29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
taurus napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ježiši, Majko, ty nejsi normální. Radost ze žehlícího prkna!!!! Bleeeee, neznám horší domácí práci....
Miluju zehleni. Fakt. Neni nad to si poradne zazehlit.
Príď niekedy ku mne na brigádu... navarím ti mňamku a budem robiť spoločnosť...
Není tady
Klubko napsal(a):
Ajooo, máš pravdu, vždyť se to dá použít i jinak,že? Třeba jako zbraň, nebo podložka do rakve, aby pak netáhlo na záda. Jednou když jsem dělal v pohřebce na brigádě, tak jsem si tam lehla. No pak už si to nevychutnáš a je to tak nepohodlné a právě na záda to studí, tak by to šlo takhle využít.....
Cože? Studí to na záda? Tak to si budu přát do rakve nejen tu pořádnou duchnu, aby mě přikryli, ale ještě nějakou teplou podložku, nejlépe elektrickou dečku. Mám husí kůži z představy, jak ležím v rakvi nepřikrytá a je mi děsná zima. Já se nebojím hladu, žízně, nepohody, ale pouze zimy. Asi jsem v nějakém minulém životě umrzla.
Nie sme na tom radostnom vlákne nejakí morbídni...?
Není tady
Klubko napsal(a):
Ironmaker:))) to je žehlič
))
Što takoje Ironmaker? Nic nefííííííííííííííííím.
Selima napsal(a):
Seli, pre mňa je to radostné, ako tam budem ležať pod teplou perinkou a tešiť sa na ten Jadran. Pamatáš?
Selima napsal(a):
taurus napsal(a):
Klubko napsal(a):
Ježiši, Majko, ty nejsi normální. Radost ze žehlícího prkna!!!! Bleeeee, neznám horší domácí práci....
Miluju zehleni. Fakt. Neni nad to si poradne zazehlit.
Príď niekedy ku mne na brigádu... navarím ti mňamku a budem robiť spoločnosť...
A lahvinka vina, kdyby byla (to jsem pak jeste vykonnejsi v zehleni) a muzeme si placnout.
Není tady
taurus, se mnou taky? Mám skvělé nové prkno i novou žehličku!
majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
Seli, pre mňa je to radostné, ako tam budem ležať pod teplou perinkou a tešiť sa na ten Jadran. Pamatáš?
Ja teda mám rada horúčavu, ja na Jadran pôjdem v púdrovej forme...
Není tady
majkafa napsal(a):
No, hlavne abys mela i to vino
. A k tobe to budu mit blizko, skoro sousedky;).
Není tady
Selima napsal(a):
majkafa napsal(a):
Selima napsal(a):
Ja teda mám rada horúčavu, ja na Jadran pôjdem v púdrovej forme...
Veď ano, dohovorili sme sa, v tých termoskách. Ja perinku len kým ma neprerobia na púder, aby mi nebola zatiaľ zima.
Upravil(a) majkafa (15. 1. 2008 21:36)
taurus napsal(a):
majkafa napsal(a):
No, hlavne abys mela i to vino
![]()
![]()
. A k tobe to budu mit blizko, skoro sousedky;).
Taurus, fakt? A kamže se nám to navrátíš? Vínko? Co vínko, já mám vodku, ve které plavou plátečky zlata, prý se vodka vypije a zase doleje. Nesnáším tvrdý alkohol, ale tahle vodka má úžasnou chuť, bych nevěřila, kdybych na vlastní chuťové pohárky neochutnala. Máme prostě skvělé zákazníky!
Tady cenzor! Příspěvky od cca sedmé hodiny večerní až po Majčin ve 21.35 zahlcují vlákno (zabraly skoro dvě strany), patřily do SZ a mně teda radost neudělalay. Zato mi udělalo radost, že jsem sem napsala, co jsem právě napsala. Miluju vás i s vašimi tláchy, a je mi fuk, co jste si tady psaly o prkně, ale štve mě ten na každého jinej metr, fakt!
A co jsem tady napsala, berte prosím s rezervou, jsem fakt móooc tolerantní, a kdybych nebyla naštvaná, nepsala bych to...Ale jsem naštvaná, a to mi právě udělalo radost, ptz. jsem mnoho let svůj hněv jenom tutlala v sobě... a teď je venku, a to je JUPÍÍÍ - že to umim!!!
Není tady
takovyhle clanek na pomezi matiky a socialnich ved
Není tady
dnesni hodina na spinneru. Bylo to uplne bozi. Mym nozkam se ulevilo ;-)
Není tady
Dneska jsem udělala nejtěžší zkoušku semestru za 1!
Není tady
pohled na tuhle nadhernou vec
Upravil(a) vlcice_samotarka (17. 1. 2008 19:53)
Není tady
Radost mi udělali moje dvě starší děti,když si vzali svojí malou sestřičku na hodinku do pokojíčku,hráli si s ní a mě nechali spinkat .Malý se klubou zoubky a v noci se ani jedna nevyspíme
Upravil(a) Helča2 (17. 1. 2008 22:44)
Není tady
Že jsem nezaspala do práce...
Upravil(a) ViktorkaLove (18. 1. 2008 21:06)
Není tady
sucka od vlcka, nejake resize ti nehovori nic? popripade link? ....
Není tady
To Vlčice: Tak to souhlasím, je to krasavec. Taky jsem si loni udělala radost celoodpruženým Gary Fisherem, za super cenu!!!
Tohle je tak 80 000? ne?
Není tady
Klubko napsal(a):
To Vlčice: Tak to souhlasím, je to krasavec. Taky jsem si loni udělala radost celoodpruženým Gary Fisherem, za super cenu!!!
Tohle je tak 80 000? ne?
tohle stoji jen 35 000( 1300 Euro), ale vypada na vic, ze? ))
a kolik stoji celopero od Garyho? taky jsem o nich uvazovala, maji super geometrii
Upravil(a) vlcice_samotarka (18. 1. 2008 8:47)
Není tady
No kámoš je prodejce kol, tak mi ho dotáhl za nákupku. Prodejní cena je 56 000,- Já ho měla za 28,000,což je neuvěřitelné!!! Ano geoška super, ale těch náhradních dílů to není moc:((( I když já mám dodavatele.Sjezd v terenu je bobma,jak v peřince.Ale zase nahoru to musíš utáhnout, pružení děsně ubírá sílu.
Není tady
mela jsi to o pulku levnejsi, coz je velmi slusne.
A rikas, ze do kopecku to az tak slavne neni? ten zadni tlumic asi tlumi vsecko mozne ;-)) mas to uzamykatelne?
Upravil(a) vlcice_samotarka (18. 1. 2008 9:10)
Není tady
Klubko napsal(a):
No kámoš je prodejce kol...
Další věc, kterou máme společnou
Není tady
Mikeš napsal(a):
Klubko napsal(a):
No kámoš je prodejce kol...
Další věc, kterou máme společnou
Nebude rychlejší když vyjmenuješ vše co s kým máš společného? Řeklbych že všichni se všema máme něco společného, třeba život to ostaní jen doplňuje ne?
Není tady