Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 25. 4. 2008 9:45

mag
♥♥♥♥♥♥♥

Re: platba u lékaře

Kotěvbotě napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

helena napsal(a):

Tenhle týden mluvili ve zprávách o pánovi, který si zánět středního ucha léčil volně dostupnýma kapkama. Leží ve špitále v bezvědomí s pneumokokovou infekcí v mozku...

A ty chceš asi naznačit, že za to může strašná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?

Proč do toho hned motáš poplatky?? Třeba je ten pán z těch, kteří prostě k lékaři nechodí. Takových je spousta. Můj táta v životě k lékaři nešel (taky na to dojel, zemřel ve 49 letech na infarkt v práci) všechno léčil po domácku a to poplatky ještě neexistovaly.

Asi že je to v tématu platba u lékaře ????

Není tady

#1002 25. 4. 2008 9:47

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

mag napsal(a):

Kotěvbotě napsal(a):

chromý zlý dědeček napsal(a):

A ty chceš asi naznačit, že za to může strašná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?

Proč do toho hned motáš poplatky?? Třeba je ten pán z těch, kteří prostě k lékaři nechodí. Takových je spousta. Můj táta v životě k lékaři nešel (taky na to dojel, zemřel ve 49 letech na infarkt v práci) všechno léčil po domácku a to poplatky ještě neexistovaly.

Asi že je to v tématu platba u lékaře ????

Já měla na mysli toho pána.......big_smile

Není tady

#1003 25. 4. 2008 9:50

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Heleno souhlas,potom je to jen a jen jeho blbost,to se přeci musí poznat že je něco jinak,že to není jen nějaká bolístka ale někdo radši bude trpět.A i kdyby tak 30 korun není 3 000.

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#1004 25. 4. 2008 9:52

Kotěvbotě
♥♥♥♥♥--

Mě když bylo minulý týden zle, tak jsem šla k lékaři šupem a ráda, jelikož jsem věděla, že mi pomůže a bylo mi úúúplně fuk, že tam nechám nějakých 30 kaček a pak ještě 30 dalších za recept stolt Jediné co mi vadilo bylo, že jsem musela s horečkou v čekárně vyčumět asi tak dvě hodiny než mě vzali, páč přednostně neberou neutral

Není tady

#1005 25. 4. 2008 10:59

PetrV
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Kotěvbotě napsal(a):

Mě když bylo minulý týden zle, tak jsem šla k lékaři šupem a ráda, jelikož jsem věděla, že mi pomůže a bylo mi úúúplně fuk, že tam nechám nějakých 30 kaček a pak ještě 30 dalších za recept stolt Jediné co mi vadilo bylo, že jsem musela s horečkou v čekárně vyčumět asi tak dvě hodiny než mě vzali, páč přednostně neberou neutral

No a za tohle bych si klidně připlatil. Objednání na konkrétní čas. Ale přijít třeba na kontrolu a v čekárně už čeká třicet lidí s chřipkou - to je opravdu umění nic nechytit sad Někdy je mi v čekárně doslova zle a mám pocit, že od doktora odejdu s většími zdravotními problémy, než se kterými jsem tam přišel. Přitom nemám pocit, že by to na západě bylo stejně špatné (a to mají méně doktorů na obyvatele než my v ČR).

Není tady

#1006 25. 4. 2008 11:08

dixina
♥♥♥♥♥♥-

Souhlasím s PetremV!!!

Jsem něžný, jsem krutý, ale jsem ŽIVOT. Pláčeš? I v slzách je síla, tak jdi a žij....!

Není tady

#1007 25. 4. 2008 11:26

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Já si myslím, že by stačily jen ty důsledné kontroly a pak popřípadě výrazný postih. Pak by se nemocenská nezneužívala. Nemá cenu postihovat šmahem všechny lidi kvůli nějakým flákačům. Mimochodem, loni jsem přecházela asi půl roku úpo*ný kašel s teplotami. Bez neschopenky, symozřejmě, s antibiotiky na pochodu, protože přeci nebudu marodit s kašlem. Po tom půl roce jsem dostala vysoké horečky a byl mi zjištěn zlatý stafilokok(nález byl prý "výrazný"). Ono se všechno odhadnout nedá a my, co nejsme zvyklí marodit, tak to řešíme přechnázením. A je nás dost. Jen mi vadí, že když pak opravdu onemocníme, měli bychom na tom být tak bití a nedostat první tři dny peníze.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí