29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
ahoj holky
prosim vas je to ok kdyzadelka v noco strasne rychle zacne dychat? nejdy to je na chvilku, vcera mne vylekala. vzbudilo me to a dychala az tak 15 sekund takto rychle a pak to zopakovala.
a pak se jeste zeptam zacala se mi ze spanku lekat ale frakvence je 4x za minutu rozhodi rucickama , nekdy se z prudka nadechne, a to se opakuje az kyn neusne
dekuji
Není tady
ahoj Eli,
rychlé dýchání u kojenců je normální. Mají rychlejší frekvenci tepu, proto to vypadá,že dýchají jak o život To s rozhazováním ručiček je také obvyklá věc. Můj Lukášek to také občas dělá (většinou to má,když mu dlouho trvalo usnout a nebo po pláči) a tak ho vždy otočím na bok a je po problému. Po chvíli se překulí na záda a už spí zcela v klidu.
Není tady
eligar - neboj, to je normální, Kája když byla takhle malinká tak taky dýchala jako uštvanej pes, a i to rozhazování rukama je normální, často se mi tak i sama sebe probudila že se plácla ručičkou přes obličej. My na to v těch prvních týdnech používali zavinovačku, v tý spala klidněji. Ale vydržela v ní tak do dvou měsíců a pak už jí to nebavilo ;-)
Není tady
Eli ty asi myslíš jakože dýchá normálně a pak z ničeho nic na chvilku začne dýchat rychleji? Ano, to je normální, změní se síla spánku z hlubokého (to dýchá potichu a pomalu) na slabý (dýchá rychle a nahlas). Taky to tak máme, při tom rychlém dýchání je největší pravděpodobnost že se vzbudí, v tu dobu je lepší být jako myška
Není tady
Jo dekuji dekuji dekuji , zase muzu byt klidnejsi manzel se smal z celeho hrdla, jak dychala jako pejsek, a rikal mi ze se lekam zbytecne
Upravil(a) eligar (8. 1. 2008 10:16)
Není tady
Stránky: 1