Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#51 13. 1. 2008 15:30

merilinka
♥♥-----

Re: Topless/strip

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Zeptejte se maminky, která tady píše, které zahynula dcerka na Vánoce. Co je v životě důležité. smile
Když jsem včera psala, že když budeš dělat strip, cokoliv, musíš jen počítat s důsledky, že to někdo může na tebe vytáhnout, nemyslela jsem to nijak zle, pouze jsem konstatovala, že to tak jednou může být. Myslím si, že je důležité být sám sebou, neznásilňovat své touhy, pokud neubližují a být zodpovedná za svá rozhodnutí. Být schopna nést v budoucnu jejich případné důsledky.

Majko, ale tohle přirovnání snad nemyslíš vážně, že ne ? Nikdo z nás se přece nechce dívat do hrobu svýho dítěte, pro rodiče nic horšího není.
Mě prostě NENÍ jedno, co dělá moje dítě. Komu se to nelíbí a má mě proto za konzervu, prosím. Prostě to tak je.

jeste by me zajimalo...Co si myslis o lidech, kteri si na oslavu obednaji stripterku? Nebo o lidech ktere se na diskotece na stripterku divaji s otevrenou pusou?

Není tady

#52 13. 1. 2008 15:31

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

merilinka napsal(a):

Promin, ale neznas me, nikdy jsi me nevidela a nemluvila semnou..precetla sis par prispevku, ktere jsen tady napsala a podle toho, me prosim nesud. Taky te tu neoznacuji za buh vi co, jako ty me za kur.u.

Merilinko, je dobre, ze jsi sem napsala, protoze aspon vidis, jake reakce te v budoucnu muzou potkat, pokud se to provali. Nekomu to vadit nebude, nekdo te oznaci za ku.vu. Takze pokud te svlekani tesi, tak se svlekej jak o zivot ale musis pocitat s tim, ze ne kazdy na to bude reagovat pozitivne. U vseho co delas, musis byt pripravena na nasledky (a tady jsou docela predvidatelne).  Deti nemam, tak nevim, jak bych reagovala ale kdyz si predstavim, ze by prisla treba  moje segra s tim, ze se svleka a desne ji to bavi, tak by mi to nevadilo. Kdyby byla takhle stastna, tak neni o cem smile.

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#53 13. 1. 2008 15:32

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ppavlo, vykládᚠsi má slova jinak, než jsou myšlena. Když mé děti vyrůstaly, nebylo mi jedno, kde tráví volný čas, nenechávala jsem je běhat ve 21 hodin venku, atd. smile Myslílm, že jsem je vychovala nejlíp, jak jsem uměla, teď už je to jenom na nich. Budu za nimi stát, a budou žít jakkoliv.

Ale já za nimi přece taky budu stát a se děje cokoliv. Ale to neznamená, že jim budu schvalovat něco co se mi nelíbí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#54 13. 1. 2008 15:33

majkafa
Host

Pavlo, nic nepřirovnávám. Pouze píšu, aby ses jí zeptala, co je v životě důležité. Jí to snad uvěříš.
Nesoudím tě za to, že ti není jedno, co dělá tvé dítě. Jen nevím, proč jsi tolik tvrdá a nepřipustíš, že i jiný názor může být "správný".
Nic není dobré ani zlé. Vše je neutrální. Znaménko plus anebo minus tomu dáváme jen my sami. smile To není z mé hlavy. Ale myslím si, že je to pravdivé, sama jsem se o tom už mockrát přesvědčila.

#55 13. 1. 2008 15:35

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Ale já za nimi přece taky budu stát a se děje cokoliv. Ale to neznamená, že jim budu schvalovat něco co se mi nelíbí.

Nebudeš mít žádné právo schvalovat jim cokoliv, když budou dospělé. smile Tomuhle zatím zřejmě nerozumíš.

