27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Mě je 28 pracuji v JBC na úřadě. Mám dcerku,které byli v červenci 3 roky. Chodí do Mena do kolky- Mochomůrka. Jinak bydlíme na Horní Proseči v těch nových panelácích. Já taky ráda spinning. Do liberce jezdím docela často. Bydlí tam moje ségra. A dříve jsem jezdila do libereckého bazénu na spinning,ale teď u jsem tam pěkně dlouho nebyla.
Mám ráda společnost, muziku, procházky přírodou a hlavně svojí malou dračici.
Na spinning i na kafčo můem někdy zajít.
Není tady
Ahojky tak jak jsi si uila prodlouený víkend. Já jsem teď proila asi ten nejhorí víkend, a jetě jich pár asi bude. V pátek se se mnou rozeel přítel pro roce a 8 měsících, take jsem z toho dost patná. No ale dost s mými problémy. Jinak na proseči bydlel můj brácha jetě kdy nebyl rozvedený, jsou tam moc hezké byty. Nechce třeba tenhle týden zajít třeba na procházku i s malou nebo tak něco?Doma je to pro mě momentálně ubíjející
Není tady
Ahoj,tak to mě moc mrzí. Vím jak tě teď bolí Myslím na tebe. Já jsem u začla chodit do práce a malá do kolky. Mohla bych jen ve čt a nebo pak o víkendu,ale to nevím zda budem doma.
Jinak já jsem o víkendu slavila- kamarád měl narozeniny.
Není tady
ahojky no já mám čas jak ve čtvrtek tak o víkendu. Tak jak se to bude víc hodit tobě. Jinak co říká na tu bílou nadílku co nám včera napadla...já z toho moc velkou radost nemám (
Není tady
ahojky, jaj tak snad to nebude nic vánýho a rychle se z toho zotaví. Já budu dnes nakonec a do 6 v práci ( a co bude dělat o víkendu, psala jsi e asi někam vyrazí. Pokud by jsi byla doma tak bych se třeba v sobotu otočila?
Není tady
tak se můem domluvit na ten víkend pokud bude mít čas a chu . Jinak v sobotu ráno du na ten aquaspinning taky bych ti mohla poreferovat jaký to je
Není tady
Klidně se stavit můe jestli chce. Já budu pořád doma s malou. Za chvilku mi jí přivezou. No, jsem zvědavá co budeme dělat celý víkend,kdy je marodná. No, budem si hrát a dívat na pohádky
Není tady
ahojky, já jsem si tě přidala do icq, já se jsem sem toti z domova nemohla napsat, heslo mám na pracovním emailu. Bude dnes na icq e by jsme se mohli domluvit tam?
Není tady
já tam byla a v 7 a psala jsem ti ale ty u jsi tam asi nebyla...tak co dnes ale spí zas nějak na večer...6-7
Není tady
a přili ti ty zprávy ode mě na icq. včera jsem ti zase psala ale mam u tebe edivou kytku, asi jsi si mě jetě neautorizovala, tak nevím jestli tam jsi nebo ne
Upravil(a) mey.be (26. 11. 2008 10:57)
Není tady
Tak u ho tam má, tak se mi co nejdřív ozvi ju
Není tady
tak mi ho prosím hoď ty do SZ a já ti přes pak hned polu svoje. Nechápu jakto e to to nedolo ani to icq má to tam jako zolik ne...? Takhle to bude nejjednoduí, jinak se asi nikdy na ničem nedomluvíme
Není tady