27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Pisatel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kam pak se nám poděla miliarda vybraných korunek od nemocných? !!!!!!! On nám to neví ani pan ministr je se duoval sliboval a zaklínal vechny jak se bude etřit a jak se nám to zdravotnictví zlepí zdokonalý a zpřístupní zejména pro pacienty s onkologií a sloitými nemoci. e v době socánků jsem za svou léčbu platil 5 000 a dnes u 7000 to nezajímá nikoho e Pane kapitáne kapitalistického průmyslu!
e by skončila v kapsách soukromých pánů doktorů v jejich bavoráčcích či dovolených kdesi na Bali či jiných exotických místech modré planety , kdy jak káe zákon a jeho autor to má jít do zlepení zdravotní péče? (e by péče o sebe samého?![]()
) Aj zase jedna nepříjemná informace pro pravičáky i levičáky.
No tak to je kravina. Kontrolní otázka (chce to trochu matematického uvaování) - pokud by se o tu 1 mld. podělilo vech cca 35000 lékařů (údaj k 1.1.2005), za jak dlouho asi budou mít na toho bavoráka a dovolenou na Bali?
A vezmeme-li v úvahu, e větina z té částky nela na platy lékařů, ale na zlepení provozních slueb zdravotnickcých pracovi ..... dojdem k tomu, e se asi načekají hódně dlouho, pokud raději neodejdou léčit pacienty do Rakouska, Německa nebo i vzdálenějích zemí ...
http://www.vupsv.cz/Fulltext/vz_227.pdfHmmmmmmmm zajímavé. Ale já se ptám ne tebe ale pana ministra a těch co pana mistra vychvalují kde je ta miliarda. Já musím doloit kadou kačku a páni dotoři nikoli to je tedy pan ministr dobrej hospodář!!!
Ani se nedivím e nám ten stát jde cu grut a Euro je v nedohlednu. To za socánku se říkalo někdy v roce 10:) moná 12 teď ani za 100 letHowght končím tohole neplodné debatování. Zamést uklidit a pryč
Pokud se ptá pana ministra, kde jsou vybrané miliardy, tak to jsi na patném místě, ten sem nepřispívá. Ale stačí se podívat na stránky min.zdravotnictví nebo číst např. HN, ne bulvár. Pokud se ptá nás, po*ných pravičáků, tak my ti sdělujeme, e poplatky zůstávají těm zdravotnickým zařízením, kde je vybrali a jsou následně pouívány na jejich provoz či zlepení slueb. Soukromí lékaři na 30 Kč rozhodně nezbohatnou, ti mají příjmy za výkony daleko větí a je to tak správně. Mají toti i zodpovědnost, o které se tobě ani nezdá, na rozjezd podnikání si museli brát úvěry atd. Mám dojem, e z tebe hovoří závist. Pokud by jsi byl ikovný, pracovitý a schopný např. zubař se zavedenou praxí, mohl by jsi klidně také létat na Bali a povaoval by jsi to za naprosto spravedlivé. Protoe ale přerovnává 8,5 hod denně papíry někde v OZP, přirozeně tě to tve. Zkus méně času trávit přispíváním do kdejakých diskuzí a více pracuj, třeba tě nadřízení ocení. A bude mít pak i na těch "ílených" 30 Kč. Já být tvým zaměstnavatelem, odstřihnu tě v první řadě od internetu a to by rázem stoupla produktivita. Právě kvůli lidem, co by chtěli vechno zadarmo a v práci jen tak plkat, jde tento stát zu Grunde. Ovem, vina je i na těch politicích, co si pletou politiku s výnosným byznysem, to má pravdu. Ale změnu k lepímu nastartujeme právě u nás, ne?
