6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
maricko a tohle je pro tebe to dobro, láska a pravda ? - tak to příteli sděl - zvedni kotvy a svou jistotu hledej jinde (né, že bych tě nechápala).... Jsi mladá - určitě se najde jiný bezpečný přístav !
Není tady
maričko - jak se to od té doby změnilo ?
maricka napsal(a):
Milujeme v jakém slova smyslu? No moc se nemilujeme ve fyzickém slova smyslu, co se týče citů...on mne má rád a nechce být beze mne, to vím, ale já k němu už nic moc necítím...ani psychicky, ani fyzicky..vlastně jsem s ním jen kvůli jistotě...a rodině, zázemí...nevím.
Není tady
Měnit se kvůli někomu, je blbost. Není žádný důvod. Jsem jaká jsem a partner přece chce mě - takovou, jaká jsem. Pokud tomu tak není, nechápu důvod, proč se mnou je
Není tady
a opět jedeme dál ... to je neuvěřitelný
Není tady
Proč Pan ?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Tohle je ale dost smutný vlákno...
vidíš, mně se chce chvílema smát
Není tady
Není tady
maricka napsal(a):
Ráda bych se zeptala, co dělat, když se mění kvůli tomu druhému jen jeden partner a ten druhý si o sobě vesměs myslí, že je dokonalý? Už tu nerovnováhu neumím dál snášet...
Měnit se kvůli komukoliv jinému, než kvůli sobě je cesta do pekel. Ztráta sebe sama. Která se nám dříve nebo později setsakramentsky vymstí.
Bych mohla vyprávět.
PPavlaa napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Tohle je ale dost smutný vlákno...
vidíš, mně se chce chvílema smát
Upřímně, mám taky takový pocit. Jestli si dobře vzpomínám, na jiném vlákně, které pořád běží, Marička nedávno psala, jak jim to ohromě klape a tady najednou je zase všechno špatně. Maričko, sorry, ale ty jsi prototyp věčně nespokojenýho člověka. I kdyby sis našla jinýho chlapa, zase bys hledala chyby a problémy. Ty jsou konec konců v každým vztahu, ale né každej na ně pořád tak upozorňuje. Jestli s partnerem pořád něco řešíš, už se ani nedivím, že nemá chuť na sex a nechce se Ti přizpůsobovat. A měnit se kvůli Tobě? Co je to za blbost měnit povahu??
Není tady
Alysso - tohle je rok staré téma....
Není tady
Asha napsal(a):
Proč Pan ?
ve spojení s vláknem Paníze peníze peníze....
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Asha napsal(a):
Proč Pan ?
ve spojení s vláknem Paníze peníze peníze....
Já jsem nějak měla právě nutkání to proto vytáhnout .... ale asi je to
Není tady
...když se mění a přizpůsobuje jen jeden, je to vždycky blbě.
Blossom napsal(a):
...když se mění a přizpůsobuje jen jeden, je to vždycky blbě.
Ono to ani nejde... pokud se změní jeden, automaticky se ten druhý musí té změně adekvátně přizpůsobit... jinak spolu nemůžou být, ne?
Pokud je to myšleno "udělám cokoliv, co si partner přeje, jen aby mě neopustil" - ano, to je špatně.
Není tady
jeden se NEMUSÍ přizpůsobovat ani měnit, pokud nechce .... když to dělá - asi má k tomu nějaký DŮVOD... ale nemůže chtít po tom druhém, aby to dělal taky, když on sám NECHCE (asi je se sebou spokojený a nepotřebuje se ani měnit ani přizpůsobovat .... pokud má JEDEN problém .... s tím DRUHÝM .... který se nemá potřebu PŘIZPŮSOBOVAT, pak je to přeci problém JEDNOHO né DRUHÉHO. Pak asi nemůžou být spolu - JEDEN jak DRUHÝ JINAK JE TO NA a já jdu do pápá
Není tady
Děkuji, že jste vytáhli rok staré vlákno, opravdu nevím, k čemu to bylo? Důkaz toho, že máme pořád nějaké problémy, důkaz toho, že věčně něco řeším?
