|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Je mi smutno ... prave teraz.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Je. Teď. Nechce se mi spát, číst, pít, někam jít, něco dělat...nic...
Není tady
Mě je taky smutno, ale zase né, tak moc, protže PC funguje. připojení taky, je hluboká noc a tak je předpoklad, že mě nebude nikdo s ničím otravovat...
No a když je PC, tak se můžu "cournout", kde se mě "zamane"... 
Není tady
A začalo pršet....no idyla!
Není tady
Vidíš, vidíš? Máš štěstí!
Zapal si svíčku, nalej si něco "dobrýho" a v klidu a pohodě si můžeš dělat, co chceš... Co by za to jinej dal? 
Není tady
Ale jo, vždyť já vím...Dám si na noc skleničku a bude se mi zdát něco hezkýho...Při dešti se přece spí nejlíp. Tak dobrou noc!
Není tady
Ty jsi ale "baba" morous!
Hele, ber to tak, že máš střechu nad hlavou, co jíst a pít, nikdo ti nedrží pistoly u hlavy a zejtra se asi probudíš ve stejným stavu, jak jsi šla spát!
Co by za to jinej dal?! 
Není tady

Mne bolo hrozne smutno dnes... U nás bolo krásne slnečno a teplo a ja som mala strašnú chuť ísť na vychádzku s Britou, ktorá je už 9 dní mŕtva....
A bolo mi ľúto, že tú krásu neuvidí. Nakoniec som šla na vychádzku s kamoškou a jej psinou, ale aj tak mi bolo smutno, lebo predýtm sme chodievali aj s Britkou, vo štvorici...
Ale teraz som v práci, chystám sa na sťahovanie a nejako nemám čas smutniť. Hádam to zasa prejde.... 
Není tady
Prejde, Seli. Čas je zázračný lekár. 

JJ, hádam áno... ale je to teraz čerstvé. Na budúci víkend idem do útulku zaniesť konzervy a granule po Brite, tak dúfam, že sa odtiaľ nevrátim s novým psom
, to by ma naši asi vyhodili... aj s ním.
Ale pokušenie mám, nie že nie.
Není tady
Seli, a prečo nie? 

Je mi mizerne. Plactiva nalada, schovat se nekomu do naruci by pomohlo aspon trochu a nikde nikdo, aby me poradne obejmul... 
Není tady

Ak nepohrdneš ženskou náručou(vo všetkej počestnosti
) , tak

Není tady

majkafa napsal(a):
Seli, a prečo nie?
No, naši sú tiež rozboľavení po jej smrti, ja sa mám odsťahovať preč, venčenie by sa skomplikovalo... budem mať 2 práce a stíhať veľmi nebudem. Proste osud nám (mne a potenciálnemu psíkovi) asi momentálne nepraje. Ale verím, že raz zasa budem mať podmineky.... Na svojho prvého psa som čakala 24 rokov -ale potom stála za to! - , tak si nejakú chvíľku počkám aj teraz.
Není tady
A přitom máš Taurus takovýho rozchechtanýho avatára.. nějak mi to neštymuje
.
Posílám ti jedno býčí olíznutí
zvané chlupáč ... podporu a solidaritu od zemského soukmenovce 

Práve som sa dozvedela, že som fakt asi najel smrti. Zomrela fenka vlčiaka, ktorú som bola poobede venčiť...
Päťročná, z ničoho nič... Ja asi fakt kam prídem, tam roznášam smrť... aspoň u psov. Neviem, čím som si to vyslúžila....
Není tady

Selima napsal(a):
Práve som sa dozvedela, že som fakt asi najel smrti. Zomrela fenka vlčiaka, ktorú som bola poobede venčiť...
Päťročná, z ničoho nič... Ja asi fakt kam prídem, tam roznášam smrť... aspoň u psov. Neviem, čím som si to vyslúžila....
Sel, neblazni. Ja vim, ze to ted asi neni nic moc obdobi zvlast kdyz ti umrel pejsek ale to preci neni tvoje vina. Moje "americka mati" uz odchovala spoustu psu a nektere z nich musela nechat utratit, protoze to proste neslo dal. To jeste neznamena, ze je andel smrti... A ty jsi opravdu ta posledni, ktera roznasi smrt. 
Není tady

Selima napsal(a):
Ak nepohrdneš ženskou náručou(vo všetkej počestnosti
) , tak
![]()
Beru jakoukoliv naruc
.
Není tady
Někdy se to tak v životě nastřádá. Mě během jedněch prázdnin uteklo kotě, zemřel pes (můj první ) a měsíc nato otec. Pak jsem se chvilku bála, o jakýho blízkýho tvora ještě přijdu.
Pejska jsem si pořídila dalšího a jsem ráda, že ho mám. A na toho prvního vzpomínám často.
Není tady
Oxi napsal(a):
Je mi smutno ... prave teraz.
...vieš si predstaviť tú rezonanciu všetkých "smutniacich"?
Veža v Pize by asi spadla, keby na to reagovala...
tiež smutnim, práve teraz...

Není tady
Selima napsal(a):
Mne bolo hrozne smutno dnes... U nás bolo krásne slnečno a teplo a ja som mala strašnú chuť ísť na vychádzku s Britou, ktorá je už 9 dní mŕtva....
A bolo mi ľúto, že tú krásu neuvidí. Nakoniec som šla na vychádzku s kamoškou a jej psinou, ale aj tak mi bolo smutno, lebo predýtm sme chodievali aj s Britkou, vo štvorici...
![]()
Ale teraz som v práci, chystám sa na sťahovanie a nejako nemám čas smutniť. Hádam to zasa prejde....
...Čas jednej lásky plynie, odplynie.
Čas inej práve nastáva.
Nad tvojím srdcom biela zástava...
...
Není tady
Nad mojím srdcom čierna zástava. 
Selima napsal(a):
Sel, terapeutka mi raz povedala:... "v některých momentech jsme citlivější na věci, kt. zrovna řešíme... vidíme je kolem sebe v gigantických obrazech" (v nečekaných situacích jako bychom spoznávali sebe samotné v jednání jiných lidí, zvířat či jiných bytostí...) ...v jistém smyslu je to pro nás velmi laskavá výzva, abychom se s nima vyrovnali"...
Dlho mi trvalo, než som pochopila, o čo ide...
Moc ti prajem, aby si prišla na to isté... a trebárs aj na niečo viacej...

Není tady
Ale Majko!!!!
majkafa napsal(a):
Nad mojím srdcom čierna zástava.
Není tady
Keď kdesi visí čierna zástava, znamená to, že niekto umrel... je tomu tak?
Není tady