Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#2 11. 1. 2008 13:13

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Detektor na Čt1

Ten pořad jsem viděla, bylo to velmi zajímavé. Ty znáš knihy L. Goodmanové, mám pocit, že se ve Hvězdných znameních zmiňuje o Teslovi jako o jedné z inkarnací avatara St.Germaina, který byl taky tím alchymistou z doby Ludvíka XVI.

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#3 11. 1. 2008 13:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No mne víc než ty informace šokoval fakt, že něco takového vůbec naše veřejnoprávní Tv vysílá.
To si zase dědové ze Sysifa u televize asi ohryzali nehty smile))

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#4 11. 1. 2008 13:21

lueta
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

No mne víc než ty informace šokoval fakt, že něco takového vůbec naše veřejnoprávní Tv vysílá.
To si zase dědové ze Sysifa u televize asi ohryzali nehty smile))

Přesně na Sysifofce jsem si vzpomněla po první minutě. lol

Není tady

#5 11. 1. 2008 13:34

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ach jo, dámy. Demokracie  a pluratita názoru. Ale to je o ničem. A jen úplně na okraj a proč by to neměli pustit, jen mají možnost ex post vytáhnout do boje a řešit jak a co. A protože jsou ti pánové čistě materialističtí a viděli Nikolu tak jim důsledek nedošel. Naopak díky tomu že to mohlo být vyvracejí si teorii o meteoru... Já nevím nad čím si lámete v tomto hlavu. Ve stejném seriálu nedávno dávali o léčitelích a ezoterice a to nikdo nevzal v potaz nad tím se nikdo nepozastavil přešli jste to bez mrknutí oka. Ale to je tím, že někteří z nás dostali mailem info o tom že se to vysílá. Tuku na srdce....

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#6 11. 1. 2008 13:37

Somaia
Host

lueta napsal(a):

Ten pořad jsem viděla, bylo to velmi zajímavé. Ty znáš knihy L. Goodmanové, mám pocit, že se ve Hvězdných znameních zmiňuje o Teslovi jako o jedné z inkarnací avatara St.Germaina, který byl taky tím alchymistou z doby Ludvíka XVI.

Jasně, Lueto, odtud přesně  pochází můj zájem o fenomenálního Teslu. big_smilestolt stolt

#7 11. 1. 2008 13:39

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Ach jo, dámy. Demokracie  a pluratita názoru. Ale to je o ničem. A jen úplně na okraj a proč by to neměli pustit, jen mají možnost ex post vytáhnout do boje a řešit jak a co. A protože jsou ti pánové čistě materialističtí a viděli Nikolu tak jim důsledek nedošel. Naopak díky tomu že to mohlo být vyvracejí si teorii o meteoru... Já nevím nad čím si lámete v tomto hlavu. Ve stejném seriálu nedávno dávali o léčitelích a ezoterice a to nikdo nevzal v potaz nad tím se nikdo nepozastavil přešli jste to bez mrknutí oka. Ale to je tím, že někteří z nás dostali mailem info o tom že se to vysílá. Tuku na srdce....

Hele, já žádný mejl nedostala a taky jsem věděla , že to bude mimořádně  zajímavý pořad předem.. tak tady nesýčkuj, ty výre...vissla

Upravil(a) Somaia (11. 1. 2008 13:40)

#8 11. 1. 2008 13:44

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ach jo, dámy. Demokracie  a pluratita názoru. Ale to je o ničem. A jen úplně na okraj a proč by to neměli pustit, jen mají možnost ex post vytáhnout do boje a řešit jak a co. A protože jsou ti pánové čistě materialističtí a viděli Nikolu tak jim důsledek nedošel. Naopak díky tomu že to mohlo být vyvracejí si teorii o meteoru... Já nevím nad čím si lámete v tomto hlavu. Ve stejném seriálu nedávno dávali o léčitelích a ezoterice a to nikdo nevzal v potaz nad tím se nikdo nepozastavil přešli jste to bez mrknutí oka. Ale to je tím, že někteří z nás dostali mailem info o tom že se to vysílá. Ruku na srdce....

