6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky holky, jen by mě zajímal Vá názor..
chodím s klučinou, mě 25, jemu 33, dali jsme se dohromady teprve nedávno...ale..začali jsme makat na miminku a chceme se vzít, to by tak nevadilo, ale začínám zjiovat, e na mě neskutečně árlí...problém je ten, e jsem někdy před rokem chodila a chviličku ila s jeho bráchou...kdy jsme se dali dohromady, věděl to, nic jsem mu nezapírala...ale..občas se trochu napije a začne vysírat a vytýkat minulost..a to se přece nedělá..ptá se mě, co jsem s kým dělala, s kým jsem co měla, jestli ten či ten byl lepí, jestli je lepí on nebo jeho brácha???!!! Tak jsem mu řekla, e to s ním probírat nehodlám a on se urazil....
je hrozně majetnický - byli jsme u něj doma, jeho mamka mi dala najíst, on nechtěl, nabalila mu jídlo ke mě domů..a tam po mě chtěl, e budeme jíst spolu..nedokázal pochopit, e jsem najezená od nich, tak se urazil a el domů - e se celý den nevidíme a e s ním nechci večeřet..
jsem nenormální e ho nechápu?? řeíte minulost Vaeho partnera a baví Vás pitvat se v minulosti???
Není tady
Andrýsek napsal(a):
chodím s klučinou, mě 25, jemu 33, dali jsme se dohromady teprve nedávno...ale..začali jsme makat na miminku a chceme se vzít, to by tak nevadilo, ale začínám zjiovat, e na mě neskutečně árlí...problém je ten, e jsem někdy před rokem chodila a chviličku ila s jeho bráchou...kdy jsme se dali dohromady, věděl to, nic jsem mu nezapírala...ale..občas se trochu napije a začne vysírat a vytýkat minulost..a to se přece nedělá..ptá se mě, co jsem s kým dělala, s kým jsem co měla, jestli ten či ten byl lepí, jestli je lepí on nebo jeho brácha???!!! Tak jsem mu řekla, e to s ním probírat nehodlám a on se urazil....
je hrozně majetnický - byli jsme u něj doma, jeho mamka mi dala najíst, on nechtěl, nabalila mu jídlo ke mě domů..a tam po mě chtěl, e budeme jíst spolu..nedokázal pochopit, e jsem najezená od nich, tak se urazil a el domů - e se celý den nevidíme a e s ním nechci večeřet..
jsem nenormální e ho nechápu?? řeíte minulost Vaeho partnera a baví Vás pitvat se v minulosti???
Můj názor - jsi blázen, e s takovým člověkem ( zatím ho vůbec nezmá - teprve poznává ) u "maká" na dětech
Není tady
Andrýsek napsal(a):
Ahoj.......nenormální nejsi e ho nechápe.....pochopit chlapy snad ani nejde ....stejne tak jako eny.....ale ty píe e jste se dali dohromady teprve nedávno.......tím myslí horizont ...týdnů...měsíců?? Rozhodně jsi udělala dobře e s ním nechce řeit tvé minulé vztahy ..obzvlátě ten s jeho bratrem ...To se nemá řeit nikdy od toho je to MINULOST a jediný co si z ní můe odnést ponaučení!!!! Do budoucna by to nedělalo dobrotu!!!
já nevím nechci tě odrazovat...to vůbec ne.......ale já osobně bych s tím miminkem počkal a malinko ustoupí ta zamilovanost a přijde ta opravdová láska aby se nestalo e tě překvapí jetě jiné věci ohledně partnera ne jsou tyto co jsi sem napsala.
Není tady
známe se vlastně dlouho, dost dlouho..ale jako partneři jsme spolu ne tak dlouho..jei, to zní hrozně, jak jsem to teď napsala...
straně mě tve, e jsem kdy s jeho bráchem...ale co u nadělám..nic..a snad to upadne v zapomnění...
Není tady
Andrýsek napsal(a):
známe se vlastně dlouho, dost dlouho..ale jako partneři jsme spolu ne tak dlouho..jei, to zní hrozně, jak jsem to teď napsala...
straně mě tve, e jsem kdy s jeho bráchem...ale co u nadělám..nic..a snad to upadne v zapomnění...
