Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 9. 1. 2008 12:35

balonek
♥♥♥♥---

sex v manželství cca po 30 letech....

se rovná skoro incestu lol Sorry, to jsem někde viděla jako vtip a líbilo se mi to gloria Nemám s tím zkušennosti, a tak se ptám...Tady čtu (a nejen čtu) o problémech v sexuální oblasti už po cca 2 letech společného soužití, nemá je samozřejmě každý: moje sestřenice oslovovala svého manžílka "lásko" ještě po 13 letech a v sexu si prý užívali (láska jako trám), vztah mají asi hezký pořád (jsou spolu cca 25 let)...už jsem s ní dlouho nemluvila. Vím jen, že spolu tráví volný čas, jezdí na "stará kolena" po výletech na kole...., ale zajímalo by mě, jestli už dlouhodobý vztah se mění v hezké přátelství a partneraa známe natolik, že je nám s ním hezky, ale....Přidám vtip: Starší manžele se milujou, trvá to.....nějak ani jeden nemůže přijít k orgasmu a po chvíli se on zeptá: "Taky si nemůžeš nikoho vybavit?" lol 
Mno va Bude nějaký příspěvěk i na toto téma?

Není tady

#2 9. 1. 2008 12:39

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Re: sex v manželství cca po 30 letech....

Jé to existuje? Já nevím první manželství trvalo jedenáct let a druhé i se vším okolo zatím osm, v každém je to jiné , v prvním po pěti letech nebylo celkem co řešit a v druhém ještě po osmi je to bezva. jo láska je láska,

Naděje je vždy, ale ve stresu ji někdy nevidíme.

Není tady

#3 9. 1. 2008 12:46

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Balonku: rád přispěju. Za deset let :-)

Still alive to ride...

Není tady

#4 9. 1. 2008 12:49

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

B-Rider napsal(a):

Balonku: rád přispěju. Za deset let :-)

A já za třináct big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#5 9. 1. 2008 13:00

host5522
Host

Naši jsou spolu přes 40 let. už dřív jsem si všimla, že táta mámu občas plácá po zadku. A teď když jem u nich delší dobu, tak vidím, že cca jednou týdně (přesně to fakt nesleduju) spolu zalezou nezvykle brzo za takových "podivných okoností" do ložnice, ačkoliv jindy chodí spát v úplně jinou dobu. Takže něco takového asi existuje...

Upravil(a) yellow108 (9. 1. 2008 13:10)

#6 9. 1. 2008 13:04

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

No musí to být na základě nějaké přátelské nebo psychické přitažlivosti, nemám pocit, že by bylo na šedesátiletých lidech něco přitažlivého fyzicky.

Není tady

#7 9. 1. 2008 13:07

host5522
Host

Irenko: Já nevím, neptala jsem se jich a sledovat je nepůjdu smilesmilesmile Psala jsem to sem jenom jako svůj "postřeh".

Upravil(a) yellow108 (9. 1. 2008 13:07)

#8 9. 1. 2008 13:28

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Irenka21 napsal(a):

No musí to být na základě nějaké přátelské nebo psychické přitažlivosti, nemám pocit, že by bylo na šedesátiletých lidech něco přitažlivého fyzicky.

To je tvoj pohľad X-ročnej... Mne sa v puberte zdali všetci nad 30 "otrasne starí" a s kamoškou sme boli zhrozené, že naši susedia majú sex aj po 2 deťoch(Načo? v tom veku?). Dnes mám hodne nad 30, sex mám rada a ako jednou nohou nad hrobom si nepripadám... Je to otázka uhlu pohľadu.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#9 9. 1. 2008 13:29

B-Rider
♥♥-----
Místo: Praha, 3.patro bez výtahu

Irenka21 napsal(a):

Irenko,  před mnoha lety jako asi třicetiletýdudlik jsem si náááádherně užil s dámou, které bylo přes šedesát. Byla velmi zachovalá, fyzicky přitažlivá a vzrušující svým šarmem a vitalitou. Byl to se vším všudy skvostný sex, na který se hned tak nezapomínácool

Still alive to ride...

Není tady

#10 9. 1. 2008 13:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ešte k irenke: Môj otec má 66, vraj na ne nevyzerá(myslím si to tiež) a zvádzajú ho aj moje známe a kolegyne. Mama má 67 a už desaťročia ju balia o hodne mladší muži... Netrúfla by som si generalizovať.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#11 9. 1. 2008 13:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mne sa v puberte zdali všetci nad 30 "otrasne starí" a s kamoškou sme boli zhrozené, že naši susedia majú sex aj po 2 deťoch(Načo? v tom veku?). Dnes mám hodne nad 30, sex mám rada a ako jednou nohou nad hrobom si nepripadám... Je to otázka uhlu pohľadu.

...a mně když bylo tak nějak 25, myslel jsem si o ženách okolo 45, že když po nich chce muž sex, tak je to už nebaví, vymlouvají se na únavu, migrény apod..... jak jsem se mýlil.... big_smile

Není tady

#12 9. 1. 2008 13:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

lol Jj, omyly mládí...

Brita

Není tady

#13 9. 1. 2008 14:03

Somaia
Host

Názor sexuologů ,se kterým plně souhlasím, je, že pokud člověku nebrání  jeho zdravotní stav, je pro něj přirozené, že ho sex bude zajímat až do smrti.
V létě na dovolené jsem se seznámila s neuvěřitelně nádherným starším manželským párem.Těžko odhadnout věk, ale k 70 letům bych jim typovala určitě....  Byli vitální , mladiství a  velmi zachovalí. Na nudapláži se pohybovali přirozeně a byli přátelští a komunikativní... Bylo na nich vidět že velmi dbají o sebe  jednotlivě (i o sebe vzájemně). Už na dálku člověk vycítil, že to mezi nimi stále jiskří a dokážou se občas něžně a rozverně  "špičkovat" , což je přímo podhoubí proto, že to bude fungovat i v sexu a že se jeden o druhého stále zajímají.
Bylo to pro mě obrovským povzbuzením a potvrzením, že  "léta"  jsou jen chyméra... nádherný partnerský vztah a souhra může fungovat až do smrti, mají-li dva lidé to štěstí a jsou komapatibilní a charakterově vyzrálí. To, co ti dva spolu žili bylo asi za odměnu... big_smile.

Upravil(a) Somaia (9. 1. 2008 14:04)

#14 9. 1. 2008 14:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Somaia napsal(a):

Názor sexuologů ,se kterým plně souhlasím, je, že pokud člověku nebrání  jeho zdravotní stav, je pro něj přirozené, že ho sex bude zajímat až do smrti.
V létě na dovolené jsem se seznámila s neuvěřitelně nádherným starším manželským párem.Těžko odhadnout věk, ale k 70 letům bych jim typovala určitě....  Byli vitální , mladiství a  velmi zachovalí. Na nudapláži se pohybovali přirozeně a byli přátelští a komunikativní... Bylo na nich vidět že velmi dbají o sebe  jednotlivě (i o sebe vzájemně). Už na dálku člověk vycítil, že to mezi nimi stále jiskří a dokážou se občas něžně a rozverně  "špičkovat" , což je přímo podhoubí proto, že to bude fungovat i v sexu a že se jeden o druhého stále zajímají.
Bylo to pro mě obrovským povzbuzením a potvrzením, že  "léta"  jsou jen chyméra... nádherný partnerský vztah a souhra může fungovat až do smrti, mají-li dva lidé to štěstí a jsou komapatibilní a charakterově vyzrálí. To, co ti dva spolu žili bylo asi za odměnu... big_smile.

Mohu potvrdit. SOmi to byl pohled já se přiznám, že jsem jim a hlavně jemu záviděl tak krásnou ženu. Ale bylo to jak od Masocha. Venuše v kožichu. Ona se slunila a on oprašoval a obletoval smile

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#15 9. 1. 2008 19:45

Danda
♥♥-----

No ja mozem povedat z vlastnej skusenosti.Sme s manzelom 33 rokov ,mame dospele tri deti a este stale sa sexualne pritahujeme.Myslim,ze si teraz uzivame sexu castejsie ako predtym,lebo je to uz bez rizika otehotnenia.Ked sme sa brali,ja som mala osemnast,muz dvadsatdva.Ja som nemala ziadnu sexualnu skusenost,iba par nezavaznych znamosti.On na rozdiel odo mna uz sexualne zil postupne s viacerimi zenami.Myslim,ze v spoluziti nesmie byt nuda.My sme take talianske manzelstvo.Pohadame sa za den aj pat krat,ale o pol  hodinu uz o tom nevieme.Mame spolocne konicky,zacali sme pred dvomi rokmi jazdit na motorke a vlastne si to uzivame az teraz,ked sme zase sami dvaja.A to uz mame styri krasne vnucata.

