|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Clare,koník je náádhernej... 
Není tady
Teda srágorky... fotky máte úúúplně úúúúžasný
Jé jako bych se tam viděla... škoda no...
ale fakt bomba, jsem ráda, že jste hodně fotili, aspoň se mám čím kochat... nejvíc mě pobavila ožungr Baruš...celá maminka 
Není tady
No z Baruš jsme byli úplně vedle, je fakt boží a zrovna se mi povedl vyblejsknout takovej pěknej seriál 
Marky, srabe, příště musíš jet taky, ale to už bude asi s malým Rudlou 

Není tady
Pavlík2697 napsal(a):
Fool protože říkáš, že kdyby chtěl manža tak bys ho klidně pustila a asi už nic neřešila. To jsou slova rozumné ženy.
Čekanko, stalo se to, že když ste si povídaly bylo vše OK, ale když už ste ukončily debaty, tak Márci přiběhla že se jde do hajan. Když jí manžel nabídl at s námi ještě posedí a ochutná likér, začala s argumentem, že ona už si své víno vypila a tak se půjde spát. On byl z toho pak zbytek večera neštastnej, protože se Márci urazila a on si chtěl jen v klidu dopít pivko. Nevím sice co jí kdy v minulosti provedl (asi nic moc hezkého), ale chudák musel spát v autě.
Já jsem jí nejdříve bránila když řekla, (on to tak prý slyšel) "že potřebovala aby jí manžel udělal taxíka a tak ho vzala s sebou", že to tak určitě nemyslela, ale ted fakt nevím. Tohle není zrovna férové jednání.
Ale nic je to jejich věc, jen mě to dost mrzelo, už kvůli ní.
Tak musím reagovat .. !!!
Ano, mám za ty roky, co jsme spolu , nepěkné vzpomínky, když můj manža popíjí... když je to jen o pivku.. je mi to jedno, ale jak se do toho přidaj panáky.. tak už se bojím, co se bude dít, on sám ví, že panáky nesmí..., že pak se nekontroluje, a pokud je u toho i dítě, tak o to hůř !! .. takže asi tak.. A že těch panáků se tam točilo pořádně...
Nicméně, jsme si slíbili, že budeme chodit spát spolu.. s tím manža i sám souhlasil- bez násilí... ten večer jsme se domluvili, že za půl hoďky, co jsem pro něj přišla, půjdeme spát... že dopije pivko a jdeme.. podle mého, když je tam chlap s rodinou, má si jí držet a zbytečně neprovokovat - proč teda byly skoro všichni clapi v pohodě v posteli s rodinama a nechlastali na baru ???.. ale to je každýho věc.... my byly tak ale domluvený a nelíbí se mě, když chlap se chová jako srab a debil.. když něco slíbí a jen pod vidinou chlastu vše porušuje.. a kamarádi na baru ho v tom ještě podporujou , ale nejhorší je samozřejmě šílená a hnusná stíhačka - manželka !!! ...
A to, že šel spát do auta, je jeho věc... já ho nenutila !!!
A to, že jsem prýý údajně řekla.. že jsem z něj měla taxíka a že ho tam teda milostivě nechám... není vůbec pravda !!!! NAOPAK !!!
Přečtěte si to na tom tématu, co jsem tam psala., když jsme to vše domlouvali... právě , že jsem říkala, že nechci, aby mi manža dělal taxíka, proto tam s ním chci být !!!!! A tam , na lavičce jsem říkala, že jsem ráda, že tu s námi je.. nevím, kdo co slyšel.. ale rozhodně jsem neříkala, že ho tam mám, jen , že nás dovezl !!! To se mi opravdu nelíbí, co tu píšeš... 

Upravil(a) Márci (21. 5. 2008 10:03)
Není tady
KOPÍRUJU !!
Z 9.1.
Tak mě by možná nevadilo, kdybych jela na dvě noci Pokud by se to sehnalo líp...
Taky, kdyby jelo víc chlapů, tak bych vzala svýho - třeba by si taky mohli pokecat a zahrát nohelbal a tak... Ale zase nechci zabírat místo... ,ale asi mě tam bude muset odvést a zase pro mě přijet, tak, aby mu to nebylo líto No, uvidíme
Z 10.1.
Holky, já z 99% chci, aby se mnou byl i manža.. Zase nemáme tolik peněz, aby mě všude vozil, jak taxík. Takže budu ráda, když se sejde alespoň pár dobrejch chlapů. A udělaj si taky voraz...
Šak se to bude i hodit... chlapy vyšleme na prochajdu s kočárkem a my můžeme dělat kotrmelce
Jsem taky pro nějakou velkou žranici.. Ať to za něco stojí !!! Takouvou akci, chce pořádně oslavit
Prosím.. kdo by ještě měl u sebe manžu ???
Mufinko, napiš plíís do seznamu i manželé...
.. snad to stačí.. 
Není tady
Mimochodem, všem moc děkuju, že jste nás tu tak pěkně probrali...
Aniž by se kdokoli obtěžoval se zeptat.. byť... i na důvod.... proč.....
opravdu je to velmi příjemné..... 

