|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Aby se vám snáze načítalo, pokračování....
Není tady

Tak po přečtení vašich diskuzí a touze po vůni čerstvýho chlebíčku taky uvažuju o pekárně 
Většina z vás má asi Eta Harmony a jaký je rozdíl mezi Harmony a Siestou?
a ještě se zeptám,když ze začátku budu kupovat jen hotové směsi,budou chlebíky dobrý? nejsem žádná extra kuchařinka a popravdě občas se mi ty popisy zdají složité 
A co je potřeba mít doma jako takovej základ,abych si vždycky mohla upíct chlebíček nebo třeba vánočku?
děkuju a omlouvám se,asi vypadám jako blbec.....ale ta vůně chleba mě fakt láká 
Není tady
Není na tom nic složitého
prostě dáš nejprve vše tekuté potom sypké a nahoru kvasnice, buď nasypeš sušené, nebo rozdrobíš čerstvé - fakt žádná věda
a z hotové směsi to už snad není ani ono
to se povede vždycky 

Není tady
Lucko vůbec se toho neboj já mám Siestu a jaký je v tom rozdíl? Možná cenově.
Jinak je zde plno receptů od holek,tak vidíš jaké suroviny si musíš domů obstarat.A ten základ je hlavně hladká mouka.
Měla jsem z toho taky ze začátku obavy,aby se mi povedl a vždy byl dobrý.Dvakrát jsem koupila už hotové směsi,ale ty nám moc nejedou.Lepší je když si to sama namícháš s různýma moukama.
Není tady
Když jsem já byla obdarována pekárnou,tak jí okolo mě nikdo neměl.Neměla jsem nikoho,kdo by mi poradil.Až jsem narazila na Babinet.
Na typu určitě nezáleží,jen na financích.Já mám tu levnější a obrovská spokojenost!Dnes jí má kolem mě spousta ženských a já můžu radit.Pekárna je bomba!!
Není tady
máme také levnější pekárnu a určitě jsem s ní velice spokojená!!máme tuto:
http://domacipekarny.dama.cz/pekarny.ph … ekarna=165
Není tady
já mám pekárnu díky babinetu, jak jsem o ní pořád četla tak mě to navnadilo a můžu říct že je ráda i moje rodinka

Není tady
Já už pečivo vůbec nekupuji - na domácí stejně žádné nemá
Já mám tuto http://www.nakupuj.com/moulinex-ow30000 … rna/44739/
Není tady
Není nad domácí chlebík.Akorát sem tam koupím rohlík,aby byla změna.
Není tady
Od te doby, co mam pekarnu pecivo uz nekupujeme. 
Není tady

Holky a to všechny si děláte svůj chlebík nebo kupujete směsi ?
Já mám největší starch z toho,že se mě chlebík nebude dařit a ´vzdám to 
Není tady
Lucko radši si to míchám sama, ze směsi nám moc nejedou a ani se to cenově nevyplatí.Neboj se recepty jsem vzala tady od holek a fakt super.
Není tady
Občas koupím slunečnicový z Lidlu,ale jinak míchám svůj.
Není tady
micham si svoje, na dame je receptu spousta a pokud zacnes tim nejjednodussim, tak neni co zkazit.
Není tady
Taky radši míchám svoje, zrovna teď jsem vydolovala háky z chlebíku, který jsem ještě nikdy nezkazila - Rychlý od viktorie - je v receptech.
Už se na něj ráno těším :-)
Není tady

Tak mě včera taťka taky nadělil pekárničku 
Dneska jsem poprvé pekla,jen rychlý na zkoušku z dámy,pro začátečníky a povedlo se
Už mám v sobě dva kousky
jen mě nejdou vydokovat ty háky
Ať tam š´tourám jak tam šťourám pořád drží 
Není tady
já mám ETU a k ní je originál háček taková tyčinka na konci zahnutá na vyjmutí háků
a jde to super

Není tady
Když na háky kápneš olej jako úplně první věc co do pekárny dáváš (ještě před vodou) tak potom vyjedou úplně samy a nemusíš je vůbec vytahovat. Nebo taky můžeš po posledním tom kratičkém promíchnutí rukou namočenou do oleje háky vytáhnout a budeš mít jen otvůrek po šroubku. A jdou ven i obyčejným háčkem na háčkování.
Není tady

Ten háček mám taky,ale nešlo mě to s ním
Zkusím ten olej,rádči bych to pekla bez nich,ale nevím přesně kdy vytáhnout 
Není tady
To vysleduješ, např. u mojí program Základní hnětá celkem 3x - poprvé dlouze, pak ještě jednou po zvukovém signálu a pak už jenom po nějaké chvíli odpočinku jednou kratince promíchne (na mojí pekárně zůstává čas 1:50 přesně do konce) a vtom už jsem nachystaná, namočím prsty do oleje a vytáhnu hák. Tak jednou sleduj a už budeš vědět. Já když zakápnu hák olejem tak vyjede sám a ren řez se jakoby zacelí, nemám tam velkou mezeru.
Není tady
Od soboty mají v Kauflandu v akci směs na slunečnicový chléb za 16,90.
Včera jsem byla pilná, dětem jsem upekla mufiny (podle Labužníka) a rumovou bábovku, co je v posledním Apetiitu. Byla bleskově pryč.
Není tady
Ahoj holky, trošku jsem Vás tu zanedbávala, děti marodí jak jen můžou 
Ito, dík moc za tip, já to v letáku přehlédla, hned odpoledne se tam vydám a koupím.
Světlé chleby peču z mouky, ale tmavý nevím jak udělat, takže občas koupím směs.
Není tady
Holky ahoj
zítra taky něco hodím do pekárny ale ještě nevím co?? Chtěla bych uděla sladké rohlíky snad se povedou, musím najít nějaký recept 

Není tady
Zrovna jsem se divala na na ruzne typy dom.pekarny,jsou tam uvedeny---s 1 hakem nebo se 2,tak nevim co je lepsi Vase zkusenosti????
Není tady
Je to úplně jedno! Každý ti pochválí tu svoji. S jedním hákem zpracuje těsto úplně stejně jako se dvěma. Rozdíl bude spíš ve velikosti pekárny, tak si rozmysli jak velké chleby a kolik těsta budeš většinou potřebovat. Já mám s jedním hákem a peču ten malý chleba, chtěla jsem malou pekárnu a úplně nám to stačí, ale někdo má větší rodinu a peče větší a víc pečiva. Vyber si jaká se ti líbí a podívej se co má za programy.
Není tady