Oznámení

1. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednoduše upéct to nejlahodnější cukroví!

1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je všechny a také tradice s nimi spojené.

#1 12. 1. 2008 16:54

merilinka
♥♥-----

Topless/strip

Dobry den vsem,

nevim,jestli je toto tema, tato otazka vhodna do tohoto fora,ale zkousim vse. Je mi 20 let, rok delam TOPLESS (tancovani u tyce nahore bez).Dostala jsem se k tomu asi nasledovne - chodila jsem casto na diskoteky, kde vzdy byly tyto tanecnice, nekdy i stripterky a dalsi. Vzdy jsem se na ty holky divala s tim, ze jsem jim silne zavidela, co to delaji, ze na to maji odvahu a ze bych to chtela delat taky. Navic zde bylo i lakadlo penez, ale rozhodne to nebylo na prvnim miste. Nekolikrat jsme toto diskutovali s pritelem(23), ktery mi vzdy odpovedel:"Branit ti v tom nebudu, pokud to chces delat, tak to delej." Po nejake dobe jsem ziskala odvahu a sedla k internetu, kde nasla nejakou agenturu, zavolala jim, domluvila si schuzky, koupila si oblecky a za dva dny jsem stala u tyce na diskotece. Protel se na me obcas chodi divat a schodneme se na tom, ze nas to oba vzrusuje, to co delam. Mne to prinasi poteseni, ze jsem v necem vyjmecna a taky nejakou korunu na prilepseni.
Po asi pul roce co jsem toto delala, mi vedouci z agentury zavolala, jestli bych nechtela vyzkouset strip...rekla jsem celkem razne ne a o vsem informovala pritele..Ten mi rikal ze jsem udelala dobre...Kdyz jsem byla na dalsim tancovanim u tyce, bylo tam i strip vystoupeni...Holcina co ho delala byla o rok mladsi nez ja a kdyz jsme se o tom bavili v satne spolu, rekla mi ze taky delala topless a pak se dostala k tomuto a ze ji to vyhovuje..Opet jsem o vsem informovala pritele ktery mi na to rekl, ze z toho natsenej neni, ale ze kdyz to budu chtit delat, ze vi ze mi to kazat nemuze, ze bych si stejne nasla cestu jak to delat..Pri sexu se o tom dost silne bavime a oba nas to velmi vzrusuje ze bych delala strip,ale po sexu je pritel zase proti. Mne to hrozne vrta v hlave a musim se priznat ze to delat chci..Lakaji me 2 veci..Topless ktery delam, je casove narocne.Prijdu na diskoteku ve 22 hodin...tancuji od 22:30 a vzdy pul hodiny tancuji a pul hodiny jsem v satne...takhle 4* za vecer,takze tam travim dost casu.Strip vystoupeni je na 10 minut a mohu jit domu..Dalsi co me laka je..sundani kalhotek..Nevim proc me to laka,mozna jsem tak trochu jina,ale proste me laka to ze se na me bude divat spousta lidi a budu vyjimecna, v necem budu vynikat..
To ze to chci delat, jsem se rozhodla asi pred dvouma tydnama, kdyz jsem byla na tancovani a prisel ke mne k tyci chlap,co mi dal 500KC za kozacky kdyz sundam kalhotky..nevahala jsem ani vteriinu a sundala je..reakce byla takova ze se vsichni sesipali,koukali na me co provedu a ja byla hrozne potesena.Bojim se jen toho ze jsem zacala s topless a ted chci strip..existuji ale tvrdsi veci, jako autoerotika,lesbo show, live sex atd...To si nedokazi ted predstavit,ale pred pul rokem jsme si nedokazala predstavit strip a ted sundam kalhotky na diskotece v klidu...
byla bych vdecna za nejakou radu, mozna snad i zkusenost jestli nekdo toto dela nebo zna nekoho kdo to dela nebo jak se vy osobne na tyto lidi co tohle delaji divate..Dekuji za info a jestli tento dotaz neni vhodny do tohot fora, tak se omlouvam a proste na nej nereagujte..
DEKUJI

Není tady

#2 12. 1. 2008 17:20

Me
♥♥♥♥♥♥-

Re: Topless/strip

Upřímně, myslím, že když těmhle ženským závidíš-nebo jak jsi psala,že jsi jim záviděla, nemᚠv pořádku hodnotový žebříček a další věci. Můžeš si dělat, co chceš, ale musí ti být jasné, že tuhle práci nebudeš moct dělat věčně, jen dokud budeš mladá, pak už o tebe přestanou mít zájem a začnou najímat mladší. Měla by sis položit otázku, co budeš dělat pak? Myslím, že s tím budeš mít jednou hodně velký problém. Vztahu to určitě neprospívá, v tom sexu asi jo, ale myslím, že je lepší udělat příteli soukromý striptýz, protože podle mého na to vᚠvztah dříve nebo později dojede. Už spoustu vztahů podobné věci zničily, partneři striptérek si často nacházejí radši trochu "slušnější" přítelkyně - alespoň na veřejnosti.

