala by si mi na ně 300Kč. Z radostí jsem to udělala, jsem ráda, že najednou nepotřebuje značkový. A parádu s nima dělá taky. a hlavně, nový botky potřeboval jak sůl.

Není tady

#44 3. 3. 2008 9:31

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Taky jsme min. týden nakupovali u vietnamců...výběr jsem nechala čistě na synovi( bude mít svátek), takže si nahrabošil pár věcí...no, do školy to nosit nebude, ale prý na běhání po vsi s kámoši.......ale i tak  fajn

Není tady

#45 20. 3. 2008 17:46

MiraB
♥♥♥♥♥♥-
Web

smile Já se přidám!
  Mám 14letou dceru. Ráda se šlechtí- zrcadlo to jej její denní pomůcka.Ale jedno vám řeknu- prostě udělali jsme diskuzi na téma- Vietnamci versus značkový oblečení! A výsledek- zjistila, že má ráda každej den něco jinýho na sobě a tím pádem i plnou nebo lépe řečeno přeplněnou samejma nádhernejma věcma od Čínanů! Je velmi spokojena, když vyrazíme po nákupech a za 1000kč mám pro sebe plnou tašku od hlavy až k patě a září štěstím! big_smile
   Chci tím říct, že mi porozuměla  a ví, že ty značkový věci v kterých paří její spolužačka (všichni se v tý holce vidí), tak ty její značkový kousky pocházejí též od čínana! Jen to chce mít při nákupech otevřený oči! A kdyby náhodou došlo k vadě zboží, tak už ne jednou mi zboží bez řečí vyměnili!
  Také při nákupu ložního prádla musím vidět co kupuju a v kterým krámku! To samý i  u obuvi- už tolikatery boty mi v práci kolegyně pochválili a nevěřili, když serm jim řekla odkud jsou!
  Jo a závěrem chci poznamenat, že při úklidu ve skříních můžu s klidným svšdomím vytřídit oblečení a vyházet třeba celej pytel k popelnicím! To bych asi u těch značek neskousla....

21.10.- ET,3-11.-//, 4.11.- MS a konec... sad

Není tady

#46 26. 3. 2008 18:17

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Miro,
i ty jedno šastné děvče s takovou dcerkou!
Přesně co píšeš s těmi neznačkovými věci od vietnamců - to znám u sebe - a taky nelituju  něco vyhodit a tudíž i šatník vyměnit, což by  u značk. věcí nešlo. Hele, že by holky byly jiný? já mám prostě raději více věcí za menší cenu - aby člověk měl výběr co si na sebe vezme, . ale mlaďasovi prostě "stačí" jedny džíny( je pravda, že po vyprání drží, dokonce si je do pračky dával sám a ještě na ruby, aby se to nepoškodilo....v duchu jsem se smála, haha, ten průšvih, kdyby se to obarvilo, srazilo....musel by si vzít asi tesilky( nemá, to byla sranda)....

Není tady

#47 28. 3. 2008 13:58

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

bratránek si ušetřil 1000kč na boty a zbývajících 800kč mu přidala maminka:-)) boty jsou ze "skejtšopu" (jak se to asi píše ta  značka tonguetongue ... va smile
bratránek botičky každý den čiští opatruje je jako oko v hlavě, každá tkanička jiná jedna bílá druhá šedivá...boty černé...a ani se ve škole nepřezouvá...aby mu je nikdo neukradl...přinesl si ze školy dokonce poznámku od učitelky že se nepřezouvá!!!!
včera se tedy musel přezout -  šup boty mu  někdo  v šatně ukradl!!
takže šli odpoedne s mamikou pro boty k vietnamcům za 300kč....a bude se to řešit....nevím jak to už je OFF na tomto vlákně....   

já mám 6-ti letého syna v 1.tříde a ten zatím má za 180kč!!!!! miniskateboard... ze skejtšoupu - vzor v bratránkovi že tongue - jezdí se na něm jen prstama....no děsný...to mu koupil děda jak jinka ale mě se protočily panenky:-))))

takže asi tak no:-.))))