Upravil(a) Sněhová vločka (23. 4. 2008 12:29)
Není tady
mag napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Kam pak se nám poděla miliarda vybraných korunek od nemocných? !!!!!!! On nám to neví ani pan ministr je se duoval sliboval a zaklínal vechny jak se bude etřit a jak se nám to zdravotnictví zlepí zdokonalý a zpřístupní zejména pro pacienty s onkologií a sloitými nemoci. e v době socánků jsem za svou léčbu platil 5 000 a dnes u 7000 to nezajímá nikoho e Pane kapitáne kapitalistického průmyslu!
e by skončila v kapsách soukromých pánů doktorů v jejich bavoráčcích či dovolených kdesi na Bali či jiných exotických místech modré planety, kdy jak káe zákon a jeho autor to má jít do zlepení zdravotní péče? (e by péče o sebe samého?![]()
) Aj zase jedna nepříjemná informace pro pravičáky i levičáky.
Ty nemá BMW a nejezdí na Bali? Tak to jsi skutečně chudák. Nějak tě ta advokátská praxe nevynáí. Sousedi jsou oba advokáti. Jeden má meďoura a druhý BMW. Chudáčku pracuj více, abys nemusel závidět.
Já si myslím, e ty peníze kompenzujou doktorům např. nií příjmy od pojioven, protoe se sníil počet pacientů.
Magu samozřejmě, ji je spočítáno, kolik miliard pojiovny za první kvartál uetřily na simulantech.
Někde tu je...
Sněhová vločka napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
No tak to je kravina. Kontrolní otázka (chce to trochu matematického uvaování) - pokud by se o tu 1 mld. podělilo vech cca 35000 lékařů (údaj k 1.1.2005), za jak dlouho asi budou mít na toho bavoráka a dovolenou na Bali?
A vezmeme-li v úvahu, e větina z té částky nela na platy lékařů, ale na zlepení provozních slueb zdravotnickcých pracovi ..... dojdem k tomu, e se asi načekají hódně dlouho, pokud raději neodejdou léčit pacienty do Rakouska, Německa nebo i vzdálenějích zemí ...
http://www.vupsv.cz/Fulltext/vz_227.pdfHmmmmmmmm zajímavé. Ale já se ptám ne tebe ale pana ministra a těch co pana mistra vychvalují kde je ta miliarda. Já musím doloit kadou kačku a páni dotoři nikoli to je tedy pan ministr dobrej hospodář!!!
Ani se nedivím e nám ten stát jde cu grut a Euro je v nedohlednu. To za socánku se říkalo někdy v roce 10:) moná 12 teď ani za 100 letHowght končím tohole neplodné debatování. Zamést uklidit a pryč
Pokud se ptá pana ministra, kde jsou vybrané miliardy, tak to jsi na patném místě, ten sem nepřispívá. Ale stačí se podívat na stránky min.zdravotnictví nebo číst např. HN, ne bulvár. Pokud se ptá nás, po*ných pravičáků, tak my ti sdělujeme, e poplatky zůstávají těm zdravotnickým zařízením, kde je vybrali a jsou následně pouívány na jejich provoz či zlepení slueb. Soukromí lékaři na 30 Kč rozhodně nezbohatnou, ti mají příjmy za výkony daleko větí a je to tak správně. Mají toti i zodpovědnost, o které se tobě ani nezdá, na rozjezd podnikání si museli brát úvěry atd. Mám dojem, e z tebe hovoří závist. Pokud by jsi byl ikovný, pracovitý a schopný např. zubař se zavedenou praxí, mohl by jsi klidně také létat na Bali a povaoval by jsi to za naprosto spravedlivé. Protoe ale přerovnává 8,5 hod denně papíry někde v OZP, přirozeně tě to tve. Zkus méně času trávit přispíváním do kdejakých diskuzí a více pracuj, třeba tě nadřízení ocení. A bude mít pak i na těch "ílených" 30 Kč. Já být tvým zaměstnavatelem, odstřihnu tě v první řadě od internetu a to by rázem stoupla produktivita. Právě kvůli lidem, co by chtěli vechno zadarmo a v práci jen tak plkat, jde tento stát zu Grunde. Ovem, vina je i na těch politicích, co si pletou politiku s výnosným byznysem, to má pravdu. Ale změnu k lepímu nastartujeme právě u nás, ne?
