6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já si ale oproti tomuto příběhu nemůu stěovat....
nějak mi to uniká..
Není tady
Santala napsal(a):
Andrýsek napsal(a):
ahojky holky, jen by mě zajímal Vá názor..
chodím s klučinou, mě 25, jemu 33, dali jsme se dohromady teprve nedávno...ale..začali jsme makat na miminku a chceme se vzít, to by tak nevadilo, ale začínám zjiovat, e na mě neskutečně árlí...problém je ten, e jsem někdy před rokem chodila a chviličku ila s jeho bráchou...kdy jsme se dali dohromady, věděl to, nic jsem mu nezapírala...ale..občas se trochu napije a začne vysírat a vytýkat minulost..a to se přece nedělá..ptá se mě, co jsem s kým dělala, s kým jsem co měla, jestli ten či ten byl lepí, jestli je lepí on nebo jeho brácha???!!! Tak jsem mu řekla, e to s ním probírat nehodlám a on se urazil....
je hrozně majetnický - byli jsme u něj doma, jeho mamka mi dala najíst, on nechtěl, nabalila mu jídlo ke mě domů..a tam po mě chtěl, e budeme jíst spolu..nedokázal pochopit, e jsem najezená od nich, tak se urazil a el domů - e se celý den nevidíme a e s ním nechci večeřet..
jsem nenormální e ho nechápu?? řeíte minulost Vaeho partnera a baví Vás pitvat se v minulosti???je hrozně majetnický
neskutečně árlí
občas se trochu napije a začne vysírat
se urazil
a to vechno jsi zjistila teprve od listopadu !!???
Ví, co je na babinetu dobrý ? e si můe za dva roky prolistovat historii a přečíst si, e jsi měla anci věci ovlivnit,ale byla jsi jaksi v zajetí " hormonů" - co si myslím, e jsi
A tohle nejsou tvoje slova ?
Není tady
Andrýsek napsal(a):
děkuji za Vae názory..budu přemýlet..
Andrýsku, co jsi vymyslela ?
Není tady
AHOJKY VEM...CO JSEM VYMYSLELA?..HODNĚ DLOUHOU ŘEČ....PROBRALI JSME TO, ŘEKLI JSME SI, CO KDO CHCEME A CO OČEKÁVÁME...A JE TO FAJN...NENÍ TO FAJN, JE TO BÁJEČNÝ...
Od té doby co jsem psala napoledy jsme se hodně sblíili, proli jsme si finanční krizí, víme, jak se kdo chová v krizových situacích, narozeniny jsme slavili...a nemůu si stěovat...je moc hodnej...
Není tady
Santala napsal(a):
Andrýsek napsal(a):
ahojky holky, jen by mě zajímal Vá názor..
chodím s klučinou, mě 25, jemu 33, dali jsme se dohromady teprve nedávno...ale..začali jsme makat na miminku a chceme se vzít, to by tak nevadilo, ale začínám zjiovat, e na mě neskutečně árlí...problém je ten, e jsem někdy před rokem chodila a chviličku ila s jeho bráchou...kdy jsme se dali dohromady, věděl to, nic jsem mu nezapírala...ale..občas se trochu napije a začne vysírat a vytýkat minulost..a to se přece nedělá..ptá se mě, co jsem s kým dělala, s kým jsem co měla, jestli ten či ten byl lepí, jestli je lepí on nebo jeho brácha???!!! Tak jsem mu řekla, e to s ním probírat nehodlám a on se urazil....
je hrozně majetnický - byli jsme u něj doma, jeho mamka mi dala najíst, on nechtěl, nabalila mu jídlo ke mě domů..a tam po mě chtěl, e budeme jíst spolu..nedokázal pochopit, e jsem najezená od nich, tak se urazil a el domů - e se celý den nevidíme a e s ním nechci večeřet..
jsem nenormální e ho nechápu?? řeíte minulost Vaeho partnera a baví Vás pitvat se v minulosti???Můj názor - jsi blázen, e s takovým člověkem ( zatím ho vůbec nezmá - teprve poznává ) u "maká" na dětech
Jéé, já jsem měla pravdu
Není tady
Andrýsek napsal(a):
AHOJKY VEM...CO JSEM VYMYSLELA?..HODNĚ DLOUHOU ŘEČ....PROBRALI JSME TO, ŘEKLI JSME SI, CO KDO CHCEME A CO OČEKÁVÁME...A JE TO FAJN...NENÍ TO FAJN, JE TO BÁJEČNÝ...