Hele, já žádný mejl nedostala a taky jsem věděla , že to bude mimořádně  zajímavý pořad předem.. tak tady nesýčkuj, ty výre...vissla

No já vím že ty ne. A dalších asi 5 mil. bohužel jsem byl mezi vyvolenými a nejen já. Když jsem tu před listopadem mluvil o léčitelích tak se nikdo nezajímal ale dnes promiň ... ale nebudu rýt špendlíkem když nemám síílu jej uzvednout. offtopic

Není tady

#9 11. 1. 2008 13:47

Somaia
Host

Pisatel napsal(a):

Somaia napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ach jo, dámy. Demokracie  a pluratita názoru. Ale to je o ničem. A jen úplně na okraj a proč by to neměli pustit, jen mají možnost ex post vytáhnout do boje a řešit jak a co. A protože jsou ti pánové čistě materialističtí a viděli Nikolu tak jim důsledek nedošel. Naopak díky tomu že to mohlo být vyvracejí si teorii o meteoru... Já nevím nad čím si lámete v tomto hlavu. Ve stejném seriálu nedávno dávali o léčitelích a ezoterice a to nikdo nevzal v potaz nad tím se nikdo nepozastavil přešli jste to bez mrknutí oka. Ale to je tím, že někteří z nás dostali mailem info o tom že se to vysílá. Ruku na srdce....

No já vím že ty ne. A dalších asi 5 mil. bohužel jsem byl mezi vyvolenými a nejen já. Když jsem tu před listopadem mluvil o léčitelích tak se nikdo nezajímal ale dnes promiň ... ale nebudu rýt špendlíkem když nemám síílu jej uzvednout. offtopic

lol lol lol lol lol lol

#10 23. 1. 2008 12:42

lueta
♥♥♥♥♥♥-

A je to tady. Sysifovci se bouří. lol

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/v-ta … 39523.html

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6871

Upravil(a) lueta (23. 1. 2008 12:44)

Není tady

#11 23. 1. 2008 12:47

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No a je tu snad někdo, kdo se jejich reakci diví???
Skončil jim patent na pravdu a je tu alternativa.... nu a jinak než křikem ji zastavit neumějí.
Nechápu, proč do pořadu nevstoupí se svým pohledem na věc a nebo si nevymyslí pořad vlastní, kde uvedou věci na tu jejich míru.
Sakra já ten včerejší díl prošvihla, jdu ho najít.

Není tady

#12 23. 1. 2008 13:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

No a je tu snad někdo, kdo se jejich reakci diví???
Skončil jim patent na pravdu a je tu alternativa.... nu a jinak než křikem ji zastavit neumějí.
Nechápu, proč do pořadu nevstoupí se svým pohledem na věc a nebo si nevymyslí pořad vlastní, kde uvedou věci na tu jejich míru.
Sakra já ten včerejší díl prošvihla, jdu ho najít.

Nechápu, proč je nikdo neoslovil, aby se mohli také vyjádřit. Takhle je ten pořad příliš jednostranný. Též Sysifofci mají příliš jednostranný náhled. Kdyby byla ta možnost, aby se v pořadu svobodně vyjádřil někdo, kdo se danou problematikou vědecky zabývá, možná bychom se docela jejich názorům divili smile. Jenže čeští vědci budou mlčet, aby si nezadali a dojet si pro názor třeba do Německa (což by zrovna včera bylo zajímavé), na to už byli tvůrci líní smile.

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#13 30. 1. 2008 9:49

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsem včera shlédl další Deterktor. Při tom jsem si přečetl i komentář v Právu o tom jak je tento pořad špatně dělán. Bohužel v archivu Práva jej neumím nalést.
Při vší úctě k autorům, hlavně pod vlivem konspirátorů je to dost zajímavé. Kdysi jsem se o tomto bavil  a onen technologický pokus o přesuny lodí v prostoru či do jiných časů  má trošku jednoduší vysvětlení. Mohu se plést ale jak jsem nakoupil tak prodávám mělo se jednat o zbraň kterou...,  jejíž prazáklad je jinde, použití elektrického výboje nikoli pro dimeznzionální přemístění či neviditelnost, ale ochromení  nepřátelské lodě letadla  bez složitého dělostřeleckého útoku. Prostě něco jako kdysi Jericho či dnes elektrické zbraně....

