29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak. Teď jsem právě přijela z nákupu, byla jsem v jednom supermarketu a dost mě šokovalo, když jsem tam přišla a už na dálku jsem slyšela, jak tam nadává jedna nadřízená jedný pani, co doplňovala regál. Ale to tedy bylo dost hustý. Cituji - "vy si snad ze mě děláte pr..., sem vám už včera říkala, co máte kam dávat, dáváte to pořád jinak, tohle má být dole a tohle nahoře a koukejte trochu přidat, jde vám to jako když sere a maluje, nebudu tu u vás pořád stát jako ta kráva a říkat vám, co máte dělat" Já měla v tu chvíli takovou zlost, že bych tý náně snad jednu vrazila! Vůbec si nabrala žádný servítky, bylo jí jedno, že okolo chodí lidé a všechno to slyší.
Je tohle vůbec možný? Nemám slov
Není tady
Evidentně " skvělá" manažerka . Ať už to ta paní dělala špatně nebo ne, tak tohle by se šéfce nemělo stát, že jí takhle rupnou nervy. Zase nevíš, třeba to ta paní fakt pořád plete a dělá špatně, ale měla si jí zavolat mimo lidi a tam si s ní o tom promluvit. Někdy je s lidma fakt těžká práce, ael neměli by si na nich šéfové léčit svoje mindráky.
Není tady
Zrejme pani co ma nejake mindraky, popr. doma ji to neklape, klasika:) Nana co si mysli ze kdyz dela v super marketu nejakou ala vedouci si muze vyskakovat na slabsi.....
Není tady
Me tyhle veci taky docela vytaci. Vetsinou se snazim ignorovat zalezitosti, do kterych mi nic neni ale v tomhle pripade (pokud by byl cas) bych si sla na tu nadrizenou stezovat. Ona totiz urcite musi mit jineho nadrizeneho a takhle nekoho ponizovat jeste kdyz jsou okolo ZAKAZNICI to by se mi vubec nelibilo. Abych sla na nakup a poslouchala pri tom sproste nadavky zamestnance supermarketu, kde chci v klidu nakupovat... A kdybych cas nemela, tak bych aspon te pani, co nadavala, neco rekla. Ponizovani tohohle typu se mi vubec nelibi. Vlastne jakekoliv ponizovani se mi nelibi .
Upravil(a) taurus (10. 1. 2008 15:52)
Není tady
Takové paní bych od plic něco řekl a servítky si v obdobných případech neberu.
Není tady
Dobrý.... a proč si to ta podřízená nechala líbit?
Tím neříkám že na to má ta paní nadřízená právo. Na druhou stranu ono to je s některýma, méně chápavýma, jedincema taky těžký. Jde to ale rozhodně řešit kultivovanějš.
Není tady
Já jsem jednou viděla takový dokument v televizi a natočila jsem si to na video - je to několik let zpátky, bylo to z Carefouru - tam dostali zaměstnanci i nafackováno. Tehdy jsem zrovna vyučovala na střední škole Obchodní provoz a pouštěla jsem to děckám v hodině... Všichni jsme z toho byli opravdu otřesení! Netušila jsem že se v dnešní době něco takového ještě děje.
Není tady
Jo. Každý si k vám dovolí, co si necháte líbit, pravda.
Bylo mi tý paní moc líto, očividně tam byla nová a ještě ani pomalu nevěděla která bije. Já bych se asi sebrala a beze slova šla domů, kdyby na mě takhle spustila.
Není tady
Těsně po listopadu 89, ještě existoval podnik Potraviny, jsem byla přeřazená na jinou prodejnu, kde měla vedoucí děsnou pověst. No taky mě hned první den nechala vyložit avii krabic s Becherovkama, při mých 45 kg jsem je nosila po jedný krabici opřenou o břicho, vedoucí si zatím s řidičem popíjela kafe v kanclu. Když jsem přišla zpátky na prodejnu, měla jsem od krabic špinavý celý předek pláště. Vedoucí na mě před plným obchodem lidí spustila, ať se na sebe podívám, jaký jsem prase, jak mám hnusný plášť (původně byl bílý....). Druhý den už jsem tam nepřišla, zašla jsem za inspektorkou a nechala se přeložit na jinou prodejnu. a že jsem byla v tý době dvacetiletý zajíc....Bohužel, teď je jiná doba.
