6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Markét, to se ti jenom zdá
Není tady
no, ty vaše proroctví snad ani nemůžu říct doma já s klukem celkem počítám a je mi to jedno, hlavně ať je mimi zdravé, ale manžel chce hrozně holčičku tak mu říkám, že co si udělal, to má a jsem si jistá klukem
Marky, já taky hledím, jak má Sádě dneska ostrý slovník - raděj ji ani nezdravím, ať mě hned nepošle do prd...
Jinak holky, souhlasím s vámi, že Makyna bude mít klučinu a u Mufky to vidím na páreček dva kluky by Baruš asi nerozdýchala
Není tady
Já myslím u Mufí taky páreček.
Není tady
Mufjí čarujeme ti páreček, ale zatím vedou předpovědi kluků
Není tady
No já to vidím na kluky i u Mufa i u Léni (v těch podzimňatech se snad ani nic jinýho než kluci nedělalo )
Není tady
no markét, u tebe to vidím na dvojroli a Mufí bude mít páreček.
Není tady
Já už se hlavně těším až se začnou chytat ty dvojčecí baciloušové...
Když si představím třeba čekan s dvojkama - holkama.... prostě náááádhera... teda doufám, že to začne Pavka...
Není tady
no hlavně když to nebude trepka nebo bakterie - ta prý reaguje pouze na světlo
Není tady
Mufí huš já nechci o dvojkách ani slyšet, k tý bandě co mám doma bych si to šla hodit ale s holkou doma ani nepočítám, jestli bude třetí prcek, bude to zas kluk, ale jenom o tom kecáme, technicky tři děti jsou hodně těžký oříšek.....
Není tady
No Pavka by ty dvojky kousla
Není tady
jo v pohodě, Pepin zlobí a Adamíš se umí taky ozvat..... a to nemluvim o tom největším zlobrovi
Není tady
Ahojky bramborky,
tak sem četla že se tu včera čarovalo. Holky moc bych vám přála dítka jaké si přejete. Ale příroda to občas zařídí trochu jinak.
Mufíčku tobě bych ten páreček moc přála už kvůli Baruš, aby se mohla pochlubit že má setřičku i bratříčka. Ty párečky jsou strašně roztomilé. Ale tím samozřejmě nechci říct že dva klučinové nebo holčičky nejsou, aby si to někdo špatně nevyložil.
Nejdůležitější však je aby všechny dětičky byli zdravé, plné života a radosti.
A proto i vy budoucí maminky se hodně v těhulkovství smějte, protože jak jistě víte tu pozitivní energii přenášíte na ně.
Já teda osobně musim říct že stále tíhnu více k ženskému pohlaví. Ale kdybych měla mít dvojčátka asi bych taky raději páreček. To se ale u nás řešit nebude.
Není tady
Čekanko docela jsem se nasmála, vidím to přesně jako ty, Markét a Muf kluci a Lenka holčičku, možná bychom mohly založit sázkovou kancelář
Není tady
ahojky
Mám prosbičku..chceme jet více rodin taky na pohádkovou usedlost,můžete mi prosím některá z Vás napsat jak jste byly spokojený s ubytováním,personálem,jak se tam líbilo dětem,jeslti vyjdou vstříc s vlastním pitím a jak je to s tím grilováním.......no prostě co vás napadne
Předem moc moc děkuji
Upravil(a) Lucka 1 (10. 1. 2009 18:28)
Není tady
Ahoj Lucko,
nám se na pohádce líbilo strašně moc, i naší Elišce. Majitelé jsou strašně příjemní. Je to tam spíše jako v domácím prostředí...Pivko a alofok si tam člověk může natočit sám a dělá si čárky. Tvrdý alkohol nalívají domácí. Pokoje sou moc pěkný a vaříte si sami. Každý pokoj má svojí kuchyn a sociálku. Myslím si že s vlastním pitím by asi nebyl problém, ale raději bych se jich optala aby nevznikl nějaký problém. My sme si pití svoje nevezli.
Takže za mou rodinu můžu pohádku vřele doporučit.
Není tady
Ježiš ted to vypadá jako bysme byli nějaký alkoholici né,jen nás to tak napadlo a je super,že se vám tam líbilo..my teda vařit nehodláme,zajedeme si někam na oběd a na večer bysme si chtěli domluvit to grilování,tak snad to půjde
moc děkuji
Není tady
holky a jak vypadá ten apartmán ve štítu..magda nebo Verunka???? je vhodný pro malé dítě???
Není tady