Upravil(a) Pisatel (30. 1. 2008 10:07)

Není tady

#14 30. 1. 2008 10:03

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Takhle je ten pořad příliš jednostranný.

Míšo, ale na začátku pořadu se přece jasně mluví o tom, že přináší JINÝ pohled na věc.

Není tady

#15 30. 1. 2008 10:06

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Míšo, ale na začátku pořadu se přece jasně mluví o tom, že přináší JINÝ pohled na věc.

A na závěr "udělejte te si závěr sami"

Není tady

#16 30. 1. 2008 12:28

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Mě ten pořad přijde ve stylu: neumíte hledat na netu? My vám to dáme do bedny.....
Navíc, témata a zdroje jsou věčně omýlaná na Matrix-2001 a Osud.cz, kde hovoří oba šéfredaktoři webmagazínů.
Podle mě a pro mě nepřinesl ten pořad nic nového pod sluncem. A strašně mi vadí ty balonky a banery na Detektor, po každém snímku.

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#17 30. 1. 2008 12:37

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Kazalin napsal(a):

Mě ten pořad přijde ve stylu: neumíte hledat na netu? My vám to dáme do bedny.....
Navíc, témata a zdroje jsou věčně omýlaná na Matrix-2001 a Osud.cz, kde hovoří oba šéfredaktoři webmagazínů.
Podle mě a pro mě nepřinesl ten pořad nic nového pod sluncem. A strašně mi vadí ty balonky a banery na Detektor, po každém snímku.

ty banery to je to nejmenší co mě vadí. osobně si myslím, že to není neumíte na netu tady máte. Je "mnoho" záhad, které se dají vysvětlit různě. Třeba v tomto pořadu bylo sděleno že v roce 83?? a 03??? dopšlo v USa k havárii přenosové sítě. Jirka to vysvětloval jako návrat použité energie, porušení gravitačních sil apod.
Zkuste si přečíst Přetížení od Hayliho. Usa kdysi postavila elektrárnu a udělal si svou síť odběrů. V 60tých letech se sítě začali spojovat. Jejich propojení je dost zvláštní. Připojovácní se dělá ručně a navíc synchronizace až po propojení za situace že je tam 50Hz a 120 V je ona křivka na synchron dost složetiě dělaná a proto mají v USa silné kolapsy v síti. Navíc v daných letech vercholilo slunce a došlo k erupcím kterté v době přivrácení západní polokoule právě narazilo na energetickou síť. Různé kmitočty složitá synchronizace, některé sítě mají jen jeden vstup a výstup, atd. Složitost americké sítě je tak divná a složitá....

Není tady

#18 30. 1. 2008 12:37

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Já vím, ale ikdyž přináším jiný pohled, tak aspoň na úvod shrnu fakta a jednotlivé hypotézy bez zbytečného despektu s tím, že mám v úmyslu nanést hypotézu další smile ... aspoň takto se to většinou dělává stolt ... a hnidopich mého formátu projede knihy, časopisy a net, přečte si vše o jednotlivých hypotézách a pak si teprve utvoří nějaký závěr smile ... ale takto mu to umožněno není smile

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#19 30. 1. 2008 12:50

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Já vím, ale ikdyž přináším jiný pohled, tak aspoň na úvod shrnu fakta a jednotlivé hypotézy bez zbytečného despektu s tím, že mám v úmyslu nanést hypotézu další smile ... aspoň takto se to většinou dělává stolt ... a hnidopich mého formátu projede knihy, časopisy a net, přečte si vše o jednotlivých hypotézách a pak si teprve utvoří nějaký závěr smile ... ale takto mu to umožněno není smile

A nechceš toho trochu moc na jednu televizi? a 30 minut vysílání?