Vločko je to zbytečná ztráta času. Jak má někdo "zelený" mozek/ vem oficírům časem zezelená/ tak to NIKDY nepochopí
Někde tu je...
Pánové ad primo nezávidím není toti co meďák nic moc, ani ten bakeliák. Co z toho stejnak se to vojezdí a abych to hledal na Ukrajině ...
Ad secundo, já mám u vyděláno jen se starejte aby ta ekonomika jela na 250% abych se mohl jen a jen probouzet. my důchodci máme mimo jiné času e a. Tak můem různě přispívat a poukazovat na lendriány.
ad tercio, a jetě lepí vtípky tam nemáte tyhle u jsou obehrané a známe. Zkuste vylovit lepí nějak u to vaeho brebtání usínám Polepete se.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Vločko je to zbytečná ztráta času. Jak má někdo "zelený" mozek/ vem oficírům časem zezelená/ tak to NIKDY nepochopí
Jistě zato zaprdnutejm to dochází vdy a vude a pořád chápou
Není tady
Pisatel napsal(a):
Pánové ad primo nezávidím není toti co meďák nic moc, ani ten bakeliák. Co z toho stejnak se to vojezdí a abych to hledal na Ukrajině ...
Ad secundo, já mám u vyděláno jen se starejte aby ta ekonomika jela na 250% abych se mohl jen a jen probouzet. my důchodci máme mimo jiné času e a. Tak můem různě přispívat a poukazovat na lendriány.
ad tercio, a jetě lepí vtípky tam nemáte tyhle u jsou obehrané a známe. Zkuste vylovit lepí nějak u to vaeho brebtání usínámPolepete se.
Aha, tak já jsem tě asi patně pochopila. Měla jsem dojem, e jsi tu několikrát psal, e jsi zaměstnaný u zdravotní pojiovny. Nevěděla jsem, e jsi starobní důchodce.
Posly a nemá ty náhodou spí nějakou výsluhovou lampasáckou rentu, ne zaslouený starobní důchod?
V důchodovém věku by jsi snad u mohl mít trochu rozumu, ne?
Upravil(a) Sněhová vločka (23. 4. 2008 14:39)
Není tady
Jak tady tak čtu - tak soudruh a zároveň plukovník, to je neléčitelná diagnóza... Vak oni časem vymřou.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
Jak tady tak čtu - tak soudruh a zároveň plukovník, to je neléčitelná diagnóza... Vak oni časem vymřou.
A jdi ty brebto jdi do psychologický hledat oporu jo
Není tady
To je dobře, e ústavní soud zruil neplacenou nemocenskou. To mě na těch vech poplatcích a změnách vadilo nejvíc, protoe tím byli nejvíce postieni lidé, kteří marodí co nejkratí dobu.
Není tady
Judyna napsal(a):
To je dobře, e ústavní soud zruil neplacenou nemocenskou. To mě na těch vech poplatcích a změnách vadilo nejvíc, protoe tím byli nejvíce postieni lidé, kteří marodí co nejkratí dobu.
Já bych zruila placenou nemocenskou o víkendech a nikdo by nemohl říct ani pumpička.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mě to zruení naopak vadí. Podle nějaké průzkumu (vládního, ano) poklesla tato krátkodobá nemocnost o cca 40%! To je přece super, jaký to mělo ozdravný vliv na národ, ne?
Myslím, e to nejvíce postihlo simulanty a hypochondry. Nebo snad ví o nějaké vánějí nemoci, kterou lze vyléčit za 3 dny? Na bolení v krku a zvýenou teplotu si kadý můe vzít aspirin a dovolenou a nemusí ani zaclánět u doktora, navíc spousta firem dává placené tzv. X dny na krátké stonání.
A začne platit to proplácení nemocenské zaměstnavateli, to bude teprve fičák!
