29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ze jsem se asi po třech tydnech pripojila-vyhořel nam počítač. Ale přežila jsem
chyběli jste mi
Není tady
Že jsem to vydržela a včera večer si zcela odpustila net a šla jsem konečně jednou brzo spát - v 21 hod. Snad jsem konečně dohnala tu hodinu, co nám vzal letní čas už minulou neděli.
Není tady
neska jsem našla mobil , co jsem předtím ztratila
Není tady
Krásný víkend, návštěva, dcerka přišla přespat, užili jsme si procházek i koupání v bazénu, uvařili jsme si ňamky.
Mě návštěva jednoho obchodního domu. Narazil jsem tam na Mikeše, ................................ (ten Mikeš musí bejt ale všude
Kolik ti to háže měsíčně za jméno
tedy podestýlku pro kočky:)
Není tady
Film Once. Pohlazení na srdci.
Pisatel napsal(a):
Mě návštěva jednoho obchodního domu.
Já tě vidím, pisálku.
Říkáš že ti dnes udělala radost NÁVŠTĚVA OBCHODNÍHO DOMU? Opravdu? Hm............ zajímavej životní styl.
No nic....... jako bych tady nebyl.
Není tady
A jak to máš , Jeňýku, Ty?
Máš nějakou osobní službu, která tuto padlou zábavu vykonává za Tebe?
Občas bych ji taky zaměstnala, tak přihraj. Mé letité ručičky už toho moc neunesou a je jedno, jestli nakoupím v pultovém obchůdku, či megaprodejně, ať je to pro radost, či jen nákup potravin. I ty mohu nakupovat s radostí, že na ně vůbec mám a můžu si občas vybrat i podle kvality.
I tak málo může stačit k radosti.
Protože přes týden padám únavou na ústa, dělám někdy nákupy i v neděli. No a co?
Není tady
majkafa napsal(a):
Film Once. Pohlazení na srdci.
Majakfo, že jo ? Já jsem se tu už ptala na jiném fóru, ale bezúspěšně, tak třeba se to podaří teď. Co myslíš, jak na konci matka říká Glenovi, že nemají telefon, je to chyba ve scénáři, nebo je to tam schválně? Ona totiž přece Mar předtím volala domů, když se chtěla zdržet ve městě...