6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jetě jednou Vám moc děkuji..hlavně jsem se chtěla přesvědčit, e není a tak dokonalej:-)
Není tady
Jetě bych dokázala pochopit, kdyby to byli zamilovaní puberáci. To se dá leccos odpustit :-) Ale dospělá enská by asi měla uvaovat jinak, ne "mimi vyjde nebo ne" (tedy antikoncepce sele/nesele) a chlap přes 30 u by měl taky mít srovnáno v hlavě, jak se s partnerkou, notabene potencionální matkou jeho dítěte, zachází...
V souvislosti s předchozím vztahem jsem si vzpomněla na jeden vtípek:
Souloí dva na koníčka a on povídá: "Hele, vagrová, ví, e tohle je poprvé, co mi nevadí mít na sobě něco po bráchovi?"
Není tady
IADEN chlap nie je dokonalý, ide len o to, aby si TY vedela i s jeho plusmi aj mínusmi...
Není tady
Selima napsal(a):
IADEN chlap nie je dokonalý, ide len o to, aby si TY vedela i s jeho plusmi aj mínusmi...
ale JE....jen musí najít toho pravého...který bude dokonalý pro ni
Není tady
No veď to je inými slovami povedané to, čo som napísala ja...
Není tady
pro mě bude dokonalý asi nějaký čerstvě narozený tučňák někde u ledovce:-(
snad se mi k dokonalosti vypiluje...a pokud ne..no...dám se asi na enský:-)
nic proti chlapům....ale.....ale je to moná i mnou, e naráím na ty patný...neumím si vybírat...
Není tady
Neblbni! To se ti teda nevypiluje k dokonalosti. Ani náhodou! Jen budou horí jeho vlastnosti, který se ti u teď nelíbí. (U enských to funguje taky, jasně, aby mě někdo nenařkl, e straním enským.) Tak u to v ivotě chodí, e ty nae patné stránky jsou s námi pořád a roky se nelepí, ale spí se zhorují. Leda kdy si člověk uvědomí, co vyvádí a chce s tím něco váně dělat, tak to někdy jde se zlepit (zdlouhavě, s výkyvama a někdy taky vůbec). Já bych tu antikoncepci taky nasadila, pokud to jde.
Není tady
Andrýsku, mám čim dal větí dojem, e a příli mnoho věcí chce ponechat náhodě, miminkem počínaje a tím, e se partner vypiluje k dokonalosti konče. Aby pak pád na ústa nebyl moc tvrdý. A přiznám se, e by mě docela zajímala ta antikoncepce. Připomíná mi to toti mojí kamarádku, která nemohla uívat pilule, take najeli na kondomy a manel jí neustále přemlouval, aby začali pracovat na miminku. Důvody (jak sama řekla) byly prosté: kondom pouívat nechtěl a navíc dítětem by si jí naprosto připoutal, o co mu lo nejvíce.
Není tady
Jojo taurus... stopro souhlas....
Není tady
Mui nepláčou to je výsada en. Mui odchází k jiným. A zničil jen on? Ano jsme zmetci se vím vudy. A dobře nám tak. Jsme ničitelé en a lásky, kterou jste si vymyslely vsugerovaly dle svého atd. A nae pojetí a potřebu lásky, nae touhy a přání, jste nenaplnily, take je to fifty fifty
Upravil(a) Pisatel (10. 1. 2008 11:49)
Není tady
Omyl, Pisateli. eny také odcházejí... a to jsou ty okamiky, kdy i chlapi pláčou.
ostatně - co je "nae pojetí a potřeba lásky"?
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Dalí adeptka na srceryvný pláč, jak je ten její nemoný chlap, který ji zničil ivot.....
Jestli se rychle nepostaví na vlastní nohy, stopro to tak dopadne.
Není tady
helena napsal(a):
Omyl, Pisateli. eny také odcházejí... a to jsou ty okamiky, kdy i chlapi pláčou.
Teď jsi mě pěkně pobavila, fakt. Mui nepláčou, to jen jeho enská sloka, /myslel jsem ty slzy po tváři/. Vnitřně jo a moná víc a déle ne si myslí. Aby ten vnitřní pláč utiil a nebolelo ho to tak, odchází za jinou. Vy eny pak vidíte jen ten venek to, e jste sami a oputěné, e se ten Vá trápil třeba pět, deset let to nevidíte a proto odcházíme za jinýma. Ale to vám nedochází. Vy ijete tady a teď a teď jsem dala lásku a tuhle lásku chci a tuhle radost chci. Takto je to myleno.