Není tady
Možný to je!!!!..Podobnou situaci jsem zažila,teď před vánocema..Fronty u pokladen ...najednou se přiřítila vedoucí a řvala na mladíka-pokladního.Co prej je za střevo a že k němu nebude stále lítat a jestli je debil či co....Kluk brigádník,byl snad červenej až na prd...!! ani neměl slov.(pravděpodobně něco namarkoval špatně)...Jak může taková čůza dělat vedoucí..to nechápu!!!!
Já být tím klukem.tak bych jí tu kasu v tu chvíli vesele předala a šla domů
Není tady
sisi21 napsal(a):
Možný to je!!!!..Podobnou situaci jsem zažila,teď před vánocema..Fronty u pokladen ...najednou se přiřítila vedoucí a řvala na mladíka-pokladního.Co prej je za střevo a že k němu nebude stále lítat a jestli je debil či co....Kluk brigádník,byl snad červenej až na prd...!! ani neměl slov.(pravděpodobně něco namarkoval špatně)...Jak může taková čůza dělat vedoucí..to nechápu!!!!
Já být tím klukem.tak bych jí tu kasu v tu chvíli vesele předala a šla domů
Asi chudák potřeboval peníze a nemohl si dovolit ztratit brigádu. Ono totiž leckde ji sehnat není jednoduché. Tady je markantní ukázka toho, co si dnes musí nechat normální zaměstnanec líbit... Další komentář není třeba. Samozřejmě záleží na lidech, ne každý se chová takhle, ale dost vedoucích toho zneužívá.
Není tady
Možný to je a celkem i běžný. Prodavačky to nemají lehké. Za málo (hodně málo) pěněz, za práci od nevidim do nevidim, poslouchají nadávky od vedoucích a z druhé strany od zákazníků... Nechtěla bych tu práci dělat a je mi jich líto.
Není tady
Jo možný to je. A proč si to nechají líbit? Protože třeba u nich prostě jiná práce není. Jinak já, jak se znám, tak bych se asi nezdržela hodně hlasitého a ironického komentáře nad chováním té dotyčné vedoucí, a samozřejmě patřičně nahlas, aby paní vedoucí slyšela, co si o jejím chování myslím. třeba by pak začala pro změnu ječet na mě a pak by teprve bylo veselo
Není tady
medveeed napsal(a):
Asi chudák potřeboval peníze a nemohl si dovolit ztratit brigádu. Ono totiž leckde ji sehnat není jednoduché. Tady je markantní ukázka toho, co si dnes musí nechat normální zaměstnanec líbit... Další komentář není třeba. Samozřejmě záleží na lidech, ne každý se chová takhle, ale dost vedoucích toho zneužívá.
Se stejnou logikou když uvidím někde, jak chlap bije ženu, tak si radši řeknu "nemůžu si dovolit dostat přes hubu, nechám to být"? Prostě budeme předstírat, že se nic neděje a těm zlým to bude procházet? To je špatně!!! Pokud uvidím u nás v supermarketu takovou scénu, tak tu vedoucí seřvu jak malou holku, to přísahám. A měl by to takhle udělat každý, kdo půjde kolem - tedy za předpokladu, že ten podřízený se bude bát a neozve se sám. Základní chyba není v tom, že je vedoucí kráva, ale že jí to prochází.
