|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Kuličko, ta neznáš mýtus Longinova kopí??? Nakonec i to přece bylo v poředu vysvětleno.. Mluvilo se o biblickém příběhu, o dalších souvislostech a peripetiích, kde se kopí všude ocitlo už pravda ne.
A taky se příliš nezdůrazňoval fakt, že přesto, že na Hitlera bylo spácháno několik atentátů, vždycky, a mnohdy zcela zázračně, vyváznul živý...
Nedávno jsem dokonce v televizi zahlédla nějakou hrůzostrašnou blbinu určenou pro pubíky, kde tohle kopí hrálo svoji roli.... Byla to přesně taková přiblblá americká krvárna, kterých je teď plné vysílání pro mládež.
Ano stejně jako nedávno americký velkofilm na 3 večery Bermudský trojúhelník.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Kuličko, ta neznáš mýtus Longinova kopí??? Nakonec i to přece bylo v poředu vysvětleno.. Mluvilo se o biblickém příběhu, o dalších souvislostech a peripetiích, kde se kopí všude ocitlo už pravda ne.
A taky se příliš nezdůrazňoval fakt, že přesto, že na Hitlera bylo spácháno několik atentátů, vždycky, a mnohdy zcela zázračně, vyváznul živý...
Nedávno jsem dokonce v televizi zahlédla nějakou hrůzostrašnou blbinu určenou pro pubíky, kde tohle kopí hrálo svoji roli.... Byla to přesně taková přiblblá americká krvárna, kterých je teď plné vysílání pro mládež.
problém je taky v tom, že do půlhodinového pořadu nelze zhustit všechny informace k danému tématu. A ještě k tomu protichůdné verze nebo názory různých zastánců či odpůrců.... a detailně do toho šťourat jak by si to přála Míša Kulička.
To jsem se přesvědčila speciálně při tomto Detektoru. Byla jsem na něj zvědavá, protože jsem o Longinově kopí a Hitlerovo okultismu přečetla vše, co se mi kdy dostalo pod ruku. I teď mám jednu knuhu rozečtenou
.
Nakonec se do té půlhodinky nacpalo jen hodně maličko informací, dokonce chápu, že pro někoho, kdo o tom nikdy neslyšel se to mohlo jevit docela nesouvisle.
Ale zaplať pánbuh i za tu půlhodinu něčeho, co není poplatné jednostrannému materialistickému myšlení. Takže já si říkám jen houšť a dlouho... 
Upravil(a) Somaia (30. 1. 2008 14:05)

Pandorraa napsal(a):
No fakt neznám, přiznávám, mám mezery ve vzdělání
.... a jak píše Som, v tomto dílu jsem z toho fakt měla těžkej guláš 
Není tady
Včera jsem shlédla Detektor téma UFO-projekt odhalení.
Od dětství věřím, že jinde život existuje a výpovědi různých pilotů, velitelů letectva a námořnictva mi přišly věrohodné. Koukala jsem i s přítelem, říkala jsem mu vidíš, ufoni existují, přece by si takhe vysoce postavení lidé nemohli všechno vymyslet...ale má jiný názor, pokud by je na vlastní oči uviděl pak by uvěřil...
Není tady
Hehe, ja mam zas DVD s ruznymi vedeckymi argumenty, ze ufouni aspon v nasi galaxii neexistujou. A tak se muzem hadat donekonecna. Nikdo proste nevi.

Lena01 napsal(a):
Včera jsem shlédla Detektor téma UFO-projekt odhalení.
Od dětství věřím, že jinde život existuje a výpovědi různých pilotů, velitelů letectva a námořnictva mi přišly věrohodné. Koukala jsem i s přítelem, říkala jsem mu vidíš, ufoni existují, přece by si takhe vysoce postavení lidé nemohli všechno vymyslet...ale má jiný názor, pokud by je na vlastní oči uviděl pak by uvěřil...
Upravil(a) evonox (12. 3. 2008 23:55)
Není tady
evonox napsal(a):
Hehe, ja mam zas DVD s ruznymi vedeckymi argumenty, ze ufouni aspon v nasi galaxii neexistujou. A tak se muzem hadat donekonecna. Nikdo proste nevi.
![]()
Hmmm...kdysi věda velmi přesvědčivě argumentovala v tom smyslu, že země je placatá... V mučírně a nebo na hranici jí to někteří i rádi odsouhlasili. A jiní zase - naštěstí - né 
Není tady

