29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
a co třeba tohle..
http://www.ukaplicky.cz/
kapacita 50 lůžek,bar,sauna,vyhřívaný venkovní bazen,cena cca 300kč os/noc(dala bz se ukecat sleva)
10 minut od železniční stanice Kostelec nad Orlicí ale miláček se nabídl že vás klidně hodí z Chocně (hlavní trat)
Není tady
http://www.libereckabouda.cz/index.php
http://www.ceskapohoda.cz/ceskapohoda20 … 2/sm22.htm
ale opravdu to chce jednat rychle ..za měsíc už se nechytáme
Není tady
Masul - a nechceš sebou vzít kluky? Těd ukazuju mým klukům odkazy kde bychom měli spicha a oni na to júúúúúúúúúú to vypadá dobře, to nás musíš vzít sebou, my Marky ohlídáme. Tak nevím. JEstli bude místo, tak bych je vzala, ale jestli ne, tak pojedu sama. Záleží taky na spojení. CHtěla jsem jet vlakem, ale jéstli bych měla s malou 5x přestupovat tak to si nedovedu představit s kočárkem a zavazadlem, tak to by nás asi odvezl Uvidíme, co vyberete.
p.s.řidičák sice mám, ale manžel mi auto nesvěří.
Upravil(a) dusička (9. 1. 2008 21:21)
Není tady
dušičko,s klukama fakt nepočítám,nehledě na to,že je už hodně holek přihlášených,ale mám pocit,že by se po dvouch třech hodinách nudili a mě by z nich pak hráblo....
Není tady
Mášo zas když jich bude víc, tak si myslím, že se zabaví...
no a když ne, tak těm větším uděláme bojovku alá apalucha.... koho celý cen neuvidíme, dostane medaili... (teda v případě naší Baruš ještě dodám neuslyšíme...
)
Není tady
mufčo,tak to nás už bude pomalu stovka,kdzž počítám i mužské :-)) tak to jsem yvědavá jestli něco najdeme:-)
Není tady
ahoj výletnice
čumim jak se to tu rozjelo i s návrhy, no já jedu kamkoli, ale chce to fakt zamluvit co nejdříve. Tím, že si to stejně každá budeme platit sama si myslím, až se vybere místo, každá Mufince dáme ofiko objednávku s počtem míst a počtem nocí, objedná se to najednou emailem, pošle záloha a hotovo ne? Každá ať si vezme prcky a manžely podle chuti? Já bych svýho brala, už kvůli tomu hlídání a já můžu klidně kecat s vámi
Ještě se vrátím k Poděbradům, je tam opravdu velké vyžití včetně tenisu, masáží, procedur, koní, golfu, nohejbalu, in line stezka, parník, diskotéka, ping pong...... pro každého podle chuti a je to na půl cesty.... hotel by se dal vybrat jinej než jsem dávala do placu, ale je velkej a levnej.
Ale přiznám, že se mi líbí moc i ostatní návrhy holek Mufí nebudeš to mít jednoduché něco vybrat a hlavně zamluvit
Není tady
ta hrubá skála je taky pěkná...
Není tady
Masul to je super že jedeš taky, u nás v podzimňátkách jsem to oznámila a už se holky některé chytily, to bude velko výprava.
Ivuš, ráda bych tě poznala, pojeď
Není tady
tedy ženy vy mi dáváte,já se těšila na víkend s Adelinkou a ted to vzpadá,že tu svojí zvěř budu muset taky vzít :-))
Není tady
Kačí hoď do placu nějaký návrhy, už se tu dlouho žádný neobjevily
Není tady
čekan mě se ty poděbrady taky líbí stran toho vyžití, kor když bych brala manžu....
Není tady
no holky,pokud pojedeme celá rodinka,tak je fakt potřeba,aby tam bylo kam puboše odložit :-) a miláčka s nima :-))
Není tady
Holky viděla bych to asi tak, že vybereme cca 3 místa... já jim zašlu poptávku s vysvětlením situace a zda by byli schopni pro nás něco domluvit...
Manža tu opěvuje furt tu pohádkovou usedlost... je fakt, že potřebujem aby byla jedna spol. místnost kam se naskládáme.. stačí, že bude hnusně a bez něčeho takového jsme víte kde...
Kačí ta hrubá skála se mi taky líbila...
Není tady
no mufí ty jsi holka šikovná ty to zvádneš na jedničku...
Není tady
Čekan ten hotel cos psala ty se mi taky docela líbil... něco lepšího bych neřešila... ostatní hotely tam jsou podstatně dražší... a sestřenka co se učí v poděbradech říkala, že tohle fakt jde i v reálu...
Není tady
Mufí nebudeme ve spol místnosti jak na nějakým školení? Není lepší třeba kecat v cukrárně nebo restauraci jak se tak holky postupně sejdem, pokecáme, přesuneme se k jiné skupince holek nebo tak?? Ale já se fakt přizpůsobím. A tím, že se neznáme, to chce vymyslet nějaké poznávací znamení (pamatuješ na mojí bílou stuhu kolem ruky??? ) tak něco takovýho....
Není tady
holky mě to je taky jedno
Není tady
mufina1 napsal(a):
Čekan ten hotel cos psala ty se mi taky docela líbil... něco lepšího bych neřešila... ostatní hotely tam jsou podstatně dražší... a sestřenka co se učí v poděbradech říkala, že tohle fakt jde i v reálu...
hlavně je to velikej hotel, může nás tam být fakt mraky, pokoje mě nenadchly, ale na tu jednu max dvě noci se to dá a má každej svojí sociálku, což na chalupě by určo nebylo.... Prachy celkem dobrý a je to hned u kolonády a parku, všechno u nosu, no jen mě to tak napadlo...
Není tady
ano školení a čekan bude mít přednášku téma nechávámn a tobě
Není tady
mufe,tak tak vyber tři,vyzjisti co a jak a pak můžeme hlasovat s tím,že se všichni podřídíme většině.....já tedy jedu taky kamkoliv,když je to na víkend tak je mi to fakt jedno kde to bude a kam vyrazíme.
Není tady
Čekanko samo, že restaurace či cukrárna jsou ok... jen nevím kam by se nás tam nasoukalo takové množství.... a jen jsem vycházela z toho, že kdybychom byli někde na chalupě a bylo hnusně víš..... a taky ze situace, že tam nebudou manžové a budem s sebou mít zvěrstvo...
na mašli se nedá zapomenout....
ale mám pocit, že tenhle zájezd nepůjde přehlídnout..
Není tady
jediný co se mě líbilo na těch různejch chatách že jsou schopný připravit třeba gril čuníka a to by bylo docela hezký, složili bychom se, při tom počtu by to byl pakatel a byla by pěkná seznamovací párty....ňam...zase myslím na to žrádlo...no to je ta dieta co držím...
Není tady