Od té doby co jsem psala napoledy jsme se hodně sblíili, proli jsme si finanční krizí, víme, jak se kdo chová v krizových situacích, narozeniny jsme slavili...a nemůu si stěovat...je moc hodnej...
Od ledna jste tohle vechno řeili ... mě to hlava nebere. Od listopadu doho tolik stihnout.... ale tak - proti gustu. Hlavně, e to klape
Není tady
Myslím, e sa práve zasa rozchádzajú niekde na Psycho, sa mi zdá... u strácam ni.
Není tady
Feuria napsal(a):
Andrýsek napsal(a):
Od té doby co jsem psala napoledy jsme se hodně sblíili, proli jsme si finanční krizí, víme, jak se kdo chová v krizových situacích, narozeniny jsme slavili...a nemůu si stěovat...je moc hodnej...Od ledna jste tohle vechno řeili ... mě to hlava nebere. Od listopadu doho tolik stihnout.... ale tak - proti gustu. Hlavně, e to klape
No resi toho ted asi mnohem vic... rict ci nerict, ze je tehotna, rozejit se ci nerozchazet. ted se teprve prijde na to, jak kdo co resi v krizovych situacich, protoze rozchazet se a cekat miminko, to je proste krize, i kdyz je Andrysek rozhoduta, ze si to necha. Mnoho nerozumim tomu, proc pary, jez si sami nejsou jisti ve vztahu, planuji rodinu. To prece neni sazka do loterie, jestlito vyjde nebo nevyjde. Ale diky takovym, budu mit stale co delat!
Není tady
trisho - u jsem to dočetla i vedle na psych.... ono - kdy jsem zde nedávno projevila obavu o tom, zda jít do těhu či nejít - plánovaně... a projevila své "obavy" byla jsem tu smetena, e takhle uvaovat nelze atd.atd. teď zase, kdyř Andrýsek neuvauje - tak by uvaovat měla ... prostě mě příjde - e a je to jakkoli - vdy se najde někdo - kdo bude kritizovat to či ono... Asi si nevyberem ... já osobně to vidím jako harakidy a hlava mi to nebere - ale klidně mohou být astní a spokojení - stejně tak, joko ti co si to malují a plánují a ve klape mohou být časem v **** háji a řeit krize. To u tak asi v ivotě chodí. A tak vůbec ve je sázkou do loterie.... to kolo "osudu" se pořád točí a vrtí ....
Není tady
Chlai opravdu pláčou,ale,kdy u pomalu nebo vůbec není cesty zpátky a to je koda vidím to
Není tady
Andrýsku jetě k tomu tvému vláknu to ,e jsi ho znala 2roky před tím bych vůbec nepočítala ono je něco jiného s někym kamarádit a s někym ít a vy spolu asi neijete podle toho co tam píe.Ani nevim co u jsi tam psala o tom bydlení,jestli máte vůbec kde bydlet a ít spolu.A po 4měsících vztahu si dělat miminko no nevim já bych do toho nela.Ty nebere práky,ale ono to můe přijít za roky jak jsi psala a nebo taky za měsíc.A jestli árlí, to není zrovna moc dobrá vlastnost do budoucího ivota.Proč s tím miminkem pospícháte je ti 25 má 2-3roky čas aspon by jste jeden druhého poznali a viděli jak to funguje.