A nae radost. Ono to není jen ona postel o které to "větinou" bývá, ale mnohé z vás nechápou muský svět jeho neustálou oputěnost a samotu ve které ijeme kadý den kadou minutu. A těch pár vteřin, které jsme s vámi /v intimním kontaku/ jsou pro nás týdny a týdny krásna a pohody, ale to zničíte tím co následně učiníte. A pak zejména v době kdy jsou jetě děti postaveny mezi enu a mue tak on je ten 99 a jetě za rohem. To vám to pořád nedochází, e vy máte svůj svět sice bolestivějí, o to radostnějí, náročnějí, ale astnějí!!! jen tím svým on jde on neví kolik lásky jsme mu dala. Ale jaké lásky. Své opičí majetnické soukromé své. A ta je vae, vae představa o lásce o ivotě. Kdy která po nevěře se zeptala mue v pravý okamik co by rád? 99% řekně e ne. A ten pravý okamik není jak příjde domu, nebo se slovy u jde zase pozdě.
Mnohé z Vás tohle nechápou, nechtějí chápat a z jistých informací, vím jen o několika málo zde, které to umí. Mnohé se tomu u naučily, ale bojím e při přítím střetu s muským se nedopustí zas stejného a za pár let pokud tu budeme nebude říkat Ty kr*** ja su taková kra** ja to zase takhle po**. U i to tu bylo. Zkuste si holky áhnout do svého mylení jak moc znáte po 2-5-10-15-20-30 letech své mue a jejich potřeby a přání. A to je tu pořád o lásce a milování. SObecky děláme vichni i mi mui bussnis s tím krásnem nazývaný láska mít rád. Vůbec nechápeme a mnohé eny nechápou kdy mu eně řekne e je pro ní schopen skočit z mostu spáchat cokoli s příznakem smrti. Jo to mi pomůe kdy to udělá obyčejně zní odpověď. Vůbec nechápete jak silnou lásku a co ve je mu v tom slově smrt pro Vás nádherná stvoření udělat. Ochránit, udělat toho posledního sz posledních otroka eny, aby jste se měli lépe byly krásné a astné aby vás astné a krásné viděl, protoe jinak nejste enou pro kterou stojí zemřít. Jen ten mu kterej pro enu chce zemřít je hodem osvícení a taková ena, která to mui "splní" proije s ním, je pak bohyní. Ale ono to je pořád o tom, já ho tak milovala a on el. Ano el nebo zemřít pro enu je krásné, ádherné poslání a hledá tu, která mu toto umí dát DAREM. Tohle dání je to a tou nejkrásnějí láskou tu se naučte. Tu sobeckou si nechte a plačtu tu srdce i nesrdce ryvně. Říkám naučte se chápat muský svět jeho samotu. Právě milenky vás mohou naučit tomu sdílemí světa muské samoty. Buďte za ně vděčné e jsou mladé, staré, krásné i onaké. To by vás mělo budrcovat k tomu brát muovu samotu na vědomí, ne sebe ale i ten vá prst součast vaeho světa, těla mue.
Upravil(a) Pisatel (10. 1. 2008 12:35)
Není tady
helena napsal(a):
Ano eny odchází kdy ne "I" ale kdy pláčí. Ale zeplala jsi se mue proč pláče? Zeptej se mue který pláče co se mu stalo.
Není tady
Aby ten vnitřníé pláč utiil a nebolelo ho to tak odchází za jinou.
Tak to je ta nejúasnějí omluva odchodu, kterou jsem kdy slyela. To musím poradit svým záletným kamarádům, protoe a TOHLE řeknou doma, manelky to určitě pochopí.
zejména v době kdy jsou jetě děti postaveny mezi enu a mue tak on je ten 99 a jetě za rohem
No vidí, a já husa jsem si vdycky myslela, e děti máme proto, aby nás spojovaly, abychom s nimi byli konečně rodina.
Zkuste si holky áhnout do svého mylení jak moc znáte po 2-5-10-15-20-30 letech své mue a jejich potřeby a přání.
Poradil bys toté naim partnerům?
Není tady
Largo napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Dalí adeptka na srceryvný pláč, jak je ten její nemoný chlap, který ji zničil ivot.....
Jestli se rychle nepostaví na vlastní nohy, stopro to tak dopadne.
No hlavně pokud hodně rychle nepochopí, e nikdo jiný nemá tu moc ji ivot ničit, e to můe jen ona sama svými patnými rozhodnutími, která včas nerozpozná......
