6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čekan no já viděla camprlíka a nebo to byla pupeční ňůra , ale říct jsem si to nenechala ale R. to ví
Není tady
No to je ale bordel, jaktoe on to ví a ty ne? Se určitě prokecne, no já tipuju kluka, ale to ví, bledá závist by se mnou lomcovala kdybys měla holčinu ba ne, hlavně ti přeju a je to zdravé a spokojené miminko....
no a u nás doma se pomalu začíná mluvit o třetím prckovi, teda mluvil o tom vdycky jen mana ale dneska jsem se přistihla, e by mi ta mylenka najednou zas tak úplně proti srsti nebyla se snad na starý kolena jetě rozrodim nebo co
Není tady
Čekan e by do třetice ta holčička? No já si byla pořád tou holkou tak jistá ale teď jsem úplně rozhozená No dneska přede mě hodil ten papírek jak to má něm napsané a jsem si musela zakrývat oči abych to něviděla... fakt to nechci vědět... ale se.e mě, e on to ví a já ne
A ty jsi čarodejnice, Tvoje předtuchy vycházej Co čaruje Mufovi a Lence?
Není tady
Co to čtu Čekanko - e by, no nikdy neříkej nikdy. Ale moc bych ti holčičku přála.
Marky - toto letí, ten tvůj metřík.
Není tady
Duí viď? U za půlkou taky na to čučím... ale vám se s Markétkou taky čas nezastavil, není snad ani moný, e jste za rokem...
Není tady
Čekanko, starý kolena?!?!?!? Kolik ti je? Na fotkách vypadá jako jetě mladí hajzl ne jsem já
Není tady
Marky vichni na srazíku tipovali e bude mít tu holčinu a jestli jsi si jistá tak to tak bude, já taky věděla od začátku e budu mít kluky, já jen prostě tak nějak tipuju. A Mufinka bych tipla bude mít pindíky i kdy bych jí přála páreček. A Lenča se mi zdá na jasnou holku, ale fakt jsou to jen takový tůa i kdy je fakt, e mi ty tůa zatím nějak vycházely....
Duí no jenom o tom kecáme, to ví, hubou se mele lehce, ale teď řeíme bydlení jeslti stavět nebo větí byt a já u jsem nějak pohodlná tak bych la do větího bytu a za dva roky moná zkusila třetího prcka... a to jsem původně nechtěla slyet o druhým no jo, člověk míní, bánbůh mění
Není tady
Saďourek napsal(a):
Čekanko, starý kolena?!?!?!? Kolik ti je? Na fotkách vypadá jako jetě mladí hajzl ne jsem já
u mi čéče táhne na kristofky.... ne se rozkoukám bude mi pětatřicet a nějak se mi nechce v padesáti řeit buboe, ale co nadělám, hormony lomcujou jako prase
Není tady
Duí já bych měla stejně zase kluka, ten muj nic jinýho neumí
Není tady
ty jo, ale na tu hrůzu vypadá fakt dobře
A dost, u budu hodná. Fakt bych ti tolik netipovala, právě, e jsi mě úplně na těch fotkách zarazila, bych ti tipla tak 25 - 26 let
Není tady
Marky - tipuju ti kluka, nevím proč.
čekan - já to taky vnitřně tuila u prvního kluka, u holky holku, akorát jsem si pořád říkala, e mi ten instinkt klame, e určo budu mít třetího kluka. Akorát u mladího kluka jsem váhala a nebyla si jistá.
Holky, vypadáte mladounce, Čekan - ty na těch fotkách vypadá na 20
Není tady
tak já jsem chlapa přemlouvala ke třetímu dítku pět let. Nějak na mě přili na starý kolena mateřský pudy.
Není tady
jejda, mě u taky dneska někdo poslal k sousedovi, myslím, e to byla Zuzka, to je nějaký nový hit sezóny ?
Není tady
Čekanko, to se moc hezky čte jsi jedna z mála, co prorokují holčičku, ani já u nečekám nic jiného ne pindíka jinak ten věk mě taky celkem zarazil - na fotkách vypadá mnohem mladí a jinak hurá do snaeníčka, a se jetě potkáme v těhulích
Není tady
markéta napsal(a):
Sadí no jo, je to ometený kotě
Čekan, tak si skoč k nějakýmu sousedovi
Počkám co bude mít ty a kdy holku máte mě doma
Není tady
Holky dík za poklony, stejně kecáte , já si teda mladá nepřipadám, hlavně kdy buzeruju starího kluka, ouplně mu vidím na očích jak si říká: no jo, matka, jen prudí
Není tady
ahoj Leni,
myslím,e ty bude mít holčičku.
Není tady
Marky kdybych k vám přitáhla s těma mýma zlobrama jetě bys byla ráda e vypadnem po kafíčku
Není tady
cha chááá, Markét ta TD pracuje na plný pecky
Není tady
Duí e jo, já to říkám furt e Lenča vypadá na holku a Marky na kluka a Mufinka bude mít kluky jako buky, u pěkně natrénovala s Clare dvojkama, take to zvládne levou zadní
Není tady