Jak dlouho spolu bydlíte ?
Není tady
Andrýsek napsal(a):
Co si dát na čas a nejdřív se poznat - poznávat ??
Kam spěchá dětma ? Ani se pořádně neznáte - u teď po pár měsících píe věci ) o kterých jsem přesvědčená, e jsou pro spokojené souití, vcelku podstatný ) a tobě vadí ...
Kam se ene ?
Není tady
snad to upadne v zapomnění...
Neutěuj se - neupadne. Obzvlá, kdy to bylo tak nějak "v rodině". A jak píou ostatní - proč tak spěchá do prů..ru? árlí, vyčítá, vyzvídá, vytýká, je majetnický, občas se napije a vysírá... to jsou tvoje slova. Nedělej si iluze, e ho ty a nebo dítě změní... Nezmění, ale s miminem v náručí se ti od něj bude mnohem hůř odcházet.
Není tady
No tak Andrýsku, já doufám, e se vám to mimino nepovede. Protoe pak by tě měl uvázanou doma u sporáku s děckem a jetě by tě mohl finančně kontrolovat (ono mateřská není ádný med a kdy nemá svůj opravdový příjem....). Já bych rozhodně od takovýho chlapa prchala, jako by mi za patama hořelo. S árlivcem jsem ila několik let, nikdy se nezmění, jen časem přitvrdí. Nebude pomalu smět nikam ven, za rodičema, za kamarádkama. Kadou kámoku ti pomluví, postupně od tebe odseká vekeré vztahy (na tý mateřský mu to půjde nejlíp) a ty nakonec zůstane jako usouená matka na vechno sama. V tu chvíli u pro něj nebude atraktivní a on si začne hledat náhradu za tebe jinde, protoe svoje sebevědomí si na někom budovat musí. A proč ne zrovna na novém objevu? ... take asi tak ... Jo a to uráení se s jídlem, to snad hraničí s násilím, ne? Vdy tě vydírá. Kdy nebude po jeho, tak se urazí. Přítě udělá co? Bude křičet? A pak co? Jednu ti vrazí, kdy s ním nebude chtít jíst? ... jo, i takový vývoj to někdy mívá. Obzvlá, kdy jemu jeho chování přijde jako naprostý normál. Za chvíli tě začne posílat k psychiatrovi, na to skoro vsadím boty. Proboha - s tím miminem fakt počkej. Nebo si aspoň zajisti zadní vrátka (mít se kam vrátit - tj. vlastní byt nebo monost být s rodiči, ani byste se pozabíjeli, a mít dost peněz uloených stranou). To ze mě mluví částečně zkuenost. ivot s árlivcem není procházka růovou zahradou, nehledě na to, jestli se "jen" uráí nebo jestli tě rovnou tříská.
Není tady
to by mu starch nedovolil vztáhnout na mě ruku...na toto je měkota...a kdy u by byla bitka, dám mu já:-)
ale ne, váně...čas je...mám jistotu návratu domů, to je fajn a mám velkou oporu v rodině...take...kdy u se povede nebo nepovede...v tomto jsem asi silák, můj tata pil a byl hroznej otec...a toto pro svoje děti nechci...ale on děti miluje, peníze taky nosí sluný...nikam mi chodit nezakazuje, ale oba máme jistý pravidla a do puntíku je splňujeme oba...take čásek zatím je...
Není tady
Andrýsek napsal(a):
to by mu starch nedovolil vztáhnout na mě ruku...na toto je měkota...a kdy u by byla bitka, dám mu já:-)
ale ne, váně...čas je...mám jistotu návratu domů, to je fajn a mám velkou oporu v rodině...take...kdy u se povede nebo nepovede...v tomto jsem asi silák, můj tata pil a byl hroznej otec...a toto pro svoje děti nechci...ale on děti miluje, peníze taky nosí sluný...nikam mi chodit nezakazuje, ale oba máme jistý pravidla a do puntíku je splňujeme oba...take čásek zatím je...
Nedá mi to ......můe mi prosím napsat jak dlouho jste spolu a jak dlouho spolu ijete ?