Není tady

hmmmmm, já tam sice nebyla, ale manža když se zryje jak krtek, tak je taky dost hnusný - někdy, není to pokaždé. Proto taky raději zavelím k odchodu a nebo ho tam nechám a odejdu sama a není to myšleno nijak zle, že bych se na něj naštvala. Prostě v tu chvíli s ním není možné jednat o čemkoliv a už vůbec rýpat do něj.
Marci, slova plynou, každý máme něco, takže příště pojedu s váma a budu si všímat chyb všech ostatních a potom sepíšeme seznam
třeba: Mufí se v noci počůrala
Barča: se dloubala v nose
manžel Mufííí tajně vykouřil 60 cigaret

ženské bu´dte rády, že jste mě v reálu ještě nepoznaly

Není tady
Sáděti manžel opět osouložil oko:lol:
Už jsi zpátky z ko?
Není tady
Marci já právě tohle vůbec nevěděla
my šli spát, páč manža před cestou moc neponocuje, veze celou rodinu a bojí se a já byla nějaká urvaná, prostě nám to kolem té půl 12 stačilo... takže vůbec nevím co se tam pak stalo, jen jsem něco zaslechla ráno že bylo dusno ale nebyl čas zjišťovat co a jak, takže jsem se zeptala až tady...... Takže dobře žes to vysvětlila, je to každýho věc... to víš, chlapi si sedli, ani jsem nečekala že z nich hned bude super parta se kterou je legrace, užívali si to stejně jako my, fakt mě to mile překvapilo. A byl to dobrej nápad vzít chlapi sebou, příště ho vezmu zas 
a nebuď labuť, nikdo nic zle nemyslel, sama to znám jak je ten můj hustej když chlastá jak utrženej ze řetězu, ještě že nedošlo na tu noční koupel naostro 

Není tady

ty osle!!!!
myslíš, že se neumí trefit
jj, KO dopadla dobře, jen nemám s kým souložit 

Není tady
...ne já myslím že to ty ráda:lol:
To je dobře, tak prozatím zkus souseda:dumbom:
Není tady

tak na to zapomeň
to to raději odložím na další měsíc 

Není tady
vypadá to že soused není žádnej krasavec:dumbom:
jestli vypadá jako ti moji tak to bych taky nesouložila.
Sádě příště pojedem taky aby holky věděly co to je dusno:lol:
Není tady

jasně Sáři, už se chystám pomalu manžovi říct, že tady ve volných chvílích kvokám, on to totiž ještě neví
Sousedi = dědci 

Není tady
no možná mlčeti zlato:lol:

Sádě doufám že se někdy potkáme
Není tady
sorry
Márci posílám SZ
Upravil(a) Pavlík2697 (21. 5. 2008 12:19)
Není tady

Pavli, proč to rozmazáváš, jestli máš nějaký problém, tak si to vyříkejte přes SZ, nezlob se na mě, ale zdá si mi to nefér vůči Marci a taky těm kdo to čtou a vůbec tam nebyly a nevidí do toho.
Kurňa, ženské, vy jste svým chlapům nikdy neřekly nic co by se jim nelíbilo?!?!? 
A uvědomte si, že jsme každá z jiného prostředí, jiných povah a tudiž si zákonitě nemůžeme sednout všechny a jednání druhých se nám nemusí líbit, ale je to snad o toleranci. A nemusíme si tu veřejně vyčítat chyby, do kterých nám vlastně nic není.

Není tady
já sem měla ten dojem že tady se můžeme bavit a probírat všechno??????????????????
Není tady

jo , to jo, jen při to přijde nefér a pochopila jsem, že to Marci dost ublížilo. Proto si myslím, že vyřešení (vyříkání) přes SZ přímo s ní je lepší, víš.

Není tady
Pavlíku, Sádě má pravdu a hlavně nejvíc nepříjemný to určitě bylo Márci že to musela řešit před váma a je zbytečný do toho dál šťourat.
Není tady
holky nikdo štourat do ničeho nechce ani nechtěl...já tu debatu ani pořádně nezačla (no možná), bohužel sem jen odpověděla na otázku, ale o tom to tady je???
ale neva, já tušila že tuhle smršt schytám, tak sem s tím počítala.
velká chyba asi byla, že sem tu odpověd Márci napsala veřejně, ale chyba je napravena a zpráva smazána...
no tak už se na mě nezlobte, vícekrát už to neudělám
Není tady

Pavli, nikdo se na tebe nezlobí, teda alespoň já ne. Jen jsem si představila, jak by mi bylo, kdybych byla v její kůži a nic moc pocit
no nic práce volá ................ jak mi se dneska nechce - béééééééééééééééééééé.

Není tady
Holky, nehádejte se...
já bych vám to rozsekla
kdybych tam byla já a ten můj se ožral, tak bych spala s Márci a v autech by spali oba
nedobrovolně 
Není tady
Marky tak co čekáš? je to kluk jako buk? 
Není tady