Nechce se mi moc věřit, že bysme v celém velkém vesmíru existovali jen my ... 
Minimálně ještě někde existuje Zeměplocha ležící na hřbetech 4 slonů, které nese na svém krunýři velká želva A'tuin ... 
Není tady
včerejší detektor byl zajímavý doufám, že jste sledovali otázku intuitívní kresby?
Není tady
doprčic jsem na to zapomněla 
Není tady

Lena01 napsal(a):
Není tady
Moc pěkné obrazy i pěkně udělaný pořad.
Není tady
ahoj, tak včera jsem se opravdu vynasnažila uhlídat si ten pořad. Pro mě to byl opravdu zážitek, kouknout se po letech na tu bednu.
Uvědomila jsem si jak třeba mohu být i dost mimo, protože třeba mě přijde automatická kresba zcela normální a automatická
jak ji sama používám , je tu asi spousta lidí co na to koukají jako na nějaké šarlatánství. Překvapilo mě, že někdo může mít i zcela opačný názor, když mě je to taaaak jasný. Zapoměla jsem rychle na tu dobu svého materialismu, chjo... 
Není tady
Míša Kulička napsal(a):
Lena01 napsal(a):
Míšo děkuji za odkaz, kouknu doma, v práci se má pracovat a né koukat na televizi že jo
ale když vezmu že úředníci ministerstva si v pracovní době zajezdili na čtyřkolkách zahráli paintbol a bůh ví co všechno.....tak bych až tak moc nezhřešila 
Není tady
To, jak sysifovci nechápou a dělají nelogické soudy na záladě neznalosti, dokresluje jeden fór:
uživatel volá ajťákovi: "Nefunguje mi počítač". Ajťák přišel, odešel a počítač funguje. A jek jeho činnost líčí účastníci?
Uživatel: "Ten ajťák přišel, dvě minuty se točil na židli, nakonec do počítače kopl a počítač funguje. Je to šaman!"
Ajťák: "Přišel jsem k uživateli a zjistil, že se ten blbec tak dlouho točill na židli, že se mu na ni natočila napájecí šňůra a vytáhl ji ze zdi. Tak jsem mu to rozmotal a potom jsem mu ještě kopl počítač dál pod stůl, aby se mu ta šňůra zase nenamotala".
To je tak geniální, že jsem to musela zkopírovat

Není tady
lueta napsal(a):
To, jak sysifovci nechápou a dělají nelogické soudy na záladě neznalosti, dokresluje jeden fór:
uživatel volá ajťákovi: "Nefunguje mi počítač". Ajťák přišel, odešel a počítač funguje. A jek jeho činnost líčí účastníci?
Uživatel: "Ten ajťák přišel, dvě minuty se točil na židli, nakonec do počítače kopl a počítač funguje. Je to šaman!"
Ajťák: "Přišel jsem k uživateli a zjistil, že se ten blbec tak dlouho točill na židli, že se mu na ni natočila napájecí šňůra a vytáhl ji ze zdi. Tak jsem mu to rozmotal a potom jsem mu ještě kopl počítač dál pod stůl, aby se mu ta šňůra zase nenamotala".
To je tak geniální, že jsem to musela zkopírovat![]()
![]()
![]()