Není tady
Teď Andrýsku, teď ti nic nezakazuje, nosí peníze a tak. ... Znám jednu, která se po druhý vdala. Vichni jí říkali - neblbni, on árlí, chlastá a mlátí enský... nevěřila. Dokud spolu chodili, byl bezvadnej. I po svatbě byl bezvadnej. Měla radost, e okolí nemělo pravdu. Poprvé ji ztřískal, kdy byla v 6. měsíci těhotenství, pak u to bylo běné chování. Kdy v práci promluvila s dodavatelem rohlíků o objednávce a jemu to někdo řekl, u ji vyslýchal a případně přidal něco navrch.... Kdy se rozváděla, ti, kteří ji na začátku radili, aby si ho nebrala, to chápali a ti, kteří ho dřív neznali, tak se moc divili. Vdy on je tak bezvadnej! Ano, ale jen navenek. To, co se dělo u nich doma, to bych nikomu nepřála. Ani tobě, Andrýsku. (O tom, e ona ena se bála komukoli svěřit, protoe jí manel neustále říkal, e jí to nikdo neuvěří, asi psát nemusím. A taky e jí to nikdo nevěřil....)
Není tady
jekovi voči, tak snad takto daleko by to nedolo...jsme spolu od listopadu..
a známe se asi dva dalí roky...a to jsme se pravidelně potkávali, bydlíme v jednom paneláku, a pravidelně jsme se potkávali u jeho mamky na kafíčku..
Není tady
Andrýsek napsal(a):
No, on má nejaký mindrák, "zdedi" kočku po bratovi asi neprispieva jeho sebavedomiu. Ja som mala opačný prípad, môj bývalý sa roziiel s kočkou(resp. sa pohádali a ona sa rozila s ním) a čoskoro s ňou začal chodi jeho brat... nevedel to vydýcha. Medzitým mal ďalie baby, potom začal i so mnou, ale stále mal nejaký problém s bratom a so vagrinou... A cca po 6-7 rokoch sa s tým celkom vyrovnal. Ale s tým peklíčkom, čo zaíva ty, sa to asi nedá porovna. Neviem, čo ti poradi, lebo minulos sa zmeni nedá, a keď sa on s ňou nevie vyrovna tak to nevidím ruovo.
Není tady
Andrýsek napsal(a):
jekovi voči, tak snad takto daleko by to nedolo...jsme spolu od listopadu..
a známe se asi dva dalí roky...a to jsme se pravidelně potkávali, bydlíme v jednom paneláku, a pravidelně jsme se potkávali u jeho mamky na kafíčku..
Take spolu zatím ani neijete ?
Jak často se vidáte ?
Jinak kočko - pere mu ? řeili jste otázku peněz ( myslím tím společná domácnost )?
Není tady
Od listopadu a plánujete dítě? Jéimarjá!!! A to ti je 15, e neví, v začátcích společného ivota se oboustranně vyjeví věci, s kterými ten druhý nemusí souhlasit a můe se taky třeba rozhodnout je neakceptovat? A e s dítětem na krku se ti bude to neakceptování podstatně hůř dařit? ... Já se s bývalým znala 4 roky, ne jsme se vzali. Pravidelně jsme se vídali (vlastně kadý den, i s jeho máti). Byl úasnej, někdy se urazil, ale to já jsem se omluvila a jelo se dál. Miloval mě a já jeho. Po těch 4 letech jsme se vzali a narodila se nám holčička. A já zjistila, e on je taky sobecký, vypočítavý, árlivý, líný a spoustu jiných věcí. Protoe jsem ho milovala (pche, v podstatě to byla moje psychická závislost na jeho "miluju tě"), tak jsem se podřídila....dělala jsem to 12 let. Můj bývalý manel není ádná zrůda, nikdy by nikoho neuhodil, to vůbec ne. Ale ten ledový pohled, ty mrazivý slova "Kde jsi byla tak dlouho? Na nákupu, jooo?", ty "zákazy", abych nejezdila na sluební cestu do zahraničí (a já byla nadená, e mě z práce někam vyslali, e mě nemaj´za debila), zákaz dělat si řidičák apod. ...to docela stačí (stejně jsem ho neposlechla). K tomu se přidalo to, e si lítal, kde se mu zamanulo a já doma dělala mámu-tátu, kuchařku, uklízečku, opravářku atd. Jinak je ale můj bývalý moc prima chlap, je s ním sranda, nezkazí ádnou legraci, umí se bavit, i okolí umí bavit. V soukromí ti ale umí říct, e jsi pitomá a nemá svůj názor, deset minut nato tě na návtěvě bere kolem ramen a cukruje. A okolí si pochopitelně myslí, e divná jsi TY, kdy jsi strnulá. (On se nechlubí, jak tě doma poníil jen pár minut předtím.)... Mysli, Andrýsku, mysli. Copak ti ujídí vlak s tím děckem? Nebo si bez dítěte bude připadat neúplná? ... mmch mě by chlap, co árlí na moje bývalý dokonale otrávil. Je sám jetě dítě.
Není tady
jsme spolu denně, peru, vaříme si, staráme se...umýváme nádobí, poklízíme, ehlíme...a skoro vechno on:-)
je zvyklý...byl mimo domov od 18..a teď je u matky, il s přítelkyní a rozeli se..
natěstí není nijak zhýčkaný a maminčin..
Není tady
a co se dítěte týče...a to přijde, tak to přijde..nic nehoníme..
Není tady
Ja by som počkala aspoň pol roka. Ja som s bývalým nemala spoločné diea(nejako ma takéto pnutie prelo, keď dožahla strohá ivotná realita), ale urobila som tú chybu, e som sa k nemu - hoci pod tlakom vonkajích okolností, resp. rodičov - nasahovala po pár týdňoch. Chýbalo nám také to romantické randenie, bezstarostné chvíle niekde v neutrálnom prostredí + prípadne vánivé noci. Prirýchlo sa vkradli povinnosti a "kadodená eď". Dnes by som si asi chcela aspoň nejaký čas vychutnáva tú "novos vzahu" a neponáhžala by som sa do povinností, aké spoločné bývanie prináa.
Není tady
Andrýsek napsal(a):
a co se dítěte týče...a to přijde, tak to přijde..nic nehoníme..
Andrýsek napsal(a):
chodím s klučinou, mě 25, jemu 33, dali jsme se dohromady teprve nedávno...ale..začali jsme makat na miminku a chceme se vzít, to by tak nevadilo.....
...nějak mi přijde e teda ani pořádně nemá jasno co chce.........
Není tady
jde jen o to, e neberu antikoncepci...a pozor si nedáváme...ale můe to trvat roky..tak to myslím..
Není tady
Andrýsek napsal(a):
jde jen o to, e neberu antikoncepci...a pozor si nedáváme...ale můe to trvat roky..tak to myslím..
já si to myslel.......no právě to je to.......jestli by to něchtělo z tvé strany petku zodpovědnosti????...třeba u jen kvůli tomu dítěti kdy né kvůli sobě......jste spolu od Listopu a u teď tě trápí zřejmé problémy.....co myslí e přijde časem a nebo a spolu začnete bydlet a opravdu ít ?? ...vztah není jednoduchej musí se budovat a opečovávat.....ale to nejde s partnerem s kterým máte problémy od začátku ....
Upravil(a) mirekp (9. 1. 2008 12:14)
Není tady
Andrýsek napsal(a):
je hrozně majetnický
neskutečně árlí
občas se trochu napije a začne vysírat
se urazil
a to vechno jsi zjistila teprve od listopadu !!???
Ví, co je na babinetu dobrý ? e si můe za dva roky prolistovat historii a přečíst si, e jsi měla anci věci ovlivnit,ale byla jsi jaksi v zajetí " hormonů" - co si myslím, e jsi
Upravil(a) Santala (9. 1. 2008 12:20)
Není tady
děkuji za Vae názory..budu přemýlet..
Není tady
Andrýsek napsal(a):
děkuji za Vae názory..budu přemýlet..
Dobrej krok
Není tady
Tohle vlakno me desi. Vztah v zacatcich, znaji se z kaficek a z toho, ze si dva mesice perou a vari spolu , pritel uz ted dela sceny, ktere docela hranici s psychickym tyranim (viz ta vecere) a makaji spolu na miminku nebo spis nepouzivaji zadnou antikoncepci a nedavaji si pozor... Drzim palce, at to dobre dopadne. Moje jedina rada je, najet na antikoncepci, poznat se vic a pak se rozhodnout,jestli miminko ano ci ne...
Není tady