#56 13. 1. 2008 15:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Zeptejte se maminky, která tady píše, které zahynula dcerka na Vánoce. Co je v životě důležité. smile
Když jsem včera psala, že když budeš dělat strip, cokoliv, musíš jen počítat s důsledky, že to někdo může na tebe vytáhnout, nemyslela jsem to nijak zle, pouze jsem konstatovala, že to tak jednou může být. Myslím si, že je důležité být sám sebou, neznásilňovat své touhy, pokud neubližují a být zodpovedná za svá rozhodnutí. Být schopna nést v budoucnu jejich případné důsledky.

Majko, ale tohle přirovnání snad nemyslíš vážně, že ne ? Nikdo z nás se přece nechce dívat do hrobu svýho dítěte, pro rodiče nic horšího není.
Mě prostě NENÍ jedno, co dělá moje dítě. Komu se to nelíbí a má mě proto za konzervu, prosím. Prostě to tak je.

jeste by me zajimalo...Co si myslis o lidech, kteri si na oslavu obednaji stripterku? Nebo o lidech ktere se na diskotece na stripterku divaji s otevrenou pusou?

Nic, co by ... nežiju v jeskyni, taky jsem na disce viděla striptýz - i pánskej. Oči jsem si nezakrývala a hysterická taky nebyla, jestli sis tohle myslela.  A když si někdo objedná na narozky striptérku, no tak objedná a co má být. Někdo holt se přejí a sní vola, někdo si objedná striptérku.
Mě by prostě jen vadilo, kdyby tu striptérku dělala moje dcera. Jestli ji dělá sousedovic cácorka je mi jedno.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#57 13. 1. 2008 15:37

merilinka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Ppavlo, vykládᚠsi má slova jinak, než jsou myšlena. Když mé děti vyrůstaly, nebylo mi jedno, kde tráví volný čas, nenechávala jsem je běhat ve 21 hodin venku, atd. smile Myslílm, že jsem je vychovala nejlíp, jak jsem uměla, teď už je to jenom na nich. Budu za nimi stát, a budou žít jakkoliv.

Az bude tve dceri 20 let, tak s tim bohuzel nic nenadelas, at uz to bude stripterka, fetacka, normalni holka nebo cokoliv...A nemyslim si ze kdyz bude stripterka, ze ji vyrazis z baraku hm?

Není tady

#58 13. 1. 2008 15:39

merilinka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nic, co by ... nežiju v jeskyni, taky jsem na disce viděla striptýz - i pánskej. Oči jsem si nezakrývala a hysterická taky nebyla, jestli sis tohle myslela.  A když si někdo objedná na narozky striptérku, no tak objedná a co má být. Někdo holt se přejí a sní vola, někdo si objedná striptérku.
Mě by prostě jen vadilo, kdyby tu striptérku dělala moje dcera. Jestli ji dělá sousedovic cácorka je mi jedno.

To je presne ono...ale kde je poptavka je i nabidka...a kdyz si tvuj syn obedna na sve narozeniny stripterku, tak on bude tebe bude svatej a ta holak co prijde, bude kur.a?

Není tady

#59 13. 1. 2008 15:42

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Nebudeš mít žádné právo schvalovat jim cokoliv, když budou dospělé. smile Tomuhle zatím zřejmě nerozumíš.

To samo ne, ale dokud je budu já živit, starat se, dokud budou strkat nohy pod můj stůl, budou dodržovat moje pravidla. Až budou stát na vlastních nohou, a si dělají co chtějí. Ale i když budou samostatné, neznamená to, že budu držet papulu, když budou dělat něco, co mi bude proti srsti. V žádném případě bych dcerunku nepochválila za to, že se svlíká před lidma, stejně jako synka za to, že si našel babu, zdrhl a nechal za sebou manželku s dětmi. Takovou bych mu švihla, a by mu bylo kolik chce. Je to jen příklad, a si to proboha zase někdo nebere osobně.

Není tady

#60 13. 1. 2008 15:42

merilinka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

A hlavne...podivej se na to kolik holek se svleka a foti fotky, nataci po*no.....snad nejsou vsechny tak spatne...a skazene. Neco je k tomu vede, treba to ze jsou ve financni tisni do ktere se mohli dostat jakkoliv a cikoliv vinou...Proste jen se rozhodli, ze vzhledove maji na to aby tohle delali. Je mraky holek co by tohle delat chteli,ale treba do toho nedjou ze si mysli ze na to nemaji vzhledove..Ja mam to stesti ze se chlapum libim, tak proto do toho jdu..

