29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně ráno probudil budík, abych šla do práce, ale pak jsem ještě stejně usnula.
Zdálo se mi o dědečkovi, který už umřel a kterého jsem moc milovala.
Bylo to nádherné, zase ho vidět a obejmout ho, aspoň takhle.
Asi mi chtěl odněkud dneska udělat radost
udělal úplně celý oběd a vůbec nic dnes nemusím dělat
Není tady
Senzační lyžováni na sluníčku
Není tady
po roce a třičtvrtě, jsem dokázala vzít do ruky vidle a jít vykydat, sice drůbež ale musela jsem jít TAM.
1,75 roku jsem TAM nedokázala ani jít...
Není tady
cilko, mám radost, že se ti to podařilo.
orientální tance
Není tady
Včera přišel k nám stálý zákazník (jsem prodavačka v květinách) a poznal že jsem smutná. Aby prý nebyla smutná taková pěkná paní s krásnýma očima a aby se ty oči zase smáli, tak jsem od něj dostala krásnou růži. A hned mi bylo o trochu veselejc, né proto, že jsem něco dostala, ale protože nejsem všem lhostejná a to moc potěší (mě aspoň jo)
Není tady
tlapička napsal(a):
Včera přišel k nám stálý zákazník (jsem prodavačka v květinách) a poznal že jsem smutná. Aby prý nebyla smutná taková pěkná paní s krásnýma očima a aby se ty oči zase smáli, tak jsem od něj dostala krásnou růži. A hned mi bylo o trochu veselejc, né proto, že jsem něco dostala, ale protože nejsem všem lhostejná a to moc potěší (mě aspoň jo)
no to máš šanci se seznámit,kytky kupují muži ženám,já pracuji jen se ženami tak bohužel
Není tady
Jenže kytky kupujou zadaný muži
Není tady
Jsem na sebe pyšná, že můžu být i asociací na Freddyho Crugra..., ač se předtim zdálo, že bych měla (a chtěla...) psát jenom do "smutnícího vlákenka"...
Freddy je nanic, ale to sluníčko, co občas vysvitne na nebi... a taky kdejaký slova na kdejakých místech od... drahoušků..., jsou... krásný
posilující
krásný
diky za ně...
Není tady
ještě mi udělalo radost,že jsem si koupila barvu na vlasy karamelovou čokoládu,mňam
Není tady
tlapička napsal(a):
Jenže kytky kupujou zadaný muži
Někdy pro nezadané ženy...
Není tady
lakina napsal(a):
ještě mi udělalo radost,že jsem si koupila barvu na vlasy karamelovou čokoládu,mňam
Ježiši, to musí být úžasná barva, už to máš na hlavě, rsp. hotový?
Já jsem chtěla jenom trošku zesvětlit, dala jsem na špinavé blond (od přír.) vlasy PC zesvětlovač 320-tku a... všichni (většina) řiká, že dobře (=nevěřim), někteří řikaj: Máš zlato ve vlasech (to je OPRAVDU neuvěřitelný...!!!), a zbytek taktně mlčí. Což mě vybízí k úvaze: Nechat odstín svých vlasů odborníkům?
...ráda bych...
Upravil(a) ViktorkaLove (14. 1. 2008 11:13)
Není tady
Udělala jsem si radost..a koupila krááásnou vééélikou skříň a k tomu komodu do předsíně..
Teď jen kdo to postaví,,v těch prkýnkách,aby se čert vyznal...
Není tady
ne ještě ne až tak za měsíc až uvidím šediny nejdem už spát?jsme tu samy
Není tady
Vlastně všechno. Nejdřív sluníčko, a pak to, co tady čtu, no to je samá legrace...
Není tady
do mi dnes udělalo radost?...že se mi chce po třech dnech kakat...
Není tady
lakina napsal(a):
laki, tak to je super.... Ona ranní stolička, ke zdraví cestička
Není tady
jéžiši,nerozebírejte to tu,už se stydím
Není tady
lakina napsal(a):
jéžiši,nerozebírejte to tu,už se stydím
A prd, velebnosti, nemáš zač!!!!
Není tady
klubko....přestaň
Není tady
Pochvala od paní doktorky,jak Zuzanka krásně prospívá a jak je šikovná
Není tady
Klubko napsal(a):
lakina napsal(a):
laki, tak to je super.... Ona ranní stolička, ke zdraví cestička
Není tady
Mě dělají radost přízemnější věci:
Dnes ne, ale včera mě udělal radost nový vysokorychlostní internet - napíchl jsem se na jeden erotický server a zaplatil si na hodinu sekci s GB a udělal si 3x radost, fakt super, potřetí jsem to rozdýchával 5 minut a klepal se jak ratlík...
Není tady