Není tady
Lena01 napsal(a):
ale když vezmu že úředníci ministerstva si v pracovní době zajezdili na čtyřkolkách zahráli paintbol a bůh ví co všechno.....tak bych až tak moc nezhřešila
Když jsem tuto zprávu poprvé slyšela, tak mě napadlo, že mi není moc jasné, proč se toho někdo chytá. Ačkoli sama mám docela pifku na některé pracovníky a efektivnost tohoto ministerstva, řekla bych, že se kritizuje něco, co není až tak ke kritice.
Co vím, utratili cca 400 tisíc v 35lidech za 3 dny, to je 3,8 tisíce na den. Pokud je to včetně ubytování, tak to až takový luxus není. Sama u nás podobné akce mám na starosti. Kdyby někdo slyšel, že IBM nebo Čokoládovny měly výjezdní motivační akci s těmito parametry, tak se nad tím nepozastaví. Pokud na ministerstvu mají pracovat normální lidé a ne socky, tak ministerstvo musí pro své zaměstnance dělat to, co dělají ostatní firmy, aby bylo bráno jako zaměstnavatel schopný konkurence a schopný přitáhnout i schopné lidi.
Není tady
Lepisto, máš pravdu v tom, že pokud je v částce na osobu zahrnuté i ubytování, tak to vyšlo levně... ale většinou se takové akce pořádají v podnikatelském sektoru ne ve státním... většině daňových poplatníků to může ležet v žaludku, 3/4 částky sice zaplatil evropský fond, ale to se už většina lidí nedoslechne...
Jako úředník se musím min. 2x do roka zúčastnit týdenního školení, které jsou většinou o ničem, někteří lektoři jsou tak nudní, že člověk má co dělat aby neusl... a částka za lektory, ubytování? určitě nemalá...a že těch úředníků tady máme...ale jak říká nadřízený s každým školením máte čárečku...
Není tady
...a je to tady : http://show.idnes.cz/ct-stahla-kritizov … mvideo_kot
Českou veřejnost si mást nenecháme!
Upravil(a) Koloběžka.1 (19. 3. 2008 18:40)
Není tady
To snad není ani pravda! Takže pořad nabízí ničím nepodložené domněnky a výmysly? A autoři si vymýšlejí?? Každý si přeci může udělat úsudek sám, pokud se mi to nelíbí tak se na to nedívám...a to že pořad stahují, taky o něčem svědčí....
ČT mně zklamala...a to jsem jim chtěla začít platit poplatky
kašlu na ně... 
Není tady
No ať jdou do pr... 

Nojo - vědu si rozvracet nedáme
Doposavad jsem si myslela, že ten Bludnej balvan je legrace, lae jestli se přičiní o tohle.....
Ale pan Cílek, kterého si cením už tak dost, u mě stoup v ceně, když se objevil v Detektoru! 
Leno - ty ani nezačneš a já asi přestanu ...ty poplatky platit. 
Není tady
No jo Lupi to by si musela tu tv rozšlapat a nevím co... nevím jak jinak bys dokázela že televizi nevlastníš? Když nechceš platit ty jejich poplatky...
připadám si jak za totáče...někomu se to nehodí
tak to stáhneme a hotovo...
Není tady
To prozatím taky nevím, ale budu o tom velmi usilovně přemítat...
Nojo...taky mi to připomnělo starý zlatý časy 
Není tady
Zlatý časy? to snad nemyslíš vážně??
ale když vidím na konci ten smailík tak tě chápu 
Upravil(a) Lena01 (20. 3. 2008 0:00)
Není tady
lepista napsal(a):
Lena01 napsal(a):
Když jsem tuto zprávu poprvé slyšela, tak mě napadlo, že mi není moc jasné, proč se toho někdo chytá. Ačkoli sama mám docela pifku na některé pracovníky a efektivnost tohoto ministerstva, řekla bych, že se kritizuje něco, co není až tak ke kritice.
Co vím, utratili cca 400 tisíc v 35lidech za 3 dny, to je 3,8 tisíce na den. Pokud je to včetně ubytování, tak to až takový luxus není. Sama u nás podobné akce mám na starosti. Kdyby někdo slyšel, že IBM nebo Čokoládovny měly výjezdní motivační akci s těmito parametry, tak se nad tím nepozastaví. Pokud na ministerstvu mají pracovat normální lidé a ne socky, tak ministerstvo musí pro své zaměstnance dělat to, co dělají ostatní firmy, aby bylo bráno jako zaměstnavatel schopný konkurence a schopný přitáhnout i schopné lidi.
A víš proč se toho někdo chytá? jen proto že úředník jew placen z mé kapsy. A pokud bude placen z mé kapsy tak bude i pro mě "povolný". A navíc velice dobře úplatný a bude jen a jen závidět. Jasná strategie. Ale druhá část tvé odpovědi mě potěšila přesně tak to visdím i já. Motivačně ne jen pro firmy kde já si zaplatím vše jak onen výrobek tj. čokoládu, reklamu, pracovníka co to vyrobí, i pane direktora, ele i ten víkend na lyžích se saunou a obsluhou nahoře bez
pokud by to nebylo tak ta čokoláda nebude stát 25,- ale jen 8,- Kč Bohužel tak to je.
Není tady