29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Není tady
Krásně svítilo sluníčko...
Není tady
Není tady
Oxi
Že se mi povedlo dojít (spíš doplazit se) ráno od auta do práce, aniž bych si zpřelámala nějakou okončetinu...
Oxi napsal(a):
zadna ;-))))
Není tady
vlcice vypada takhle ;-)
Upravil(a) vlcice_samotarka (10. 1. 2008 21:07)
Není tady
vlcice tvoju foto som videl uz davno ... v tvojom profile na last.fm
to bol joke aj tak o real unixe nemas sajnu ... leda tak linux
Upravil(a) Oxi (10. 1. 2008 20:50)
Není tady
Oxi, to byl joke, ktery jsem pouzila ke zverejneni sve fotky, no nii? ;-)))))
ale je fakt, o unixu toho vim o moc min, nez o linuxu, ale presto VI vede!!! ;-)
Není tady
aj tak je to kewl foto, presne taku kamosku som mal
na plazi a vzdy s knihou o codeni alebo unixikox
Není tady
mne to neprijde prilis uzitecne, k cemu je mi knizka bez compu? potrebuju si ihned veci vyzkouset, jinak se mi z hlavy vytrati ;-))
Není tady
jeee, co to mas za hlavu? nemas ty posahany HDD?
Upravil(a) Oxi (10. 1. 2008 21:11)
Není tady
Oxi napsal(a):
jeee, co to mas za hlavu?
nemas ty posahany HDD?
lepsi?
Není tady
no, mas na moj vkus velky nos a dost ti odstavaju usi ... niekedy by si sa mohla oholit ale inak pohoda na zimu si skvela
Není tady
fakticky mi dnes udelaly velkou radost myslenky na jeho stihle atleticke telo a na chlupaty hrudnik. Sem hrozna, ja vim ;-))))
Není tady
teda hrozne jsou ty hormony ;-)
Není tady
Bol ten hrudník aspoň VLČÍ?
Není tady
Ježiš, to je nádhernej vlk. to je krásný zvíře!
Není tady
Dneska je muj stastny den. Deti si za chvili vyzvedne tatinek, zbytek rodiny je na Floride, takze cely dum mam na vikend jen a jen pro sebe , takze se nalozim do virivky, otevru si lahvinku
, pustim si svuj oblibeny film a uvarim neco dobryho k veceri
. Vidim to v zivych barvach.
Není tady
Tuarus: Enjoy it!!!
Není tady
Klubko napsal(a):
Tuarus: Enjoy it!!!
Jo jo, diky. Uzila jsem si. Sice z meho planu se splnila jenom ta lahvinka a film ale to nevadi, protoze mam CELY vikend cas
Není tady
V pátek jsem byla pozvaná na večeři (měli jsme výročí). Čekala jsem klasickou restauraci, jídlo, víno, ale... Partner mě naložil do auta a přijeli jsme do hotelu. Velké apartmá (pomalu větší,než náš byt ), všude spousta svíček, hudba, šampaňské, za půl hodiny nám přinesli večeři... No prostě bomba! A to jsem si myslela, že po těch letech mě už ničím nepřekvapí
Není tady
Ani nevím, ale cítím se krásně, jsem šťastná.
Ladie napsal(a):
V pátek jsem byla pozvaná na večeři (měli jsme výročí). Čekala jsem klasickou restauraci, jídlo, víno, ale... Partner mě naložil do auta a přijeli jsme do hotelu. Velké apartmá (pomalu větší,než náš byt
), všude spousta svíček, hudba, šampaňské, za půl hodiny nám přinesli večeři... No prostě bomba! A to jsem si myslela, že po těch letech mě už ničím nepřekvapí
Jůůůů, to je romantika, závidím
Není tady