Není tady
Péťo,
takhle jsem se zastala paní magistry v lékárně, kde na ní nějaký idiot řval, že ho okrádá a že je kráva jako ostaní lékárnici,když po něm chtěla doplatek. Totálně jsem ho zpražila.Paní magistra mu slušně odpovídala, ať toho nechá. A pak dle mé reakce mi ostatní řekli, ať se do toho nemíchám.... Hm takže až někdo bude bít někoho na ulici,taky projdu kolem a nemám si toho všímat.
Mimochodem ten buran vyšel ven a zapálil si hned cigáro. Takže jsem se musela smát a ironicky utroustit. Jo tak na cigára máte a pak se rozčilujete za těch 30kč?
Není tady
Klubko napsal(a):
Péťo,
takhle jsem se zastala paní magistry v lékárně, kde na ní nějaký idiot řval, že ho okrádá a že je kráva jako ostaní lékárnici,když po něm chtěla doplatek. Totálně jsem ho zpražila.Paní magistra mu slušně odpovídala, ať toho nechá. A pak dle mé reakce mi ostatní řekli, ať se do toho nemíchám.... Hm takže až někdo bude bít někoho na ulici,taky projdu kolem a nemám si toho všímat.
Mimochodem ten buran vyšel ven a zapálil si hned cigáro. Takže jsem se musela smát a ironicky utroustit. Jo tak na cigára máte a pak se rozčilujete za těch 30kč?
Viděla jsem video na
www.rozzlobenimuzi.com
jak tam magor bodá nožem na ulici do ženské. Druhý magor to točil. Až po dlouhé době se našli dva týpci, co mu jako v tom chtěli zabránit. báli se, tak to bylo spíš fakt jen jako. Naštvalo mě to. Ale chápu, že se každý bojí...
Můj známý-řidič v MHD-dostal od morgoše do d*žky, v noci, a to jen proto, že po něm chtěl jízdenku (v noci se u nás nastupuje předními dvěřmi a řidiči se ukazuje jízdenka). Nedal se, a nakopal mu pr.... Ale jediný cestující v tom voze se koukal z okna a dělal, že nic nevidí, přitom se vedle něj doslova prali řidič s cikánem...to je teda silná nátura, dělat, že nic nevidím...
Není tady
Buďte v klidu. Od dvou idiotu jsem dostala na d*žku,když jsem se o půl dvanácté v noci vracela na kole od kamarádky domů. Všední den, centrum města,kde mají ještě třeba hospody otevřeno. Dva mě sesadili z kola, drželi mě,třetí prohlrabal tašku, dělali si ze mě blázny. Pak když jsem se začala bránit, tak mě cukli hlavou že jsem měla límec 2 týdny a rozdupané kolo, zničené. Oprava 2,000 kč(
Policie mě odvezla do nemocnice, na výslech. Magory naštěstí pak chytly. Udal je nějaký pán co se na to koukal z okna,ale pomoci už nesešel....))
Nakonec je pustili, protože kradené věci nepřesáhli hodnotu 5,000 kč a mají jen napomenutí)
Není tady
No nekdy mam pocit, ze zvedam pani co upadly s taskou jen ja, ze se zvedam ze sedacek taky jen ja a pri tom je plnej bus, metro a pod. mladych muzu....kdyz klucina omdlel v buse byla jsem zase ja kdo pomohl, uz to asi dlouho nevydrzim a pak na ty cucici lidi zarvu at se proberou...chapu, ze nekdo tyhle situace nezvlada nebo nevi co ma delatl ale urcite ne celej bus, ja se svou vyridilkou bych pani poslala nekam...ale na to taky kazdy nema povahu.........
Není tady
Jsem ráda, že mám místo dělnice ve slušné fabrice a nemusím někomu dělat hromosvod v supermarketech.
Upřímně lituji těch lidí, co tam pracují.
Není tady
Jsem v kontaktu s lidmi z marketů každý den.To,jak se nadřízení baví s podřízenými je opravdu síla.Nezřídka-kdy mluví velmi,ale opravdu velmi vulgárně ředitel celého marketu,takže pak ho kopírují další...vždy směrem dolů...Bohužel je to odraz momentálního/i mentálního:-)/stavu naší společnosti.Ono ani nemusíme chodit do marketu,stačí si poslechnout už děti ve školce...odkud ten slovník asi mají???
