18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
andrysek7 napsal(a):
moná to u nikoho po těch letech nezajímá..ale mám úasnýho estiletýho syna Martina, zvládla jsem to myslím na výbornou..sama jsem byla cca 4 roky, bydlení jsme měli, ale rodičové nás chtěli doma, tak jsem bydlení pustila a byla s malým tam..úasná vzájemná pomoc se vím..teď dávno bydlím jinde, mám jiného chlapa, syn mu říká tati a k tomu ročního cvrčka Kubíčka..iju dětmi, rodinou a myslím, e je to jak má být..ne vechny dny září slunce, ale dá se to:-)
A Ti slunko svítí do ivota
Není tady
andrysek7 napsal(a):
moná to u nikoho po těch letech nezajímá..ale mám úasnýho estiletýho syna Martina, zvládla jsem to myslím na výbornou..sama jsem byla cca 4 roky, bydlení jsme měli, ale rodičové nás chtěli doma, tak jsem bydlení pustila a byla s malým tam..úasná vzájemná pomoc se vím..teď dávno bydlím jinde, mám jiného chlapa, syn mu říká tati a k tomu ročního cvrčka Kubíčka..iju dětmi, rodinou a myslím, e je to jak má být..ne vechny dny září slunce, ale dá se to:-)
Fajn, ze jsi se ozvala. Drzim palce, bylo to tehdy spravne rozhodnuti.
Není tady
andrysek7 napsal(a):
Není tady