27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Dobrý večer maminky, jsem z Českého Dubu-kousek od Liberce. Do Českého Dubu jsem se přestěhovala a je mi tady smutno, nikoho tady neznám a přila jsem tím pádem i o svou nejlepí kamarádku. Napadlo mě, e by mohl babinet být i v Libereckém Kraji, co vy holky na to?
Není tady
Hmm..a jen pro baby, nebo se mohou přidat i zdejí pánové? Lbc není Praha, leč myslím, e i tady zvládneme nějaký srázek uspořádat.
Upravil(a) Sirius (9. 1. 2008 21:45)
Bydlím kousek od Lbc a taky nemám moc kamarádek. Ráda se sejdu a naváu nové přátelství. Myslím, e by nás mohlo být i víc. Do Prahy je daleko.
Není tady
Vechny zdravím!!!
Tímto bych Vás chtěla vyzvat k setkání Babinet Liberec a okolí.
Na setkání se můeme lépe poznat,popovídat a třeba najít i kamarádku.
Myslím si, e to není patný nápad,ale ne navrhnu termín tak musím zjistit zda by jste vůbec přili.
Zájemce prosím aby se mi ozvali na můj email: RuzickovaTereza@seznam.cz
Kadé osůbce hned odepíi. Přivítám jakékoliv návrhy ohledně setkání.
Není tady
Co tak 2.února 2008 kolem 14.00. Místo setkání - Liberecký bazén. Koupání nebo posezení v pizzerii, ale mono i obojí nebo lze posedět i jinde.
Upravil(a) Sirius (15. 1. 2008 2:27)
To by lo. Ráda se k vám přidám.
Není tady
piskutek napsal(a):
Tak to vypadá,e jsme tady jen my 3 a z toho jen chlap.
Neříkej te mi, e tady nikdo jiný z liberce sakra forte není
Ale jsou..jen se moná stydí..nebo mají jiné důvody..nechtějí se druit
Souhlasím..jen jestli to oni chtějí...podle nicků je tu Lbc zastoupeno..no nevím..lidé mají své důvody...moje dcera má spoluačku..její mamka bývá na B..ale asi jen jako host..s tím nic nenadělá..nechtě..nesmíme nutit. Dej vědět a budete zdravé, něco vymyslíme.
Njn..co nadělá..třeba se to časem rozjede..vím Lbc není Praha, Brno nebo Ostrava, ale za pokus to stojí.
piskutek napsal(a):
To teda stojí a hodně.
Souhlasím..má moji podporu (potvoru).
Zkouím oivit liberecké setkání. Uskutečnilo se nějaké? Plánuje se nějaké? Je tu někdo z liberecka ?
Není tady
Ahoj, tak u jsme tu dvě :-) Momentálně nejsem ve stavu kdy bych vydrela výlety, ale do Liberce bych mohla dorazit. Kdyby ne teď v blízké době, tak určitě a bude ná prcek na světě, tak bych uvítala dalí kamarádku-maminu.
Není tady
Ahoj, napsala jsem ti na e-mail.
Není tady
ahoj holky hledám kámarádku Liberečandu ...jo a dneska pěkně leje e
Není tady