Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 12. 1. 2008 15:25

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: sex v manželství cca po 30 letech....

Tím netvrdím, že já v té době nebudu nic takového dělat, nikdy neříkej nikdy.

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#27 25. 2. 2008 13:20

vera
♥♥♥♥♥♥-

.

Upravil(a) vera (4. 2. 2012 17:22)

Není tady

#28 27. 2. 2008 15:48

balonek
♥♥♥♥---

vera napsal(a):

je mi 56, manželovi 57, sex máme 4 krát týdně a je super

Herdek, tak je vidět, že to jde! A to jste v nějaké super kondici? Jako sportovci a tak? A já se trápím s jedincem (51), s kterým mám sex jednou za půl roku.  sad V pátek jsem už měla hysterák, jsem ho málem vykopala ze dveří... se snažím tvářit a dělat jako by nic, ale pořád to holt nejde dumbom Teď jsme měli 5 dní společného nebydlení, kdy se mě dvakrát už chtěl opět vnutit, ale měla jsem nějakou chřipku, tak jsem to použila jako důvod, proč zatím ne...Krom toho, že by mohl zrekapitulovat své snahy a tužby, teorie a vůbec. Psal mi sms, že jako doufá, že se dá dohromady a že se jako budeme milovat, že mě má rád, i když si nerozumíme. Tím "nerozuměním" nemyslel rozdílnou sexuální apetenci (ta je pro něj asi ne zrovna podstatná,když je v pozici méně žádoucího, ale v hudbě, temperamentu... a tak. Mám pocit, že vztah natahuje jako žvýkačku. Ale na co čeká? Že by až za sebe sežene dublera nebo co skurt Papa, loučím se a klidně mi pošlete zase info o dalších vášnivcích v "nejlepších letech", ať neklesám na duchu. (Neměly tam být ty uvozovky... gloria

Není tady

#29 5. 3. 2008 17:15

Irča
♥------

B-Rider napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

No musí to být na základě nějaké přátelské nebo psychické přitažlivosti, nemám pocit, že by bylo na šedesátiletých lidech něco přitažlivého fyzicky.

Irenko,  před mnoha lety jako asi třicetiletýdudlik jsem si náááádherně užil s dámou, které bylo přes šedesát. Byla velmi zachovalá, fyzicky přitažlivá a vzrušující svým šarmem a vitalitou. Byl to se vším všudy skvostný sex, na který se hned tak nezapomínácool

To mi připadá velice zajímavý. Víš co by mě zajímalo ?? Jak připadne takovému 30-ti letému klukovi tělo 60-ti leté dámy (byť dobře udržované). Kdybych to vzala ze svého pohledu, kdy mi je 45 let a měla bych mít sexík s klukem třeba o 20 let mladším, asi bych se styděla za své špíčky, či celuliditu pussa(i když kdo ji nemá, že ?), i když třeba nevypadám na svá léta. Ale oblečení schová všecho, nebo alespoň většinu...Zkrátka nedokážu si představit sex s partnerem o 20 let (nebo dokonce o 30 let !!) mladším. Je zajímavé, že se starším ano, i když tam by možná nebyl už tak vášnivý a kvalitní lol  Má někdo takovéhle zkušenosti ??

Není tady

#30 5. 3. 2008 22:10

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Somaia napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Ale jo, já jim neberu, že můžou být fit, ale ochablost těla a ztenčení kůže se nevyhne nikdo.

To jsem teda dosud  netušila, že skutečná fyzická i psychická láska k někomu je odvislá taky  od stavu jeho kůže a ochablosti svalstva big_smile
Měla bych se nad tím hluboce zamyslet va

lol lol lol  jo,jo, máš mezery ve vzdělání, něco s tím dělej lol

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#31 5. 3. 2008 22:13

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Irenka21 napsal(a):

Láska od vzhledu nezáleží vždy, ale já jsem nemluvila o lásce, ale o představě dvou takových starých lidí jak spolu souloží, taková představa mne prostě odpuzuje a někomu se možná líbí.

Postatné přece je, že JIM se ta představa líbí., nic víc

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#32 5. 3. 2008 22:15

majka.r.63
♥♥♥♥---

Balonku, a  co zkusit "Eregmu" ? M to kdysi zobal, když nás měl obě, se mnou se miloval 2 x denně, předpokládám, že s milenkou taky neměl celibát (na služebkách ) a kolikrát jsme vydrželi milovat se hodně dlouho.

Není tady

#33 6. 3. 2008 11:18

balonek
♥♥♥♥---

No díky, majko zkusím...nějaký lektvar. Kamarádka mi radí Kotvičník (třeba je to obsaženo i v tomto) tongue

Není tady

#34 6. 3. 2008 12:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, nať kotvičníku nebo kořen rhodioly, pokud chceš nějakej přírodní preparát...
(osobně zkušenosti nemám, ale máme se ženou krámek s bylinkami, čajíčky, kořením apod., takže se v tom trochu orientuju...)

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#35 6. 3. 2008 12:56

adra
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: moje krásné město:-))

Tak to ste Vy z toho Místa v životě lol lol  a  neleze Vám do zelí pan Kopřiva reta Mikeši tonguetongue ????

Co uděláme v životě pro sebe, to si s sebou vezmeme do hrobu. Co uděláme v životě pro druhé, to tu zůstane na věky...

"Pri milování zavři oci a užívej ho plnými doušky, je to dar co teď v tuhle chvilku mas, ale jak skonci vic nedoufej. Milování je dar...ne slib..."

