29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pisatel napsal(a):
vlcice_samotarka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
A proč smutná spíš bys měla být šťastná ne?asi jsi upadl, jak muzu byt stastna?
???? osobně si myslím, že mít partnera, ktwerý tě chce představit rodičům je dobré, ale když chceš být smutná prosím jak je libo.
nenavidim se seznamovat a bavit se s cizima lidma, natozpak s jeho rodici, kteri jsou o generaci starsi.
Není tady
Pisatel napsal(a):
asi jsi upadl, jak muzu byt stastna????? osobně si myslím, že mít partnera, ktwerý tě chce představit rodičům je dobré, ale když chceš být smutná prosím jak je libo.
nenavidim se seznamovat a bavit se s cizima lidma, natozpak s jeho rodici, kteri jsou o generaci starsi.
Kde je psáno, že se musíš bavit a že tam musíte být dlouho? je to na tobě jak tohle zvládneš. Ale je to tvůj smutek a tvoje rozhodnutí....
Není tady
já tady mám trochu pocit, že ty jsi středem vesmíru a ty ostatní iditoti,že?))) Nebo se mýlím? Já taky nemusím rodiče svého přítele,ale čím více s nimi budu bojovat,tak je to hroší.
Hele, buď stručná, slušná a pak už tam nemusíš. Já tam taky nechodím,občas přežiji ty nudné návštěvy (občas se musím taky obětovat...) a pak je klid. A pak přítel musí pochopit, že prostě jsi raději s ním bez doprovodu jeho "kšand" (rodičů)
Není tady
Klubko napsal(a):
já tady mám trochu pocit, že ty jsi středem vesmíru a ty ostatní iditoti,že?
))) Nebo se mýlím? Já taky nemusím rodiče svého přítele,ale čím více s nimi budu bojovat,tak je to hroší.
Hele, buď stručná, slušná a pak už tam nemusíš. Já tam taky nechodím,občas přežiji ty nudné návštěvy (občas se musím taky obětovat...) a pak je klid. A pak přítel musí pochopit, že prostě jsi raději s ním bez doprovodu jeho "kšand" (rodičů)
Mluvíš mi z duše
Není tady
Klubko napsal(a):
já tady mám trochu pocit, že ty jsi středem vesmíru a ty ostatní iditoti,že?
))) Nebo se mýlím? Já taky nemusím rodiče svého přítele,ale čím více s nimi budu bojovat,tak je to hroší.
ne, to bude jinak, ja se s nima seznamovat fakt nehodlam. A neseznamim se. aby bylo jasno, spolu nebydlime, vidime se jednou za 14 dni, nemam sebemensi duvod je poznavat.
ad zda ja jsem stred vesmiru ;-))) ne nejsem, to je ten muj je stredem vseho a vestinou dela veci, aniz by se me zeptal na muj nazor. Z toho jsem smutna spis
Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 1. 2008 11:40)
Není tady
Dobře, neseznamuj. Je to tvé plné právo. Ale ony občas prostě příjdou chvíle,kdy musíš sklonit hlavu,aby sis ještě více od ten nízky strop nenabila...
A věř, že ti to říká osoba,která si svou vlastní blbostí natloukla čumák několikrát.)
Není tady
Vlčice: To je marný, ale každý jest svého štěstí strůjce. Promiň a přeji ti pěkné smutnění.....
Není tady
Klubko napsal(a):
Dobře, neseznamuj. Je to tvé plné právo. Ale ony občas prostě příjdou chvíle,kdy musíš sklonit hlavu,aby sis ještě více od ten nízky strop nenabila...
A věř, že ti to říká osoba,která si svou vlastní blbostí natloukla čumák několikrát.)
diky klubko za radu, uz jsem sklonovala hlavu mockrat, tentokrat tomu tak opravdu nebude.
Upravil(a) vlcice_samotarka (15. 1. 2008 11:50)
Není tady
ita napsal(a):
Selimo, zažila jsem to před rokem, vím, jak Ti je. Trápila jsem se pár dní, všude jsem ho viděla,pak jsem našla na netu chovnou stanici, kde měli štěňata k odběru a pořídila si štěně. Není jako ten první, ani nikdy nebude, (nezkrotný divoch, ten první byl proti němu ovečka) ale bez psa už jsem si to nedovedla představit. Určitě bych se nedonutila chodit na vycházky, v lese bych se bez něj sama bála... Před rokem mi kamarádka řekla: nebuď smutná, měl s Tebou krásný život. S Tebou určitě taky, pokud můžeš, pořiď si dalšího.
No, to práve momentálne nemôžem... ale sľubujem si, že len čo to trochu pôjde, zaobstarám si ďalšieho. Prvý raz po 17 rokoch som dlhšie bez psa(teda BUDEM DLHŠIE), ale snáď to nejako vydržím. Budem chodiť obťažovať psov mojich kolegov a kamarátov. Je mi smutno, lebo si stále neviem uvedomiť, že tu už nie je. Dnes som jej odložila kostičky z kuraťa, než som si uvedomila, že si už na nich nepochutná...
Není tady
mne je smutno z me prave hemisfery, skoro permanentne stavkuje
Není tady
Ako sa to prejavuje???
Není tady
omezene schopnosti kreativniho mysleni
Není tady
Hm... aj to sa dá vraj trénovať. Ale nemyslím si, že by to bol práve tvoj problém, hoci ťa nejako intímne nepoznám...
Není tady
Sel, ja si myslim, ze krativity neni nikdy dost
Není tady
No, to je fakt... ale dá sa niektorými koníčkami aj povzbudzovať a pestovať... a sú cviky na precvičovnaie hemisfér a ich prepojenia...
Není tady
chtela bych se hlavne naucit kreativne resit problemy a proaktivne k nim pristupovat ;-)))
Není tady
Tak tu neporaídm, to mi znie ako z príručky Dale carnegie (alebo scientológov).
Není tady
buzzwords ;-)
Není tady
Je mi smutno, že mi byly smazány příspěvky, které URČITĚ žádná pravidla Babinetu neporušovaly. Dobře mi tak. Když jsem je tvořila, měla jsem radost a to mi asi nejni přáno...
Není tady
????? Ibaže by boli o niekom... zabanovanom. Tie sa mazali aj moje, aj všetky. Hanba jeho pamiatke.
Není tady
Selima napsal(a):
... Hanba jeho pamiatke...
...a česť porazeným?...
Není tady
Nie... poťažmo ani neviem, kto je porazený... poďme smutniť konštruktívnejšie.
Není tady
Ano, dneska je mi smutno.
Selima napsal(a):
... poďme smutniť konštruktívnejšie.
OK
Celé mesto je dnes smutné.
Smutné parky, smutná pláž.
A ja smútim preukrutne:
Chodím k tebe, keď ma voláš,
chodím, aj keď nevoláš.
Ahoj Sel
Není tady
Loni před Vánoci zjistili mé kolegyni leukémii. Teď zemřela a nechala po sobě 11 leté dítě
Není tady