Není tady

#3 12. 1. 2008 17:30

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Ahojky,
měla jsem kamarádku, která tedy jen tančila a byla s tím spokojená. Normálně měla též přítele a bylo to v pohodě.
Pokud se ti to líbí a chtěla bys to dělat, tak v tom přeci není problém. I já, i když nejsem na ženské rodna, se ráda podívám na diskotéce na pěknou holku, která umí prodat své tělo a nesvlíká se tam jako mrtvola. To už jsem taky viděla a byl to děs. Prostě přišla a svlíkla se jako u doktora. Jestli to opravdu dělᚠráda a vyžívᚠse v tom, tak tím potěšíš nejen sebe, ale samozřejmě i publikum. U nás žen je krása omezená věkem, takže užívej, dokud mᚠco nabídnout.
Myslím, že přítel jen lehce žárlí, ale na první vystoupení ho vezmi s sebou, vždy ví, že se nenabízíš těm mužským do postele, že jen ukazuješ své tělo. Určitě ho to i dobře naladí a pak si můžete dát skvělý sex. Takových párů, kdy vystupuje jeden nebo dokonce oba je hodně, rozhodně pokud zvládáte tanec u tyče, tak je tvůj partner připravený zvládnout i strip.
Nejsi k***a, jestli si myslíš, co by si mohli myslet jiní. Je to taky jen práce. Rozhodně nepatřím k lidem, kteří "takové" slečny odsuzují. Vždy lidské tělo je tááák krásné, proč ho schovávat.
Tebe to baví, mᚠco ukázat, tak v tom přeci není žádný problém. Mně by to možná i bavilo, jen bych asi neměla publikum big_smile.
Tak si to užij a nepřemýšlej nad tím co by kdyby ...

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#4 12. 1. 2008 17:35

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Říkám si, co to bude příště va
Sex za prachy ??

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 12. 1. 2008 17:42

misulinka21
♥♥♥♥---

No samozřejmě musíš vědět, kam až chceš zajít a jestli by to vᚠvztah s partnerem nepoložilo.
Jinak počítej s tím, že jak se to dozví tvé nejbližší okolí, že to nemusí přijmout tak v pohodě. A taky nevím, jestli mᚠnějaké zaměstnání, pokud by se to tam dozvěděli, nemuselo by to mít dobré následky.
Takže si to hodně promysli.

Sex za peníze? No a proč ne ... Nemyslím tím tady na babinetu. Ale kde je poptávka je i nabídka. Jsou lidi, kterým to nevadí a dokonce i vyhovuje. V tom přídapě to snad není tak špatné?

Upravil(a) misulinka21 (12. 1. 2008 17:42)

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

Není tady

#6 12. 1. 2008 17:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

big_smile samo, že není smile pokud se nebude u tyče kroutit moje dcera, nebo se tam svlíkat, nebo si živit jako děv.a, a si každej dělá co chce smile

Asi jsem stará konzerva, ale taky něják tajně doufám, že tohle mi domů synáček jednou nepřivede roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#7 12. 1. 2008 18:06

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

PPavlaa napsal(a):

big_smile samo, že není smile pokud se nebude u tyče kroutit moje dcera, nebo se tam svlíkat, nebo si živit jako děv.a, a si každej dělá co chce smile

Asi jsem stará konzerva, ale taky něják tajně doufám, že tohle mi domů synáček jednou nepřivede roll

Čau konzervo, proč hned černý myšlenky..lol

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#8 12. 1. 2008 18:08

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

No........raději a se mi dcera svíjí u tyče, než aby se dala třeba k Jehovistům vissla

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#9 12. 1. 2008 18:18

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Ota napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ahoj Otíííí smile ráda tě vidím pussa

Není tady

#10 12. 1. 2008 18:19

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

No........raději a se mi dcera svíjí u tyče, než aby se dala třeba k Jehovistům vissla

Ta Viki ti ale leží v žaludku big_smileroll

Není tady

#11 12. 1. 2008 18:26

Ota
Moderátor(ka)

PPavlaa napsal(a):

Ota napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Ahoj Otíííí smile ráda tě vidím pussa

Dlouho jsem Tě nezahlídl stolt

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#12 12. 1. 2008 18:27

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Já tebe jo, ale něják jsi nikam nepsal, jen jsem tě tu viděla roll
Jak se mᚠsmile

Není tady

#13 12. 1. 2008 18:32

Ota
Moderátor(ka)

Už líp, svíjel jsem se v horečkách :-(
Zpět k tématu nebo bude bumbum.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

#14 12. 1. 2008 18:41

lueta
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

lueta napsal(a):

Momentálně mě tam víc leží smažené žampiony od oběda  yikes lol

Není tady

#15 12. 1. 2008 18:48

merilinka
♥♥-----

No koujkam ze se diskuze nejak zastavila..Skoda!sad
Ale zatim teda nazory ze bych do toho jit mela..coz jsem mozna i slyset chtela..Jinak ja chodim do skoly..na VS a pritel taky, jeste nepracuje ani jeden z nas.A na reakci okoli..jelikoz rok uz tancuju nahore bez, tak myslim ze kdyz ted k tomu pridam jeste kalhotky, ze uz to takovy rozdil neni..nebo myslite ze je?

