|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Není tady

Ted je mi velmi smutno, protoze nemuzu spat
. A uz vidim, jak bude probihat dnesni den. Budu ochrapana s klizicima se ocima a uderem pul osme, kdy koncim, zazracne oziju.
Není tady

S mojím chlpatým dieťaťom ideme do posledného kola... Dohadujeme sa, kedy ju dať uspať... Je zmrznutá zem, ani pochovať na chate ju nemôžeme... Nemáme ju tam ako odviezť. Pôjde asi do kafilérie, kde z nej urobia krmivo pre ostatné psy... Som na sr.a.č.ky.
Není tady
Selima napsal(a):
S mojím chlpatým dieťaťom ideme do posledného kola... Dohadujeme sa, kedy ju dať uspať... Je zmrznutá zem, ani pochovať na chate ju nemôžeme... Nemáme ju tam ako odviezť. Pôjde asi do kafilérie, kde z nej urobia krmivo pre ostatné psy... Som na sr.a.č.ky.
Nebuď pořiď si rychle nového. Uvidíš bude to dobrý. Nemylsly na to co s touto přej jí to nej co může být. Miluji tě
Není tady

Ja... teraz nemám pdomienky na psa a naši mi už odmietajú s ďalším psom pomáhať - nečudujem sa, momentálne to prežívajú horšie ako ja. A ja už nechcem byť uspávačkou psov...
Není tady
Selima napsal(a):

Není tady

kujem.

Není tady
Selima napsal(a):
A ja už nechcem byť uspávačkou psov...
Seli,
ničím takovým nejsi... hafy mají kratší život než lidé, a o to víc radosti jim dovedou dát. Myslím na vás obě
.
Až se smíříš a smutek trochu povolí, další pejsek bude šťastný, že tě má.
Přece budeš mít vlastní bydlení....
Drž se. 
Není tady

Tak, hovorte mi Anjel smrti...
Není tady
Selima napsal(a):
Tak, hovorte mi Anjel smrti...
Jenom anjel...
Není tady

Ďakujem...
Není tady
Selimko.. vím, že to moc bolelo a ještě nějaký čas bude, ale udělala jsi pro Britu to jediné co šlo. Děkuji Ti za Tvoji odvahu. Jsi statečná baba, hlavu vzhůru.

Ďakujem... chcem veriť, že máš pravdu.
Není tady
Selima napsal(a):
Ďakujem... chcem veriť, že máš pravdu.
Mám a Ty to víš..Brita je již jinde a je jí dobře. Jistě Tě měla ráda a věděla že není vyhnutí. Nyní je š´tastná na své hvězdičce a shlíží na Tebe.

Není tady

Dnesni den opravdu nezacal dobre 
Není tady
taurus napsal(a):
Dnesni den opravdu nezacal dobre
To máš pravdu zvlášť když ti oznámí žes nepotřebný v zaměstnání

Upravil(a) Pisatel (14. 1. 2008 13:45)
Není tady
je mi smutno, protoze se rozhodl, ze me chce seznamit se svymi rodici ;-(((((
Není tady
Je slušně vychovaný, rodiče Tě chtějí poznat. To ustojíš, neboj. Moje tchýně mě podrobila kádrovému pohovoru, aby věděla, z jaké jsem rodiny a dnes spolu docela vycházíme.
Není tady
vlcice_samotarka napsal(a):
A proč smutná spíš bys měla být šťastná ne?
Není tady
jenze jnemam o to vubec zajem
Není tady
Pisatel napsal(a):
asi jsi upadl, jak muzu byt stastna?
Není tady
Pisatel napsal(a):
asi jsi upadl, jak muzu byt stastna?
???? osobně si myslím, že mít partnera, ktwerý tě chce představit rodičům je dobré, ale když chceš být smutná prosím jak je libo.
Není tady
Selimo, zažila jsem to před rokem, vím, jak Ti je. Trápila jsem se pár dní, všude jsem ho viděla,pak jsem našla na netu chovnou stanici, kde měli štěňata k odběru a pořídila si štěně. Není jako ten první, ani nikdy nebude, (nezkrotný divoch, ten první byl proti němu ovečka) ale bez psa už jsem si to nedovedla představit. Určitě bych se nedonutila chodit na vycházky, v lese bych se bez něj sama bála... Před rokem mi kamarádka řekla: nebuď smutná, měl s Tebou krásný život. S Tebou určitě taky, pokud můžeš, pořiď si dalšího.
Není tady