Není tady

#61 13. 1. 2008 15:44

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Az bude tve dceri 20 let, tak s tim bohuzel nic nenadelas, at uz to bude stripterka, fetacka, normalni holka nebo cokoliv...A nemyslim si ze kdyz bude stripterka, ze ji vyrazis z baraku hm?

Za prvé nemám dceru. za druhé doufám, že ji vychovám tak, aby nikdy nic takového nedělala.

Není tady

#62 13. 1. 2008 15:44

merilinka
♥♥-----

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Za prvé nemám dceru. za druhé doufám, že ji vychovám tak, aby nikdy nic takového nedělala.

A jak to udelas???Myslim ze me moje maminka vychovala velmi dobre

Není tady

#63 13. 1. 2008 15:45

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Až budou stát na vlastních nohou, a si dělají co chtějí. Ale i když budou samostatné, neznamená to, že budu držet papulu, když budou dělat něco, co mi bude proti srsti. V žádném případě bych dcerunku nepochválila za to, že se svlíká před lidma, stejně jako synka za to, že si našel babu, zdrhl a nechal za sebou manželku s dětmi. Takovou bych mu švihla, a by mu bylo kolik chce. Je to jen příklad, a si to proboha zase někdo nebere osobně.

Ppavli, zkus se na tohle podívat pohledem dcery. Jak by ti bylo, kdyby ti tohle dělala tvá máma? A jestli ti to dělá, cítíš se dobře?

#64 13. 1. 2008 15:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

To je presne ono...ale kde je poptavka je i nabidka...a kdyz si tvuj syn obedna na sve narozeniny stripterku, tak on bude tebe bude svatej a ta holak co prijde, bude kur.a?

Jasně, syn se mi před lidma za prachy nesvlíká lol a že si ji objedná ? No bože, čumět na péčko je normálka, proč bych měla vyvádět, že čučí na svlíkající se babu ??

Není tady

#65 13. 1. 2008 15:48

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

A hlavne...podivej se na to kolik holek se svleka a foti fotky, nataci po*no.....snad nejsou vsechny tak spatne...a skazene. Neco je k tomu vede, treba to ze jsou ve financni tisni do ktere se mohli dostat jakkoliv a cikoliv vinou...Proste jen se rozhodli, ze vzhledove maji na to aby tohle delali. Je mraky holek co by tohle delat chteli,ale treba do toho nedjou ze si mysli ze na to nemaji vzhledove..Ja mam to stesti ze se chlapum libim, tak proto do toho jdu..

Hele, nebudu se s tebou dohadovat, svůj názor jsem ti řekla. My dvě máme evidentně posunutý hranice toho, co u svých dětí jo a co ne.
Mimochodem, kdybych se dozvěděla, že si moje matka kdysi přivydělávala svlíkáním, pyšná bych na ni nebyla. Styděla bych se za ni a jsem ráda, že je moje máti normální.

Není tady

#66 13. 1. 2008 15:49

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

merilinka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

merilinka napsal(a):

A jak to udelas???Myslim ze me moje maminka vychovala velmi dobre

Řekla bych, že něco zanedbala wink

Není tady

#67 13. 1. 2008 15:49

majkafa
Host

Ppavli, jsi hodně pokrytecká a alibistická. I já jsem taková kdysi bývala. smile

#68 13. 1. 2008 15:52

HB
♥♥♥♥♥--

merilinka napsal(a):

HB napsal(a):

me zarazi, ze jako VS studentka chces vyniknout zrovna v tomto oboru...va pokud bys to delala jen pro penize, nebudu s tim souhlasit, ale da se to pochopit...no, ale je to tvoje vec, delej, jak myslis...
nicmene, pokud bych bya tvuj potencialni zamestnavatel a vedela, ze jsi delala stripterku, pak bych te patrne nezamestnala...mozna jsem konzerva a mam predsudky, ale je to tak...zamestnala bych totiz tu slusnou sprtku...

je fajn, ze ti jini napsali SZ a podporili te a poradili ti, ale je dobre znat vsechny nazory...