Není tady

#16 12. 1. 2008 18:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

lueta napsal(a):

Momentálně mě tam víc leží smažené žampiony od oběda  yikes lol

lol tak vzhledem k tomu, kolik je hodin, ti tam leží fakt dlouho tonguebig_smile

Není tady

#17 12. 1. 2008 18:58

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Jo, to mám za trest, protože vím, že mi nedělají dobře. Ale chu zvítězila. dumbom

Není tady

#18 12. 1. 2008 19:00

misulinka21
♥♥♥♥---

merilinka napsal(a):

No koujkam ze se diskuze nejak zastavila..Skoda!sad
Ale zatim teda nazory ze bych do toho jit mela..coz jsem mozna i slyset chtela..Jinak ja chodim do skoly..na VS a pritel taky, jeste nepracuje ani jeden z nas.A na reakci okoli..jelikoz rok uz tancuju nahore bez, tak myslim ze kdyz ted k tomu pridam jeste kalhotky, ze uz to takovy rozdil neni..nebo myslite ze je?

Tak to opravdu není, záleží jak to cítíš ty a tvůj přítel. Je fajn, že se snažíš si při studiu přivydělat.

Není tady

#19 12. 1. 2008 19:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lueta napsal(a):

Jo, to mám za trest, protože vím, že mi nedělají dobře. Ale chu zvítězila. dumbom

smile jsou dobrý, nacpala bych se taky smile

Není tady

#20 12. 1. 2008 21:58

Me
♥♥♥♥♥♥-

No já jako studující VŠ bych do něčeho podobného asi nešla, jelikož počítám s určitou kariérou a nerada bych,kdyby na mě někdo až budu na vrcholu kariéry vytáhl nějaké kompromitující fotky nebo materiály, to bych pak mohla o vše přijít... a tohle je běžná praxe, jak někoho sesadit...ale je fakt, že kdybych byla prodavačka nebo něco podobného, nic moc placeného, tak bych to asi taky zkusila, přecejen si tam vydělá člověk víc, než za pultem... big_smile

Není tady

#21 12. 1. 2008 21:59

majkafa
Host

Ano, nikdy nevíte, kdy to na vás kdo vytáhne. Pokud do něčeho takového člověk jde, musí počítat s tím, že mu to jednou může "zlomit vaz".

#22 13. 1. 2008 6:55

taurus
♥♥♥♥♥♥-
Místo: cely svet

Sama bych do svlekani asi  nesla ale neprijde mi divne ani odsouzenihodne kdyz se tim nekdo zivi. A zvlast jestli te to bavi a uspokojuje, tak  bych neresila. Kazdopadne presne jak rikaji holky musis brat v potaz, ze to na tebe jednou, kdyz se ti to bude nejmin hodit,  muze nekdo vytahnout. Zase na druhou stranu znam zenu, co se na VS zivila jako prodejna deva, dost lidi okolo to vedelo a zatim se to proti ni neobratilo. Mozna proto, ze se tim netaji ani se za to nestydi...

Upravil(a) taurus (13. 1. 2008 6:56)

I was still free: free to hate the men who were torturing me, or to forgive them. It doesn´t sound like much. I know. But in the flinch and bite of the chain, when it´s all you´ve got, that freedom is a universe of possibility.

Není tady

#23 13. 1. 2008 8:34

Káča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Poslala jsem Ti SZ.

Není tady

#24 13. 1. 2008 10:29

merilinka
♥♥-----

No to je pravda ze nikdy nevim, kdo to na me kdy vytahne..A to je samozrejme duvod, proc jsem rozmyslela, zda-li do toho jit nebo ne..Jiste ze neni prijemne, kdyz se clovek za svoji karieru nekam propracuje a pak na nej vytahnou to, ze jsem delala strip..Ale na druhou stranu, kazdy ma sve touhy,svoje prani,sve cile..Mam kamarady v mem veku(20)nekdo ma cil jet v lete na dovolenou k mori, nekdo ma cil dodelat skolu,jiny zase cil si sehnat praci a koupit si auto..ja mam momentalni cil delat strip. Muzu na to ted hned dosahnout a cil si splnit..co bych si rikala za 5 let az budu mit praci a tohle delat nebudu moc? Neznam nikoho kdo si muze splnit sen a nakonec, kdyz na nej muze dosahnout,tak by se na to vykaslal.
Ale je pravda ze delat strip je taky trosku neco jineho...Plne to chapu a vim ze nebude jednoduche az na to prijdou doma...Nevim co treba vy by sjte delali s tim, kdyz by jste zjisili ze vase dcera dela strip? Nebo ze vas syn chodi se stripterokou?

Není tady

#25 13. 1. 2008 10:39

Ota
Moderátor(ka)

Nemoralizuju, neodsuzuju, ale kdybych zjistil, že tohle dělá moje dcera, tak bych se zamyslel nad tím, kde jsem při výchově udělal chybu.

Ota
K. H. Borovský.

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí