6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj, v červenci se vdávám a přemýšlím, jestli by byla lepší svatební hostina nebo aby byl oběd v podobě rautu? Raut by asi vyšel finančně dráž. Chystáme jenom malou svatbu a na hostině by nás bylo 12. Co vy na to?
Není tady
kijjo,
my měli normální oběd a pak pohoštění formou rautu (chlebíčky, zákusky, saláty, .... ). To je podle mě zlatá středí cesta a všichni byli spokojeni
Už máte vybrané místo?
Není tady
ahojky taky se přidávám my plánujeme letos take svatbu ale až na podzim, jenže bude velika, ale myslim že počet lidi je fuk..rozhodně jsme zvolili klasicky svatebni obed ajko tradice ... a pak raut, naprosty souhlas s Tulipankou je to nejidealnejsi kombinace
Upravil(a) porsche (11. 1. 2008 21:47)
Není tady
Tulipánka: budem se brát v Dobříši na úřadě a přemýšleli jsme, že hostinu uděláme v Penzionu Nový rybník(www.novyrybnik.com).
Není tady
nas to čeká v srpnu a vypada to,ze nejdriv bude oběd s rodinou a vecer asi raut,ale vubec nevíme kde
Není tady
Ahoj, připravujeme svatbu letos v září, určitě nejdříve bude oběd pro rodinu (hostina) a pak raut pro přátelé. Pořádáme to ve vlastních prostorách, tak si objednáme catering, abychom s tím neměli nervy.
Příspěvek upraven - nepovolená reklama
Není tady
Ahojky. S přítelem se máme brát brzy, ale nevíme, kde uspořádat svatební oslavu. Chtěli by jsme někde v Brně a cca pro 150 lidí. Nemáte nějaké zkušenost?
Není tady
:)Ahoj, naši příbuzní měli svatbu v hotelu Avanti v Lužánkách:) a myslím, že všichni byli spokojení. Bylo to tam super. Ale taky záleží v jakém stylu nebo jak by sis to představovala.
Upravil(a) Bublina65 (22. 12. 2011 16:01)
Není tady
Určitě raut O více chodech, kde třeba specialitu donesou z kuchyně až později... my takhle měli skvěle udělanou pražskou šunku...
Není tady
Ahoj já jsem naposledy byla na svatební hostině v restauraci Thalie v Brně a bylo to fajn, toho výbornýho jídla a pití...ještě ted mám boule za ušima:supr:
Není tady
edulka napsal(a):
Ahoj já jsem naposledy byla na svatební hostině v restauraci Thalie v Brně a bylo to fajn, toho výbornýho jídla a pití...ještě ted mám boule za ušima:supr:
Dobrý podnik si dělá řeklamu sám:-) Paní majitelku znám, docela to tam ujde
Není tady
Ahoj, pomáhám kamarádce se svatbou a taky se rozhodli pro raut, neznáte nějakou firmu z Brna na catering, která by byla dobrá?
Není tady
kijjo: My jsme se brali také na Dobříši a pokud Vám nevadí po obřadu popojet pár kilometrů, doporučuji restauraci a cukrárnu u Kapličky v Malé Hraštici. My jsme tam byli nadmíru spokojeni :-).
Není tady
Ahojky holky,nemáte tip na svatební hostinu někde v Praze?Kdyby šel obřad udělat naráz,tak by to bylo super.Jsem z toho všeho kolem svatby celá rozvrkočená a potřebuju poradit.Děkuju moc
Není tady
Bublina_58 napsal(a):
Ahoj, pomáhám kamarádce se svatbou a taky se rozhodli pro raut, neznáte nějakou firmu z Brna na catering, která by byla dobrá?
Ahoj. zřejmě už je pozdě s odpovědí . Ale my byly spokojeni s cateringovou službou od kaskády. Naše firma slavila výročí, takže to byla velká akce a najaly jsme právě catering z Kaskády. Sídlo mají v Kuřimi. Opravdu jsme byli s něma spokojení, jídlo výborné a celkově pěkně vyzdobené. Obsluha stále doplňovala co chybělo. Zaměstnanci byli spokojení a raut si pochvalovali.
Není tady
Škoda, že to zde navštěvuji tak málo... jinak kdyby měl ještě někdo zájem o tip na catering tak můžu vřele doporučit Bonté ( http://www.catering-bonte.cz/svatebni-hostina ) Vyšlo to u nich poměrně levně a pomohli se nám celkem vejít do rozpočtu.. Stačilo říct za kolik si tak představujeme hostinu a oni se nám jí do těch peněz pokusili navrhnout.. Takže doporučuju
Není tady
Tak my jsme zhruba před dvoumi měsíci byly na svatbě, kamarád to měli v restauraci Lavička (Praha) a ne že bych si myslela, že to nebude dobré, ale prostě mě to velice překvapilo, nečekala jsem to. Bylo nás tam na oběd sice jen cca 30 lidí, ale bylo to tam výborné, strašně hezké prostředí a na jídle jsme ji také pochutnali.
Není tady
Mmarta napsal(a):
Tak my jsme zhruba před dvoumi měsíci byly na svatbě, kamarád to měli v restauraci Lavička (Praha) a ne že bych si myslela, že to nebude dobré, ale prostě mě to velice překvapilo, nečekala jsem to. Bylo nás tam na oběd sice jen cca 30 lidí, ale bylo to tam výborné, strašně hezké prostředí a na jídle jsme ji také pochutnali.
JJ slyšela jsem taky samou chválu :-)
Není tady
My meli raut a celkove si myslim, ze je raut lepsi - hoste si mohou vybrat, co si chteji dat a kolik a nemusi do sebe tlacit neco, co jim nechutna nebo na co nemaji chut
Není tady