Není tady
ahoj holky...a je to jak chce, ukončila jsem to..myslím tím ten vztah...u mě to dusilo, místy a děsilo..
těhotná jsem, to mi nevadí, peníze a bydlení natěstí řeit nemusím..zatím jsem sama a budu..potřebuji si to nějak probrat..
mám kolem sebe hromadu přátel..a to mi pomůou z dní dlouhých a těkých..jiank díky za rady..stopla jsem to..
Není tady
Andrýsek napsal(a):
ahoj holky...a je to jak chce, ukončila jsem to..myslím tím ten vztah...u mě to dusilo, místy a děsilo..
těhotná jsem, to mi nevadí, peníze a bydlení natěstí řeit nemusím..zatím jsem sama a budu..potřebuji si to nějak probrat..
mám kolem sebe hromadu přátel..a to mi pomůou z dní dlouhých a těkých..jiank díky za rady..stopla jsem to..
No, Andrýsku, přeju hodně těstí. Není jednoduché vychovávat miminko takhle sama (vím, o čem mluvím - mému synovi je 9 měsíců). Dr se.
Není tady
věřím, e to zvládnu...rodina se k tomu postavila úasně, a mě překvapili..snad sama nebudu, věřím na dobré přátele..a na procházky a výlety se taky jistě s mimískem dostaneme..
drím pěsti i Tobě, a to zvládne na jedničku:-)
Není tady
Taky věřím,e to zvládne bude muset a drím ti palce moc moc a miminku také.
Není tady
s krásným staráním si to rozmyslel, za den dokázal vypít 3 flaky vodky, nebyla jsem doma, volal mi a nadával, vyhrooval - e mi toho hajzla vykope z břicha, e skončí v kýblu, nadával i brákům, mamce...volali jsme na něj policajty...ostuda na celej barák..já z nervů málem zbláznila, musela jsem jít druhý den k doktorce, jestli je ve ok..natěstí to dobře dopadlo..on se od té doby neozval, vystěhovala jsem ho, věci má u své matky, asi je tam i on..raději se ani neptám..do rodného listu ho neuvedu, nechci od něj ani ň..nechci, aby malé viděl by jen přes tlusté sklo..ten člověk pro mě skončil, ne člověk, ale hovado...co dodat víc..je mi z toho zle.
Není tady
Takhle to vypadá, kdy děti mají děti.... a slovo zodpovědnost je archivní přeitek z Ottova naučného slovníku. Je to fakt smutné.
Somaia napsal(a):
Takhle to vypadá, kdy děti mají děti.... a slovo zodpovědnost je archivní přeitek z Ottova naučného slovníku. Je to fakt smutné.
Nerada to říkám, ale to jsem přesně psala " Andrýskovi", kdy psala, e po několika měsíční známosti "makaj" na dítěti ( je to asi 5 meíců )
Jo, kdo chce kam....
Od začátku "TO " smrdělo malérem
Upravil(a) Santala (2. 4. 2008 9:45)
Není tady
Smutné je předevím to, e to vypadá tak, e starat se bude předevím okolí: babička- do roztrhání těla, matriálně i jinak, ik dy u své děti vychovala a má právo si odpočinout...... sourozenci i přátelé, ale ten , kdo by se k tomu měl postavit a řeit to předevím: Andrýsek je teď nad věcí.... do hloubi due uraená... nechce od zploditele NIC ani korunu a vechnu hmotnou starost pěkně navalí na někoho jiného... malé rozmazlené, opečovávané děcko... Andrýsku, já vím, e jsou jisté věci u dané, co stalo nedá se odestát, ale alespoň se zamysli, jsi-li toho schopná, e bys měla přijmout svůj díl zodpovědnosti a začít se skutečně jako dospělá chovat a osamostatňovat.... bylo by to fér vůdči sobě i vem tvým milovaným.
Upravil(a) Somaia (2. 4. 2008 10:00)
Pandorraa napsal(a):
Dalí adeptka na srceryvný pláč, jak je ten její nemoný chlap, který ji zničil ivot.....
zatím, nepláče - zatím nadává
Není tady
Som ...
Není tady