27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojte,
moje matka má diagnostikovanou artrózu krčních obratlů. Má s tím někdo zkuenost? Dočetla jsem se tu o Dornově metodě ... mohla by zabrat i v tomhle případě? Má velké bolesti.
Budu vděčná za jakoukoliv radu, která by pomohla bolesti zmírnit. Díky moc.
Upravil(a) Largo (9. 1. 2008 18:02)
Není tady
Na Dornovku chodím kadého čtvrt roku,měla jsem nehodu a sloili mě tam zase dohromady a nemohu si ji vynachválit, na artrozu je nejlépe se zeptat přímo terapeuta ten ví mnohem víc.Za artrozu můe také větinou patná funkce ledvin,patně filtrují toxiny, které se usazují v kloubech, v páteři a různě a způsobují zanesení chrupavek a kloubů a následné opotřebování.Na tyto věci je dobrý expert bylinář Pavel Váňa nebo www.nadeje-byliny.eu Jsou na to speciální bylinné kůry a pak se uívá kadého půl roku proenzi na klouby nebo kondro atd.Mému otci vyléčila artrozu za půl roku tinkturami a čaji.Hrozila mu operace.Teď u je v pohodě.Také chodil na Dornovku a říká,e se také podepsala na dobré cestě k uzdravení.Snad to pomůe i vám.
Není tady