Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#1 9. 1. 2008 16:50

Largo
♥♥♥♥♥♥-

Artróza krčních obratlů

Ahojte,
moje matka má diagnostikovanou artrózu krčních obratlů. Má s tím někdo zkušenost? Dočetla jsem se tu o Dornově metodě ... mohla by zabrat i v tomhle případě? Má velké bolesti.
Budu vděčná za jakoukoliv radu, která by pomohla bolesti zmírnit. Díky moc.

Upravil(a) Largo (9. 1. 2008 18:02)

Dobré věci v životě jsou věci nejtišší.

Není tady

#2 9. 1. 2008 20:57

bílá kočka
♥♥♥♥---

Re: Artróza krčních obratlů

Na Dornovku chodím každého čtvrt roku,měla jsem nehodu a složili mě tam zase dohromady a nemohu si ji vynachválit, na artrozu je nejlépe se zeptat přímo terapeuta ten ví mnohem víc.Za artrozu může také většinou špatná funkce ledvin,špatně filtrují toxiny, které se usazují v kloubech, v páteři a různě a způsobují zanesení chrupavek a kloubů a následné opotřebování.Na tyto věci je dobrý expert bylinář Pavel Váňa nebo www.nadeje-byliny.eu  Jsou na to speciální bylinné kůry a pak se užívá každého půl roku proenzi na klouby nebo kondro atd.Mému otci vyléčila artrozu za půl roku tinkturami a čaji.Hrozila mu operace.Teď už je v pohodě.Také chodil na Dornovku a říká,že se také podepsala na dobré cestě k uzdravení.Snad to pomůže i vám.

Kočka

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí