1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nety napsal(a):
Děkujeme moc
Krása, Netynko.... dodatečná gratulace od kocoura
Není tady
Nety,
Nádherná! Congratulations!!!
Není tady
Netynke aj s princeznou gratuluje aj Slovensko.
Není tady
Nety napsal(a):
Děkujeme moc
Dlouho jsem tu nebyl. Gratuluji..oboum.
teda, to je debata..sice u stará...ale měla bych jen připomínku
tanec u tyče nemůe dělat kadý debil...a je to pořádná makačka, pro ty co si myslí, e to je lehký způsob přivýdělku. to se jen lehce mele hubou. moje kámoka začala dělat gogo tanečnici-pro ty co nevědí co to je a budou tady ku****, tak tančí úplně oblečená holka. vdycky chtěla tancovat, baví ji to..ale jsou to těce vydřený prachy- no jen si zkuste někdy půl hodiny naplno tančit, pak pauza a takhle dokola. a tančit s emusí umět, člověk musí slyet hudbu, mít rytmus a umět se hýbat...ne jako ta dřevěná větina na dýzách. do topless a stripu by teda nela. hledaly jsme dost dlouho něco, kde by se dalo jen tančit , co ji baví, ani by se musela svlíknout. ale kdy to někomu nevadí,proč ne. jen mě překvapilo tvrzení e tohle můe dělat kadý debil..to já bych toho člověka chtěla vidět aspon tancovat...
Není tady
Merilinka napsala :kdyz jsem byla na tancovani a prisel ke mne k tyci chlap,co mi dal 500KC za kozacky kdyz sundam kalhotky..
hmmm...není to málo ? ...se mi to zdá prostě pod cenou
Upravil(a) Heřmanka (14. 11. 2008 17:23)
Není tady
to nějak nechápu
Není tady
po úpravě ten příspěvek snad u bude k pochopení
Není tady
mirka.. napsal(a):
teda, to je debata..sice u stará...ale měla bych jen připomínku
tanec u tyče nemůe dělat kadý debil...a je to pořádná makačka, pro ty co si myslí, e to je lehký způsob přivýdělku. to se jen lehce mele hubou. moje kámoka začala dělat gogo tanečnici-pro ty co nevědí co to je a budou tady ku****, tak tančí úplně oblečená holka. vdycky chtěla tancovat, baví ji to..ale jsou to těce vydřený prachy- no jen si zkuste někdy půl hodiny naplno tančit, pak pauza a takhle dokola. a tančit s emusí umět, člověk musí slyet hudbu, mít rytmus a umět se hýbat...ne jako ta dřevěná větina na dýzách. do topless a stripu by teda nela. hledaly jsme dost dlouho něco, kde by se dalo jen tančit , co ji baví, ani by se musela svlíknout. ale kdy to někomu nevadí,proč ne. jen mě překvapilo tvrzení e tohle můe dělat kadý debil..to já bych toho člověka chtěla vidět aspon tancovat...
mirko, vzhledem k tomu, e jsem závodně dělala latinsko-americké tance, tak tohle klidně tvrdit budu a jestli chce, klidně ti zatancuju
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Merilinka napsala :kdyz jsem byla na tancovani a prisel ke mne k tyci chlap,co mi dal 500KC za kozacky kdyz sundam kalhotky..
Nemělo tam bejt "za kozičky", místo "za kozačky?"
Není tady
Mike napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Tak jako je to ubohej vtip, ale fakt jsi mě rozesmál
Není tady
Ppavla, a co es dělala latinu? tim spí bys mohla vidět, e ne vichni lidi umí tančit..
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak jako je to ubohej vtip, ale fakt jsi mě rozesmál
Nic víc jsem si od svého příspěvku nesliboval
Není tady
mirka.. napsal(a):
Ppavla, a co es dělala latinu? tim spí bys mohla vidět, e ne vichni lidi umí tančit..
Tak já jsem tancovala také závodně a upřímně - je tanec a tanec. To, co dělá tvoje kamarádka, podle mýho zvládne skoro kadá malinko ikovná holka....
Není tady
Není tady
já zas vidim e ne. znám spoustu holek a ne kadá tancuje patně, ale znám jen dvě, který mají pohyb natolik v sobě, e by tohle mohly dělat. kámoka taky tančila, celý gympl a na výce tohle právě nejde, tak aspon tohle. já si nemyslim, e gogo dancing má stejnou úroveň se závodním tancem. ale zase chodimmezi lidi a u jsem viděla i pár gogo tanečnic. a kluby si tohle hlídají, kdy ta holka bude jen malinko ikovná, tak oni si do agentury zavolají, e at jim tuhle u neposílají. e tohle se dělá dole na parketu.
Není tady
není to ádná holka který se líbilo tančit a tak si řekla e to bdue dělat. od malinka někde tančila, dřela, vystoupení..na výce u to nejde, chybělo jí někde si zařádit, být vidět. je to sice jiný, ale sama kolem sebe vidim, kdo by to mohl dělat. a komu by majitel řek, e u jezdit nemusí.
Není tady
Mirko, a proč tedy nela na konzervatoř? Uznávám, e některé holky na diskotékách, tzv. gogo tanečnice, to fakt "umí"....bez ironie. Ale na druhou stranu, natřásat se umí kadá druhá.... já tvojí kamarádku neshazuju, jen mi to tak přijde....já jsem taky tancovala od mala, slyím hudbu a umím se hýbat téměř na cokoliv a mám kámoky, ve "kterých" to taky je, ale neprojevujou se tak jako já
vím, e kdyby měli pár "lekcí" někde, tak jsou na tom stejně jako já, moná mnohem líp
Není tady
Mike napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
čeče to asi těko, kdy je to nahoře bez (si to teda nějak technicky neumím představit to "za kozičky" ) a navíc jsem pouila Ctrl+C a Ctrl+V
Není tady
protoe v ní od mala kromě tohodle bylo i něco jinýho. říkala e tancování ju baví a e bude astná jen kdy bude tancovat. ale zároven to čím chce být je pro ni poslání,studujem veterinu. prostě to člověk cítí. ačkoli v ní se to občas bije. zase řikala, kdyby la na konzervu, byla by ve věcech, které chce vědět a znát laik. jene to je v tom, e člověk se musí umět hýbat a kadá předelá průprava se projeví plus to e člověk musí být určitým způsobem exhibicionista...já třeba kdyby něco absolvovala, byla bych shcopná být takový patná gogo tanečnice, taky hudbu slyim. ale za nic bych nevylezla do toho prostoru tam nahoře, kde na člověka svítí reflektory a je na něj krásně vidět. taky bych prostě neutancovala čtyři hodiny totálně naplno. holky jsou dycky úplně mokrý, jak kdyby na ně vylily vodu a nesmí se ani napít. take já si trvám na tom, po tom co jsme viděla a zaila, e kdekdo by tohle dělat nemohl. neřikám e je to kdovíjaký umění, ale pro kadého to taky není.
jiná věc je topless, svlíknout vrek umí opravdu kadá.
Není tady
jei, omlouvám se za četinu a ty překlepy, spěchám
Není tady
mirka.. napsal(a):
jei, omlouvám se za četinu a ty překlepy, spěchám
jj, vdy jsem říkala, e některý jsou fakt ikovný... ale taky občas vidím ty hrůzy, co se tam svíjí...ale to je na posouzení kadého
Není tady