Urcite je dobre znat vsechny nazory..I za ty negativni jsem rada, jen nemam rada kdyz me nekdo oznaci za kur.u a vubec me nezna..to me zamrzelo..Mozna nejsou vsechny studentky VS konzervy a sprtky. Zjevne muze studovat VS i clovek jako ja...A musim rici ze znam dost holek, ktere jsou na VS a privydelavaji si focenim aktu, tancovanim u tyce...............Znam spustu lidi co tohle delaji a jsou na VS...par ldi co tohle delali a dnes jsou uspesni v praci...Je to cast zivota a ja chci zit tak jak to citim...Ziju jednou a chci si to uzit a co je na tom spatneho ze jsem na VS a chci delat strip..Kdybych byla vyucena tak to pochopite?Jaky je mezi tim rozdil???

no, jak rikam, jsem konzerva a od vysokoskolacky bych cekala jine cile, nez se kroutit a svlekat u tyce...i kdyz tvrdis, ze je to jen takovy maly cil...vis, ono je to pohodlna existence, bude se ti pak chtit zacinat nekde s malym nastupnim platem, nebo odlozis karieru na neurcito a zustanes u te tyce??? (nebo jeste dal?) cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysly...

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#69 13. 1. 2008 15:52

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Až budou stát na vlastních nohou, a si dělají co chtějí. Ale i když budou samostatné, neznamená to, že budu držet papulu, když budou dělat něco, co mi bude proti srsti. V žádném případě bych dcerunku nepochválila za to, že se svlíká před lidma, stejně jako synka za to, že si našel babu, zdrhl a nechal za sebou manželku s dětmi. Takovou bych mu švihla, a by mu bylo kolik chce. Je to jen příklad, a si to proboha zase někdo nebere osobně.

Ppavli, zkus se na tohle podívat pohledem dcery. Jak by ti bylo, kdyby ti tohle dělala tvá máma? A jestli ti to dělá, cítíš se dobře?

Dívám se na to pohledem dcery. Nemám potřebu se svlíkat před lidma, takže tohle nehro. A co se týká toho druhýho, kdybych si já našla chlapa a rozbila rodinu protože nepřemýšlím hlavou, ale tím dole, ano, asi bych dostala přes hubu a je mi kolik mi je a neměla bych to s nimi lehký. Ale stejně tak vím, že by časem vychladli a nikdy se na mě nevykašlali, a udělám cokoliv.

Není tady

#70 13. 1. 2008 15:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Ppavli, jsi hodně pokrytecká a alibistická. I já jsem taková kdysi bývala. smile

Vážně jsem Majko pokrytec ??? A já měla za to, že pokrytec jsi ty, která jsi kolem sebe plivala na milenky a pak sama táhneš se ženáčem, kterej zblbl kvůli jak se říká "kusu prochcanýho masa" hnusnej výraz, ale tak se u nás říká těm, co takhle blbnou.

Není tady

#71 13. 1. 2008 15:54

majkafa
Host

HB napsal(a):

no, jak rikam, jsem konzerva a od vysokoskolacky bych cekala jine cile, nez se kroutit a svlekat u tyce...i kdyz tvrdis, ze je to jen takovy maly cil...vis, ono je to pohodlna existence, bude se ti pak chtit zacinat nekde s malym nastupnim platem, nebo odlozis karieru na neurcito a zustanes u te tyce??? (nebo jeste dal?) cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysly...

Je někde napsáno, že se nelze živit u tyče? Že je to "cesta do pekel? smile Někde v "morálních" zákonech? wink

#72 13. 1. 2008 15:56

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

HB napsal(a):

merilinka napsal(a):

HB napsal(a):

me zarazi, ze jako VS studentka chces vyniknout zrovna v tomto oboru...va pokud bys to delala jen pro penize, nebudu s tim souhlasit, ale da se to pochopit...no, ale je to tvoje vec, delej, jak myslis...
nicmene, pokud bych bya tvuj potencialni zamestnavatel a vedela, ze jsi delala stripterku, pak bych te patrne nezamestnala...mozna jsem konzerva a mam predsudky, ale je to tak...zamestnala bych totiz tu slusnou sprtku...

je fajn, ze ti jini napsali SZ a podporili te a poradili ti, ale je dobre znat vsechny nazory...