Není tady
helena napsal(a):
Aby ten vnitřníé pláč utiil a nebolelo ho to tak odchází za jinou.
Tak to je ta nejúasnějí omluva odchodu, kterou jsem kdy slyela. To musím poradit svým záletným kamarádům, protoe a TOHLE řeknou doma, manelky to určitě pochopí. Stejně jako teď ty, to ony pochopí. Ten pláč se slzami po tváři je vidět, ten vnitřní nevidí proto neraaguje. A není co chápat, je třeba konat a to je setsakra rozdíl
zejména v době kdy jsou jetě děti postaveny mezi enu a mue tak on je ten 99 a jetě za rohem
No vidí, a já husa jsem si vdycky myslela, e děti máme proto, aby nás spojovaly, abychom s nimi byli konečně rodina.
Krásné, ale tolik keců, např. já tu dřepím s děckama, jsou nemocné a ty jen ta rachota, stavba tohle támhle.... to není rodina, ale výčitkaZkuste si holky áhnout do svého mylení jak moc znáte po 2-5-10-15-20-30 letech své mue a jejich potřeby a přání.
Poradil bys toté naim partnerům? Já jsem tu poradna? Na to tu je Pandořina kola. Já jsem jen negativní, nemocný, oputěný, osamocený, ločící se se ivotem a dost často provokatér. Ze to ve kole neprobýráte to se ptejte paní ředitelky, ona píe osnovy ona ví co je pro Vás a vae partnery nejlepí. A ne pro parnery oni /my mui to víme/ kdo to neví jste vy, milé a krásné dámy, toti kdy vy tohle doceníte nebude třeba se ptát co potřebujete vy...... Já jsem ten poslední z posledních, který můe mluvit, radit podávat informace. A dost často hlavně teď nad odstřel.
P.S omlouvám se za negativní a moná i emotivní vystoupení na které je i tato reakce. I tak vás mám rád a přeji jen a jen věrné a milé
Upravil(a) Pisatel (10. 1. 2008 12:59)
Není tady
"Jen ten mu kterej pro enu chce zemřít je hodem osvícení a taková ena, která to mui "splní" proije s ním, je pak bohyní."
Tak větí ptákovinu jsem v ivotě fakt neslyela.....
Upravil(a) Pandorraa (10. 1. 2008 12:58)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
"Jen ten mu kterej pro enu chce zemřít je hodem osvícení a taková ena, která to mui "splní" proije s ním, je pak bohyní."
Tak větí ptákovinu jsem v ivotě fakt neslyela.....
A to není ze mně, ale z knihy aman. Ale holka ono to funguje. A dokonce v mé rodině, nebo kdoyi v ní proil nevěru a původní manelství poté co se to stalo se stalo vzorem vech. A bylo to v duchu oné knihy Ono někdy netřeba slyet ale sledovat a číst studovat mluvit a ne odsekávat a plést či etřit na věnce.
Není tady
včera jsme měli hromadu času vechno probrat...řekla jsem mu ve od plných plic, co se mi líbí a co ne...a světe div se, souhlas se vím...sklopil ui, velká omluva...e udělal chybu, e se mu líbí baculky, a já váím 40kg i s postelí..tak jsem mu prostě řekla, e mě měnit nebude, e pokud mě chce, tak takovou jaká jsem a basta...odkývl mou pravdu a uili jsme si krásnou noc a do rána..a teď v práci spím skoro na stole...a on taky:-)
díky za Vae názory...
mimochodem..i mui pláčou...i eny...a chyba můe být na jedné i na druhé straně..nevěry, li apod jsou podle mého názoru úplně vyrovnané..
Není tady
Andrýsek napsal(a):
včera jsme měli hromadu času vechno probrat...řekla jsem mu ve od plných plic, co se mi líbí a co ne...a světe div se, souhlas se vím...sklopil ui, velká omluva...e udělal chybu, e se mu líbí baculky, a já váím 40kg i s postelí..tak jsem mu prostě řekla, e mě měnit nebude, e pokud mě chce, tak takovou jaká jsem a basta...odkývl mou pravdu a uili jsme si krásnou noc a do rána..a teď v práci spím skoro na stole...a on taky:-)
díky za Vae názory...
mimochodem..i mui pláčou...i eny...a chyba můe být na jedné i na druhé straně..nevěry, li apod jsou podle mého názoru úplně vyrovnané..
Andrýsku, a to jako hodlá přibrat ??
Nějak mi v tom uniklo, co jsi vlastně na začátku svého vlákna označila za vá " problém" ???
On s tebou nechtěl spát, protoe jsi hubená ??
Nebo se tou vaí debatou vyplavil dalí problém ? Tvá přitalivost díky váze ?
Není tady
Andrýsku - co tenhle scénář ? ( Sluníčko se určitě nebude zlobit )
Ty začátky jsou vdycky krááááásne !
Ahoj holky..prosím, jestli jste se někdo s mým příběhem setkal, napite...
Po 6.letém vztahu jsem si nala nového přítele..ve vypadalo nádherně..ne.Začalo to jeho dluhy, které jsem mu pomohla úspěně vyřeit, nastěhovali jsme se do mého nového bytečku. Můj pes (podotýkám, e jsem na něm závislá), on a já. Bohuel garsonka byla pro něj moc malá a já neustále slýchala uráky jak mne, tak i psa, o kterého se nemusel vůbec starat, ale vdycky kdy udělal psík chybu bylo zle. Několikrát se zbalil a ujel autem, z hospody nikdy nepřiel včas a dokonce jsem měla pocit, e kdy je tam, nic ho nezajíma.Nechodil pravidelně..jen občas.
No a pak to přilo...byla jsem v jiném stavu.Nikdy toho nebudu litovat, protoe mimo je to nejkrásnějí, co mne v ivotě potkalo:-)).
Jene, malý byt, on,mimo,psík a já. Mne by to ani nevadilo..stejně jsem se o ve starala, ale bylo to psycho. Tak jsme sháněli domeček...nikdy jsem něchtěla koupit starý dům, protoe jsem věděla, e on nemá smysl pro pořádek, ale stejně jsme ho koupili,opravili a začlo to.
Pár příkladů: kdy se sním snaím řeit věci, které by měl udělat, tak je jak neurvalý, od té doby co jsme se nastěhovali má na vechno čas. Kámen úrazu je to, e mě začíná uráet" megero, nevaň kraviny a spoustu jiných slov. Bohuel by se sem ve nevelo, ale princip je v tom, e vechny jeho chyby a zlosti jsou nahrazeny nekonečným omlouváním a slibováním.Připadne mi to jak s alkoholikem.
Nevím co mám dělat.Jsem tam, kde mě chtěl mít...sama na vesnici a jen pro něho.Navíc i po sexuální stránce se chová hrozně.
Dostala jsem peníze z bytečku a nevím jestli je mám dát do baráčku, nebo nechat na horí časy pro sebe a mimčo.
Ráda bych tady napsala daleko víc, ale koukám, e to asi nebude k pochopení) Zatím se mějte moc hezky
Není tady
ne, lo o to, e byl přesvědčenej o tom, e mě vykrmí:-)
ale snad pochopil, e to nepůjde:-)
a v posteli to klape perfektně:-)
Není tady
Nemůu si pomoc, ale tvoje " vzdechy" jsou v tomhle vztahu taky...
.............Tak já bych to uvedla na pravou míru....
Je to podobný,jak to má "katak"...s tím rozdílem,e mě peníze k němu netáhnou,nedává mi nic!!!(krom bydlení).
Kolikrát taky nemám co do pusy,ale malé a pesanovi neodepřu. Jsou to má rozhodnutí a závazky a musím tuhle situaci zvládnout...
Nejvíc trpím,kdy vechno svádí na psa......,kdy jsme se poznali...,straně se mi líbilo,e mého psa miluje a dneska ho nemůe vystát!!!!
Kdybyste ho znali...,je to retriever a je sladkej,nikomu nic nedělá a malá ho miluje a já taky, jene s takovýma názorama z okolí jsem nepočítala.
Kdy jsem chtěla jít k mámě,tak mi řekala,e mi malou nebude hlídat na úkor venčení psa!!!jene ona nechápe,e ta půlhoďka s ním sama venku je pro mě lepí,ne spánek...atd...,ale ot pochopí jen ten,kdo má psa:-( a má rád zvířata..
Já to bohuel nezvládám!!!Take potřebuju někoho,kdo mi buď pohlídí malou nebo půjde ráno na venčení,abych nemusela s malou hned ven....
Dokáete si představit tu situaci.Jsem v pasti!!! Kdy jsem ve zváila,tak jsem s pláčem přistoupila na to,e ho dám na nějakou dobu ke známým,co mají taky retrievery,nebo k bývalému,co ho miluje,ale to se Mu nelíbilo a slíbil,e mi ho bude ráno venčit...
Včera večer,opět po hádce mi řekl,e ho venčit nebude,a na to zapomenu!!!e nebude vstávat o 10 min.dřív.
Není tady