Není tady

#20 30. 1. 2008 12:56

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Já si zase myslím, žeptrávě takto mu to umožněno je smile
Beru to tak, že pořad mluví o obecně známých událostech, jen na ně přináší nový pohled.Věřit tomu můžu, ale nemusím. Srovnat to, co mne naučili ve škole, přečetla jsem si v novinách a knihách s tím, co slyším teď si můžu, ale nemusím. Můžu to brát jako zábavu, jako nesmyslný pindy, jako svatosvatou pravdu, objevné informace.... každý podle svého.
Někdo ten program bere jako pavlačovou senzaci, já to beru jako alternativní pohled, který ve sdělovacích prostředcích zatím chybí.
A osobně si myslím, že čím méně "předžvýkaných" vysvětlování, tím líp. Odpadá tak manipulace a každý si skutečně může utvořit svůj názor. Někdo to udělá šmahem - úžasné x blbost, jiný jako ty půjde na net, do knihovny a bude srovnávat. Poznání, které tak sám získá, je myslím cennější, než nějaké předem sdělené informace.

Není tady

#21 30. 1. 2008 13:05

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pisatel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Myslím, že ne ... ale možná su jen rozmazlená z podobných pořadů na kabelovkách smile

Není tady

#22 30. 1. 2008 13:08

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Myslím, že ne ... ale možná su jen rozmazlená z podobných pořadů na kabelovkách smile

BNo nevím na co koukáš, ale když jsem měl možnost já sledovat exploer tak jsem byl víc u vytržení jak kvalitně a dobře a nebo viasaty National. Mnohdy i 2x a nebo i víckrát než jsem vyloupl co tam je opravdu dobré. Ale je to tvůj názor.

Není tady

#23 30. 1. 2008 13:10

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Beru to tak, že pořad mluví o obecně známých událostech, jen na ně přináší nový pohled.Věřit tomu můžu, ale nemusím. Srovnat to, co mne naučili ve škole, přečetla jsem si v novinách a knihách s tím, co slyším teď si můžu, ale nemusím. Můžu to brát jako zábavu, jako nesmyslný pindy, jako svatosvatou pravdu, objevné informace.... každý podle svého.
Někdo ten program bere jako pavlačovou senzaci, já to beru jako alternativní pohled, který ve sdělovacích prostředcích zatím chybí.
A osobně si myslím, že čím méně "předžvýkaných" vysvětlování, tím líp. Odpadá tak manipulace a každý si skutečně může utvořit svůj názor. Někdo to udělá šmahem - úžasné x blbost, jiný jako ty půjde na net, do knihovny a bude srovnávat. Poznání, které tak sám získá, je myslím cennější, než nějaké předem sdělené informace.

No to je právě to, Pan - třebas minulý týden se věnovali Hitlerovi a jakémusi kopí, o kterém jsem v životě neslyšela, ale které mu mělo dát moc ke všem těm šílenostem ... Tak, jak to bylo podáno, bez udání nějakých základních fakt a souvislostí mi to vážně vyznělo jako blábol. Prostě mi to přijde docela odfláknutý rodna

Není tady

#24 30. 1. 2008 13:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

No to je právě to, Pan - třebas minulý týden se věnovali Hitlerovi a jakémusi kopí, o kterém jsem v životě neslyšela, ale které mu mělo dát moc ke všem těm šílenostem ... Tak, jak to bylo podáno, bez udání nějakých základních fakt a souvislostí mi to vážně vyznělo jako blábol. Prostě mi to přijde docela odfláknutý rodna

O onom kopí, které je jednou z velkých relikviví jsi mohla vidět několik poředů na kabelovkách třeba na Exploeru či Viasat histora. Tento jsem neviděl, ale z oněch asi tří vím, že i Karel IV jej sehnal a měl na Karlštejnu. apod. Moc věcí je dens zajímavých smile

Není tady

#25 30. 1. 2008 13:36

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Kuličko, ta neznáš mýtus Longinova kopí??? Nakonec i to přece bylo v poředu vysvětleno.. Mluvilo se o biblickém příběhu, o dalších souvislostech a peripetiích, kde se kopí všude ocitlo už pravda ne.
A taky se příliš nezdůrazňoval fakt, že přesto, že na Hitlera bylo spácháno několik atentátů, vždycky, a mnohdy zcela zázračně, vyváznul živý...

Nedávno jsem dokonce v televizi zahlédla nějakou hrůzostrašnou blbinu určenou pro pubíky, kde tohle kopí hrálo svoji roli.... Byla to přesně taková přiblblá americká krvárna, kterých je teď plné vysílání pro mládež.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí