27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj, jsem Tereza a hledám kamarádku na pokec po písmenkách,ale třeba i na kávičku či skleničku. Prostě kamarádku do nepohody.
Bydlím v Českém Dubu a nikoho tady neznám. Jsem tady straně sama a je mi smutno.
Přijde si někdo popovídat?
Není tady
Terezko mi jsme ze vech moných konců.To by bylo mooooc velký těstí,aby se potěstilo a bydlely jsme vichni někde poblí.
Není tady
Tak třeba já:-))
Není tady
Ahoj, najde se tady nějaká spřízněná due z celého Libereckého kraje? Na pokec, později na kávičky atd.? Měla jsem nej kamarádku,ale tu u hodně let nemám,protoe mě zradila
Není tady
ahoj tak nebud smutna treba ti zvednu naladu sice nejsem z dubu ale z LIBERCE!:
Není tady
aha no tak to je lepsejsi ne?doprava a ta:)
Není tady
Ahoj sem z Liberce bydlím tu půl roku jsen na mateřský a nemám kamarádky nějaký by se hodily ahoj
Není tady
Krasnoocko:Zdravím tě. Já jsem z Jablonce a taky ráda kamarádky. Napíe něco o sobě? Já začnu.
Pocházím z Harrachova ze sportovní rodiny, jsem vdaná a mám 3 letou holčičku. Pracuji jako sekretářka na MÚ v Jablonci nad Nisou- vrátila jsem se tam zpět po MD. JInak ráda sportuju- spinning,kolo, in-line atd. Jsem společenská a nezkazím prý ádnou srandu.
Není tady
Tak dneska jsem vezla malou do kolky já. Mají tam výstavku obrázků tak si to musím prohlédnout pořádně a tam pro ní pojedu. Jí se tam líbí a jsem za to moc ráda.
Jak se jinak máte,kdy je tak hnusné počasí?
Není tady
Tak u mám vycházky-jsem toti na neschopnosti,tak půjdu pro malou do kolky,ale a tak za hodinku. Musím,ale pomalu,aby se mi něco nestalo. Jinak u nás nic moc nového. Jen jsem si včera v kuch.studiu vybrala kuchyň. V pátek budu mít návrh a pak u se to jen objedná a zamluví.
Není tady
ahojky, je mi 20 a taky hledám nějakou kamarádku z Jablonce či Liberce, která by zala na kafčo nebo na spinning.
Není tady
piskutek: Já teď chodím do Liberece do squash areny v Kunraticích, chtěla bych třeba skusit jít na ten spinning ve vodě v jabloneckém bazénu, ale samotný se mi tam moc nechce (
Není tady
právě e jsem na to slyela chválu, neničí se tím tolik klouby tím e jsi po pás ve vodě, má to prý odbourávat celulitidu tím jak tam cirkuluje ta voda tak tě to jakoby masíruje.
Vitáková ta je v hale ne? Tam jsme jetě nikdy na spinningu nebyla, chodila jsme tam chvíli na kickbox airobic.
Není tady
jo určitě. Já bych ale mohla a tak navečer, pokud by ti to nevadilo. Pracuji v LBC a ne se dopotácím domů je 5.
Není tady
Já pracuju v Liberci ve Slévárně, jako obchodní referentka 4 měsícem. Teď 30listopadu mi bude 20. Jinak v Jablonci bydlím ve meně, ale jeliko mám přítele z Liberce tak jsme v JBC tak 2 do týdne. Nevim co by tě dál zajímalo: Tady hledám někoho kdo by třeba jednou tejden zael na spinning nebo kafčo, a pokecal o vedních problémech.
Není tady