|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Čekan no já viděla camprlíka a nebo to byla pupeční šňůra
, ale říct jsem si to nenechala
ale R. to ví 
Není tady
No to je ale bordel, jaktože on to ví a ty ne? Se určitě prokecne, no já tipuju kluka, ale to víš, bledá závist by se mnou lomcovala kdybys měla holčinu 

ba ne, hlavně ti přeju ať je to zdravé a spokojené miminko....
no a u nás doma se pomalu začíná mluvit o třetím prckovi, teda mluvil o tom vždycky jen manža ale dneska jsem se přistihla, že by mi ta myšlenka najednou zas tak úplně proti srsti nebyla
se snad na starý kolena ještě rozrodim nebo co 

Není tady
Čekan
že by do třetice ta holčička?
No já si byla pořád tou holkou tak jistá ale teď jsem úplně rozhozená
No dneska přede mě hodil ten papírek jak to má něm napsané až jsem si musela zakrývat oči abych to něviděla... fakt to nechci vědět... ale se.e mě, že on to ví a já ne
A ty jsi čarodejnice, Tvoje předtuchy vycházej
Co čaruješ Mufovi a Lence?
Není tady
Co to čtu Čekanko - že by, no nikdy neříkej nikdy. Ale moc bych ti holčičku přála. 
Marky - toto letí, ten tvůj metřík. 
Není tady
Duší viď? Už za půlkou
taky na to čučím... ale vám se s Markétkou taky čas nezastavil, není snad ani možný, že jste za rokem...
Není tady

Čekanko, starý kolena?!?!?!? Kolik ti je? Na fotkách vypadáš jako ještě mladší hajzl než jsem já 

Není tady
Marky všichni na srazíku tipovali že budeš mít tu holčinu a jestli jsi si jistá tak to tak bude, já taky věděla od začátku že budu mít kluky, já jen prostě tak nějak tipuju. A Mufinka bych tipla bude mít pindíky i když bych jí přála páreček. A Lenča se mi zdá na jasnou holku, ale fakt jsou to jen takový tůša i když je fakt, že mi ty tůša zatím nějak vycházely....
Duší no jenom o tom kecáme, to víš, hubou se mele lehce, ale teď řešíme bydlení jeslti stavět nebo větší byt a já už jsem nějak pohodlná tak bych šla do většího bytu a za dva roky možná zkusila třetího prcka... a to jsem původně nechtěla slyšet o druhým 

no jo, člověk míní, bánbůh mění 
Není tady
Saďourek napsal(a):
Čekanko, starý kolena?!?!?!? Kolik ti je? Na fotkách vypadáš jako ještě mladší hajzl než jsem já
už mi čéče táhne na kristofky.... než se rozkoukám bude mi pětatřicet a nějak se mi nechce v padesáti řešit buboše, ale co nadělám, hormony lomcujou jako prase 

Není tady
Duší já bych měla stejně zase kluka, ten muj nic jinýho neumí 
Není tady

ty jo, ale na tu hrůzu vypadáš fakt dobře
A dost, už budu hodná. Fakt bych ti tolik netipovala, právě, že jsi mě úplně na těch fotkách zarazila, bych ti tipla tak 25 - 26 let 

Není tady
Marky - tipuju ti kluka, nevím proč.
čekan - já to taky vnitřně tušila u prvního kluka, u holky holku, akorát jsem si pořád říkala, že mi ten instinkt klame, že určo budu mít třetího kluka. Akorát u mladšího kluka jsem váhala a nebyla si jistá.
Holky, vypadáte mladounce, Čekan - ty na těch fotkách vypadáš na 20 
Není tady
tak já jsem chlapa přemlouvala ke třetímu dítku pět let. Nějak na mě přišli na starý kolena mateřský pudy.
Není tady

jejda, mě už taky dneska někdo poslal k sousedovi, myslím, že to byla Zuzka, to je nějaký nový hit sezóny ? 

Není tady
Čekanko, to se moc hezky čte
jsi jedna z mála, co prorokují holčičku, ani já už nečekám nic jiného než pindíka
jinak ten věk mě taky celkem zarazil - na fotkách vypadáš mnohem mladší
a jinak hurá do snaženíčka, ať se ještě potkáme v těhulích

Není tady
markéta napsal(a):
Sadí no jo, je to ometený koště
Čekan, tak si skoč k nějakýmu sousedovi
Počkám co budeš mít ty a když holku máte mě doma 

Není tady
Holky dík za poklony, stejně kecáte
, já si teda mladá nepřipadám, hlavně když buzeruju staršího kluka, ouplně mu vidím na očích jak si říká: no jo, matka, jen prudí 
Není tady
ahoj Leni,
myslím,že ty budeš mít holčičku.
Není tady
Marky kdybych k vám přitáhla s těma mýma zlobrama ještě bys byla ráda že vypadnem po kafíčku 

Není tady

cha chááá, Markét ta TD pracuje na plný pecky 

Není tady
Duší že jo, já to říkám furt že Lenča vypadá na holku a Marky na kluka a Mufinka bude mít kluky jako buky, už pěkně natrénovala s Clare dvojkama, takže to zvládne levou zadní 
Není tady