Není tady
Nebylo by lepí, kdyby se marodi kontrolovali právě v těch prvních 3 dnech? Lemply by vychytali a ti sluní by na tom nebyli biti. On si kadý tu dovču na nemoc vzít nemůe, take skončí s aspirinem v práci a prská bacily na ostatní. A mnohé mení firmy ty X dny praktikovat nemůou.
Není tady
Judyna napsal(a):
A nemarodí nejkratí dobu ti, kteří vlastně nemarodí vůbec?
A se zruí neplacená nemocenská, ale a jsou pořádné kontroly zaměstnanců. Zneuívání nemocenské u slabích příjmových skupin je velkým problémem.
Není tady
Lidi, já nevím, co pořád vichni mají s tím, jak si lékaři napakují kapsu z vybraných poplatků!
Kamarádka, která je zdravotní sestra (ve státní nemocnici), mi tvrdí, e s tím, jak se zavedly poplatky za návtěvu u lékaře, tak se zároveň přiměřeně sníily platby lékařům od pojioven. Take ne lékaři, ale ve zdravotních pojiovnách zůstane víc peněz z vybraného pojistného!
Nemám důvod jí nevěřit...
Já jsem tedy nečetla celou tuhle diskusi, moná jsem něco přehlídla, ale tohle mě nadzvedává...
Ve výsledku přece jde částečně o to, aby se sníil počet návtěv u lékaře a hlavně ve výsledku aby zůstalo dost peněz v pojiovnách na stále draí a sofistikovanějí hrazenou péči. Ale to by bylo na dalí diskusi.
Není tady
kristla napsal(a):
Lidi, já nevím, co pořád vichni mají s tím, jak si lékaři napakují kapsu z vybraných poplatků!
Kamarádka, která je zdravotní sestra (ve státní nemocnici), mi tvrdí, e s tím, jak se zavedly poplatky za návtěvu u lékaře, tak se zároveň přiměřeně sníily platby lékařům od pojioven. Take ne lékaři, ale ve zdravotních pojiovnách zůstane víc peněz z vybraného pojistného!
Nemám důvod jí nevěřit...
Já jsem tedy nečetla celou tuhle diskusi, moná jsem něco přehlídla, ale tohle mě nadzvedává...
Ve výsledku přece jde částečně o to, aby se sníil počet návtěv u lékaře a hlavně ve výsledku aby zůstalo dost peněz v pojiovnách na stále draí a sofistikovanějí hrazenou péči. Ale to by bylo na dalí diskusi.
To je přesně ono, ale tohle u jaksi novináři nenapíou a ruďasové u teprve ne. A to, e lékárnám se sníily mare, taky ne. Nehledě na to, e lékárny u neúčtují pojiovnám léky, z nich by pojiovny hradily méně ne 30 Kč a nechají pacienta zaplatit plnou cenu, proto ho to tak vyjde levněji. Takových léků je spousta a jediný, kdo na tom uetří, je právě ta pojiovna, která je v naem zdravotnickém systému a právní dungli natolik vemocná, e si můe dovolit otevřeně poruovat smlouvy.
Není tady
PetřeV, souhlasím naprosto s těmi kontrolami. Ty jsou opravdu potřeba. Dalo by se souhlasit i stím, e by se neměla platit nemocenská i o víkendech, i kdy jsou profese, kde se pracuje i o víkendech, tak nevím, jak by se toto oetřilo. To přecházení nemocí, které by neplacenou nem. nastalo, by mohlo znamenat v budoucnu daleko vyí výdaje. I já jsem byla kdysi dávno takto nepstradatelná a přecházením angín jsem si docela zavařila. To bych nedoporučovala.
Není tady
No nevím jak ostatní ale mně zrovna ty 3 dny by stačili na to abych se vyleela kdy mi teče z nosu a prskám a nevím proč bych si měla na to brát dovolenou,to bych si tu dovolenou na rok vyčerpala jen na nachlazení.Takhle člověk bude chodit do práce a roznáet to mezi zdravé lidi.Take s obyčejným nachlazením marodit alespon minimálně měsíc aby se to "vyplatilo".Ty neplacené víkendy beru.