Urcite je dobre znat vsechny nazory..I za ty negativni jsem rada, jen nemam rada kdyz me nekdo oznaci za kur.u a vubec me nezna..to me zamrzelo..Mozna nejsou vsechny studentky VS konzervy a sprtky. Zjevne muze studovat VS i clovek jako ja...A musim rici ze znam dost holek, ktere jsou na VS a privydelavaji si focenim aktu, tancovanim u tyce...............Znam spustu lidi co tohle delaji a jsou na VS...par ldi co tohle delali a dnes jsou uspesni v praci...Je to cast zivota a ja chci zit tak jak to citim...Ziju jednou a chci si to uzit a co je na tom spatneho ze jsem na VS a chci delat strip..Kdybych byla vyucena tak to pochopite?Jaky je mezi tim rozdil???

va a já myslela, že konzerva jsem tady já roll

Není tady

#73 13. 1. 2008 15:56

majkafa
Host

PPavlaa napsal(a):

Vážně jsem Majko pokrytec ??? A já měla za to, že pokrytec jsi ty, která jsi kolem sebe plivala na milenky a pak sama táhneš se ženáčem, kterej zblbl kvůli jak se říká "kusu prochcanýho masa" hnusnej výraz, ale tak se u nás říká těm, co takhle blbnou.

Ano, byla jsem pokrytec. Nezastírám to. Mám si posypat hlavu popelem, abys byla spokojená? smile Mikeš "nezblbnul" kvůli "kusu prochcanýho masa", to si myslíš jenom ty, která za vším hledᚠsex. smile
Nečetla jsi mě dobře, jestli píšeš, že jsem plivala na milenky. Mýlíš se. Nesoudila jsem je. Pouze jsem vždy psala, že já bych to neudělala. Myslím si, že v tom je rozdíl.

Upravil(a) majkafa (13. 1. 2008 15:59)

#74 13. 1. 2008 15:58

Me
♥♥♥♥♥♥-

merilinka napsal(a):

Meri, nevím, já jsem třeba taky zažila stavy dost velké finanční tísně, a vím, že jsem dost atraktivní, díky tomu jsem už dostala i pár nabídek na podobnou "práci", ale přecejen jsem si nakonec zvolila, že si vydělám radši něčím jiným (překladatelstvím, popřípadě modelingem-smz oblečená, vyučováním v různých jazykových kurzech apod..).Myslím, že když mᚠněco v hlavě, popřípadě jsi k tomu ještě hezká, nemᚠproblém vydělat si peníze jinak než striptýzen, točením po*na apod. Finanční tíseň je podle mě výmluva.Samozřejmě-když se svlékášc apod., rychleji si vydělᚠna super auto apod., ale to už není finanční tíseň, jako když nemᚠna jídlo apod.A sice si vyděláš, ale na druhou stranu,jak už jsme tady psali, můžeš to dělat jen nějakou dost omezenou dobu, a pak šlus, nejen,že s tím budeš muset skončit, ale budeš muset počítat, že za to poneseš následky /ve své kariéře, partnerství apod./.Podle mě je to riziko, které já osobně podstoupit nehodlám. Co chceš ty, to záleží na tobě...

Není tady

#75 13. 1. 2008 15:59

HB
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

HB napsal(a):

Je někde napsáno, že se nelze živit u tyče? Že je to "cesta do pekel? smile Někde v "morálních" zákonech? wink

nedelej, ze nevis, jak to myslim....ano, klidne se u tyce zivit muze, ale v tom pripade nevim, proc studuje, na tohle titul fakt nepotrebuje lol
a cesta do pekel je takova, ze dokonci skolu, bude se i nadale kroutit a v petatriceti uz o ni nebude zajem...a co dal...oboru se deset let nevenovala, bude muset zacinat uplne od zacatku...vesele vyhlidky...

ja rozhodne netvrdim, ze mam patent na moralku...lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí