6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojík, to teda je fakt. Dneska je počasí pěkně na prd. Malá zrovna přila ze kolky a batí jogurt a kouká na pohádku. Jinak manel u je taky z práce. Dneska jsme měli k obědu pizzu. Byla moc dobrá. A jinak jsem z Jablonce,ale myslím,e to je jedno,e?
Není tady
AHOJ HOLKY FUNGUJE TU JETĚ NĚKDO JSEM KOUSEK OD SYCHROVSKÉHO ZÁMKU,RÁDA BYCH S VÁMI PSALA JSEM PO4 NA MATEŘSKÉ - DOVOLENÉ-PA DÁA
Není tady
Jsem z Turnova a o téhle diskuzi jsem vůbec nevěděla
Můeme se klidně setkat, jestli sem chodí jetě ostatní... mám odsud jednu známou z Liberce a jednu z Tanvaldu, třeba by se také přidaly
Není tady
ahojky to je super e to funguje ,já včera hledala rady na háčkování a nala jsem vás.mám návod na supr háčkovaný klobouček tak ho chci skusit ale moc mi to nejde.Pikutku já je nemám za sebou take to jde ale kdy se na výkend sejdou to je mazec.Janičku 23let,Pátu 14let,Lendu 4roky,a Eliku 1,5roku.Máme velké sady tak potřebujem hodně dětí abi nám pomáhali ale nějak to nefunguje.U bych mohla být babičkou,ale necítím se tak.Je pravda e s dětma člověk omládne,nezajímám se co mě bolí ale co budeme papat kam si pujdem hrát, jestli bylo bobo,je to super.Mám moc ráda fajn lidi,taky jsem se přestěhovala kamarádky mám ale pořád to není ono nemají malé děti take mají doma naklizeno to já mám jen kdy spinkaj.Beruky co stím počasím u mám velikonoční výzdobu -i na záchodě-a venku to vypada jak o vánocích.Lá se dneska jdu odměnit jdu na celkovou limfatickou masá je to moc příjemné ale vecko mě pak bolí trvá to hodinu je to úasné.Dala jsem se na hubnutí a dost mi to pomáhá.tak beruky pite pite víc a někdy se sejdem a bude lepí počasíčko.pěkný den vám vem papa DÁA
Není tady
Dáo: Tak to jo,e je nemá za sebou. Myslela jsem ,e jo. To vás je pěkná hromada kdy se sejdete,e? Já mám zatím jenom jednu malou dračici Natálku. V červenci jí bude 5 let,take přítí rok do koly. To bude.
A kde přesně bydlí v Lbc. Ségra bydlí v Horním Hanychově. Postavily si tam baráček. Já bydlím v Jablonci nad Nisou na Horní proseči.
Není tady
Ahojky tak jsem celá zmasírovaná,odpočatá.Natálka je krásný jméno má jí muj bráka,holčičky jsou tak rostomilý ale ta moje je ted nějak uknouraná zrovna marodíme Leoek přinesl ze kolky kael tak to chytla u jsme 14 dní doma polevuje to ale jsou straně zahleněný,napařujem,promazáváme tak snad to u skončí to je nejhorí u nás jak jeden něco přinese tak to chytějí vichni a jetě u nás je nejhorí e kedá nemoc začíná laringitýdou a v Turnově nám dětské zruily natěstí mám skuenosti s těmi starímy dětmi tak nemusíme do nemocnice.Já bydlím 8 km od zámku Sychrov.A kolik dětí plánuje ty,já chtěla vdycky 5,ale je blbá doba a roky letí.Mě je nejlíp doma a moje moto je e enská má být doma ,ale bohuel iju v jiné době a tak přítí rok budu hledat práci to bude asi záitek u ted mi je z toho zle.tak jsem se zas rozepsala já jsem hrozná.měj se pěkně papa
Není tady
largoka je pěkná potvora.mouly nemám pozeptám se koukáme na ně ráno od 8 hod na barandově.
Není tady