Není tady

#16 9. 1. 2008 21:15

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Nemluvila jsem o tom, že by to nešlo, ale jenom o tom , že mne ta přímá představa odpuzuje, ale šedesát bude jednou i mně a potom už budu muset mlčet.

Není tady

#17 9. 1. 2008 22:23

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Tak fujky a já jdu spát.

Není tady

#18 12. 1. 2008 10:39

Me
♥♥♥♥♥♥-

Irenka21 napsal(a):

Nemluvila jsem o tom, že by to nešlo, ale jenom o tom , že mne ta přímá představa odpuzuje, ale šedesát bude jednou i mně a potom už budu muset mlčet.

Tak ale  problém je, že většina lidí si představuje šedesátileté jako jakési schátralé šedivé starce a stařeny, přitom to tak vůbec nemusí být, záleží na životním stylu, nedávno jsem viděla v TV dokument o stáří, bylo tam, že současní šedesátníci vypadají mnohem lépe a jsou mnohem více zachovalí než dřívější generace. Podívejte se třeba na nějaké známé tváře jako Susan Sarandon apod., a takto vypadají i některé šedesátnice v mém okolí. V těch letech se ti už zhodnotí veškeré péče o sebe samu, péče o pleť, o vitalitu jako takovou, cvičení, psychická vyrovnanost... pokud o sebe žena celý život pečuje, v šedesáti se jí to zhodnotí...samozřejmě tam hrají rol i genetické faktory

Není tady

#19 12. 1. 2008 10:48

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Me, ten dokument byl úžasný, klobouk dolů. Nadchnul mě.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#20 12. 1. 2008 12:36

Me
♥♥♥♥♥♥-

Ota napsal(a):

Me, ten dokument byl úžasný, klobouk dolů. Nadchnul mě.

Mi taky přišel úžasný, začala jsem se na některé věci dívat z jiné perspektivy, takových by měli dávat víc, třeba místo různých Vyvolených a podobných trapáren!

Není tady

#21 12. 1. 2008 12:37

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Ale jo, já jim neberu, že můžou být fit, ale ochablost těla a ztenčení kůže se nevyhne nikdo.

Není tady

#22 12. 1. 2008 13:14

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Irenka21 napsal(a):

Ale jo, já jim neberu, že můžou být fit, ale ochablost těla a ztenčení kůže se nevyhne nikdo.

60 mi bude za 15 let, takže pokud budu ještě živ, napíšu Ti sem o tom big_smile

Není tady

#23 12. 1. 2008 14:02

Somaia
Host

Irenka21 napsal(a):

To jsem teda dosud  netušila, že skutečná fyzická i psychická láska k někomu je odvislá taky  od stavu jeho kůže a ochablosti svalstva big_smile
Měla bych se nad tím hluboce zamyslet va

#24 12. 1. 2008 14:27

Irenka21
♥♥♥♥♥♥-

Láska od vzhledu nezáleží vždy, ale já jsem nemluvila o lásce, ale o představě dvou takových starých lidí jak spolu souloží, taková představa mne prostě odpuzuje a někomu se možná líbí.

Není tady

#25 12. 1. 2008 14:48

Gia
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

No, když bude mému manželovi 60, tak bude i 60 mně...  a při přestavě, že by mě měla v sexu omezovat povislá kůže apod., tak to abych se šla zahrabat rovnou. Nevím ještě, jestli by mě měla víc pohoršovat povislá kůže partnera nebo moje big_smile
Prostě to patří k životu, stáří může být prý i krásné... smile   A pokud bude náš sexuální život fungovat, budu moc moc ráda!!!

Irenko, to neřeš!

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí