29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Kotěvbotě napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
helena napsal(a):
Tenhle týden mluvili ve zprávách o pánovi, který si zánět středního ucha léčil volně dostupnýma kapkama. Leží ve špitále v bezvědomí s pneumokokovou infekcí v mozku...
A ty chceš asi naznačit, že za to může strašná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?
Proč do toho hned motáš poplatky?? Třeba je ten pán z těch, kteří prostě k lékaři nechodí. Takových je spousta. Můj táta v životě k lékaři nešel (taky na to dojel, zemřel ve 49 letech na infarkt v práci) všechno léčil po domácku a to poplatky ještě neexistovaly.
Asi že je to v tématu platba u lékaře ????
Není tady
mag napsal(a):
Kotěvbotě napsal(a):
chromý zlý dědeček napsal(a):
A ty chceš asi naznačit, že za to může strašná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?Proč do toho hned motáš poplatky?? Třeba je ten pán z těch, kteří prostě k lékaři nechodí. Takových je spousta. Můj táta v životě k lékaři nešel (taky na to dojel, zemřel ve 49 letech na infarkt v práci) všechno léčil po domácku a to poplatky ještě neexistovaly.
Asi že je to v tématu platba u lékaře ????
Já měla na mysli toho pána.......
Není tady
Heleno souhlas,potom je to jen a jen jeho blbost,to se přeci musí poznat že je něco jinak,že to není jen nějaká bolístka ale někdo radši bude trpět.A i kdyby tak 30 korun není 3 000.
Není tady
Mě když bylo minulý týden zle, tak jsem šla k lékaři šupem a ráda, jelikož jsem věděla, že mi pomůže a bylo mi úúúplně fuk, že tam nechám nějakých 30 kaček a pak ještě 30 dalších za recept Jediné co mi vadilo bylo, že jsem musela s horečkou v čekárně vyčumět asi tak dvě hodiny než mě vzali, páč přednostně neberou
Není tady
Kotěvbotě napsal(a):
Mě když bylo minulý týden zle, tak jsem šla k lékaři šupem a ráda, jelikož jsem věděla, že mi pomůže a bylo mi úúúplně fuk, že tam nechám nějakých 30 kaček a pak ještě 30 dalších za recept
Jediné co mi vadilo bylo, že jsem musela s horečkou v čekárně vyčumět asi tak dvě hodiny než mě vzali, páč přednostně neberou
No a za tohle bych si klidně připlatil. Objednání na konkrétní čas. Ale přijít třeba na kontrolu a v čekárně už čeká třicet lidí s chřipkou - to je opravdu umění nic nechytit Někdy je mi v čekárně doslova zle a mám pocit, že od doktora odejdu s většími zdravotními problémy, než se kterými jsem tam přišel. Přitom nemám pocit, že by to na západě bylo stejně špatné (a to mají méně doktorů na obyvatele než my v ČR).
Není tady
Souhlasím s PetremV!!!
Není tady
Já si myslím, že by stačily jen ty důsledné kontroly a pak popřípadě výrazný postih. Pak by se nemocenská nezneužívala. Nemá cenu postihovat šmahem všechny lidi kvůli nějakým flákačům. Mimochodem, loni jsem přecházela asi půl roku úpo*ný kašel s teplotami. Bez neschopenky, symozřejmě, s antibiotiky na pochodu, protože přeci nebudu marodit s kašlem. Po tom půl roce jsem dostala vysoké horečky a byl mi zjištěn zlatý stafilokok(nález byl prý "výrazný"). Ono se všechno odhadnout nedá a my, co nejsme zvyklí marodit, tak to řešíme přechnázením. A je nás dost. Jen mi vadí, že když pak opravdu onemocníme, měli bychom na tom být tak bití a nedostat první tři dny peníze.
Není tady