29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
hledám kamarádku na občasné večerní povídání,manžel se zamiloval a rozvádíme se,večer jsem sama tak koukám na babinec a ráda bych se tady seznámila s holkama kterým je taky smutno nebo je něco trápí...Moc se na vás těším.
Upravil(a) juli (7. 1. 2008 20:39)
Není tady
ahoj. Tak sme na tom stejně, jen já to musím teprve podat (žádost o rozvod). Ráda si budu s tebou psát, jen se moc nedostanu k počítači. Jestli máš ICQ tak si můžem psát i přez něj. Ahoj
Není tady
Ahoj, já jsem z Jižních Čech a v podobné situaci. Připravuji žádost o rozvod, už přes rok bydlíme s M odděleně. On se svojí přítelkyní (a kolegyní, jak originální !) a já sice s dětmi, ale většinou sama, protože "děti" jsou velké.
Zatím si tak nějak zvykám na samotu a přemýšlím, co dál. Byli jsme hodně aktivní a já jsem naším rozchodem přišla o akce s našimi společnými přáteli, což mě dost štve. Mám sice i svoje kamarádky, ale tuhle mezeru jsem ještě nedokázala zaplnit. Zatím .
Není tady
hlásím se do klubu
a lákám do "života po nevěře", tam je holek hromada a vždy zvednou náladu
Není tady
No jo, holky to už asi ví , a já se tedy taky přesunuju.
Není tady
Ahoj juli...ja uz mam rozvod 3roky za sebou...zadala jsem ja..proste jsem to v tom vztahu uz nemohla vydrzet..nemohla jsem "svobodne "dychat..neumim to jinak popsat,po jeho nevere,velkych zarlivych scenach a hoodne pracovniho vytizeni jsem se dobrovolne pro tento krok rozhodla,i presto,ze jsem ho hoooodne milovala...moje zivotni laska, ale kdyz clovek citi, ze to nic neprinasi a jenom bolest a samotu ,mel by myslet na sebe.Dcera se me pta(10let)proc jsme se rozvedli, ale jeste je moc mala na to, aby to pochopila...jinak hlavu vzhuru,vse se napravi,zivot jde dal a pamatuj..kdyz se jedny dvere zavrou---otevrou se jine...:-))
pamatuj....kdyz se jedny dvere zavrou-otevrou se jine:-))
Není tady
to jsi napsala moc hezky!!! Mse semnou rozvádí prej protože jsem strašně hloupá a před 2lety jsem měla autonehodu a to jsem se prej ůplně zbláznila a proto se semnou musí rozvést,jsem psychopad a blázen (který se pouze každý den stará o dvě děti,vozí je do kroužků,opravuje barák a chodí do práce od8 do 18hod)-dobrý důvod.Moc mě to bolí.Dnes máme víročí svatby13let tak jsem mu volala a on byl sprostej že jej praj budím takovou p....,pořád ho miluji jsem blázen ale už to snáším líp teda pokud ho nevidím.
terado napsal(a):
Ahoj juli...ja uz mam rozvod 3roky za sebou...zadala jsem ja..proste jsem to v tom vztahu uz nemohla vydrzet..nemohla jsem "svobodne "dychat..neumim to jinak popsat,po jeho nevere,velkych zarlivych scenach a hoodne pracovniho vytizeni jsem se dobrovolne pro tento krok rozhodla,i presto,ze jsem ho hoooodne milovala...moje zivotni laska, ale kdyz clovek citi, ze to nic neprinasi a jenom bolest a samotu ,mel by myslet na sebe.Dcera se me pta(10let)proc jsme se rozvedli, ale jeste je moc mala na to, aby to pochopila...jinak hlavu vzhuru,vse se napravi,zivot jde dal a pamatuj..kdyz se jedny dvere zavrou---otevrou se jine...:-))
pamatuj....kdyz se jedny dvere zavrou-otevrou se jine:-))
Není tady
Jste někdo z Brna?
Není tady
Juli,jak se Ti dari? Co delas s detmi ted v lete? Jsou u babicek ci s Tebou na cestach ?Moje dcerka byla 2 tydny u mamky v Cesku a ted je na 3tydny s druhou babickou v Srbsku.Ziju na severu Nemecka a Ty?
Upravil(a) terado (11. 8. 2008 20:12)
Není tady
ahoj juli moc me to mrzi,rada si s tebou budu povidat
Není tady
je tu někdo zBrna?
Upravil(a) dasa1 (6. 10. 2008 15:43)
Není tady
Já.
Není tady
ahoj,bydlim take u Brna
Není tady
pavlinaa napsal(a):
ahoj,bydlim take u Brna
Ahojky všichni, moc se omlouvám ale úplně jsem se sem zapoměla kouknout a taky jsem měla dlouho pokažený pc. 10.10 to je tento pátek jedu do Brna(psala jsem to na setkání v Brně) moc byh Vás všechny ráda poznala a děkuji moc,a moc moc se omlouvám a mám vás všechny ráda,juli
PS" bydlím 25km od brna a mám staré ale rychlé auto tak můžu celkem kamkoliv.kdykoliv přijed ale jen večer nebo nejlépe o víkendu.Víkendy nez dětí prchám z domu samoty tak můžem prchávat spolu.
Upravil(a) juli (7. 10. 2008 18:23)
Není tady
Upravil(a) juli (7. 10. 2008 18:25)
Není tady
Stránky: 1