29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky pro mě jsou JČ moc daleko.
Není tady
mně se líbí ten Josefáč, ale nejlepší místo pro rodiny s dětma které jsem v čr poznala jsou poděbrady, lázeňské město, samá rovina na ježdění kočárem, přitom u řeky, příroda..... a není tam draho. Dobře to tam znám a zkusila bych obeslat pár hotelů, jestli by se vám to teda zamlouvalo..
Není tady
Čekanko, zkus hodit nějaký odkaz na konkrétní chatu
Není tady
Tak z Poděbrad pocházím, takže tam je to fakt super, ale žádný chaty nebo chalupy tam k pronajmutí neznám, no taky jsem už 13 let odtamtud pryč. Ale hotelů je tam dost
Není tady
no mě právě napadl hotel, nejlevnější a vlastně i největší je http://www.hsvos.cz/cenik-ubytovani-a-sluzeb.html
pokoje nic moc, ale mají vlastní sociálku, co víc si přát na jednu noc. Dvoulůžák stojí 750, dostali bychom jako skupina slevu 10% a prckové do 6ti let jsou zdarma. Kecat bychom mohli buď v místní restauraci nebo v cukrárně cca 200 metrů od hotelu. Je to v centru u kolonády, takže se nechá pít lázeňská voda, projít kolonáda a krásnej přilehlej park, kdo má zájem může si objednat golf, lázeňské procedury, výuku jízdy na koni, atd atd., spousta možností vyžití. Opakuji, není to klasická chalupa, ale pro prcky je potřeba hlavně čisto a vlastní sociálka, což tam je, je tam vyžití pro dospělé i děti.... no nevim jestli se vám to bude líbit, klidně to zavrhněte, já se fakt přizpůsobím, pojedu kamkoli..... líbil se mi i ten josefáč, ale ty Poděbrady jsou po dálnici a jsou na půl cesty pro moravu i čechy.....
Není tady
já se teda přiznám, že mně osobně se víc líbí nějaká chatka nebo domek se dvorkem, kde by bylo soukromí... ale já jsem celkem nejasný účastník a ráda se přizpůsobím
zase mi přijde dost zajímavé, kolik je tam možností vyžití a myslím, že by se tím vyřešilo velmi často i hlídání starších ratolestí a při těch činnostech, co jsi popisovala, se určitě suprově kecá a taky je to pro mě blíž, než jižní čechy...
Není tady
Mně by se taky víc líbila nějaká chata, to určitě, jak píšu, přizpůsobím se většině. Jen mě ty Poděbrady tak napadly, hlavně nevím kdo pronajme chatu na jednu noc takovýmu ansáblu
Není tady
Tak osobně bych taky spíš nějakou tu chalupu, ale naprosto souhlasím, Čekan, že asi bude problém na jednu noc sehnat chalupu... většinou chtějí víkend... a v Poděbradech je dobře.... byla jsem tam s kamarádkou na takovém tom ženském víkendu a to byla parádička..
Není tady
Ahojky holky,mohla bych se k vám taky přidat? Je mi jedno kam .
Není tady
ty poděbrady nejsou špatný mohla bych umliuvit manžu a byli bychom tama celý prodloužený víkend...
Není tady
Tak ty Poděbrady nejsou špatný!!!!!!!! Neměli bychom to extra daleko a manžu taky klidně nechám doma. Stejně by asi nechtěl jet.
Není tady
Ja jsem ty Podebrady trochu projizdela a nevypada to vubec zle,ale nasla jsem jen asi pro 20 lidi,jak velke to setkani vubec bude?
Není tady
Ahoj holky, tak kdyby se jelo do Poděbrad, tak se k vám také přidám. Manžel tam má kousek maminku, tak bych ho nechala u ní a já se šla bavit¨ Co se týče JČ, tak ty jsou pro mě docela z ruky, tak tam bych bohužel asi nejela
Není tady
Mufí, j¨sem moc ráda, že sis na mě vzpomněla . Jela bych ráda, i když nevím, zda to pro mě nebude ještě trochu moc živé, takových kočárků a probírání ovulací, těhotenských příznaků....
Já bych mohla probírat tak své nemoci a očekávání vnoučat.
Tak nevím,ale určitě bych jela ráda, promyslím to, nevadí?
Není tady
Ivuško, já s Tebou klidně budu rozebírat kanisterapii
tak jak to tak vypadá, tak Poděbrady jsou víc sjízdné, že?
Není tady
Jste hodné, ještě to určitě promyslím, jinak pro mě také není problém jet kamkoliv. I když ososbně bych raději nějakou chalupu, kde bude větší soukromí.
Není tady
A psa bych klidně vzala s sebou,abychom si mohli canisterapii ukázat v praxi na přítomných dětičkách.
Není tady
Ivčo...
taky mě napadlo, že to možná bude ještě hodně živé... a nerada bych, abys pak byla z toho vyřízená... jen bych tě zase moooooooc ráda viděla...
a klidně se přidám k debatě o canisterapii...
jsem moc ráda, že ses ukázala... už jsem si říkala, že tě budu prudit po telefonu..
Není tady
Tak mě by možná nevadilo, kdybych jela na dvě noci Pokud by se to sehnalo líp...
Taky, kdyby jelo víc chlapů, tak bych vzala svýho - třeba by si taky mohli pokecat a zahrát nohelbal a tak... Ale zase nechci zabírat místo... ,ale asi mě tam bude muset odvést a zase pro mě přijet, tak, aby mu to nebylo líto
No, uvidíme...
Líbilo by se mi někde v přírodě, s velkým dvorem, klidně u toho bazén pro mrňousky Nějaká ta skluzavka a houpačka a nějaké to venkovní posezení pro babinec
koukám, že by nás jelo opravdu dost, takže to bude asi pořádnej maras !!!
Takže pokud bude chvilka.. budu poctivě hledat
Není tady