29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
milování...za svítání:-)
Není tady
Není tady
Dosud známé známky na moje pololetní vysvědčení..
že jsem se dokopala do cvičení..
Není tady
Koupila jsem si par hadriku ve slevach:)
Není tady
Koupili jsme si s prckem novou sedačku
Není tady
Dopis a obrázek od naší indické holčičky Fatimy .
Není tady
Byla jsem na obědě se svou dcerkou.
Odpolední rodinný výlet za Prahu :-))))
Není tady
Půlnoc
Není tady
Vcera jsem dostala darek na rozloucenou od moji zamestnavatelky. Ac si myslim, ze si to snad ani nezaslouzim, tak me to potesilo.
Není tady
Že jsem ráno dostala pusinku.
majkafa napsal(a):
Že jsem ráno dostala pusinku.
majkafo,z tebe to štěstí sálá i přes to sklo,nejsi náhodou zamilovaná?
Není tady
Jsem.
majkafa napsal(a):
Jsem.
tak si to užívej všemi póry,miláčku
Není tady
Včerejší návštěva divadla. Úžasné představení a že jsem tam potkala bývalého,který mi skláněl poklonu,jak mi to dééésně sluší
Není tady
Že moje kamarádka konečně našla odvahu sednout za volant a nikde jsme se nevysekaly
že jsme dostaly dopis od naší holčičky z Indie Praviky
že jsem si obarvila vlasy a manžel si všiml a řekl že mi to sluší
že jsem na sebe konrčně sehnala sportovní podprdu
a že večer jdemn plesat a já mám na to nové botičky a kabelku
Není tady
majajájo...hezké,taky ti to přeji
Není tady
Májajája napsal(a):
Že moje kamarádka konečně našla odvahu sednout za volant a nikde jsme se nevysekaly
že jsme dostaly dopis od naší holčičky z Indie Praviky
že jsem si obarvila vlasy a manžel si všiml a řekl že mi to sluší
že jsem na sebe konrčně sehnala sportovní podprdu
a že večer jdemn plesat a já mám na to nové botičky a kabelku
taky chci jít plesat, jen nemám s kým
Ale jinak, radost mi udělala Miluška, přes to, že ji táhne na 50 je to tak skvělá baba a dnešní odpoledne s ní bylo prostě supr ch jo
Není tady
Chvilku se mi zdálo, že mám radost z toho, že kdosi v práci napsal moje jméno na součást obsahu výrobku, kt. expedujeme do zahraničí..., bylo to vzrušující, příjemné a... prostě krásné... ale vpodstatě to byla asi hloupost...
Není tady
...Nešla jsem do Babi číst, co mě FAKT NEZAUJALO... což v momentální situaci závislosti na Babi... považuju za největší RADOST v nynější době...
Není tady
Mam radost, ze mam klidne odpoledne. Krasne jsem se vyspala, vcerejsi spliny trochu ztratily na sile a ted mi tu u nohou chrupka muj pes. Nazrala se a spokojene spi. Proste cela ja
Není tady
taurus napsal(a):
Mam radost, ze mam klidne odpoledne. Krasne jsem se vyspala, vcerejsi spliny trochu ztratily na sile a ted mi tu u nohou chrupka muj pes. Nazrala se a spokojene spi. Proste cela ja
![]()
![]()
Není tady
PPavlaa napsal(a):
taurus napsal(a):
![]()
![]()
No ony ji ty radovanky brzo skonci. Za chvili jde se mnou behat
.
Není tady