Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 10. 1. 2008 22:15

misulinka21
♥♥♥♥---
Místo: Střední Čechy - Neratovice

Motol - dětská stomatologie - zkušenosti

Ahoj maminky,
nedávno jsem tu řešila operaci syna a nyní nás čeká zákrok v narkoze u dcery. Nevím, co jsme dělali špatně, ale i přes čištění zoubků a omezeného přísunu sladkého se jí zkazily dva zuby. Všechny ostatní má naprosto v pořádku, jen ty horní poslední stoličky. Bohužel je malá "hysterka" nebo jak to nazvat, má přišerný strach. Co mi dělala na ultrazvuku srdíčka to vám nepřeji slyšet. Proto se naše zubařka rozhodla, že bude lepší nás poslat do Motola. 4 měsíce jsme čekali na termín, pak se malé začaly zoubky úplně drolit, o časté bolesti při jídle ani nemluvím, tak jsem jim volala a dostali jsme termín koncem ledna. Jinak by prý na nás přišla řada až někdy v březnu nebo dubnu usch.
Chtěla jsem jen vědět, jestli s dětskou stomatologií v Motole máte někdo nějakou zkušenost, evt. na co dát pozor a tak.
Předem díky

http://www.ticker.7910.org/an1cxzS0g410010Mjg4ZHw0NzQ3NTE3amF8SmVuaWNrb3ZpIGpl.gif

http://www.ticker.7910.org/an1cqk60g410010Mjg3ZHw0MjAwNzlqYXxFbGluY2UgamU.gif

Není tady

#2 20. 4. 2009 14:31

medvidek
♥------

Re: Motol - dětská stomatologie - zkušenosti

Dobrý den,
máme podobný problém, jako jste měli před rokem. Dcerka 4 roky, pusinku plnou kazů, čistili jsme nesladili, 3 roky kojili atd. Absolvovala jedno plombování, jedno vytažení nervu a jedno vytržení zubu, také ozonizaci. Zákroky ji natolik traumatizovaly, že nyní poslední dvě návštěvy již u zubařky pusu neotevřela. Rádi bychom do Motola, můžete se se smnou, prosím, podělit o Vaši zkušenost? Moc děkuji
Michaela K., Praha-Východ

Není tady

#3 18. 6. 2009 13:08

beset
♥------

Ahoj  maminky,máme úplně stejný problém malá od mala hned co jí začali růst zooubky jsme čistili, sladké skoro žádné nedostávala , dudlík neměla vůbec a přesto má celé horní zoubky špatné už se jí drobí má je opravdu moc špatné,nᚠpan zubař nás poslal do Motole  kam jsem ještě ten den volala a tak jsme se další den vydali i z doporučením od pana doktora do Prahy kdy jsem čekali neskutečně dlouho a do té době když jsme se konečně dostali to ordinace tak nám pan doktor řekl že malá má opravdu moc špatné zoubky ale že nám je nemůže opravit v celkové anestezii jak pan doktor žádá že jsme z Děčína tak a´t si najdeme někoho v sevetních čechách že oni to dělají jen dětem hendikepovaným což mě teda vytočilo, protože u nás bohužel toto někdě nedělají nemají  na to tady prostředky a ještě když má tak moc ty zoubky špatné že se jí tam dělají záněty no nevím. já osobně mám špatnou zkušenost. Ještě požád hledáme kde by malé 2 roky ty roubky opravili.A AISE NEDOČKÁME.NAŠE ZDRAVOTNICTVÍ SI STÍM NEZAT̎UJE VŮBEC HLAVU VŽDY´T TO NEJSOUO JEJICH DĚTI. NO NIC

Není tady

#4 18. 6. 2009 18:01

Zuzii
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha

Ahoj, já mám s Motolem dobrou zkušenost. Je to teda téměř 18 let ... rodna Po komplikovanějším úrazu zubu a zánětu okostice se o mě starali na 1*. Vzpomínám zejména na Dr. Hubáčka a Dr. Mazura (tenkrát dělal na dětským, teď má soukromou praxi na Karlově náměstí).

Na co si v Motole musím postěžovat byly neúnosné čekací doby. "Objednali" vás na 8 ránou a na řadu se běžně přišlo tak ve 14-15h. Zpočátku jsme byli dochvilní (a to nám cesta trvala nejméně 1,5h), pak jsme přišli na to, že takhle "objednávají" všechny naráz mad Chodili jsme po poledni a vyšlo to nastejno...

Není tady

#5 28. 12. 2012 7:24

sadlos
♥------

Poměrně krásný seznam i se zkušenostma najdeš tady: dětský zubař. Dávaj tam nezávisle na sobě lidi komentáře ke všem doktorům. Já si tam našel zubaře a nemůžu si ho vynachválit. A na víc přijímal pacienty, což je dneska malý zázrak big_smile

Není tady

#6 30. 6. 2014 15:01

fifi753
♥------

Já teď vybírám nového zubaře pro mou holčičku...nevíte o nějakém dobrém v Praze? Dobrá je prý paní Linda Balážová http://www.schwarzdent.cz/nase-sluzby/detsky-pacient/, znáte jí někdo? Máte nějaké zkušenosti?

Není tady

#7 15. 7. 2015 10:37

Petra_21
♥------

Dobrý den, já s Motolem osobní zkušenosti nemám, ale taky jsem neslyšela chválu. Naopak, co můžu doporučit, je stomatologické centrum Liberec RB dent, kam docházíme. Super profesionální péče, 100% kvalita. Doporučuju, vyplatí se nám dojíždět.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí