6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky,
nedávno jsem tu řeila operaci syna a nyní nás čeká zákrok v narkoze u dcery. Nevím, co jsme dělali patně, ale i přes čitění zoubků a omezeného přísunu sladkého se jí zkazily dva zuby. Vechny ostatní má naprosto v pořádku, jen ty horní poslední stoličky. Bohuel je malá "hysterka" nebo jak to nazvat, má přierný strach. Co mi dělala na ultrazvuku srdíčka to vám nepřeji slyet. Proto se nae zubařka rozhodla, e bude lepí nás poslat do Motola. 4 měsíce jsme čekali na termín, pak se malé začaly zoubky úplně drolit, o časté bolesti při jídle ani nemluvím, tak jsem jim volala a dostali jsme termín koncem ledna. Jinak by prý na nás přila řada a někdy v březnu nebo dubnu .
Chtěla jsem jen vědět, jestli s dětskou stomatologií v Motole máte někdo nějakou zkuenost, evt. na co dát pozor a tak.
Předem díky
Není tady
Dobrý den,
máme podobný problém, jako jste měli před rokem. Dcerka 4 roky, pusinku plnou kazů, čistili jsme nesladili, 3 roky kojili atd. Absolvovala jedno plombování, jedno vytaení nervu a jedno vytrení zubu, také ozonizaci. Zákroky ji natolik traumatizovaly, e nyní poslední dvě návtěvy ji u zubařky pusu neotevřela. Rádi bychom do Motola, můete se se smnou, prosím, podělit o Vai zkuenost? Moc děkuji
Michaela K., Praha-Východ
Není tady
Ahoj maminky,máme úplně stejný problém malá od mala hned co jí začali růst zooubky jsme čistili, sladké skoro ádné nedostávala , dudlík neměla vůbec a přesto má celé horní zoubky patné u se jí drobí má je opravdu moc patné,ná pan zubař nás poslal do Motole kam jsem jetě ten den volala a tak jsme se dalí den vydali i z doporučením od pana doktora do Prahy kdy jsem čekali neskutečně dlouho a do té době kdy jsme se konečně dostali to ordinace tak nám pan doktor řekl e malá má opravdu moc patné zoubky ale e nám je nemůe opravit v celkové anestezii jak pan doktor ádá e jsme z Děčína tak a´t si najdeme někoho v sevetních čechách e oni to dělají jen dětem hendikepovaným co mě teda vytočilo, protoe u nás bohuel toto někdě nedělají nemají na to tady prostředky a jetě kdy má tak moc ty zoubky patné e se jí tam dělají záněty no nevím. já osobně mám patnou zkuenost. Jetě poád hledáme kde by malé 2 roky ty roubky opravili.A AISE NEDOČKÁME.NAE ZDRAVOTNICTVÍ SI STÍM NEZATĚUJE VŮBEC HLAVU VDY´T TO NEJSOUO JEJICH DĚTI. NO NIC
Není tady
Ahoj, já mám s Motolem dobrou zkuenost. Je to teda téměř 18 let ... Po komplikovanějím úrazu zubu a zánětu okostice se o mě starali na 1*. Vzpomínám zejména na Dr. Hubáčka a Dr. Mazura (tenkrát dělal na dětským, teď má soukromou praxi na Karlově náměstí).
Na co si v Motole musím postěovat byly neúnosné čekací doby. "Objednali" vás na 8 ránou a na řadu se běně přilo tak ve 14-15h. Zpočátku jsme byli dochvilní (a to nám cesta trvala nejméně 1,5h), pak jsme přili na to, e takhle "objednávají" vechny naráz Chodili jsme po poledni a vylo to nastejno...
Není tady
Poměrně krásný seznam i se zkuenostma najde tady: dětský zubař. Dávaj tam nezávisle na sobě lidi komentáře ke vem doktorům. Já si tam nael zubaře a nemůu si ho vynachválit. A na víc přijímal pacienty, co je dneska malý zázrak
Není tady
Já teď vybírám nového zubaře pro mou holčičku...nevíte o nějakém dobrém v Praze? Dobrá je prý paní Linda Baláová http://www.schwarzdent.cz/nase-sluzby/detsky-pacient/, znáte jí někdo? Máte nějaké zkuenosti?
Není tady
Dobrý den, já s Motolem osobní zkuenosti nemám, ale taky jsem neslyela chválu. Naopak, co můu doporučit, je stomatologické centrum Liberec RB dent, kam docházíme. Super profesionální péče, 100% kvalita. Doporučuju, vyplatí se nám dojídět.
Není tady