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Jsem ráda, že mám místo dělnice ve slušné fabrice a nemusím někomu dělat hromosvod v supermarketech.
Upřímně lituji těch lidí, co tam pracují.
Myslim, ze to neni o supermarketech ale o lidech. Jeden cas jsem pracovala jako brigadnice v jednom velkem supermarketu (byla jsem tam minimalne 4 dny v tydnu vcetne Vanoc a to pomerne dlouhou dobu) a pred nastupem jsem se klepala jaka to bude buzerace. A nebyla ba naopak chovali se ke mne velmi slusne a co jsem mluvila i se zamestnanci, tak ti taky nemeli zadne problemy s vedenim Pokud uz me nekdo buzeroval, tak zasadne zakaznici. Takze to neni o marketech ale o lidech.
Není tady
Zaba4 napsal(a):
No nekdy mam pocit, ze zvedam pani co upadly s taskou jen ja, ze se zvedam ze sedacek taky jen ja a pri tom je plnej bus, metro a pod. mladych muzu....kdyz klucina omdlel v buse byla jsem zase ja kdo pomohl, uz to asi dlouho nevydrzim a pak na ty cucici lidi zarvu at se proberou...chapu, ze nekdo tyhle situace nezvlada nebo nevi co ma delatl ale urcite ne celej bus, ja se svou vyridilkou bych pani poslala nekam...ale na to taky kazdy nema povahu.........
Tohle taky nechapu. Jednou jsem byla s na oslave narozenin jedne moji kamaradky. Sedeli jsme u velkeho stolu, kdyz se jedna holcina na druhem konci zvedla a jak chtela vykrocit, tak spadla, protoze si zamotala nohu do raminka od kabelky. Rana to byla jako z dela. My s holkama na druhem konci stolu jsme okamzite vstaly, oslavenkyne dokonce prilitla z druheho konce baru a kluci, co sedeli vedle ni, jen sedeli, blbe cumeli a ptali se co se jako deje...
.
Není tady
taurus napsal(a):
Myslim, ze to neni o supermarketech ale o lidech. Jeden cas jsem pracovala jako brigadnice v jednom velkem supermarketu (byla jsem tam minimalne 4 dny v tydnu vcetne Vanoc a to pomerne dlouhou dobu) a pred nastupem jsem se klepala jaka to bude buzerace. A nebyla ba naopak chovali se ke mne velmi slusne a co jsem mluvila i se zamestnanci, tak ti taky nemeli zadne problemy s vedenim Pokud uz me nekdo buzeroval, tak zasadne zakaznici. Takze to neni o marketech ale o lidech.
No já nevím. Tady v okolí je hodně obchoďáků, ale ani jeden nemá dobrou pověst. Což jsem se i sama měla možnost přesvědčit. Taky tam neustále mají volná místa.
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
taurus napsal(a):
No já nevím. Tady v okolí je hodně obchoďáků, ale ani jeden nemá dobrou pověst. Což jsem se i sama měla možnost přesvědčit. Taky tam neustále mají volná místa.
Tohle ale s marketama nema co delat. Jak rikam, je to o lidech, co to vedou. Znam minimalne jeden supermarket, kde jsou pracovni podminky velmi dobre a minimalne jednu fabriku, kde se k lidem chovaji hur nez ke psum.
Není tady
taurus napsal(a):
Tohle ale s marketama nema co delat. Jak rikam, je to o lidech, co to vedou. Znam minimalne jeden supermarket, kde jsou pracovni podminky velmi dobre a minimalne jednu fabriku, kde se k lidem chovaji hur nez ke psum.
Pravda. Když se nad tím zamyslím, těch fabrik, co jim dělá člověk blbce je tu taky dost. Jen to není tolik vidět.
Není tady