Upravil(a) adra (28. 3. 2008 14:00)

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#48 29. 3. 2008 19:43

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-

Adro,
bohužel, není  to off!
Máme doma skate( protože byly narozkya svátek a babičky přitlačily...máme   i   ten  jen na prstíky   za NUR 150,-Kč.... - slova syna: no nekupto za tu cenu...

S  tou  krádeží je to mrzuté...je vidět že zřejměnějakédítko využilo situace, alemožná poučné , i když za mnoho peněz, pro    bratránka......ale příště ho jistě napadne, že chceopět značkové,jen si je bude brát v igelitce  s sebou na vyučování.....

Není tady

#49 13. 7. 2008 12:55

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Jsem šikovná,  kluci (16 a 12 let) mají plné skříně značkových hadrů- ze sekáče. Jenže se oba pomátli a rozhodli se vyznávat styl EMO (http://emo-style.cz/ ) , takže všechno černé, maximálně kostkaté nebo červenočerné proužky....tak jsem se kousla, p 17 ůletech jsem si koupila druhý jarní kabát ve svém životě, kabelky  kupuju obyč koženkové, boty a hadry ve výprodejích, jedině na prádle neštřím a pánové by měli mát garderobu za moji výplatu? Starší syn dostává kapesné a malinko vydělává na praxi, tak se holt na emo musel obléknout za své. To si ještě barví vlasy načerno. Mladší syn si koupil z e- shopu (http://www.metalshop.cz/xVP-kratasy_punk_not_dead_2) , kde rozkrok je tak vysoký, že ho má až mezi koleny...prý se to tak nosí! k tomu řetězy, pásky s kováním ve tvaru pyramidek ...  roll

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#50 13. 7. 2008 18:30

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Ahoj,
zajímavý téma. Já mám své děti sice ještě malé, takže nosí to, co jim obléknu. Ale manžel má z prvního manželství holku (13 let) a ta teď nenosí nic jiného, než značkové dumbom. Manželova ex jí to toleruje a v pohodě nakupuje trička za 500,-, džíny za 1500,- Kč ..... Holka ještě chodí na koně, takže to taky něco stojí. Předloni si nechala zvednout alimenty, chtěla dohodou, ale manžel jí řekl, že když musí mít holka značkový věci a drahý koníčky, tak na to, že tedy přispívat nebude. Že s tím nesouhlasí, takže nechal alimenty na rozhodnutí soudu. Nejde o peníze, jde o to, že holka je rozmazlená a my se nebudeme přebíjet s ex v tom, kdo koupí dražší dárek. Ona si našla nového partnera, mají spolu miminko, takže ty hadry, koníčky atd. jsou odpustky, za to, že se jí nevěnují. Jenže holce to stejně nevadí, je ráda, že si jí nevšímají, protože má větší volnost (ale na druhou stranu si myslím, že až tak jedno jí to není, ale to nezměním).
Je smutné, že když chci holce udělat s něčím radost, tak na to prostě nemám. Máme tu další dvě děti, které mají také své potřeby a když dám té nejstarší na dárek nějakou tu tisícovku (aby to bylo, co by si slečinka představovala), tak mi pro ty dva špunty už nezbyde. Tak má holt holka smůlu, ještě, že je můj muž tak rozumný.
Teď tu byla a co prý dostane za vysvědčení (má 1 trojku, což je hezký), manžel se usmál a řekl, co že by chtěla, vždy se učí pro sebe ...
Máme jí moc rádi, ale je nám líto, jak jí ex vychovává, ta malá všechno přepočítává na peníze, nemluví o ničem jiném, než co všechno si koupili, pořídili a jak je to skvělý, že mají tolik peněz. Je mi z toho smutno. Ne proto, že bych záviděla, ale proto, co z ní jednou vyroste za člověka ... Ona je hodná, slušná (v rámci mezí smile), za pětistovku poděkuje, ale na tváři jí vidíte, že jsou to pro ni jen drobný a my z toho přitom musíme vyjít na pár dní pro celou rodinu ....

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí