|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
kurnik oxi,ty abys to taky neokomentoval,už si dám pozor co napíši,a bello já byla taky na erot.a víc nenapíšu,tady to je nebezpečné,nebo vyletím jako kefír
Není tady
Ale lakino, preco ceris zubky?
Nemozem sa zasmiat? Vies, ako mi to prospelo? 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
lakina napsal(a):
kurnik oxi,ty abys to taky neokomentoval,už si dám pozor co napíši,a bello já byla taky na erot.a víc nenapíšu,tady to je nebezpečné,nebo vyletím jako kefír
A udělala sis taky radost? 
Není tady
A potom, že není všechno o sexu..., když není, tak se to tam stejně dostane...
aj od "kakání"...
Tak jo. Před několika dny, když chodníky přestaly aspoň ve dne být zmrzlé..., ten hnusnej studenej vítr přestal pracovat na tom, aby nám upadly prsty, uši a nosy, ...když už déšť nebyl zmrzlej..., jsem jenom tak naivně špitla: ..."jej, to vypadá jako jaro"...
Co řikáte dnes? Tedy aspoň Brňáci? (chci věřit, že jinde to TAKY VYPADÁ jako jaro..., cítit ve vzduchu holt není, ale vidět Jo-o!!!!)...
...no a když vezmeme v úvahu "globální oteplení"... ...proč ne?!?...

Není tady
Oxi napsal(a):
Ale lakino, preco ceris zubky?
Nemozem sa zasmiat? Vies, ako mi to prospelo?
ale já se taky směji,je mi tu s vámi fajn,mám vás ráda,zlatíčka
Není tady
Bellagambi napsal(a):
lakina napsal(a):
A udělala sis taky radost?
jsem psala,si to najdi!
Není tady
Teda Laki, klobouk dolu...!!! 
Není tady
no co co co,přece nedám prvnímu cikánovi,a někde jsem četla,že je to ZDRAVÉ
Není tady
... kdo neměl cik.není chlap a kdo měl 2x je prasce 
Není tady
lakina napsal(a):
no co co co,přece nedám prvnímu cikánovi,a někde jsem četla,že je to ZDRAVÉ
...no, když jsi četla a uvěřila... to je základ... tak teď následuje realizace...,
...a následně přijdeš i na to, jak to je fajn BEZ NETU, BEZ ER.STRÁNEK, v realu, a hlavně bez toho, aby ti někdo diktoval, jak to má "proběhnout", ptz. nejlíp to ví každý sám,...
...jenom někteří k prokouknutí mají kapátko delší cestu... já ti držim palečky...,
... s a m a b y c h t o p o t ř e b o v a l a ...
zkrátit hledání!
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 14:07)
Není tady
ViktorkaLove napsal(a):
zkrátit hledání!
Nepovídej…kdy to rozjedeme krajanko?
Není tady
Bellagambi napsal(a):
ViktorkaLove napsal(a):
zkrátit hledání!Nepovídej…kdy to rozjedeme krajanko?
...Jedno písmeno bych změnila... 
Není tady
Objednala jsem si nové brejle. Zatím mám radost, brečet budu až půjdu platit... 
Není tady
Za chvíli přijede švagr, kterého jsem snad půl roku neviděla.
Není tady
Mé drahé dcery se snad poprve v životě přizpůsobily mému programu, a ne obráceně, jak tomu bylo doposud, no to je bomba!

Není tady
Není tady
Dneska máme 7. výročí 
Není tady
Po 21. letech jsem si koupila nové super žehlící prkno! 

Idem tanečkovať...
Není tady
Ježiši, Majko, ty nejsi normální. Radost ze žehlícího prkna!!!! Bleeeee, neznám horší domácí práci....
Není tady
Klubko, já mám radost ze žehlícího prkna a ne ze žehlení! 
Ajooo, máš pravdu, vždyť se to dá použít i jinak,že? Třeba jako zbraň, nebo podložka do rakve, aby pak netáhlo na záda. Jednou když jsem dělal v pohřebce na brigádě, tak jsem si tam lehla. No pak už si to nevychutnáš a je to tak nepohodlné a právě na záda to studí, tak by to šlo takhle využít.....
Není tady

Klubko napsal(a):
Ježiši, Majko, ty nejsi normální. Radost ze žehlícího prkna!!!! Bleeeee, neznám horší domácí práci....
Miluju zehleni. Fakt. Neni nad to si poradne zazehlit.
Není tady
taurus napsal(a):
Klubko napsal(a):
Miluju zehleni. Fakt. Neni nad to si poradne zazehlit.
Až budeš zpátky, budu Tě angažovat jako "žehličku"! :-) Nebo jak se říká tomu kdo žehlí... :-)
Není tady
Ironmaker:))) to je žehlič
))
Není tady