Není tady

#36 6. 3. 2008 13:07

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Tak to je drsny tema.... Me tohle snad ani moc nenapada, a to mam doma o 20let starsiho partnera. V sexu ani v beznem zivote mi nepripada "o tolik" starsi. Nevim, v tom mozna bude zakopany pes - kazdemu muze pripadat neco jineho : irence znacne seschly a povisly a me uplne normalni.

Kdysy jsem cetla v nejakym superinteligentnim casopise, ze dvacetiletym lidem pripadaji sedesatileti soulozici strasne trapne a naopak sedesatileti lide si rikaji, ze snad neni mozne, ze tak maly deti ve dvaceti letech soulozi!

Rozhodne ale nepocitam s tim, ze bych to jako starsi pani, nebo zrala pani, "povesila na hrebik" - pokud to bude samozrejme mozne.

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#37 6. 3. 2008 13:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

adra napsal(a):

Tak to ste Vy z toho Místa v životě lol lol ????

Ne big_smile, ale když jsem omylem na jeden díl koukal, zjistil jsem, že mají hodně podobnej sortiment tummenupptummenupp

Není tady

#38 6. 3. 2008 14:09

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vzpomínáte na první sérii Ally Mac Beal, jak ten jeden právník Fish (bloňďák) byl ujetej na povislou kůžičku pod bradou, chodil se soudkyní o 20 let starší, byla to náramné krásná baba!jeho VZRUŠOVALO, jak se té kůžičky pod bradou dotýká, prostě  wink tummenupp  big_smile

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#39 6. 3. 2008 15:47

shiden
Host

majka.r.63 napsal(a):

Balonku, a  co zkusit "Eregmu" ? M to kdysi zobal, když nás měl obě, se mnou se miloval 2 x denně, předpokládám, že s milenkou taky neměl celibát (na služebkách ) a kolikrát jsme vydrželi milovat se hodně dlouho.

Že bych si taky zobnul, to bych pak třeba mohl 4-5 x denně.

#40 6. 3. 2008 19:54

Fanny5
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Vzpomínáte na první sérii Ally Mac Beal, jak ten jeden právník Fish (bloňďák) byl ujetej na povislou kůžičku pod bradou, chodil se soudkyní o 20 let starší, byla to náramné krásná baba!jeho VZRUŠOVALO, jak se té kůžičky pod bradou dotýká, prostě  wink tummenupp  big_smile

Joooo, tehdy jsem měla takový vlasy jako ona ..... akorát jsem neměla tu kůži pod bradou. Teď mi nabíhá..... lol

Není tady

#41 6. 3. 2008 21:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

shiden napsal(a):

Styď se, Šidene, já v Tvým věku moh 4x denně i bez prášků big_smilebig_smile
Ale pak jsem si dal den pauzu, to je fakt.... tummenupptummenupp

Není tady

#42 6. 3. 2008 23:02

majka.r.63
♥♥♥♥---

shiden napsal(a):

majka.r.63 napsal(a):

Ty jseš mladší, ty radši trénuj bez dopingu !
smile

Není tady

#43 6. 3. 2008 23:26

Eri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: sever

Me napsal(a):

Irenka21 napsal(a):

Nemluvila jsem o tom, že by to nešlo, ale jenom o tom , že mne ta přímá představa odpuzuje, ale šedesát bude jednou i mně a potom už budu muset mlčet.

Tak ale  problém je, že většina lidí si představuje šedesátileté jako jakési schátralé šedivé starce a stařeny, přitom to tak vůbec nemusí být, záleží na životním stylu, nedávno jsem viděla v TV dokument o stáří, bylo tam, že současní šedesátníci vypadají mnohem lépe a jsou mnohem více zachovalí než dřívější generace. Podívejte se třeba na nějaké známé tváře jako Susan Sarandon apod., a takto vypadají i některé šedesátnice v mém okolí. V těch letech se ti už zhodnotí veškeré péče o sebe samu, péče o pleť, o vitalitu jako takovou, cvičení, psychická vyrovnanost... pokud o sebe žena celý život pečuje, v šedesáti se jí to zhodnotí...samozřejmě tam hrají rol i genetické faktory

Moje milovaná teta se v necelých šedesáti potřetí vdávala. A přespat u nich v bytě ve vedlejším pokoji ...... se červenám ještě dneska. big_smile  Teta má tu kliku že je krásná zhruba od narození po současnost ( něco přes sedmdesát ). Ách jo, závistí zelenám, proč nemůžu být zrovna po ní. grater A strejda byl fešák. rodna

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10704;49/st/20061031/n/Mariannka/dt/6/k/7cad/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10762;421/st/20020808/n/Mikes/dt/6/k/b03e/age.png

Není tady

#44 7. 3. 2008 6:13

Májajája
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Morava

Kdysi jsem jako dítko uvažovala, jak to můžou dva tlustí lidi spolu dělat, když se přes břicha k sobě nedostanou a je to naprosto o d p o r n é............
a teď jsme dva tlusít lidi, a jde to a nikdo to nevnímá, prostě se milujem a basta........
no a v šedesáti to doufám bude fungovat obdobně.
Nebo vnímáte partnera jako krásnou osobu?? Já spíš jako osobnost a jako ten "cit" co k němu mám, když na něj myslím, tak mně naladí pocit toho tepla a bezpečí a ne to že by měl uhrančivé oči a buchtičky na břiše big_smile tím spíš že takový chlap by mně asi obešel obloukem big_smilebig_smilebig_smilelol

Upravil(a) Májajája (7. 3. 2008 6:14)

Mája

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí