Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 15. 1. 2008 11:26

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Je vám taky někdy smutno...? 2.

Pisatel napsal(a):

vlcice_samotarka napsal(a):

Pisatel napsal(a):

A proč smutná spíš bys měla být šťastná ne?

asi jsi upadl, jak muzu byt stastna?

???? osobně si myslím, že mít partnera, ktwerý tě chce představit rodičům je dobré, ale když chceš být smutná prosím jak je libo.

nenavidim se seznamovat a bavit se s cizima lidma, natozpak s jeho rodici, kteri jsou o generaci starsi.

Není tady

#27 15. 1. 2008 11:31

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

asi jsi upadl, jak muzu byt stastna?

???? osobně si myslím, že mít partnera, ktwerý tě chce představit rodičům je dobré, ale když chceš být smutná prosím jak je libo.

nenavidim se seznamovat a bavit se s cizima lidma, natozpak s jeho rodici, kteri jsou o generaci starsi.

Kde je psáno, že se musíš bavit a že tam musíte být dlouho? je to na tobě jak tohle zvládneš. Ale je to tvůj smutek a tvoje rozhodnutí....

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#28 15. 1. 2008 11:33

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

já tady mám trochu pocit, že ty jsi středem vesmíru a ty ostatní iditoti,že?smile))) Nebo se mýlím? Já taky nemusím rodiče svého přítele,ale čím více s nimi budu bojovat,tak je to hroší.
Hele, buď stručná, slušná a pak už tam nemusíš. Já tam taky nechodím,občas přežiji ty nudné návštěvy (občas se musím taky obětovat...) a pak je klid. A pak přítel musí pochopit, že prostě jsi raději s ním bez doprovodu jeho "kšand" (rodičů)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#29 15. 1. 2008 11:34

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Klubko napsal(a):

já tady mám trochu pocit, že ty jsi středem vesmíru a ty ostatní iditoti,že?smile))) Nebo se mýlím? Já taky nemusím rodiče svého přítele,ale čím více s nimi budu bojovat,tak je to hroší.
Hele, buď stručná, slušná a pak už tam nemusíš. Já tam taky nechodím,občas přežiji ty nudné návštěvy (občas se musím taky obětovat...) a pak je klid. A pak přítel musí pochopit, že prostě jsi raději s ním bez doprovodu jeho "kšand" (rodičů)

godlike Mluvíš mi z duše smile

Není tady

#30 15. 1. 2008 11:38

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

ne, to bude jinak, ja se s nima seznamovat fakt nehodlam. A neseznamim se. aby bylo jasno, spolu nebydlime, vidime se jednou za 14 dni, nemam sebemensi duvod je poznavat.

ad zda ja jsem stred vesmiru ;-))) ne nejsem, to je ten muj je stredem vseho a vestinou dela veci, aniz by se me zeptal na muj nazor. Z toho jsem smutna spis

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 1. 2008 11:40)

Není tady

#31 15. 1. 2008 11:41

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Dobře, neseznamuj. Je to tvé plné právo. Ale ony občas prostě příjdou chvíle,kdy musíš sklonit hlavu,aby sis ještě více od ten nízky strop nenabila...
A věř, že ti to říká osoba,která si svou vlastní blbostí natloukla čumák několikrát.)

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#32 15. 1. 2008 11:41

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Vlčice: To je marný, ale každý jest svého štěstí strůjce. Promiň a přeji ti pěkné smutnění.....

Není tady

#33 15. 1. 2008 11:45

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Klubko napsal(a):

Dobře, neseznamuj. Je to tvé plné právo. Ale ony občas prostě příjdou chvíle,kdy musíš sklonit hlavu,aby sis ještě více od ten nízky strop nenabila...
A věř, že ti to říká osoba,která si svou vlastní blbostí natloukla čumák několikrát.)

diky klubko za radu, uz jsem sklonovala hlavu mockrat, tentokrat tomu tak opravdu nebude.

Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 1. 2008 11:50)

Není tady

#34 15. 1. 2008 13:24

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

ita napsal(a):

Selimo, zažila jsem to před rokem, vím, jak Ti je. Trápila jsem se pár dní, všude jsem ho viděla,pak jsem našla na netu chovnou stanici, kde měli štěňata k odběru a pořídila si štěně. Není jako ten první, ani nikdy nebude, (nezkrotný divoch, ten první byl proti němu ovečka) ale bez psa už jsem si to nedovedla představit. Určitě bych se nedonutila chodit na vycházky, v lese bych se bez něj sama bála... Před rokem mi kamarádka řekla: nebuď smutná, měl s Tebou krásný život. S Tebou určitě taky, pokud můžeš, pořiď si dalšího.

No, to práve momentálne nemôžem... ale sľubujem si, že len čo to trochu pôjde, zaobstarám si ďalšieho. Prvý raz po 17 rokoch som dlhšie bez psa(teda BUDEM DLHŠIE), ale snáď to nejako vydržím. Budem chodiť obťažovať psov mojich kolegov a kamarátov. smile  Je mi smutno, lebo si stále neviem uvedomiť, že tu už nie je. Dnes som jej odložila kostičky z kuraťa, než som si uvedomila, že si už na nich nepochutná... grater

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#35 16. 1. 2008 10:55

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

mne je smutno z me prave hemisfery, skoro permanentne stavkuje

Není tady

#36 16. 1. 2008 12:58

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ako sa to prejavuje???

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#37 16. 1. 2008 14:09

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

omezene schopnosti kreativniho mysleni

Není tady

#38 16. 1. 2008 14:32

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Hm... aj to sa dá vraj trénovať. Ale nemyslím si, že by to bol práve tvoj problém, hoci ťa nejako intímne nepoznám...

Brita

Není tady

#39 16. 1. 2008 14:54

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

Sel, ja si myslim, ze krativity neni nikdy dost

Není tady

#40 16. 1. 2008 15:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, to je fakt... ale dá sa niektorými koníčkami aj povzbudzovať a pestovať... a sú cviky na precvičovnaie hemisfér a ich prepojenia...

Brita

Není tady

#41 16. 1. 2008 16:00

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

chtela bych se hlavne naucit kreativne resit problemy a proaktivne k nim pristupovat ;-)))

Není tady

#42 16. 1. 2008 16:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Tak tu neporaídm, to mi znie ako z príručky Dale carnegie (alebo scientológov).

Brita

Není tady

#43 16. 1. 2008 16:44

vlcice_samotarka
♥♥♥♥♥♥-

buzzwords ;-)

Není tady

#44 16. 1. 2008 19:01

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

Je mi smutno, že mi byly smazány příspěvky, které URČITĚ žádná pravidla Babinetu neporušovaly. Dobře mi tak. Když jsem je tvořila, měla jsem radost a to mi asi nejni přáno... grater

Není tady

#45 16. 1. 2008 19:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

????? Ibaže by boli o niekom... zabanovanom. Tie sa mazali aj moje, aj všetky. Hanba jeho pamiatke.

Brita

Není tady

#46 16. 1. 2008 19:28

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

... Hanba jeho pamiatke...

...a česť porazeným?...

Není tady

#47 16. 1. 2008 19:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

smile Nie... poťažmo ani neviem, kto je porazený... poďme smutniť konštruktívnejšie.

Brita

Není tady

#48 16. 1. 2008 19:49

majkafa
Host

Ano, dneska je mi smutno.

#49 16. 1. 2008 20:15

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

smile ... poďme smutniť konštruktívnejšie.

OK

Celé mesto je dnes smutné.
Smutné parky, smutná pláž.
A ja smútim preukrutne:

Chodím k tebe, keď ma voláš,
chodím, aj keď nevoláš.

Ahoj Sel pussa

Není tady

#50 16. 1. 2008 20:28

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Loni před Vánoci zjistili mé kolegyni leukémii. Teď zemřela a nechala po sobě 11 leté dítě sadgratergratergrater

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí