29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý večer maminky, jsem z Českého Dubu-kousek od Liberce. Do Českého Dubu jsem se přestěhovala a je mi tady smutno, nikoho tady neznám a přišla jsem tím pádem i o svou nejlepší kamarádku. Napadlo mě, že by mohl babinet být i v Libereckém Kraji, co vy holky na to?
Není tady
Hmm..a jen pro baby, nebo se mohou přidat i zdejší pánové? Lbc není Praha, leč myslím, že i tady zvládneme nějaký srázek uspořádat.
Upravil(a) Sirius (9. 1. 2008 21:45)
Bydlím kousek od Lbc a taky nemám moc kamarádek. Ráda se sejdu a navážu nové přátelství. Myslím, že by nás mohlo být i víc. Do Prahy je daleko.
Není tady
Všechny zdravím!!!
Tímto bych Vás chtěla vyzvat k setkání Babinet Liberec a okolí.
Na setkání se můžeme lépe poznat,popovídat a třeba najít i kamarádku.
Myslím si, že to není špatný nápad,ale než navrhnu termín tak musím zjistit zda by jste vůbec přišli.
Zájemce prosím aby se mi ozvali na můj email: RuzickovaTereza@seznam.cz
Každé osůbce hned odepíši. Přivítám jakékoliv návrhy ohledně setkání.
Není tady
Co tak 2.února 2008 kolem 14.00. Místo setkání - Liberecký bazén. Koupání nebo posezení v pizzerii, ale možno i obojí nebo lze posedět i jinde.
Upravil(a) Sirius (15. 1. 2008 2:27)
To by šlo. Ráda se k vám přidám.
Není tady
piskutek napsal(a):
Tak to vypadá,že jsme tady jen my 3 a z toho jen chlap.
Neříkej te mi, že tady nikdo jiný z liberce sakra forte není
Ale jsou..jen se možná stydí..nebo mají jiné důvody..nechtějí se družit
Souhlasím..jen jestli to oni chtějí...podle nicků je tu Lbc zastoupeno..no nevím..lidé mají své důvody...moje dcera má spolužačku..její mamka bývá na B..ale asi jen jako host..s tím nic nenaděláš..nechtě..nesmíme nutit. Dej vědět až budete zdravé, něco vymyslíme.
Njn..co naděláš..třeba se to časem rozjede..vím Lbc není Praha, Brno nebo Ostrava, ale za pokus to stojí.
piskutek napsal(a):
To teda stojí a hodně.
Souhlasím..máš moji podporu (potvoru).
Zkouším oživit liberecké setkání. Uskutečnilo se nějaké? Plánuje se nějaké? Je tu někdo z liberecka ?
Není tady
Ahoj, tak už jsme tu dvě :-) Momentálně nejsem ve stavu kdy bych vydržela výlety, ale do Liberce bych mohla dorazit. Kdyby ne teď v blízké době, tak určitě až bude náš prcek na světě, tak bych uvítala další kamarádku-maminu.
Není tady
Ahoj, napsala jsem ti na e-mail.
Není tady
ahoj holky hledám kámarádku Liberečandu ...jo a dneska pěkně leje že
Není tady