6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já to právě řeím zatím dost blbě. Podvoluju se mu, snaím se ho zabavit. Třeba včéra večer, tady řval snad půl hodiny, já se ho snaila uklidnit a vytáhla jsem jeho nejoblíbenějí kníku o pejskovi a kočičce, mrsknul s ní o zem, tak já jí la zase uloit tak zas řval e che číst. Takhle se to opakovalo asi 3krát, to u nevydrel manel a zavřel ho do pokoje, tam byl 3min. s křikem, li jsme pro něj uklidnil se a na chodbě začal na novo. Vzdala jsem to, nechala být a pak přiel, e chce spinkat, la jsem ho uloit a do 2 min. usnul. Mě se to zatím venku jetě nestalo, ale jak říkám 9.7. letíme na dovolenou a vůbec se mi tam nechce. Co já tam s ním budu dělat a to tam na nás zkusí, to opravdu nevím. Nejhorí je, e kdy po něm něco chci aby el udělat nebo kdy mu řeknu, e jdem jíst a nechce se mu, začne na mě pitet, křičet a nehnu s ním. Taky do mě pláca, ale to mu taky jednu dám přes zadek, ale příjde mi e si z toho opravdu nic moc nedělá. Já byla tak astná, e to mám za sebou. Jene to co bylo předtím se oravdu o proti tomuhle nedá říct, e měl vzdorové období.
Není tady
Pírko, taky jsem odváděla pozornost, ale bylo to snd jetě horí. Vimla jsem si, e vztekání přicházi v době, kdy je malá nejvíc unavená. Take, kdy začne takový to kňourání a vymýlení, pochovám, pomazlím. A pokuď dojde na pořádný vztekání, tak se snaím si toho nevímat. Ale někdy to je fakt o tom, kdo vydrí déle a taky někdy padne i jedna na zadek....
Není tady
piskutek: To mě ná kluk práve dělá taky,e se vzteká kdy není po jeho. Taky ho nechám a se vyvzteká, ale co na veřejnosti? Ve středu letíme na dovolenou a mám strach, třeba e bude otrávenej z cesty a začne se mi vztekat na letiti,co já si tam s ním počnu? jednou se mi teda stalo, e jsem s nim byla na úřadě a u to bylo na něj dlouhý a začal pomalu ale jiste býti nervózní. Zabavila jsem ho tím, e jsem mu dala moji taku a poprosila jsem ho jestli by mi moh najít klíče, e já je najít nemůu. Tak začal hledat a byl alespoň na chviličku klid. Chce je to asi hodně zabavit a by jsme se vyhli nepříjemným scénám e?
Není tady
Na veřejnosti mi to taky někdy udělá. Ale já s ní moc nemazlím. Dám jí prostě přes zadek a basta. A nebo jí tam nechám a jdu pryč a kdy zjistí,e manča odchází tak hned na mě volá a na ní počkám a u je to ve v pohodě.
Není tady
Ahoj holky, tak dovolenou jsme přeili. Jak naschvál se tam vztekal více ně je zdrávo, ale zvládla jsem to.
Chtěla bych poradit te´d s něčím jiným. Kluk mi chodí asi měsíc a půl čůrat na záchod, ale co nezvládáme je kakání. Raději to bude dret i 3 dny. Já to pak nevydrím a musím mu dát plenu. Take prosím o radu jak na to aby mi chodil na záchod. A druhá věc, s tím čůráním. Chodí jen se mnou, s někým jiným, na záchod ani na nočník jít nechce. Kdy je u babiček raději se počůrá a kdy se ho babča pokusí dát na nočník začne plakat a nechce se nechat ani svléknout. Nechodí ani s tátou, take kdy ho někomu musím nechat, musím mu dávat zase pleny.
Není tady
Pírko: Tak s kakáním ti asi neporadím. My chodíme normálně. Teda zezačátku se jí moc na záchod nechtělo,ale pak si zvykla a teď jde sama od sebe.
Taky vám tady nabízím zdarma vzorečky firmy Eurona by cerny. Dělám to a tak mě napadlo,e vám to nabídnu. Kdo by jste měl zájem o zaslání vzorečků zdarma tak pitě.
Není tady
Ahoj Trisho,
tak jsem četla na zimnátkách, jak tě Sára pěkně převezla, kdy tě poslala ze kolky domů , myslím, e jsi měla větí strach ne ona .
Jinak Bara bude v říjnu 3 roky, ale do kolky nám ji nevzali a dost by to potřebovala, u ji moc nestačím, chtělo by to dětský kolektiv a taky si zvykat bez maminky. Jen nevím, jestli by u nás nebyl pláč . Budu ji zkouet umístit během kolního roku, třeba se nějaké mistečko najde.
Tak napi, jak to probíhalo. Drim palce, a v pohodě!
Není tady
Nebylo mistečko? To je skoda, no presne vim, o cem mluvis, ze potrebuje kolem sebe deti a taky byt bez maminky. Rikam si, uz abych sla na MD a ona mohla byt ve skolce cely den, hodne ji to prospeje, my uz ji nudime Prevezla mne, to fakt jo... Byla tam holcicka, hodne plakala a maminka pred skolkou taky, byla z toho spatna, tak jsem i na ni zvedava, jak zvladla dopoledne.
Není tady
My jsme první den ve kolce zvládly v pohodě. A na jeden kraloup. Malou jsem tam ráno odvedla-byla vyfeákovaná. Odpoledne mi jí vyzvedávala kamarádka,byla jsem dlouho v práci. A dovedla mi jí v tepláčkách a bez botiček. ádné oblečení prý na svém ramínku a ve své skříňce neměla. Tak doufám,jen e to je nedorozumění a e to někdo neukradl. NO, uvidíme zítra ráno. Budu vás pak večer informovat jak to dopadlo.
Není tady
Tak já sice nedala kluka přímo do lolky, ale do jesliček a jde jen o hlídání na hodinku denně. No v pondělí tam tu hodinku proplakal a ve středa kluk přiel s tím, e dostal od paní na zadek. Tak vůbec nevím co si mám myslet, zítra tam zajdu a musím to vyřeit.
Není tady