Ne, nebylo to lehké, prošla jsem v tomto vztahu docela dost přakážek, také jsem se docela změnila, docela hodně; přiznám se, že partner se měnit moc nemusel, to já jsem potřebovala dozrát... Ale na druhou stranu se nezměnil vůbec, on to prostě neumí, žije si tka, jak chce a člověk mu může říkat věci tisíckrát a nic (tedy asi až na výjimky).
Ale to je jedno,jak jsem řekla včera v minulém vlákně, přestávám svůj vztah tady řešit (ono to už nějak dopadne i bez toho, aniž bych tady musela psát), prosím, nevytahujte rok a více stará témata, děkuji
Upravil(a) maricka (20. 1. 2009 22:09)
Není tady
maricka napsal(a):
Děkuji, že jste vytáhli rok staré vlákno, opravdu nevím, k čemu to bylo? Důkaz toho, že máme pořád nějaké problémy, důkaz toho, že věčně něco řeším?
Ne, nebylo to lehké, prošla jsem v tomto vztahu docela dost přakážek, také jsem se docela změnila, docela hodně; přiznám se, že partner se měnit moc nemusel, to já jsem potřebovala dozrát... Ale na druhou stranu se nezměnil vůbec, on to prostě neumí, žije si tka, jak chce a člověk mu může říkat věci tisíckrát a nic (tedy asi až na výjimky).
Ale to je jedno,jak jsem řekla včera v minulém vlákně, přestávám svůj vztah tady řešit (ono to už nějak dopadne i bez toho, aniž bych tady musela psát), prosím, nevytahujte rok a více stará témata, děkuji
Vlákno peníze, peníze bylo založený 9.1... a taky tam asi 13.1. píšeš, že máte pohodový a mírumilovný vztah..a najednou založíš nový vlákno, kde si zase na něco stěžuješ. Co teda čekáš? Nediv se, že se na Tebe pak sesype kritika..
Není tady
Alyssa napsal(a):
maricka napsal(a):
Ale to je jedno,jak jsem řekla včera v minulém vlákně, přestávám svůj vztah tady řešit (ono to už nějak dopadne i bez toho, aniž bych tady musela psát), prosím, nevytahujte rok a více stará témata, děkujiVlákno peníze, peníze bylo založený 9.1... a taky tam asi 13.1. píšeš, že máte pohodový a mírumilovný vztah..a najednou založíš nový vlákno, kde si zase na něco stěžuješ. Co teda čekáš? Nediv se, že se na Tebe pak sesype kritika..
Cože??? Tohle je staré téma!!! Nic jsem nezaložila, podívej se na první příspěvek, je z loňsského ledna!!! Holky, fakt děkuji, děláte tu ze mne s prominutím de...a
Není tady
maricka napsal(a):
Alyssa napsal(a):
maricka napsal(a):
Ale to je jedno,jak jsem řekla včera v minulém vlákně, přestávám svůj vztah tady řešit (ono to už nějak dopadne i bez toho, aniž bych tady musela psát), prosím, nevytahujte rok a více stará témata, děkujiVlákno peníze, peníze bylo založený 9.1... a taky tam asi 13.1. píšeš, že máte pohodový a mírumilovný vztah..a najednou založíš nový vlákno, kde si zase na něco stěžuješ. Co teda čekáš? Nediv se, že se na Tebe pak sesype kritika..
Cože??? Tohle je staré téma!!! Nic jsem nezaložila, podívej se na první příspěvek, je z loňsského ledna!!! Holky, fakt děkuji, děláte tu ze mne s prominutím de...a
Tak nevím, kde je chyba, ale ať koukám, jak koukám, objevuje se mi datum 9.1. 2009..
Není tady
Podívej se prosím na první příspěvky v diskuzi (ten první se mi podařilo nechtěně přepsat), je tam rok 2008!!! Nevím, proč to tady včera někdo vytáhnul... Budu opravdu vděčná, pokud se v mém "problému" již nebudete dál zbytečně šťourat, protože já už o svěřování tady nestojím, maximálně pošlu oznámení o svatbě nebo o rozchodu
Loučím se...
Upravil(a) maricka (20. 1. 2009 22:39)
Není tady
A mne 9.1. 2008, a to mám prosím pekne 8 dioptrií... Nepotrebuješ aj ty nejaké?
Není tady