Není tady
Musí se asi najít nějaký kompromis. Samozřejmě lidé nesmí nemoci přecházet nebo si na ně brát dovolenou, ale ani si nesmí u doktorky ukecat dva týdny neschopenku kvůli rýmičce nebo třeba při neschopence pracovat na zahradě. Větina zdravotnické reformy nemá za cíl vybrat peníze, ale naučit lidi se chovat zodpovědně a nezneuívat vemoné "vymoenosti sociálního státu"
Není tady
Sněhová vločka napsal(a):
Judyna napsal(a):
Mě to zruení naopak vadí. Podle nějaké průzkumu (vládního, ano) poklesla tato krátkodobá nemocnost o cca 40%! To je přece super, jaký to mělo ozdravný vliv na národ, ne?
Myslím, e to nejvíce postihlo simulanty a hypochondry. Nebo snad ví o nějaké vánějí nemoci, kterou lze vyléčit za 3 dny? Na bolení v krku a zvýenou teplotu si kadý můe vzít aspirin a dovolenou a nemusí ani zaclánět u doktora, navíc spousta firem dává placené tzv. X dny na krátké stonání.
A začne platit to proplácení nemocenské zaměstnavateli, to bude teprve fičák!
Tak takhle nějak jsem se asi přem měsícem snaila vyléčit bolení v krku - jeden den dovolené, druhý, třetí.... padlo jich celkem 5 a nakonec jsem minulý pondělí stejně k lékaři musela, páč jsem dostala horečky. Take neschopenku, antibiotika, no a dnes u jsem byla v práci. Kdybych bývala k lékaři la hned, nemusela jsem mít horečky, nemusela jsem do sebe cpát antibiotika a nevyplácala bych si tolik dovolený. A hlavně - dostala bych se z toho určitě dřív, ne za půl druhého měsíce
Vechno se prostě dovolenou a aspirinem vyléčit nedá
Není tady
Tenhle týden mluvili ve zprávách o pánovi, který si zánět středního ucha léčil volně dostupnýma kapkama. Leí ve pitále v bezvědomí s pneumokokovou infekcí v mozku...
Není tady
helena napsal(a):
Tenhle týden mluvili ve zprávách o pánovi, který si zánět středního ucha léčil volně dostupnýma kapkama. Leí ve pitále v bezvědomí s pneumokokovou infekcí v mozku...
A ty chce asi naznačit, e za to můe straná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?
Není tady
helena napsal(a):
Čoveče to já se kdysi snail rozehnat ledvinovou koliku Paralenem, taky sem skončil v Motole a v televizi ani slovo. Jo a bylo to za vlády ČSSD.
Není tady
chromý zlý dědeček napsal(a):
helena napsal(a):
A ty chce asi naznačit, e za to můe straná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře? A oni o tom mluvili ve zprávách, hm... Neznáme snad novináře? A jejich HLP filozofii?
Proč do toho hned motá poplatky?? Třeba je ten pán z těch, kteří prostě k lékaři nechodí. Takových je spousta. Můj táta v ivotě k lékaři neel (taky na to dojel, zemřel ve 49 letech na infarkt v práci) vechno léčil po domácku a to poplatky jetě neexistovaly.
Není tady
Já třeba k lékaři nechodím s rýmou a nachlazením,taky si vezmu Paralen a kapky do nosu,třeba toho pána nenapadlo e bude mít meningokoka,jen ho bolelo ucho.
Není tady
A ty chce asi naznačit, e za to můe straná hrozba zaplatit třicetikorunový poplatek u lékaře
Prd a vořech naznačuju! Spí hrozba 3 dnů zadarmo - kdyby to bylo jen nastydnutí, dýl by doma nebyl.
třeba toho pána nenapadlo e bude mít meningokoka,jen ho bolelo ucho
Tajgr, zánět bolí příerně - to u musí mít sakra důvod, aby neel k doktorovi. Jasně, e tě hned nenapadne pneumokok, pokud nejsi odborník, ale ta bolest tě doene aspoň pro něco proti ní.
Není tady